Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
May
Mama, era sa alunec pe balele voastre laugh.gif Am venit si eu sa ingros randurile si sa ma asez la coada in asteptarea retetelor si pozelor blushing.gif
Pisik
Mama, fetelor, deja mi-ati dat o datorie morala, o sa ma simt cu constiinta incarcata daca nu pun retete si poze. Macar sa imi iasa bine, bune, etc. )).gif
dany
Vezi ce patesti daca ne spui ce papa vrei sa faci ??? Asa-ti trebuie )).gif
axe10
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 01:29 PM) *

Mama, fetelor, deja mi-ati dat o datorie morala, o sa ma simt cu constiinta incarcata daca nu pun retete si poze. Macar sa imi iasa bine, bune, etc. )).gif

Vezi sa nu te simti cu constiinta incarcata daca mananci de spargi....ca atunci sigur dau biciul jos din cui!!
Petrecere frumoasa.
floare.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 02:53 PM) *

Cred ca e ultimul numar, are un pui cu cartofi pe coperta )).gif

Si chiar am vrut sa-l cumpar azi, da' am zis ca nu-i bun, ca era de pe noiembrie si cum n-am vazut praji cat am rasfoit asa, in viteza mare... am zis ca-l iau degeaba.
Pisik
Axe, ti-e clar ca o sa ma plang )).gif da e si pacat sa nu pap, nu? blum.gif

Nusa, nu sunt f multe dulciuri, dar sunt destul de usor de facut si suna interesant. E si un tort cu cafea parca, o budinca de paine cu banana dry.gif , niste chestii bizararute dar care suna interesant
nusarich
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 04:59 PM) *

Axe, ti-e clar ca o sa ma plang )).gif da e si pacat sa nu pap, nu? blum.gif

Nusa, nu sunt f multe dulciuri, dar sunt destul de usor de facut si suna interesant. E si un tort cu cafea parca, o budinca de paine cu banana dry.gif , niste chestii bizararute dar care suna interesant

Eu cautam faimoasa prajitura cu pere, dar cum n-am gasit-o pe coperta, am zis ca e gresita revista. blink.gif
Pisik
SIngura praji cu pere e asta de care zic eu, e de fapt un fel de chec cred cu cioco si cu felii de pere "infipte" din loc in loc
buretel
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 03:12 PM) *

SIngura praji cu pere e asta de care zic eu, e de fapt un fel de chec cred cu cioco si cu felii de pere "infipte" din loc in loc

valea.gif Nu mai intru aici pana duminica laugh.gif Pai mi se face pofta drool.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 05:12 PM) *

Da, dar nu-i pe coperta, de-asta zic... ca e greu sa stau sa ma uit prin revista...
bpaula
am simtit miros de prajituri pe aici si am venit repede repede
eu raportez ziua 5 fara dulce....maine vreau sa fac briose dar tot pentru sot...ca vine Craciunul si vreau 6 kile jos....stiu ca e prea mult asa ca de fapt 4 e numai bine sa ajung de la greutatea intermediara care ar fi ok...

pisik cand mananci prajituri sa te gandesti si la sufletul meu grin.gif
bubbles
Seara.Pisik felicitari ca vad ca s-a miscat ticker-ul pupic.gif hug.gif
nusarich
CITAT(bpaula @ 09-11-2007, 07:09 PM) *

eu raportez ziua 5 fara dulce....maine vreau sa fac briose dar tot pentru sot...ca vine Craciunul si vreau 6 kile jos....stiu ca e prea mult asa ca de fapt 4 e numai bine sa ajung de la greutatea intermediara care ar fi ok...

Poti te rog sa-mi dai si mie un pic de ambitie? Platesc bine hug.gif .
stardust
Pisi acum cred ca e in febra pregatirilor cheer.gif Sper si eu sa nu uite sa faca poze, simt eu ca ea e o gospodina desavarsita.

Pisi, mi-e tare dor de tine sad.gif Cand mai vii pe aici? Daca-mi spui din timp poate totusi reusesc sa-i fentez cumva pe astia de la servici...

CITAT(nusarich @ 09-11-2007, 07:11 PM) *

CITAT(bpaula @ 09-11-2007, 07:09 PM) *

Nusa, ce culoare mai ai la par?

