Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bubbles
Neata Pisikule.Felicitari pt vointa cheer.gif ca la mine mai greu mai gasesti asa ceva...mai am cate o scapare cate`odata dar tyrece repede lol.gif .Acum ast sa ajung acasa sa ma canatresc la mine la cantar sa vad cate multe kg oi avea swoon.gif caramida.gif
Pisik
CITAT(Sexymom @ 21-04-2007, 12:34 AM) *

Pisik de mult vreau sa iti marturisesc ceva , dar imi e teama ca te pierd de prietena )).gif .
Imi place sotzul tau.E super dragutz.
Acum daca mai vrei sa vb. cu mine mi-ar revenii inima la loc.Daca nu ..am sa dispar in ceata. sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Deci am ras zece minute fara intrerupere!!! Fata, sanatoasa esti, auzi, sa ma supar! Pai mi-s mandar, cum sa ma supar! Doar ca tre sa mai dea jos din burta, atunci sa vezi ce lant la gat ii pun tease.gif
Pisik
Neatza!
Vad ca nu ati mai trecut pe la mine sad.gif

Sa pun si eu meniul de ieri:

MD: 150 ml lapte 0,1% + 50 gr musli integral fructe + cateva lingurite iaurt caise zuzu 1,5%
G: mar
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline) + 2 feliute carpaccio vita + aprox 30 gr branza telemea + 1 felie paine integrala + capsuni + iaurt fructe Jogobella light
G: 2 fistic si o gurita minuscula prajitura (am fost la fini si nu s-a lasat tatal ei pana nu am gustat ceva)
C: 1 pahar suc rosii (am gasit fara zahar, la Santal) + kiwi (nu chiar unu dupa altu, le-am mancat la intervale) + inghetata light blushing.gif (cred ca am mancat 250 ml, mi-au adus finii, este fara zahar - cu indulcitori si are 100 cal si 3 gr grasime/100gr)

Azi am papat la MD lapte 160ml cu 55 gr musli nitergral fructe
O sa iau ca gustare un mar sau capsuni, apoi mergem cu Buni, ne da masa la restaurant pt Sfantu de maine

Acum ma uit de vacante pe net.

Pupici pupic.gif
dany
Ce face Pisik-ul ? Neata !

Se pare ca ai intrat pe drumul cel bun cu papa ( chiar daca mai ai mici abateri ) . Bravo !!

Maine e sarbatoare ??? Oare ma va pedepsi DD daca voi munci la casa ?? Sper ca nu . De altfel , vrem sa muncim si azi ....

O duminica placuta !!
Pisik
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:19 AM) *

Se pare ca ai intrat pe drumul cel bun cu papa ( chiar daca mai ai mici abateri ) . Bravo !!

Maine e sarbatoare ??? Oare ma va pedepsi DD daca voi munci la casa ?? Sper ca nu . De altfel , vrem sa muncim si azi ....

O duminica placuta !!

Neatza Dany!

Ma bucur si eu ca m-am reglat cu mancatul. Nu e usor si mi-a luat enorm dar ptiu sa nu ma deochi, sper sa fi reusit pe termen lung. Am pofte, e greu, dar trec peste. Aseara m-am rasfatat cu inghetata light dar nu am papat lipii facute cu cascaval si pui, pt ca era f tarziu. Si am rezistat la o cutie de tofifee, iar ieri la fina am rezistat la prajitura mea preferata, din care am devorat a doua zi de Paste vreo 15 bucati pe putin blushing.gif

Da, maine e Sf Gheorghe. Nu cred ca e pacat sa muncesti la casa, doar sa nu faci laturi (sa speli, sa arunci apa murdara, etc.)

Eu de maine iarasi nu mai sunt pana miercuri, sa aveti grija de cosulet, da?
axe10
CITAT(Pisik @ 22-04-2007, 11:46 AM) *

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:19 AM) *

O duminica placuta !!

Neatza Dany!

Ma bucur si eu ca m-am reglat cu mancatul. Nu e usor si mi-a luat enorm dar ptiu sa nu ma deochi, sper sa fi reusit pe termen lung. Am pofte, e greu, dar trec peste. Aseara m-am rasfatat cu inghetata light dar nu am papat lipii facute cu cascaval si pui, pt ca era f tarziu. Si am rezistat la o cutie de tofifee, iar ieri la fina am rezistat la prajitura mea preferata, din care am devorat a doua zi de Paste vreo 15 bucati pe putin blushing.gif

Da, maine e Sf Gheorghe. Nu cred ca e pacat sa muncesti la casa, doar sa nu faci laturi (sa speli, sa arunci apa murdara, etc.)

