Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
bubbles
Asa stiu si eu 150g = 2p de aia prefer demulte ori sa mananc cod la cuptor fiert in suc prorpiu drool.gif

Da si daca imi pus....imi pun niste silicoane de alea de le poti lua si da pe spate lol.gif lol.gif
Panda
pfiuuu... reteta de pizza mi se pare geniala w00t.gif .... am sa fac si eu.
dar eu am o nelamurire cu 1p pt depasire...cand mananci o portie din toata tava nu depasesti cantitatea de legume permisa.. atunci are rost sa punctezi?... poate doar daca mananci toata tava lol.gif

si sa stii ca si eu am gatit cod la cuptor cu garnitura de legume fierte si mujdei de usutoi cu iaurt light..... yammy... noi ne-am ghiftuit. blushing.gif
si briose ww
am sa pun retetele la mine in jurnal.

mersi de raspuns

CITAT(bubbles @ 26-07-2008, 05:25 PM) *

Asa stiu si eu 150g = 2p de aia prefer demulte ori sa mananc cod la cuptor fiert in suc prorpiu drool.gif

Da si daca imi pus....imi pun niste silicoane de alea de le poti lua si da pe spate lol.gif lol.gif

pupic.gif
si tie multumesc de raspuns

ce m-as face fara voi? flowers1.gif
lilianab
CITAT(lilianatutza @ 26-07-2008, 06:52 PM) *

pfiuuu... reteta de pizza mi se pare geniala w00t.gif .... am sa fac si eu.
dar eu am o nelamurire cu 1p pt depasire...cand mananci o portie din toata tava nu depasesti cantitatea de legume permisa.. atunci are rost sa punctezi?... poate doar daca mananci toata tava lol.gif

Am papat o portie de pizza la cina(adica un sfert de tava blushing.gif ).Si nu doar suna bine,ci e dementiala....Ma mir de mine ce desteapta mai sunt!!Da sa-mi pup mana grin.gif !
Lili eu am calculat pe reteta....ca ma gandesc ca daca manac maine 300g de legume si o portie de pizza de-a lungul zilei,nu mai punctez depasire,ca e punctata de azi.Exista si posibilitatea sa o manac toata tava intr-o zi,nu?deci am punctat corect.Erau 300g ciuperci cam 150g ceapa si 100g morcov, vreo 300g la ardei si rosii(aproximat)=850g: 4 portii si tot am cam 200g la portie...in orice zi as manca, cu ce mai manac de-a lungul zilei tot as depasi....nu stiu daca m-am facut inteleasa blushing.gif blushing.gif ca incep sa ma zapacesc pana si pe mine cu explicatiile lol.gif lol.gif oricum 1p adaugat e nimica toata,e 0,25p pe portie,indiferent in ce zi as manca e infim. give_rose.gif ...DAr e bestiala reteta...Am inceput sa ma gandesc la asa ceva mai demult,de pe cand postam meniuri.Le dadusem numele de semi-pizza
am facut si cu conserva de ton si fructe de mare...am facut si cu piept de pui...toate au fost de nebunia lumii!!!Colegele de birou deja au adoptat reteta...Am si 2 colegi...si ei intreaba de puncte cand mananca ,sau manc eu cate ceva!!!:)).I-am bagat in priza pe toti!! lol.gif lol.gif

PeSei: am uitat sa spun ca in tava de pizza am tapetat cu hartie de copt... de la o vreme nu mai folosesc uleiul,decat mai mult la candela wink1.gif
lilianab
Meniul de azi:

-file de somn stropit cu lamaie 120g=3,5p
-pepene=0p
-cafea=0p
-brezel=0,5p
-lipton 300ml=1,5p
-cascaval 20g=1,7p
-pui cu legume=3p
-piersici 2 buc,pepene=1p
-pizza 1 portie=4,4p
-piersici=0p(am punctat odata depasirea)

Total=15,6p din 21

lilianab
Buna fetili!!!! hug.gif
Nu intrati in panica ,fiindca nu am ramas eu doar in "pumntele" alea asa putine aseara.Mi-am mai regularizat meniul cu un pahar de ceai si un sfert de portie de pizza....si un iaurtel...asa ca am ajuns la 20,25,"Slava Domnului"! tease.gif tease.gif ...Dar exista o explicatie!!! Azi au venit rusii! blushing.gif

