CITAT(bubbles @ 26-07-2008, 12:55 PM)

CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 12:54 PM)

Fericiti barbatii vostrii

Eu l-am intrebat odata pe al meu sotz daca ii plac femeile cu sanii mari, si a raspuns : zi-mi un barbat caruia nu ii plac
).gif)
macar a fost sincer cu mine.
).gif)
Eu i-am zis ca daca vrea sani mai mari la purtator (la mine

) sa se lase de fumat si sa stranga banii de pe tigari un an si asa imi pot pune silicoane

Good girl!!!

.Rezolvi 2 in 1: si babuin sanatos si fata cheptoasa

.
Fetili azi mi-a venit cheful de gatit...nu ma mai prea apuca des in ultimul timp.Asa ca ,am prestat dupa cum urmeaza:
Pulpe de pui cu legume:(11,5p/4portii=>3p/1 portia) ------------------------------------------------------
-cartofi 2 buc mari=2p
-porumb 4lg=1p
-mazare 100g=1p
-morcovi,condimente=0p
-pulpe pasare 2buc,300g crude,desosate=7,5p
Am taiat pulpele la incheietura,in 2 si le-am condimentat.Legumele le-am taiat cuburi si au iesit frumos la aspect:uniform si variat coloristic(ca doar trebuie sa ne faca placere ochiului cand ducem la gura

).Am condimentat cu piper,vegeta si condiment pt carne de pasare.Le-am bagat in punga magica,pulpele le-am asezat deasupra si valea cu ele la cuptor.Miroase dumnezeiesc!!!
Pizza de legume(17,5p/tava ) ----------------------
-ceapa,morcov,ciuperci,ardei gras,rosii=1p(depasirea)
-porumb 4lg=1p
-oua 2buc=4p
-faina 3lg=1,5p
-praf de copt=0p
-cascaval 120p=10p
Am bagat la robot intai ceapa si morcovul.Apoi in seria a doua ardeiul gras,rosiile si cotoarele de la ciuperci.Le-am rasturnat intr-un castron,am adaugat porumbul,vegeta,piper,maghiran(nu mai am busuioc),apoi ouale batute,faina si praful de copt.Le-am amestecat pe toate.Le-am pus in tava mare de pizza,am nivelat.Deasupra am asezat palariile de ciuperci cu gura in jos,pe toata suprafata si am ras cascaval deasupra,,din abundenta.A intrat asa mult,ca era o varianta mai moale.Unul mai inchegat,cred ca s-ar fi ras mai bine si intra mai putin..Dat la cuptor si scos acum:arata de inebunesti si miroase de faci lacul Vidraru langa aragaz.Si zic eu ca nu e foarte scum la puncte ,si mai e si satios,in comparatie cu te miri ce si mai nimic costisitor la puncte!

CITAT(lilianatutza @ 26-07-2008, 05:07 PM)

mamarutza zi-mi si mie daca se puncteaza usturoiul?
si la cod nu inteleg...la mine in tabel scrie asa:cod/batog, proaspat........ 1kl.File, 150g proaspt.....2p
sa inteleg din asta ca 1kilogram(kl)de file de cod ar fii=2p
ar fii prea frumos sa fie adevarat

... nu cred... scuza-ma dak par naiva
si ma gandesc ca 150 g proaspat..insemna cu cap, os ,coada... etc
astept raspuns

Nu,usturoiul nu se puncteaza,daca nu l-ai frecat cu ulei,sau altceva cu puncte.La cod e 150g proaspat=2p..Fiind tradus din nemteste,ma gandesc ca acel kl vine de la "bucata" prescurtat,dar pe limba lor.Adica asa cum ar fi la noi "buc" ,e la ei "kl"...las ca ne spune
Dany,dar nu te pacali: e 150g=2p