Eu de maine iarasi nu mai sunt pana miercuri, sa aveti grija de cosulet, da?

Pisi...ai grija de tine pe unde umbli...vezi ca se poate daca iti pui in cap sa faci ceva corect?...de la cap ne vine la toate....pupici
Pisik
Plec la Ikea si la masa cu mamicile, sper sa nu o dau in bara doh.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 22-04-2007, 01:17 PM) *

Poate o sa reusesc si eu sa ajung odata la IKEA dar daca nu am ajuns cat a fost in deplasare copilul nu cred ca ajung curand....poate mai la vara. Oricum de mobila nu duc lipsa, poate ceva nimicuri cu care s-o aglomerez....
Ai grija...
bubbles
Ce faci Pisik ? pupic.gif Felicitari pt consticiozitate hug.gif
dany
CITAT(Pisik @ 22-04-2007, 12:17 PM) *

Stii ce te asteapta daca o dai in bara , nu ? Asa ca ... ai grija )).gif
lliliana
Sal...Pisik. Te las fara jiurnal, te gasesk cu jiurnal...Brava pentru perseverentza. Bine te-am regasit...merg shi io sa vaz sotzu' acela mult laudat )).gif naughty.gif
ina_ceva
Pisikule, cum a fost la masa cu mamicile? Ce ai papat?
Ai reusit sa cumperi ceva din ikea?
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 02:12 PM) *

Pisikule, cum a fost la masa cu mamicile? Ce ai papat?
Ai reusit sa cumperi ceva din ikea?

Ina, am papat supa de ciuperci si somon cu un pic de salata si o gurita infima de prajitura, deci am fost cuminte. de uitat si cumparat nu am apucat pt ca a fost o pana imensa de curent chiar dupa ce am intrat noi; noroc ca am mai putu intra si ca am mai putut comanda ceva, pt ca pana a persistat si au fost nevoiti sa inchida tot, asa ca a trebuit sa plecam
dar planuim o vizita lunga curand
May
Mai, mai ce cuminte esti!!! Tine-o tot asa grin.gif
anca veselie
pisik, si eu am fost ieri la ikea si am stat vreo juma de ora pe afara pana s-a rezolvat pana. bravo ca esti cumintica, eu am cam sarit calul sad.gif
buretel
cheer.gif bravo pisik!! tare cuminte esti! imi place pupic.gif pupic.gif
hai ca m-am laudat peste tot, acum ma laud si la tine )).gif am slabit 1.7kg de lunea trecuta pana astazi, de cand stau cu ochii tinta in jurnalele voastre yahoo.gif
lliliana
Sal' Pisikutz, micutz, dragutz...O zi cat mai faina pupic.gif hug.gif floare.gif
ina_ceva
Pisikule, se pare ca esti cuminte foc. Bravo! give_rose.gif
Sa porti ceva rosu, sa nu te deoachem pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 10:57 AM) *

Pisikule, se pare ca esti cuminte foc. Bravo! give_rose.gif
Sa porti ceva rosu, sa nu te deoachem pupic.gif

Sau chilotii pe dos )).gif
Pisik
Bine v-am regasit la mine in cosulet!
Buretzel, felicitari! Inseamna ca esti mai cuminte ca mine, eu nu am slabit atat. Slabisem si eu un pic dar cred ca s-a depus la loc si am si rusii asa ca nu ma risc.

Am revenit si eu, am avut doua zile frumoase, aseara am avcut parte de o intalnire mega placuta, am scris la Neuroni.

Cu papa am fost relativ cuminte. Ca si data trecuta, o sa rezum ce am facut bine si ce nu.

Bine:
-m-am abtinut la dulciuri cheer.gif
-am baut apa si ceaiuri cat am putut
-m-am abtinut cand am avut de ales de la ingrasacioase
Rau:
-mancat tarziu seara si luni si ieri
-mancat branze si sosuri, paine (neagra si coaja de paine alba), orez si paste (p[aste seara!) ieri
-mancat mult

Dar, ne redresam

Azi am papat:
MD (hotel): prune uscate, 1 kiwi (ambele pt constipatoe dar degeaba sad.gif ) + lapte (cred ca 3% ca nu scria) + musli cu stafide
P (mai mult gustare la ce am ciugulit) - avion: o mini salata de sfecla + un buchetel brocolli + lsagna de pui, ciugulita tare, am evitat pe cat posibil foaia si cascavalul de deasupra, dar tot am mancat ceva coca
la 16:00 - o salata de salata verde, rosii, ceapa verde, o ridiche + telemea proaspata (cateva cubulete) + cateva lingurite iaurt 0,1% ca dressing + 1/2 pachet branza de vaci cu fructe de padure congelate