P.S. - intrebarea mea n-are legatura cu nimic din ce ai spus, sa nu interpretezi gresit pupic.gif Ultima data cand am intrat pe aici vroiai o schimbare smile.gif
nusarich
Esti o figura, Soranutza, de numa... nici nu ma gandisem sa fac vreo legatura cu culoarea de par... si da, sunt (inca) blonda giggle.gif . Adica un soi de suvite de blond de toate natiile. Si imi place mai mult asa decat o singura culoare. Asa a iesit, n-a fost cu intentie, doar ca ma vopsesc acasa (cu ajutor de la iubi) si iese asa, mai neregulat. Sincer ma batuse gandul sa ma fac ciocolatie, dar mi-e sa nu ma ia dorul de blond si sa trebuiasca iar sa astept.
Trebuie sa ma tund din nou, ca mi-a zis coafeza ca daca ajung la ea abia la Craciun ma tunde periuta. Nu ca nu m-as fi gandit si eu la asa ceva...
bpaula
CITAT(nusarich @ 09-11-2007, 08:11 PM) *

Trimit un pic de ambitie la tine sa ai de samanta...eu tocmai am facut briose si nici nu vreti sa stiti cum miroase in casa sorry.gif , dar sunt pentru sot ca el are voie sa pape
crissy
)).gif Mirosul ne atrage pe toate la tine in jurnal. Spor la toate!
Pisik
Bubbles, multumesc, felicitari pt prefix pupic.gif
Soranutza si mie mi-e dor de tine; nu cred ca mai ajung prea curand pe acolo, te anunt oricum hug.gif

Meniu ieri:

MD: 3 felii ananas, 3 felii cereale expandate
G1: mar, covrig cu sare
P: varza calita, rosie, 1 felie paine
G2: kiwi
C: supa de rosii de La mama (cam uleioasa), paine neagra

Meniu azi (pana acum, mai incolo nu mai raspund grin.gif )
MD: 2 felii paine, ou teflon, 50 gr mozarella, rosie
G1: kiwi
P: pui la wok cu legume, sos de soia si cateva stafide; 1 colt paine alba; 2 cubulete Anidor blushing.gif

Ma duc sa ma epilez si ma apuc de praji naughty.gif
axe10
Fursecuri sunt prajiturile alea? naughty.gif blum.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 07:19 PM) *

Nop, sunt praji praji sad.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 10-11-2007, 05:24 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 07:19 PM) *

Nop, sunt praji praji sad.gif

Credeam ca te mai scoti la calorii....cu toate ca nu te baza pe asta daca mananci mult....

Petrecere frumoasa.
buretel
Pisik, petrecere frumoasa pupic.gif Astept pozele, nu ne uita w00t.gif

PS: parca tu ziceai de o nebunie de praji de la Ikea. O fi aceeasi dupa care ma topesc si eu? Daim cake? Asta? drool.gif drool.gif
Imagine
Am papat azi, si cand am cautat info nutritionale, am intepenenit swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Pisik
Dap, asta este. Nu mai cauta info, macar bucura-te de ea laugh.gif

Prajitura mea miroase f bine, yummy biggrin.gif si nu vreau sa stiu nici o informatie despre ea, decat cea furnizata de papilele gustative grin.gif
buretel
CITAT(Pisik @ 10-11-2007, 06:06 PM) *
Dap, asta este. Nu mai cauta info, macar bucura-te de ea laugh.gif

lol.gif lol.gif Puteam sa jur ca e aceeasi, si azi cand mancam, m-am gandit la tine, sa stii )).gif

Ce praji faci tu? devil.gif
Pisik
Tarta de ciocolata amara cu pere, reteta din good food
buretel
CITAT(Pisik @ 10-11-2007, 06:16 PM) *

Tarta de ciocolata amara cu pere, reteta din good food

doh.gif Asa e, ca doar scrisesei de zilele trecute. Dar eu nu asociam tarta cu praji, ma gandeam la tort, si credeam ca faci si o praji.
Pisik
Tarta de ciocolata amara cu pere

200 gr cioco amara minim 70%
200 gr alune de pamant
180 gr zahar pudra
4 oua
1 para
120 gr unt

Se maruntesc alunele pana devin praf (eu le-am facut cu batatorul de snitele intr-o batista, dar in reteta zice ca la robot
Se amesteca praful de alune cu zaharul pudra
Se topeste ciocolata cu untul topit, se icnorporeaza in praful de mai sus si se incorporeaza cele 4 oua unul cate unul, avand grija sa nu il adaugam pe urmatorul pana nu s-a incorporat primul
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie (eu am facut-o in forma de chech de teflon si nu am mai tapetat nimic si se infig felii de pere in ea.
Se baga la cuptorul praincalzit in prealabil la 180 grade