In alta ordine de idei:acush am aterizat de la "falcutate" ,de la verificarea pentru practica unde am luat...10!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(lilianab @ 27-07-2008, 12:22 PM) *

Buna fetili!!!! hug.gif
Nu intrati in panica ,fiindca nu am ramas eu doar in "pumntele" alea asa putine aseara.Mi-am mai regularizat meniul cu un pahar de ceai si un sfert de portie de pizza....si un iaurtel...asa ca am ajuns la 20,25,"Slava Domnului"! tease.gif tease.gif ...Dar exista o explicatie!!! Azi au venit rusii! blushing.gif

In alta ordine de idei:acush am aterizat de la "falcutate" ,de la verificarea pentru practica unde am luat....[size=5]10[/size=5]!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

No asta da veste buna cheer.gif .Sa iti fie de bine Pizza si nota pupic.gif
nusarich
Bravo pentru nota, Lilicule! Si trece-ma si pe mine pe lista de donatii... poate s-or arata si la mine candva/cumva...
Panda
cheer.gif pt nota
hug.gif
o zii buna... in toate cele...si la puncte. dry.gif
dany
Aerisit , dat cu aspiratorul , sters praful , udat florile ( saracele , nu aveau apa deloc ) ca vad ca stapana umbla brambura ......

hug.gif
Panda
da, da... si eu am spalat niste vase... ca vad ca Danyhoney a uitat...
dar las ca de aia suntem noi aici. )).gif
dany
Pai eu am masina de spalat vasele si nici nu m-am uitat in directia chiuvetei daca n-am vazut masina cheer.gif cheer.gif

pies : ma dau si eu mare ca pana acum 1 an tot cu mana am spalat vasele , timp de nicinumaistiucatiani lol.gif
Panda
las ca e bine... daca ai cu ce!!!! hug.gif
lilianab
Buey fetili scuze dar mamaruta a bazait de nebuna saptamana asta.Am avut ultimul examen,la care sincer chiteam un 10,de ce nu.Aveam materie frumoasa.Doar ca ,asa cum se intampla,toti au lasat pe ultima zi si eram sute!!! examenul de dimineata trebuia sa inceapa la 8 si a inceput la 10...doar ca nu au incaput toti in sala si nu a vrut sa schimbe sala cu aula si nici nu a mai avut profa ajutoare.Asa ca i-a scos afara pe cei in plus ,ca sa dea de la 16....A venit o colega si m-a anuntat,asa ca m-am invoit de la 12 si am mers la faculta sa imi ocup loc.Sala aproape plina,dar am gasit loc in cele din urma.Am statr aproape nemiscata in banca 4 ore(pana cand trebuia sa inceapa examenul).Sala era arhiplina..holul,pe scari,de asemenea.Conform legilor lui Murfy, profa a trimis vorba sa coboram in aula,asa ca (,) cei din urma au fost cei dintai,iar cei din sala au ramas fara loc.Nu va explic faza cu buluceala dsin sala spre aula.Ati vazut desenele alea animate cand toate animalele fug din fata primejdiei si tot calca in picioare testoasa,si o rastogolesc?!Ei cam soarta aia era sa o am.Insa am avut noroc si am cerut sa stau la catedra si am gasit intelegere.Doar ca dupa tot stresul asta,cand a dat subiectul am avut senzatia ca aud prima data de asa ceva.Intentia a fost sa dau foaia si sa ies.Dar imi era jena ditamai cocoana sa ma fac de kko.Am stat ,sa mor de nu am tras si un "Tatal nostru" in gand ,apoi m-am linistit...am mai citit odata...parca parca ceva imi aminteam....si de la ceva-ceva,am facut toate subiectele...Mai ramanea sa vedem daca viziunea mea asupra contabilitatii coincidea cu a profei....Am fost ferm convinsa ca nu am cum sa iau decat printr-o minune...M-am rugat pentru un 5 macar,cum nu m-am rugat pentru 10....In final,era sa cad langa avizer: 8!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Inca nu pot crede,parca e vis.
Alta cucerire: am experimentat deplasarea cu transportul in comun.am avut si prima dezamagire...lovitura: Eu inca mai folosesc o carja pt siguranta si...avertisment,sa nu ma daramae lumea din picioare.Ieri a fost prima zi de transport in comun.Ma cunosteam din vedere cu soferul,de multe ori schimbasem priviri de "recunoastere",ma astepta cand ma vedea ca sunt mai departe...in fine,ca atunci cand vezi pe cineva zilnic.Se naste o complicitate.Chiar ma bucuram ca e el ieri,doar ca pustiul isi trasese prietena noua,care "se simtea rau cand vedea pe cineva suferind,sau cu carje"...Asa ca el mi-a sugerat,daca nu as vrea sa ma mut pe un scaun mai in spate.Bineanteles ca nu m-am mutat,dar cu un zambet l-am intrebat care e problema."Prietena mea se simte rau cand vede pe cineva cu carje"....Ea mi-a explicat ca a avut recent un accident si isi aminteste.Am intrebat-o "Daca ai fi ramas cu un handicap pe viata si ai fi fost nevoita sa ai un semn distinctiv,te-ai fi simtit mai bine daca ti s-ar fi cerut sa mergi mai la spate,sau la o parte?Eu sunt un caz fericit ,in recuperare,dar cei cu adevarat irecuperabili,cum crezi ca se simt?Odata sufera din cauza handicapului,iar suferinta se dubleaza cand li se cere pe fata sa se dea la o parte fiindca nu sunt o priveliste placuta...In cele din urma sunt la fel ca noi,poate mai buni uneori,fiindca intotdeauna un handicap dezvolta o calitate,la schimb....parerea mea!"...In fine,nu m-am mutat,si ne-am despartit amice,cu urari de sanatate...dar...e ceva ce ar trebui sa ne dea de gandit:in ce lume traim?cu ce cantar masuram oamenii?! give_rose.gif
Va pup fetili si sa aveti week end placut!
Multam Lilicule si Dany...dau o apa lata cu lamaie!Fac cinste! tease.gif
dany
Apa plata cu lamaie ??? Bleah !!! da si tu ceva mai ....neobisnuit blum.gif lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 02-08-2008, 12:58 AM) *