Vroiam sa bag sport dar mi-au venit rusii si nu stiu daca mai fac, sa vedem
Pisik
M-au napadit foamea si poftele de rusi
Pe langa salata si branza cu fructe de padure am mai papat: un mar, un iaurt jogobella fructe light, un iaurt prodlacta 0,1% si iaurt zuzu fructe.
M-am tampit cu atata iaurt, mergem la film la zece, sper sa nu mai am pofte ca dupa iaurt am bagat doua cani de apa si momentan sunt ca un balon umflat )).gif
Pisik
Neatza! Mai haideti si la mine in cosulet va rog pupic.gif
Nu as merita ca nu am fost cuminte aseara: am fost la Starbucks coffee si am baut o chestie sper buna cu caramel si frisca si toate cele si tort de morcovi. blushing.gif
Daaar, am si mers aprox 5 km pe jos, deci oarecum se compenseaza

Cantarul a fost generos pt ca desi am rusi si sunt constipata mi-a aratat 72,5 yahoo.gif . Nu ma bucur f tare ca la greutatea asta am mai ajuns in miile mele de incercaci, sub 70 este challengul la mine sa scad, sa vedem.... dry.gif
Karin
Neatza! grin.gif
Am venit in vizita si ce vaz eu aici? Bravo pentru cantar! pupic.gif
Ce ziceai de Starbucks? S-a deschis la Bucuresti? Io stiam ca doar din toamna...eusa_think.gif
Deci urmatoarea vizita la Bucuresti se lasa musai si cu o vizita la Stabucks, pe langa vizita la Casa Poporului! laugh.gif
pupic.gif O zi buna! Si daca acel cantar al tau incepe sa devina prietenos, o sa fie din ce in ce mai bine, ai sa vezi! Al meu e blocat la aceeasi valoare! grin.gif
Pisik
CITAT(Karin @ 26-04-2007, 08:50 AM) *

Neatza! grin.gif
Am venit in vizita si ce vaz eu aici? Bravo pentru cantar! pupic.gif
Ce ziceai de Starbucks? S-a deschis la Bucuresti? Io stiam ca doar din toamna...eusa_think.gif
Deci urmatoarea vizita la Bucuresti se lasa musai si cu o vizita la Stabucks, pe langa vizita la Casa Poporului! laugh.gif
pupic.gif O zi buna! Si daca acel cantar al tau incepe sa devina prietenos, o sa fie din ce in ce mai bine, ai sa vezi! Al meu e blocat la aceeasi valoare! grin.gif

Bubule, te astepr cu drag la o cafeluta. Avem un Starbucks si probabil in curand o sa il faca pe al doilea, la Mall Vitan (asta e la Plaza)

Cat despre cantar, eu sper sa nu fie doar temporar si acum sa se vada abaterile din ultima sapt si sa creasca din nou, ca m-am saturat de fata-ascunselea cu cantarul
ina_ceva
Deci tortul cu morcovi trebuie incercat dry.gif
julyalina
'neatza pisik ! floare.gif

cum a fost la Starbucks? ma bate si pe mine un gand sa ma duc doar ca mallul de la Plaza e prea departe sad.gif cred ca o sa astept pana fac si la Mall Vitan ...

Pisik
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 08:57 AM) *

Deci tortul cu morcovi trebuie incercat dry.gif

Sunt mai multe chestii care trebuie incercate, toate prajiturile arata suuuper!
Pisik
CITAT(julyalina @ 26-04-2007, 09:02 AM) *

'neatza pisik ! floare.gif

cum a fost la Starbucks? ma bate si pe mine un gand sa ma duc doar ca mallul de la Plaza e prea departe sad.gif cred ca o sa astept pana fac si la Mall Vitan ...