Rezultatul miroase trasnet, nici nu arata f rau, sper sa fie si la gust asa:

Imagine
Imagine
buretel
Pisik, arata trasnet!! w00t.gif Si imi place si decorul wink1.gif Sa ne spui musai cum a iesit la gust blum.gif
luchi
Ca sa vezi ca de ieri ti-am pandit jurnalu', sa vad prajitura aia..hop si eu! Arata..uau! M-ai sinucis. Capitulez lol.gif
otilici
Am venit si eu pe urma mirosului )).gif
Vai pisik ce bine arata tarta w00t.gif Ce bine ca ai scris reteta,o sa o fac si eu la momentul potrivit,mai ales ca e cu cioco neagra wink1.gif
pupic.gif
bpaula
mai are sens sa zic cum arata? si ca ii simt pana si mirosul numai cand ma gandesc la ea? sorry.gif
Dumbo
:plecaciune: vai cu arata praji aia... Nici nu mai conteaza cate puncte sunt acolo... nimic nu mai conteaza.
axe10
Arata super bine...asa ca o sa o incerc cu prima ocazie deosebita!!
Pisik
Va confirm ca e si f buna laugh.gif , am gustat-o fara sa vreau aseara cand am scos-o din tava, pt ca, din cauza ca e f frageda s-a cam rupt si a cam ramas pe tava, dar o taiem frumos, ii punem inghetata langa si nu se vede tease.gif

Pateurile cu umpluturi diverse:
-branza telemea maruntita si frecata cu ou
-ciuperci cu branza mai tare in interior
-bacon si o bucatica de cascaval

Imagine

Si din seria "iata ce pot face patru maini dibace si doua capete cu minti de copii" sau "cap avem, mintea sta lejer" laugh.gif placinta noastra cu branza "insorita", inainte de a fi bagata la cuptor si dupa ce am scos-o. Pacat ca o sa o taiem si o sa o pudram cu zahar

Imagine

Imagine
dany
Vreau si eu reteta de la pateuri , te roooooggg !!!!! hug.gif

Arata demential placinta aia .... " cap aveti , minte ce va trebuie " lol.gif lol.gif
Sexymom
Cum arata totul w00t.gif minunat, o sa intri in competitie cu Luchy, ca si ea e super meseriasa la gatit si la decorat.
Pisik
CITAT(danyhoney @ 11-11-2007, 04:01 PM) *

Vreau si eu reteta de la pateuri , te roooooggg !!!!! hug.gif

Arata demential placinta aia .... " cap aveti , minte ce va trebuie " lol.gif lol.gif

Nu e tocmai o reteta, mai degraba reteta gospodinei lenese laugh.gif
Am luat un pachet de foietaj pt pateuri, l-am intins ca e prea gros, l-am taiat patrate si am umplut patratele cu diferite umpluturi: unele cu branza telemea maruntita cu furculita si amestecata cu ou, altele cu cateo ciupercuta mica in care am varat o bucata de branza mai tare (babybell, sigur e si la voi, ca sa iti dai seama de tipul branzei) si unele cu o fasiuta de bacon rulata si o bucatica de cascaval la mijloc. Le-am impachetat in romb (am impreuna cele patru colturi opuse), le-am dat cu ou batut ca pt omleta si gata

Iar placinta cu branza iarasi e f simpla: foi cumparate; compozitia din 1 kg branza de vaci, 1 kg smantana, lasate la scurs de ieri, intr-o batista asezata pe felii de paine ca sa absoarba. Azi dimineata ama mestecat branza, smantana, 7 galbenusuri, 7 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, stafide, zahar vanilat si esenta de vanilie si albusurile batute spuma, am turnat compozitia peste prima foaie, am pus si a doua foaie, am facut sorele si la cuptor.
Secretul ca sa nu se usuce (cine nu are Buni sa isi cumpere grin.gif ) este ca dupa ce o scoti din cuptor sa pui peste ea o carpa uda si stoarsa bine si peste un servet de bcatarie uscat. Se creaza abur si ea se inmoaie.
Sexymom
Imi vine sa mor de ciuda ca e inchis la magazin, ca altfel luam si eu foi de placinta si faceam tot ce am vazut la tine sad.gif
dany
E clar : trebuie sa caut foetaj pentru pateuri !!!! Oi gasi ? Cum s-or numi pe germana ? doh.gif
stardust
Pisi, vrei sa fi prietena mea? )).gif pupic.gif
Sexymom
Dar nevasta mea? lol.gif
dany
Dar mama mea ai vrea sa fii ? )).gif
Pisik
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Sunteti mortale fetelor. Pai, nu mi-ar strica sa stau vreo 3 luni in Germania, pe urma vreo trei in Spania si inchei cu vreo 3-4 in Belgia grin.gif