Apa plata cu lamaie ??? Bleah !!! da si tu ceva mai ....neobisnuit blum.gif lol.gif

Biiiineeee!!!Am 1 kg disponibil pe care tocmai am constatat acum la cantar ca l-am dat jos...Il vrei?! naughty.gif Ca e neobisnuit! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...Deci:mi-am amintit sa ma cantaresc azi si mai raportez 1 kg lipsa cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...Merge incet ,dar am rabdare,nu ma grabesc!

Pe Sei: Mi-am tras cafeaua in fata si filozofez: au trecut 6 luni si s-au dus 18 kg...nu e rau.Sa dea Dumnezeu sa mearga inainte tot asa si sa raman tare mai departe.
Panda
CITAT
Pe Sei: Mi-am tras cafeaua in fata si filozofez: au trecut 6 luni si s-au dus 18 kg...nu e rau.Sa dea Dumnezeu sa mearga inainte tot asa si sa raman tare mai departe.

SA DEA DUMNEZEU!

mai daca ai stii cat te admir blushing.gif ... esti o scumpa, imi place hotararea ta.

dar cum vine aia ca i s-a facut rau ca te-a vzt cu o carja... prostie mai mare nu am auzit... auzi ce mironosita... trebuia sa-i dai cu carja in cap lol.gif .
da tu esti o duamna hug.gif .

felicitari pt nota cheer.gif
I pup you
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari pentru cele 18 kg. cred ca ai nevoie de multa rabdare si vointa pentru asta.