Au au o gramada de varietati de bauturi, unele care par ciudate, cu ceai, cu lapte, cu bunatati, toate gramada, am zis ca incerc odata
Mi-e mi s-au parut mai bune ca la Gloria si Gregory's, acuma....de gustibus
ina_ceva
Cred ca in WE asta imi fac si eu drum pe acolo cu babuinul sa vedem care prajitura e mai buna tease.gif
Karin
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 09:56 AM) *

Cred ca in WE asta imi fac si eu drum pe acolo cu babuinul sa vedem care prajitura e mai buna tease.gif

Ca sa vezi care e mai buna, tre sa le incerci pe toate! naughty.gif tease.gif
grin.gif
anca veselie
neatza pisikule pupic.gif ma bucur tare sa vad ca in sfarsit ai invins cantarul yahoo.gif
eu rezist f greu in ultimul timp la tentatii, m-am plictisit de yin yang sad.gif de maine o sa iau o pauza de dieta asta, mai ales ca sambata plec la mare. o sa incerc sa fiu cuminte.
bafta in continuare pupic.gif
soranutza
Pup un Pisik dragut! pupic.gif

Felicitari pentru cantar, copiii cuminti sunt intotdeauna rasplatiti give_rose.gif
Vezi, m-am tinut de promisiune si am intrat si pe forum. Ieri mi-au adus bicicleta eliptica si aseara am incercat-o si am facut 5 minute pe ea. Mai mult de atat nici nu prea pot, dar voi persevera. Sper sa ti-o repari si tu pe a ta cat mai curand ca sa facem impreuna.

Sper ca de luni sa ma apuc de dieta (ce cunoscut suna asta cu "de luni"). Sambata mergem din nou in Germania la aniversarea intregii familii - nu stiu cum s-a nimerit ca patru membrii au ziua de nastere in aprilie, ma astept la un festin culinar de zile mari si nu vreau sa fac fitze, ca sunt bine crescuta tease.gif

Sa ai o zi asa frumoasa ca si tine, mai vin!
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif soranutza, bine ai revenit!
Pisik
CITAT(soranutza @ 26-04-2007, 11:23 AM) *

Pup un Pisik dragut! pupic.gif

Felicitari pentru cantar, copiii cuminti sunt intotdeauna rasplatiti give_rose.gif
Vezi, m-am tinut de promisiune si am intrat si pe forum. Ieri mi-au adus bicicleta eliptica si aseara am incercat-o si am facut 5 minute pe ea. Mai mult de atat nici nu prea pot, dar voi persevera. Sper sa ti-o repari si tu pe a ta cat mai curand ca sa facem impreuna.

Sper ca de luni sa ma apuc de dieta (ce cunoscut suna asta cu "de luni"). Sambata mergem din nou in Germania la aniversarea intregii familii - nu stiu cum s-a nimerit ca patru membrii au ziua de nastere in aprilie, ma astept la un festin culinar de zile mari si nu vreau sa fac fitze, ca sunt bine crescuta tease.gif

Sa ai o zi asa frumoasa ca si tine, mai vin!

Pup fata frumoasa pupic.gif Sa stapanesti sanatoasa bicicleta si sa faci cat mai mult la ea. Cu timpul te vei obisnui si vei creste timpul de lucru, o sa vezi. Important este sa fortezi un pic, adica sa nu renunti chiar cand simti ca nu mai poti, sa incerci sa tragi un pic de tine (nu mult)

Distractie placuta in Germania si nu iti face probleme, te apuci tu si de dieta, nu neaparat un regim, ci cum am adoptat eu, un stil sanatos de viata (chiar si cu mici abateri)

O sa ma mai uit pe site-urile alea va ieri nu am avut timp si o sa ne facem cont, sper sa iasa ceva
Pisik
Sa pun si eu meniul pana acum:

MD: 150ml lapte 0,1% + 50gr musli integral fructe
G: un mar verde
P: salata verde (cu un strop ulei masline) + 115 gr piept pui la cuptor + 2 felii paine

Mai am un iaurt dar sunt fomista tare sad.gif Si diseara ma duc la dentist deci ar trebui sa pap mai bine, dar nu m-am gandit sa imi iau
soranutza
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 10:25 AM) *

pupic.gif ina, multumesc de primire... am disparut ceva vreme...

Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele.

Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal.

Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim.

Ma duc sa mai dau o tura si pe la fetele de pe vremea mea prin jurnale )).gif
nusarich
soranutza, bine ai revenit! ne era dor de tine, la cat de rar intri...

eu zic ca ai facut bine ca nu l-ai lasat pe nenea in casa, parerea mea. cine stie cine era... eu una n-as da drumul
Pisik
Sorana, sunt de parere cu Nusa, mai bine mai prevazatoare, stiu ca afara oamenii sunt altfel, dar cand stai atata timp cu frica in san ca in Romania, te obisnuiesti asa.