Ficateii in bacon (ficatei rulati in felii de bacon, pusi cu apa si cu mirodenii si la cuptor cu ei)

Imagine

platoul cu branzeturi aranjat de sot

Imagine

si painica facuta tot de el biggrin.gif

Imagine

Mai am la cuptor fripturica de pui cu cartofi, am facut-o ceva mai special, cu sos de vin, cu rozmarin, coapta acoperita cu folie vreo ora si pe urma descoperita, sper sa iasa buna.
Si mai avem sa facem salata si gata, acum fug sa ma machiez si eu un pic si sa imi pun ceva mai decent pe mine laugh.gif
May
Am cazut in admiratie vesnica... vrei sa fii amanta mea? floare.gif ca s-au luat toate gradele de rudenie pana am vazut eu lol.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 11-11-2007, 05:26 PM) *

Am cazut in admiratie vesnica... vrei sa fii amanta mea? floare.gif ca s-au luat toate gradele de rudenie pana am vazut eu lol.gif

Deci sa imi prelungesc sederea in Spania. Se accepta. Prestezi bine in calitate de amanta? naughty.gif
May
CITAT(Pisik @ 11-11-2007, 02:31 PM) *

Deci sa imi prelungesc sederea in Spania. Se accepta. Prestezi bine in calitate de amanta? naughty.gif

Pai tu trebuie sa prestezi ca tu esti amanta, te inchid in bucatarie si iti fac un gemulet pe unde sa imi dai mancarea lol.gif
daconst
Moama Pisik,ce dezmat aici la tine...pai vin si io mai des. lol.gif
Super,super arata tot! w00t.gif

Dany
,aluat de foetaj se gaseste peste tot,Blätterteig e.Eu iau de la Aldi si fac des merdenele cu branza sarata,feta.Tot asa cu ou amestecat si deasupra ung si aluatul cu ou.Ies tare bune.Mai fac si cu branza dulce si stafide...o nebunie.
nusarich
Pisi, arata super toate cele de le-ai facut tu acolo!

Abia astept maine dimineata sa mi le copiez la serviciu si sa le printez sa le am la catalog...
Pisik
Neatza!

Sunt suparatica sad.gif . Azi am zi de nutritionist si azi dim imi arata cantarul cu 1,2 kile mai mult ca ieri. Stiu, eu sunt de vina, dar parca nu am mancat de 1,2 kile. Si mi-e ciuda ca (sper eu) in 2-3 zile o sa se duca, daca ma tin de treaba, dar diseara nu o sa am slabite cele 3 kile sad.gif

E, asta este...nu ma simt nici prea bine, nici fizic nici psihic, sper sa imi revin....
nusarich
Pisik, eu zic sa nu fii asa de suparata. Pentru ca desi in dimineata asta n-a tinut cu tine, cantarul totusi s-a miscat. Sunt sigura ca daca ii spui nutritionistului ca ieri ai avut musafiri si ca asta e cauza diferentei de greutate nu te cearta. Pana la urma toti avem asemenea evenimente si mi se pare normal ca dupa o astfel de zi cantarul sa arate mai mult. Dar principalul e ca nu sta pe loc, se misca si se misca in jos. In plus, te-ai cumintit in privinta dulciurilor, chestie care e super, zic eu.
Si mie imi arata azi cantarul mult mai mult ca ieri, desi n-am mancat cine stie ce chestii multe sau mai stiu eu cum, dar era si foarte devreme si nici nu iesisem afara. Mie cantarul imi arata greutati diferite in cursul aceleiasi zile la distanta de 2 ore chiar daca nu ies afara. De-asta prefer sa iau in consideratie greutatea de sambata dimineata, pentru ca atunci pot sta si eu in pat ca omul pana la 7-8 si apoi sa merg la baie, sa nu ma stresez ca pierd masina sau stiu eu ce...

Capul sus si bafta la nutritionist!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.