Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Dumbo
Lilicule, mi se pare mie sau esti tare hotarata si te mobilizezi foarte bine. Bravos, poate ne mai tii si pe noi in priza.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multa sanatate iti doresc!
amalia0701
Si noi te iubim pupic.gif
lilianab
He he!!!Si eu va iubesc fetili si va pup! pupic.gif
Am fost un picut mai prinsa zilele astea,pentru ca in final,am poposit cum nu se putea mai bine,la servici,desi este o situatie inca provizorie.sunt la serviciul contabilitate.Si zilele astea am avut prima "misiune": sa intocmaesc listele pentru comanda de tichete de masa.Firma noastra are in jur de 250 salariati..Era ceva nou, imi tremura fizicul de emotia noului si de dorinta de a face ceva,sa ma simt integrata.In birou sunt colegii ok,placuti...Imi place!imi place foarte mult si imi doresc sa continue.Decizia finala o va lua tot directorul ,care pe moment e in concediu...Vedem cand vine ce si cum.
Nu va mai dati cu parerea cat de silitoare sunt ca ma deochi usor.In zilele cu examenele am mai sarit calul,depasind portia de puncte,dar nu am mancat nociv....de tot blushing.gif .Cu greutatea sunt pe loc,dar nu disper.Eu am rabdare sa astept ,ca sa se elimine "dopul" care s-a pus la conducta cu slabeala...Iar in zilele in care am depasit,mi-am si gasit scuza,bineanteles: faceam un wendy plan,mai personal,ashea! sorry.gif
Azi am prestat asa:

Mic dejun:(5,35p)
-toast 40g=1,65p
-sunca pasare 60g=1,5p
-crema Hochland 40g=2,2p
-rosie=0p
-cafea=0p
Gustare:(5,3p)
-iaurt 0,1%,200g=1,7p
-musli 40g=2,6p
-caise=1p
Cina:(8,6p)
-ciulama 1 portie=3,7p
-toast secara 70g=2,9p
-icetea 400ml=2p

Total=19,25p din 21

PeSei:fetili cine stie cum se puncteaza pestele -somn,ala mai slabutul,mai infantilul?...sau il bag la
peste slab=3p/pana la saturatie?
lilianab
Neatza pe racoare la fete!!!! pupic.gif
Ultimele stiri sunt asa:
1.In sfarsit ,am toate rezultatele examenelor si le-am luaaaat!Si cu note frumusele.Nu 10,ca nu puteam fi si superba si geniala,amandoua odata(desi Vi,prietena mea sustine ca "geniala e pe primul loc"...mi-ar fi acordat si "magna cum laude",dar am fost prea modesta sa accept!!!).Deci am trecut toate examenele. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Mai am 2 restante din sem 1,cand i-am facut reconstructie zgaibaracului(piciorului)
2.Am o amica,cu probleme endocrine(cred!) care s-a facut cat casa poporului.Nu stiu daca nu cumva in mintea ei se solidarizeaza cu mine si dieta mea,cert e ca daca ii spun "fa aia!renunta la aia,nu mai asocia asa!!" ...raspunsul invariabil este:"AAAA....da' eu nu pot fata asa!!!!!pai cand ii vad pe astia ca manaca,eu sa numar?! blink.gif "...In schimb ,din vreme in vreme tzupaie pe mess:"Buey!Ce ai mai facut?Ai mai slabit?Cat ai acum?....Dupa ce o edific,spune "Bravo fata!PAi eu la greutatea asta aratam ca un fotomodel(ma indoiesc,dar nu o contrazic!),dupa care dispare in peisaj pentru un timp.
Vazand ca nu mai dau jos,cam de o luna nici nu m-am mai suit pe cantar....eram convinsa ca tinand dieta,nu am cum sa mai pun,clar!!...Dar m-a suparat asta ultima data cu monitorizarea ei si am spus in birou:"Sa ma ierte Dumnezeu,dar cred ca am sa i-o trag acum si i-am spus cu cateva kg mai putin,ceva cat de cat rezonabil si credibil...Auuuu!A disparut cu coada intre vine din peisajul meu virtual...Insa,azi dimineata,intr-o doara m-am suit pe cantar.AM AVUT GURA AURITA!!!!!!!Cat i-am spus ei,atatea am de fapt!!!!Am 91kg!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...adica "decedate" inca 3kg.Deci gata,s-a eliminat "dopul" care se punea contra pe conducta cu slabeala!!!! naughty.gif .Ashea ca merg sa modific ticherul si mai cu drag si forte inoite ma tin de dieta de acum!!!
Panda
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
si la ma mic! cheers.gif
Dumbo
Felicitari. Lilicule, si pentru examene si pentru slabeala!