Sa pun si eu meniul complet:

MD: lapte 159\0 ml + 50 gr musli
G: mar
P: salata (cu ulei masline) + 115 gr pui + 2 felii paine integrala + 2 kiwi
G: iaurt prodlacta 0%
C: mar + capsuni

ora 11:00 - cateva capsuni blushing.gif

Am fost la dentist pt ultima carie, apoi la gineco ca era de garda. Sa refac analizele alea hormonale sa vedem cum stam. I-a dat si lui Babu analiza (de stiti voi ce) si e disperat, a cascat saracu niste ochi la mine, mi-a fost si mila de el lol.gif

Maine ne "citim" tarziu ca ma duc direct la o intalnire
dany
CITAT(soranutza @ 26-04-2007, 02:01 PM) *

Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele.

Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal.

Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim.

SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!!

Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !!
Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva ....
Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!!
Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici !

pupic.gif

Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut )).gif

Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!!
axe10
Succes cu analizele Pisi...sa dea Domnul sa nu ca chinuiti prea mult.
Pisik
CITAT(danyhoney @ 27-04-2007, 12:10 AM) *

CITAT(soranutza @ 26-04-2007, 02:01 PM) *

SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!!

Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !!
Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva ....
Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!!
Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici !

pupic.gif

Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut )).gif

Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!!

Multumesc mult Dany pupic.gif
Da, a fost mortal, el e mai mistocar, ii place sa se opuna, sa se revolte si incepuse: auzi, da' nu mai bine o facem noi si vedem ce iese, ce atatea analize? lol.gif

Axe, sa dea Domnul. Eu sunt relaxata, cand o vrea Dumnezeu, ca si daca ma agit mai rau fac

Am intrat putin de acasa pana plec, ca am juma de ora.
Am papat lapte cu musli-ul integral cu fructe
La pranz am salata cu diverse cu fructe de mare si ulei de masline, cele 2 felii de paine si iaurt prodlacta + o cutiuta de capsuni, probabil le combin sau pastrez iaurtul ca gustare. Mai am un mar si diseara planuim o salata la City Grill.
Iar la 20,30 mergem la nutritionist unsure.gif

julyalina
'neatza pisik! pupic.gif
salata e bun al City Grill dar acolo au si niste papanasi criminali ... blum.gif
mai bine plec valea.gif ca deja salivez cuplu.gif
ina_ceva
O zi placuta, pisikule!
Sa ne spui rezultatul de la nutritionist wink1.gif
Pisik
am ajuns si eu la servici, am papat salata cu fructe de mare, painica si iaurtul in care am pus caspunile si indulcitor.
acum ma apuc de treaba
anca veselie
pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 03:29 PM) *

pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta pupic.gif

Multumesc Anca, vacanta nu prea am, ca luni muncesc dar iti spun eu tie petrecere frumoasa la mare pupic.gif
Pisik
Am fost la nutritionist, i-am povestit toata istoria mea, mi-a zis din analioze ca am anemie latenta s mi-a zis ca regimul meu pe care il tin de 2 sapt e mai mult de mentinere decat de slabit. Adica nu am voie lapte cu fulgi (musli) dimineata si nici iaurturi, branza de vaci combinate cu fructe, cica ar echivala cu friptura combinata cu cartofi prajiti blink.gif
Mi-a dat 3 sapt urmatorul regim:
MD: 1 felie paine integrala + 50 gr branza de vaci + 50 gr sunca slaba sau muschi file + rosie, castravete
G1: 250 gr fructe dar un singur tip
P:ton in apa + salata de sezon+ ulei masline + 1 felie paine integrala
G2: ca la G1
C: 150 gr pui + salata + 1 iaurt

Mi se pare cam greu dar o sa incerc sa tin 3 sapt de luni (ea a zis de pe 2 mai dar eu o sa incep de luni). Pana atunci am savurat o cana de lapte cu musli blum.gif
ina_ceva
Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp pupic.gif
Apropo, ascunde dulciurile wink1.gif
Karin
CITAT(ina_ceva @ 28-04-2007, 09:51 AM) *

Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp pupic.gif
Apropo, ascunde dulciurile wink1.gif

Si daca poti, ascunde-le la mine in dulap! grin.gif Ca am eu grija de ele! grin.gif
Mai in gluma, mai in serios...sunt de acord cu Ina: nu te da batuta! Profita de vointa care te-a cuprins si in momentul in care ai sa vezi rezultate, o sa fie din ce in ce mai usor! pupic.gif hug.gif
axe10
Imi pare rau de chestia de la servici...dar cine stie...stii tu cum e cu shutul in fund...un pas inainte...poate are dreptate sheful...nu stiu , nu ma pricep, nu am habar de ce faci tu...stiu ca masinile vandute de voi sunt misto...dar cam scumputze...si imi plac!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.