Waw ce gospodina am fost azi!Am dat cu aspiratorul de ieri(orele 22,cum imi e obiceiul

) fiindca vreau ca in week end sa lenevesc mai mult in pat,fara grija.Sa ma trezesc tarziu....pana in gard!

...La 6.20 eram treaza(chiar inaintea ceasului,daca era sa merg a munca)
Asa ca azi,dupa ce am dat o raita la ferma de animale a alor mei:pisica-sifilitica in casa,catelusa-dilie in gradina si Codita-puslamaua(tot catel,dar al intregii comunitati.Asta manaca mai bine si decat noi,ca toata lumea il indoapa!).Mitzy a tulit-o in secunda doi afara,printre picioarele mele mieunand revoltata ca am venit prea tarziu.S-a razbunat,ca nu am mai gasit-o o ora incheiata...cam golanca matza asta,dar in fine.Nu mai spun de Monica din gradina care scurma de parca zici ca a dat de o comoara.Dar si eu o lucrez ca pe Mesterul Manole:ce sapa de-a lungul zilei,dau cu matura inapoi

.
In fine,fiindca aleluia cea trandaveala cu care ma laudam,m-am apucat de gatit "ceva mai altfel si de dieta"...Una a fost faimoasa pizza...apoi saramura de peste si ceva-traznit-ce-mi-a -trecut prin cap,dupa cum urmeaza:
Semipizza:(14,85p/4portii=>3,75p/portia)-----------------------------------------
-piept de pui 200g=3,35p
-morcov,ceapa,rosii,ardei,castraveti=1p
-porumb=1p
-faina 4 lg=2p
-oua 2 buc=4p
-condimente,praf de copt=0p
-cascaval 50g=3,5p
Piept de pui cu cascaval si porumb(6,5p/2portii =>3,3p/portia)--------------------------------------------------------------------------
-piept pui 160g=2,7p
-mustar,condimente=0p
-cascaval 40g=2,8p
-porumb =1p
Am condimentat pieptul portionat,apoi tavalit prin mustar.L-am asezat pe hartie de copt ,intr-o tavita,am ras cascaval deasupra si am presarat boabe de porumb.Am dat la cuptor.Arata f bine si din ce am gustat e si yami!
Saramura de somn(6,75p/2 portii=>3,4p/portia)------------------------------------------------
-somn condimentat 240g=6,75p
-saramura:sare,piper,vegeta,rosie,cimbru,usturoi=0p