Despre slabeala, ce sa zic, oricine ar vrea sa slabeasca fara nici un efort si mancat oricat si oricand si orice. Dar din pacate nu se poate asa.

lilianab
CITAT(Dumbo @ 13-07-2008, 09:58 AM) *

Felicitari. Lilicule, si pentru examene si pentru slabeala!

Despre slabeala, ce sa zic, oricine ar vrea sa slabeasca fara nici un efort si mancat oricat si oricand si orice. Dar din pacate nu se poate asa.

Sar'na Lilianatutza! give_rose.gif hug.gif si Dumbo cand ma apuca pe mine filozofarile,ma apuca profund,ashea. blink.gif ..Si intr-un moment de asta am ajuns la concluzia:si in dieta ma privez de ceva,dar si daca intr-o zi n-as mai putea merge,as fi privata de ceva mult,mult mai important....asa ca aleg cel mai mic rau:foamea -conga,daca patria o cere! tease.gif
dany
Bine te-am regasit , mamarutzo ! pupic.gif Ai cam fost pomenita sambata , tare am fii vrut sa te cunoastem .
Mariana
pupic.gif hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 14-07-2008, 10:38 AM) *

Bine te-am regasit , mamarutzo ! pupic.gif Ai cam fost pomenita sambata , tare am fii vrut sa te cunoastem .

Bun venit Dany...Imi pare rau ca nu am avut cum pleca,desi mi-ar fi placut.Mi-a propus si Himere...Ma bucur mult ca am fost pomenita.E ca si cum as fi fost cu voi.Stiu ca o ocazie ca asta apare foarte rar,dar sper sa fim sanatoase si voioase la o viitoare intalnire...Sa ma fac eu bine de tot sai sulieta ca sa am cu ce ma lauda,ca ma voi arata si eu la vreo intalnire,cel putin,ca tare mi-ar place sa va cunosc.Da' pup fetili si sper ca v-ati distrat frumos si pentru cele care nu am fost.

CITAT(Mariana @ 14-07-2008, 10:46 AM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif si eu si hug.gif fata frumoasa si siluetoasa naughty.gif
bubbles
Bravo lilicule subtirel pupic.gif
Mariana
Da de unde atata silueta Lilicule ca tot pe alaturi stau si nici decum nu reusesc sa am mobilizez si sa rezist tentatiilor.
Cand ma uit in oglinda imi vine sa ma iau singura la pumni dar daca imi arati ceva de mancare tabar pe tine.
sad.gif sad.gif sad.gif
Panda
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

nu prea stiu ce sa zic... dar am citit si eu pe aici
ma bag si eu inseama fish.gif
lilianab
Buna fetili cucuietili si sumptirici. naughty.gif hug.gif !!!Sunt si eu pe aici in fiecare zi,mai arunc un ochi,dar am inceput sa primesc cate ceva de facut si sunt tare fericita cu fiecare sarcina,fiindca simt ca mi se "cimenteaza fundatia" aici,la "contabilitate" naughty.gif

CITAT(lilianatutza @ 17-07-2008, 08:05 AM) *

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

nu prea stiu ce sa zic... dar am citit si eu pe aici
ma bag si eu inseama fish.gif