Cu carjele, te inteleg, si eu am avut la purtator vre-o luna si ceva. La mine a fost mai usor, a trebuit sa ma mobilizez si privirea oamenilor a fost un motiv in plus sa scap de carje. La un moment dat caram numai una, pentru siguranta, pentru ca la noi nu se gandeste nimeni la cei cu probleme si totul e facut ca pentru sportivi.
Dar nu are rost sa te superi...
lilianab

Eu nu ma supar...Si la mine e temporar,dar ma gandeam si eu asa(ca tot nu mi se intampla des blink.gif ): ce ii e dat unui om sa traga.Pe langa boala si respingerea unora,de parca nu i-ar fi de ajuns suferinta in sine...
As lasa si eu carja,dar inca mai am momente in care sunt nesigura pe picioare,apoi asa cum spuneam:sunt ca un indicator "atentie nu dati peste mine".Pana acum nu am mers pe distante mari pe jos fiindca obosesc usor...de aceea mai am nevoie de ea,pana ma voi obisnui si la drum lung...si apoi o voi lasa.
Pana atunci sunt o duamna si lovesc cu vorba,nu cu carja,cand intalnesc "suferinzi de mila/sila" din astia. blum.gif

CITAT(Dumbo @ 02-08-2008, 10:15 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari pentru cele 18 kg. cred ca ai nevoie de multa rabdare si vointa pentru asta.

Cu carjele, te inteleg, si eu am avut la purtator vre-o luna si ceva. La mine a fost mai usor, a trebuit sa ma mobilizez si privirea oamenilor a fost un motiv in plus sa scap de carje. La un moment dat caram numai una, pentru siguranta, pentru ca la noi nu se gandeste nimeni la cei cu probleme si totul e facut ca pentru sportivi.
Dar nu are rost sa te superi...

Pai eu tot cu una merg...si compensez asta cu un decolteu generos si o "prezenta scenica de efect"...incat nu stiu la ce sa se uite "mai prima": la carja cu mila?sau in san ,cu bale in coltul gurii naughty.gif

PeSei:ca tuta mai sunt!o citasem pe Dumbo de doua ori. doh.gif
Panda sar'na si Ai pup iu tu mai duamna! give_rose.gif
Panda
[/quote]Pai eu tot cu una merg...si compensez asta cu un decolteu generos si o "prezenta scenica de efect"...incat nu stiu la ce sa se uite "mai prima": la carja cu mila?sau in san ,cu bale in coltul gurii [quote]

zapa(cita) mai esti lol.gif
amalia0701
pupic.gif
Felicitari draga mea pentru cele 18 kg alungate!
lilianab
CITAT(amalia0701 @ 02-08-2008, 12:47 PM) *

pupic.gif
Felicitari draga mea pentru cele 18 kg alungate!

Multumesc Amelie! pupic.gif give_rose.gif
SARA
salutari!sunt noua dar totusi vreau sa te felicit pt.vointa si reusita ta de a scapa de atatea kg.am cerut si eu ajutor pe aici ca nu mai suport kg in plus si sper ca cineva sa ma indrume si sa ma ridice atunci cand nu mai pot continua.
lilianab
CITAT(SARA @ 02-08-2008, 01:17 PM) *

salutari!sunt noua dar totusi vreau sa te felicit pt.vointa si reusita ta de a scapa de atatea kg.am cerut si eu ajutor pe aici ca nu mai suport kg in plus si sper ca cineva sa ma indrume si sa ma ridice atunci cand nu mai pot continua.

Hei! hug.gif .Bun venit!Te ajutam,bineanteles ca da!Pentru asta sunt prietenii!Insa tu trebuie sa fii cea care se ajuta prima!In rest,nois usntem aici,grup de sustinere,ca la "Alcolicii Anonimi" salut.gif lol.gif
Era bine sa fi fost vointa...dar asa cum am mai spus:E frica!Ea m-a motivat cel mai bine .Eu nu sunt chiar prima-ntai....Sunt atatea fete care au reusit bine de tot si te si pot ajuta si sunt sigura ca o vor face:Nessie,Danyhoney,Ramona,Mihaela,Bubles,Buretelul(care apropo a disparut cam de mult de prin peisajul mioritic unsure.gif ....oare sa declar niste maioneza prin meniu,ca sa o fac sa apara?! sorry.gif ).Toate fetele de la "neuronii ww" te vor ajuta,daca adopti dieta asta,sunt convinsa.Insa fara mila:daca ai vreo intrebare/nelamurire si crezi ca te pot ajuta,dai o fuguta in jurnal la mamaruta si imediat agit din aripi. grin.gif

