CITAT(nusarich @ 14-11-2007, 12:47 PM)

Pisi, sa nu te aud ca nu ai realizat nimic anul asta ca te bat de nu te vezi! Ba ai realizat, desi poate acum nu esti constienta de asta. In primul rand ai reusit sa-ti consolidezi relatia cu sotiorul tau, ceea ce este un lucru minunat si extrem de important (mie mi se pare cel mai important, faptul ca va sustineti reciproc si ca incercati sa treceti peste clipele mai putin placute).
Apoi: la job ai demonstrat ca esti capabila sa faci mai mult si te-ai si "manifestat" in legatura cu asta si fata de sefi si fata de altii (sa nu uiti ca ti-a fost propus un job mai bine platit de catre altii...). O alta chestie: salonul auto a fost un succes, desi n-ai realizat probabil din cauza oboselii.
Acum: daca simti ca nu mai esti in stare sa-ti urmaresti dieta cu ochi de vultur, eu zic sa mananci ceea ce trebuie macar in principiu. Ca mai scapi la o aluna/fistic ceva, macar esti impacata ca sunt grasimi bune pentru creier, nu sunt prajituri care sa-ti faca mai mult rau. Pentru ca ai reusit sa nu te mai gandesti la dulciuri tot timpul, e foarte bine si e un mare pas inainte.
Pentru stari depresive, as zice sa bei ceai de sunatoare. Face minuni!
Nu te mai stresa atat, ti-am mai zis, ia-le incet si pe rand. Si inca ceva: minuni se pot intampla cand te astepti mai putin. Stiu ca suna ciudat, dar eu tot sper sa poti sa te vezi cu ochii altcuiva, care e un pic mai "rece" decat tine in unele chestii care te privesc.

Stiu ca ai dreptate si iti multumesc. Cateodata insa ma simt atat de mica si de neputincioasa.
Si ma gandeam ca nu am realizat nimic in comparatie cu anul trrecut cand am facut baile, ne-am casatorit, a fost iubi plecat in Germania si a facut banuti si in comparatie cu mai toti apropiatii nostri care si-au luat case, si-au renovat case, si-au facut proiecte de case, fac copii, etc.
O sa incerc sa "ies" un pic din mine si sa ma privesc cu alti ochi, cateodata imi iese, alte dati nu
Dana, Eu, Bubble, multumesc mult.
Bubbles, tu te-ai maritat, deci ai facut ceva