Esti binevenita hug.gif pupic.gif ...Zi-i ce vrei,ce iti trece prin cap,chiar daca nazdravanii,ca aici e locul corect:in casuta cuiva dus cu capul tease.gif .Apropo:frumoase printesicile tale! give_rose.gif
Mariana sunt si etape din astea,dar per ansamblu am vazut eu in pozele de la intalnire:numai fete frumoase si siluetoase...de fapt nici nu se putea altfel:eu fiind superba,geniala,za best,nu aveam cum sa stau intr-o comunitatate decat de fete asemanatoare mie:naughty: cheer.gif cheer.gif
Si eu mai depasesc uneori punctele,in preajma examenelor,dar imi fac autocritica,notez tot si mai ales nu e din dulciuri.
De ieri sunt iar incantata de mine.O fusta care asta primavara cam tipa pe mine,cu toata slabeala,o probam ca sa o imbrac,dar apoi renuntam,acum sta larga!!!nu lejer...LARGA!...Taica-meu ma aduce zilnic la munca si a remarcat azi:te schimbi in fiecare zi cu altceva!Vad ca ai de-a haine!!!...."Da!Sunt cele de acum 3 ani,pe care nu am apucat sa le dau,lipsita de speranta de a mai slabi."
Chiar pot sa port tocuri(turnate) mai inalte,fara sa ma simt ingreunata la mers,sau sa ma doara picioarele,cum era inainte...Imi doresc asa de mult sa reusesc sa ma educ,sa nu ma mai intorc la nebuneala dinainte cu dulciurile.Si nu mai vreau sa slabesc miraculos...am rabdare,dar sa continui sa slabesc!Cand voi avea acasa acumulatorii,am sa mai fac poze.Acum va pup si mai revin! give_rose.gif give_rose.gif
Panda
multumesc pt. compliment la printesici.

ce ma bucur ca slabesti... ce sentiment divin! headspin.gif angel.gif

eu staagnez... oscilez.... dry.gif
lilianab
Buna fetili!!! pupic.gif hug.gif
Buey eu va spun ca se anunta o noua slabeala!!!! naughty.gif ...iar m-a apelat amica mea si m-a intrebat:"cum stai cu dieta?mai tii?merge?ai mai dat jos?!"....Si nu am putut sa o dezamagesc grin.gif ...asa ca am mai raportat un 1,5kg rezonabil.Deci,daca algoritmul e corect,astept ca sa le si dau jos dupa ce le-am raportat blum.gif .
Pup fetili siluetoase si concedioase sau vichendoase si ma scufund in carte ca saptamana asta dau cele 2 restante de pe sem 1....Apropo:la un examen asa ce m-am chinuit sa fac fituici si nu reuseam sa le dimensionez si uitam sa le salvez si iar ia-o de la capat,incat a trecut juma' de noapte cu operatiunea asta si am si retinut ceva ceva ,de-a lungul procesului asta...asa ca a doua zi,bashca faptul ca nu s-a putut copia,asa ca de frica ,am scris din amintirile-de-pe-vremea-cand-faceam-fituica si am luat 8!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif .Pt mine e bine ca eu la 10 nu ma arunc, am mers numai pana la 9 anul asta,fiindca nu pot sa duc atatea responsabilitati:si superba si intelelectuala! naughty.gif
Dumbo
Lilicule faptul ca incepe sa te preocupe si hainutele e imbucurator. Inseamna ca e din ce in ce mai bine si in ceea ce priveste greutatea.

Eu eram o shopping addicted si de cand cu burdihanul parca nici nu imi mai vine sa intru in magazine. Ma deprim numai cand vad reduceri. doh.gif
Oricum cica in primavara se deschide si la noi un magazin Zara asa ca pana in primavara sper sa redevin macar aproape de cum am fost ca sa imi inghesui o gramada de haine noi in sifonier.
lilianab
Fetiliiii!!! pupic.gif hug.gif Look at my new look!