lilianab
Waw ce gospodina am fost azi!Am dat cu aspiratorul de ieri(orele 22,cum imi e obiceiul blushing.gif ) fiindca vreau ca in week end sa lenevesc mai mult in pat,fara grija.Sa ma trezesc tarziu....pana in gard! doh.gif ...La 6.20 eram treaza(chiar inaintea ceasului,daca era sa merg a munca)
Asa ca azi,dupa ce am dat o raita la ferma de animale a alor mei:pisica-sifilitica in casa,catelusa-dilie in gradina si Codita-puslamaua(tot catel,dar al intregii comunitati.Asta manaca mai bine si decat noi,ca toata lumea il indoapa!).Mitzy a tulit-o in secunda doi afara,printre picioarele mele mieunand revoltata ca am venit prea tarziu.S-a razbunat,ca nu am mai gasit-o o ora incheiata...cam golanca matza asta,dar in fine.Nu mai spun de Monica din gradina care scurma de parca zici ca a dat de o comoara.Dar si eu o lucrez ca pe Mesterul Manole:ce sapa de-a lungul zilei,dau cu matura inapoi grin.gif .
In fine,fiindca aleluia cea trandaveala cu care ma laudam,m-am apucat de gatit "ceva mai altfel si de dieta"...Una a fost faimoasa pizza...apoi saramura de peste si ceva-traznit-ce-mi-a -trecut prin cap,dupa cum urmeaza:

Semipizza:(14,85p/4portii=>3,75p/portia)
-----------------------------------------
-piept de pui 200g=3,35p
-morcov,ceapa,rosii,ardei,castraveti=1p
-porumb=1p
-faina 4 lg=2p
-oua 2 buc=4p
-condimente,praf de copt=0p
-cascaval 50g=3,5p

Piept de pui cu cascaval si porumb(6,5p/2portii =>3,3p/portia)
--------------------------------------------------------------------------

-piept pui 160g=2,7p
-mustar,condimente=0p
-cascaval 40g=2,8p
-porumb =1p
Am condimentat pieptul portionat,apoi tavalit prin mustar.L-am asezat pe hartie de copt ,intr-o tavita,am ras cascaval deasupra si am presarat boabe de porumb.Am dat la cuptor.Arata f bine si din ce am gustat e si yami! blum.gif

Saramura de somn(6,75p/2 portii=>3,4p/portia)
------------------------------------------------
-somn condimentat 240g=6,75p
-saramura:sare,piper,vegeta,rosie,cimbru,usturoi=0p
amalia0701
Nu mai manca vegeta, e la fel de otravitoare ca si margarina.
Are numai E-uri interzise in UE.
Nu vreaus a ma gandesc la ce ai gatit.
Mai bine ai pune niste poze.
Panda
pfuiiii... de mine ce retete ai... ma dai gata... si ma inspiri si pe mine... ma bucur ca postezi retetele.
si sa te bata si pe tine kg in minus lol.gif .
hug.gif
lilianab
CITAT(amalia0701 @ 02-08-2008, 06:09 PM) *

Nu mai manca vegeta, e la fel de otravitoare ca si margarina.
Are numai E-uri interzise in UE.
Nu vreaus a ma gandesc la ce ai gatit.
Mai bine ai pune niste poze.

Sar-na de sfat! give_rose.gif ..,Ma gandeam si eu la poze:macar daca va ucid,sa stiu ca e complet,nu pe bucatele grin.gif ,dar sa imi recuperez acumulatorii aparatului de la var-meu,ca i-am dat si nush ce face cu ei,dar nu i-a mai adus...Mai curand cred ca s-a luat cu viata si a uitat,decat are nevoie de ei.Dar maine ma infiintez la ei la cafeluta si cu carja in mana cred ca am aer de recuperatoare ,nu?! lol.gif
lilianab
Meniul de azi:

-piersici=0p
-cafea=0p
-brezel=1p
-pepene=1p
-Piept de pui cu cascaval =6,5p
-piersici =1p
-semipizza 1 portie=3,75p
-Lipton 400ml=2p

Total=15,25p din 21

PeSei:Ce sa ma mai incurc in portii cu pieptul ala de pui cu cascaval si porumb?!L-am mancat dintr-o singura "sesiune"...dar am muncit pt el:luam o bucata,plecam in dormitor la tv...o terminam,ma duceam dupa alta,iar veneam in camera...asa ca am facut ceva drumuri:ajuta si la aparatul locomotor si cred ca mai ardeam si ceva grasimi,nu?! blushing.gif lol.gif
Am punctat si pepenele si piersicile fiindca am mancat la fructe,ca o poarca azi.Eu aleg piersicile moi,asa imi plac(nu vreti sa stiti si cum le spal ,fiindca sunt alergica la puful lor. doh.gif ....cu spalatorul,cu partea aia aspra,cu care ar trebui razuita arsura....la cat gatesc eu,buretele de vase e ceva de fitze!gadilesc doar farfuriile cu el si il folosesc in principal la piersici tease.gif ).asa ca piersicile mele o virau usor inspre "se strica" daca nu ma ocupam de ele.
Stiu ca am mancat putine puncte,dar atat am putut azi...insa ieri am depasit cu doua pahare de spumos,cu care m-am auto-sarbatorit,pentru toate reusitele. w00t.gif ...Aaaaa!si am mai incuiat si usa si am stins si lumina...ca sa nu ma vad,ca am calcat stramb grin.gif ...Dar meritam:pai ce e cu atata :"Bravo!faci cinste ca ai reusit!!"...Pai da' tot eu?eu pun dovleacul la bataie si tot eu fac cinste?In cazul asta imi fac mie,ca m-am inteles asa de bine eu cu mine si ne-am sustinut si nu ne-am lasat la greu! grin.gif

lilianab
Buna fetili:...cred ca e buna dimineata,asa-i?
Azi iar am surubarit prin bucatarie alta ideea culinara.Prestez aici meniul si pozele,ca sa va ucid corespunzator!

-semipizza 2 portii=7,5p
-cafea=0p
-lipton 400g=2p
-felii crispy=0,9p
-pepene galben,piersici=1p
-sticks=2p
-suc mere 400ml=2,8p
-ciuperca umpluta 1 buc=2p

Total=18,2p din 21

Ciuperci umplute:(15,6p/8 buc=>2p/portia)
------------------------------------------------------------

-ciuperci 500g=1p
-piept de pasare 240g=4p
-porumb 4lg=1p
-cascaval 80g=5,6p
-oua 2 buc=4p
-sare,piper,marar,castravete murat la ornat=0p
Tocat carnea,picioarele ciupercilor,cascaval ras,adaugat porumbul.Amestecat cu ouale,mararul,sarea si piperul.
Am umplut ciupercile si inca 4 rosii,le-am ornat si dat la cuptor.Gaust: yami_yami!!!!!!!

Inainte de a le da la cuptor:

Imagine

Scoase de la cuptor:

Imagine
amalia0701
naughty.gif naughty.gif
Bine mai arata cheer.gif hug.gif
Panda
uuuuuuuuuuhaaaaaaaaaa
m-ai spart la pifocati... ma duc sa cumpar ciuperci
buretel
pupic.gif Mamarutooo, mi-a fost dor de tine, nu te-am uitat, te-am citit mereu, si ti-am admirat perseverenta hug.gif
Keep up the good work! cheer.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 04-08-2008, 11:24 AM) *

pupic.gif Mamarutooo, mi-a fost dor de tine, nu te-am uitat, te-am citit mereu, si ti-am admirat perseverenta hug.gif

Numai pe mine m-ai uitat blum.gif
Unde umblii de esti asa scumpa la vedere.
bubbles
Tzuk mamaruta frumoasa hug.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 04-08-2008, 11:30 AM) *

CITAT(buretel @ 04-08-2008, 11:24 AM) *

Numai pe mine m-ai uitat blum.gif
Unde umblii de esti asa scumpa la vedere.