ImagineImagine
Andreea-Rodica
clap.gif Mama, ce bine arati! hug.gif Felicitari pentru vointa! Mai arata-ne ca poate e molipsitoare vointa asta.
dany
Wow !!! Ce gagica sexoasa !!! Bravooooo si mergi in continuare asa !! cheer.gif hug.gif

pies: ce privire tragi in prima poza naughty.gif
Panda
bravo... esti tare...
si imi place tare de firea ta... si in poze se vede cat esti de draguta si haioasa...privirea din prima poza spune tot naughty.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
crissy
w00t.gif
pupic.gif
bubbles
Ce bine arati pupic.gif .Si ce airbag-uri ai naughty.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif e cineva mai cheptoasa decat mineeeee ...

lilicule nah, ca la capitolul asta ma intreci.
Nessie
w00t.gif Wow ce schimbare radicala! Bravo! Cu plecaciune chiar pentru vointa si perseverenta! clap.gif
lilianab
give_rose.gif Buna dimineata fetili pupic.gif hug.gif !!!
Va multumesc tuturora,pentreu vorbele frumoase,care sunt pentru mine un supliment de viteza ca sa merg inainte.Nu ca nu as merge oricum,dar sunt asa ca o adiere de vant racoros intr-o seara caniculara(moama ce poezie pe capul meu!!!De la examenul de ieri,de la marketing mi se trage naughty.gif !am ramas cu dispozitie poetica de dupa ce am iesit,ca e "trecubil")
Bubule eu de asta nu m-am panicat sa invat sa inot:sunt cu geamandurile la purtator! tease.gif
Dumbo eu nu zic nik,dar va averizasem ca io cu airbagurilenu ma plang si nu ma simt amenintata de concurenta grin.gif .Decat ca acum ,de cand cu slabeala ,pe gestiune(in sutien) sunt tot la fel,dar faptic,din mere,au devenit...bretele. lol.gif lol.gif
Nessie venind dinspre tine aceste cuvinte,ma fac sa mi se zburleasca si radacina parului pe sub piele de placere,pentru ca pentru mine si cred ca si pentreu multe alte fete,esti ca un fel de uru in ale slabitului.
Lilianatzuta give_rose.gif multumesc de cuvintele frumoase si sa stii ca si eu te invidiez pentru frumoasele printese.Si eu mai arunc ochiul in curtea ta(jurnalul tau) hug.gif
pupic.gif
Mariana
Buna dimineatza. Intradevar foarte bine inzestrata de mama natura (un pic invidioasa si nu pot zice ca duc lipsa dar....)
lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif hug.gif
Panda
acum am vzt ca esti ww-ista...
eu nu prea am stiut cum sa punctez sunca presata de pui... tu cum o punctezi?
ieri am halit 4 feliutze= fix 100g si am pus 3p si azi 1 feliutza de 25g

am sa te mai strezes si eu cun intrebari cand ai timp ca mai am si alte nelamuriri )).gif
multumesc anticipat
lilianab
CITAT(lilianatutza @ 25-07-2008, 06:12 PM) *

acum am vzt ca esti ww-ista...
eu nu prea am stiut cum sa punctez sunca presata de pui... tu cum o punctezi?
ieri am halit 4 feliutze= fix 100g si am pus 3p si azi 1 feliutza de 25g

am sa te mai strezes si eu cun intrebari cand ai timp ca mai am si alte nelamuriri )).gif
multumesc anticipat

Cu cea mai mare placere Lilicule!Daca pot te ajut.Eu sunca o aleg slaba:adica in general muschi sau pastrama(sa nu fi trecut prin procesul lor de prelucrare,la interior,ca sigur i-au mai bagat si ceva dietetic de gen :untura sau sorici.Ca doar suntem in Romania!!!Asa ca eu mai mult la astea ma orientez si punctez 20g=0,5p deci 2,5p/100g...la sunca de pui sau la ruladele dietetice de pui,unde nu am avut valorile,le-am luat din tabel,adica tot 20g=0,5p. hug.gif
nusarich
Lilicule, ma roade pizma de numa nervous.gif ... pai cum, mai frate sa ma arat eu lumii cu lipsurile mele? Ca si mireasa am tot avut umpluturi ( a se citi 2 perechi de cupe, unele in rochie si altele in sutienul cusut de rochie)... ma duc sa ma mai uit in oglinda, poate mi-o aparea si mie ceva-ceva pe acolo unsure.gif ...
lilianab
CITAT(nusarich @ 25-07-2008, 08:33 PM) *

Lilicule, ma roade pizma de numa nervous.gif ... pai cum, mai frate sa ma arat eu lumii cu lipsurile mele? Ca si mireasa am tot avut umpluturi ( a se citi 2 perechi de cupe, unele in rochie si altele in sutienul cusut de rochie)... ma duc sa ma mai uit in oglinda, poate mi-o aparea si mie ceva-ceva pe acolo unsure.gif ...

Lasa Nusa nu ma invidia !Crezi ca eu sunt mai fericita ca nu imi gasesc sutiene marimea mea decat foarte greu si in ultimii ani ,doar afara(Germania,Spania,in imprejurari cauzate de concediu)?...Nu mai pun la socoteala tresarirea populatiei masculine,opritul in loc,ochii benoacle,ca la atacul de apoplexie,si respiratia suierata:"moaaaaammaaaa!!!"...."ce ti-as face daca ai fi pe mana mea!"...plus apucaturile cascadoricesti ale unor soferi ce se aplecau jumate peste fereastra portierei,pe la trecerea de pietoni(asta inainte,cand mergeam pe jos,ca acum ma duc ai mei ,cu randul,cu masina,la munca)...Si apoi,pe la 100 de ani,tu poate ai sa fii maxim putin gheboasa,de varsta,pe cand eu,ma vad aplecata la 90 de grade(dar avantajul:nu voi mai avea nevoie de aspirator ca am sa am ...maturile la purtator,daca ma intelegi ce vreau sa spun grin.gif )
nusarich
Ehehei... dar pana la 100 de ani ce ma fac? Ma apuc si eu sa fluier a paguba bag sama... si nici n-as zice ca duamnele din familia mea n-au avut ce baga in sutiene...
dany
CITAT(nusarich @ 25-07-2008, 07:33 PM) *

cheer.gif cheer.gif Deci nu sunt singura ?????? cheer.gif pupic.gif
May
Ma bag si eu in seama laugh.gif. Ma vede frate-meu dupa un an de zile pt prima data si in loc sa imi spuna cat de dor i-a fost de mine, imi zice: ce tzatze mici ai! I-am zis sa strige mai tare ca nu cred ca l-a auzit tot aeroportul lol.gif. Nu aruncati cu rosii, dar eu chiar sunt super happy ca scad si ele de la slabeala asta tomato.gif

lilico esti beton, fata! pupic.gif
dany
CITAT(May @ 26-07-2008, 12:08 AM) *

Ma bag si eu in seama laugh.gif. Ma vede frate-meu dupa un an de zile pt prima data si in loc sa imi spuna cat de dor i-a fost de mine, imi zice: ce tzatze mici ai! I-am zis sa strige mai tare ca nu cred ca l-a auzit tot aeroportul lol.gif. Nu aruncati cu rosii, dar eu chiar sunt super happy ca scad si ele de la slabeala asta tomato.gif

tomato.gif tomato.gif tomato.gif
May
Ehe, daca imi iei tu durerile de spate, zau de ma mai plang... dar nu tii le dau eu ca te iubesc prea mult hug.gif
lilianab
CITAT(May @ 26-07-2008, 01:08 AM) *

May saru' mana si multzam pupic.gif .Baga-te in seama ca e voie hug.gif !Si eu as fi preferat ori sa se mai duca din ele,ori sa ramana cum sunt,numai sa nu ma trezesc ,Doamne fereste ,cu ...pashchete in loc de tzatze sorry.gif ...Imi spune unul ieri:"Nu te supara ca intreb,dar ce mananci ca parca ai tzatzele din ce in ce mai mari!"...Pai am slabit sub ele,[*****] ca de mancat....doar pepenele si piersicile mi-s singura bucurie si singurul rasfat in loc de dulciuri.
Panda
multumesc Lilicule pupic.gif ... eu nu stiu de ce nu am gasit in tabel... ca m-am uitat read.gif .... poate am orbul gainii... sau poate treb sa-mi dau ochelarii jos. lol.gif
lilianab
CITAT(lilianatutza @ 26-07-2008, 10:37 AM) *

multumesc Lilicule pupic.gif ... eu nu stiu de ce nu am gasit in tabel... ca m-am uitat read.gif .... poate am orbul gainii... sau poate treb sa-mi dau ochelarii jos. lol.gif