Nu te-am uitat pupic.gif hug.gif hug.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 04-08-2008, 11:46 AM) *

Tzuk mamaruta frumoasa hug.gif

blushing.gif ....Se vede,se vede?! naughty.gif naughty.gif
Pup si eu toate fetele cu ficatii intregi sau sparti dupa caz lol.gif .Si un beso grande pentru Buretelul iesit din starea de incognito! hug.gif pupic.gif
Nessie
doh.gif Si eu vreau ciuperci! Sper sa gasesc la 8 seara niste ciuperci de umplut si nu nasturei... dry.gif

Pup Maruta perseverenta! pupic.gif
Dumbo
eat.gif eat.gif eat.gif
Mamarutza, eu m-am pregatit!
lilianab
naughty.gif Neatza la fete!!! hug.gif
Mai vrea cineva ??
Imagine

Ciupercile mi-au dat ideea cand le-am vazut in piata:mari si impecabile.Dar contra serviciilor de fotograf,m-a mai usurat nepotul meu de cateva.La faza asta nu imi pare rau,ca mie imi vin ideile si imi place sa le pun in practica,dar nu imi place sa mananc din productiile mele vesnic(adica pana le termin)Asa ca Dumbo be my guest si ...da navala! pupic.gif

Azi mai trec prin piata sa vad ce ma mai inspira! naughty.gif
Andreea-Rodica
Binevenita cafeluta ta! Am savurat-o deja. hug.gif
De ciuperci ce sa mai spun .... dar stiu eu ca galatencele sunt gospodine. wink1.gif
Panda
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-08-2008, 08:23 AM) *

Binevenita cafeluta ta! Am savurat-o deja. hug.gif
De ciuperci ce sa mai spun .... dar stiu eu ca galatencele sunt gospodine. wink1.gif

ce avatar frumos floare.gif
nusarich
Pot sa ma infiintez si eu? Ca daca tot nu scad, macar sa imi fac poftele... Iaca asa imi place mie sa vad ciumpercutzele bronzate si bine aratoase, ca si gospodina! Ca zic si eu ca Nessie, eu tot nasturei gasesc prin piata mea. Ori trebuie sa schimb piata unsure.gif ?

Bravo pentru reusite (examen, opspekile duse...)!
Si un mare pupic.gif
lilianab
Sar'na Nusa si Andreea give_rose.gif hug.gif
Acum sper sa mai obtin neshte rezultate vizibile mai rapid deoarece fiindca am terminat cu scoala ,am inceput neshte exercitii cardio mai speciale,adica cum sa va explic naughty.gif :faci fursecuri pan-ce faci bataie de joc la sistemul "cardio"-vascular...daca ma intelegeti ce vreau sa zic naughty.gif w00t.gif .am sa va comunic rezultatele. tease.gif
amalia0701
CITAT(lilianab @ 05-08-2008, 07:24 PM) *

Sar'na Nusa si Andreea give_rose.gif hug.gif
Acum sper sa mai obtin neshte rezultate vizibile mai rapid deoarece fiindca am terminat cu scoala ,am inceput neshte exercitii cardio mai speciale,adica cum sa va explic naughty.gif :faci fursecuri pan-ce faci bataie de joc la sistemul "cardio"-vascular...daca ma intelegeti ce vreau sa zic naughty.gif w00t.gif .am sa va comunic rezultatele. tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Super tare!
lilianab
Fetili!!!!! w00t.gif
Ma uitam eu ashea pe neshte poze si am ramas muta...(ceea ce nu mi se intampla des!)....Mai pot spune doar atat:Doamne!!!Cum ma suportam?!in ce oglinda ma priveam?!Am fot intr-un mare fel!!!Mai mult "mare" decat fel! sorry.gif

NO COMENT!!

Imagine
Andreea-Rodica
No coment!
hug.gif Te imbratisez cu drag! (acum te pot cuprinde lol.gif )
(sper ca nu te-a suparat remarca mea, era o gluma).
nusarich
Mamaaaaaaaaaaaa w00t.gif !!!!!!!

Bravo!!!!!!

E bine sa tii pozele astea aproape, fac bine la motivatie! pupic.gif
Ramo
Moama c e diferentza....parca si la varsta e diferenta, pari mai tanara acum.
Bravo si mergi mai departe!
amalia0701
Felicitari draga mea.
Io nu am decat poze invers, ce floare eram acum un an si cum sunt acum blushing.gif
dany
w00t.gif w00t.gif Super !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.