Nu ,nu ,nu!Nu te acuza degeaba ca dupa aia ...pierzi comunicarea ta cu tine tease.gif (vezi ce ti-am spus in jurnalul tau).Intr-un tabel de puncte anterior acestuia,ultimul,aparea si sunca de pasare.Acum vad ca nu mai e.
Mariana
Ai dreptate Lilicule in legatura cu comentariile din afara (in leg cu tzatzele), parca incep uneori sa devina enervante, la mine cel mai mult o fac colegele de munca care duc lipsa, si chiar si cele care nu duc dar se sint inferioare mie (adica toate)...............dar..............parca e mult mai bine cu decat fara, dar e greu, as mai sta si fara sutien dar arat nasol si stau mereu inhamata sad.gif
WE placut si mii de pupic.gif
Ramo

Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat doh.gif
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 26-07-2008, 11:48 AM) *

Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat doh.gif

Exact ce spuneam:ma chinui mai bine cu durerile si stau inhamata,cum spunea si Mariana ,numai sa nu raman cu "bretele" in loc de "mere"...Si la mine am remarci de la colege,dar nu agresive.Doar cereri de donatie grin.gif ....Si pana la urma iau partea amuzanta a comentariilor masculine...cand vad cum le falfaie ochii ca la un melc in viteza lol.gif .N-am ce sa ma plang:am cerut de la Doamne-Doamne?!Mi-a dat!!Cu varf si indesat si inca gratis!Altele dau bani grei! blum.gif
Mariana
Cereri de donatie am si eu la greu.
apropo de dureri, spate si umeri mai ales de la bretele care in urma greutatii se infig foarte bine in piele. Uneori abia astept seara sa le dau jos.
Cand am fost a doua oare nasa am avut un costumas cu corset la care am fost nevoita sa ii improvizez niste bretelute caci altfel aveam surpriza de a ma trezi cu ele revarsate peste. lol.gif
Sexymom
)).gif )).gif Ce discutii si la voi, despte tzatze mari w00t.gif vreau si eu sa le am macar cu un numar mai mari, la cat sunt de lata in spate nici nu se cunosc, de sutien nici nu mai vb , rar port si atunci numai la costumul de baie )).gif .Acum is la munca in maieu rosu si pantaloni scurti de blugi si nu am sutien pe mine. )).gif de aia nu mai poci eu ca se uita baietii la tzatele mele )).gif
Mariana
Sexy eu daca nu pun sutien se la sa pana la buric si tresalta si la cea mai mica miscaresi atunci nu ca as atrage atentia dar pe strada ar fi numai accidente rutiere. lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Fericiti barbatii vostrii )).gif lol.gif Eu l-am intrebat odata pe al meu sotz daca ii plac femeile cu sanii mari, si a raspuns : zi-mi un barbat caruia nu ii plac )).gif macar a fost sincer cu mine. )).gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 12:54 PM) *

Fericiti barbatii vostrii )).gif lol.gif Eu l-am intrebat odata pe al meu sotz daca ii plac femeile cu sanii mari, si a raspuns : zi-mi un barbat caruia nu ii plac )).gif macar a fost sincer cu mine. )).gif

Eu i-am zis ca daca vrea sani mai mari la purtator (la mine lol.gif ) sa se lase de fumat si sa stranga banii de pe tigari un an si asa imi pot pune silicoane lol.gif
Panda
mamarutza zi-mi si mie daca se puncteaza usturoiul?
si la cod nu inteleg...la mine in tabel scrie asa:cod/batog, proaspat........ 1kl.File, 150g proaspt.....2p
sa inteleg din asta ca 1kilogram(kl)de file de cod ar fii=2p w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ar fii prea frumos sa fie adevarat shock.gif drool.gif ... nu cred... scuza-ma dak par naiva blushing.gif
si ma gandesc ca 150 g proaspat..insemna cu cap, os ,coada... etc
astept raspuns
pupic.gif huglove.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 26-07-2008, 12:55 PM) *

CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 12:54 PM) *

Eu i-am zis ca daca vrea sani mai mari la purtator (la mine lol.gif ) sa se lase de fumat si sa stranga banii de pe tigari un an si asa imi pot pune silicoane lol.gif

Good girl!!! yes.gif yes.gif .Rezolvi 2 in 1: si babuin sanatos si fata cheptoasa grin.gif .

Fetili azi mi-a venit cheful de gatit...nu ma mai prea apuca des in ultimul timp.Asa ca ,am prestat dupa cum urmeaza:

Pulpe de pui cu legume:(11,5p/4portii=>3p/1 portia)
------------------------------------------------------
-cartofi 2 buc mari=2p
-porumb 4lg=1p
-mazare 100g=1p
-morcovi,condimente=0p
-pulpe pasare 2buc,300g crude,desosate=7,5p

Am taiat pulpele la incheietura,in 2 si le-am condimentat.Legumele le-am taiat cuburi si au iesit frumos la aspect:uniform si variat coloristic(ca doar trebuie sa ne faca placere ochiului cand ducem la gura tease.gif ).Am condimentat cu piper,vegeta si condiment pt carne de pasare.Le-am bagat in punga magica,pulpele le-am asezat deasupra si valea cu ele la cuptor.Miroase dumnezeiesc!!! naughty.gif

Pizza de legume(17,5p/tava )
----------------------
-ceapa,morcov,ciuperci,ardei gras,rosii=1p(depasirea)
-porumb 4lg=1p
-oua 2buc=4p
-faina 3lg=1,5p
-praf de copt=0p
-cascaval 120p=10p

Am bagat la robot intai ceapa si morcovul.Apoi in seria a doua ardeiul gras,rosiile si cotoarele de la ciuperci.Le-am rasturnat intr-un castron,am adaugat porumbul,vegeta,piper,maghiran(nu mai am busuioc),apoi ouale batute,faina si praful de copt.Le-am amestecat pe toate.Le-am pus in tava mare de pizza,am nivelat.Deasupra am asezat palariile de ciuperci cu gura in jos,pe toata suprafata si am ras cascaval deasupra,,din abundenta.A intrat asa mult,ca era o varianta mai moale.Unul mai inchegat,cred ca s-ar fi ras mai bine si intra mai putin..Dat la cuptor si scos acum:arata de inebunesti si miroase de faci lacul Vidraru langa aragaz.Si zic eu ca nu e foarte scum la puncte ,si mai e si satios,in comparatie cu te miri ce si mai nimic costisitor la puncte! give_rose.gif

CITAT(lilianatutza @ 26-07-2008, 05:07 PM) *

mamarutza zi-mi si mie daca se puncteaza usturoiul?
si la cod nu inteleg...la mine in tabel scrie asa:cod/batog, proaspat........ 1kl.File, 150g proaspt.....2p
sa inteleg din asta ca 1kilogram(kl)de file de cod ar fii=2p w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ar fii prea frumos sa fie adevarat shock.gif drool.gif ... nu cred... scuza-ma dak par naiva blushing.gif
si ma gandesc ca 150 g proaspat..insemna cu cap, os ,coada... etc
astept raspuns
pupic.gif huglove.gif

Nu,usturoiul nu se puncteaza,daca nu l-ai frecat cu ulei,sau altceva cu puncte.La cod e 150g proaspat=2p..Fiind tradus din nemteste,ma gandesc ca acel kl vine de la "bucata" prescurtat,dar pe limba lor.Adica asa cum ar fi la noi "buc" ,e la ei "kl"...las ca ne spune Dany,dar nu te pacali: e 150g=2p give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.