CITAT(Nessie @ 19-11-2007, 06:25 PM)

Ma gasesc in aceeasi situati cu tine!

Stiu ca la mine mancatul fara limite seara, acasa e pe fond psihic...si inca nu situ cum sa scap.
Seara e singura masa pe care as putea-o manca acasa, pentru ca pranzul si micul dejun le iau la serviciu. Mi se pare imposibil sa imi iau si cina la serviciu, cu toate ca asa ar trebui avand in vedere ca plec de aici la 7-7:30.
Cand ajung acasa pe la 8 sa zicem, ma schimb, fac un dus si simt nevoia sa ma relaxez, iar din pacate cea mai placuta activitate ramane
rontaitul. Daca mai fac si combinatii rontait la TV/PC, e crima!
Te citesc mereu, chiar daca nu scriu asa des si sa stii ca de cele mai multe ori ma regasesc in ce spui. Daca gasesc o metoda sa sar peste rontatitul de seara, te anunt.

Nessie, imi pare rau ca ne asemanam la ceva rau

, as fi preferat sa fie la lucruri bune. Eu nu rontai, eu devorez totul pur si simplu. Am o pofta nebuna, de zici ca lesin daca nu mananc, sunt ca in sevraj, imi iau ceva si rad respectiva chestie, jumate pana ajung acasa, jumate acasa
Cateodata reusesc sa ma controlez, adica sa nu cumpar, alteori (des) nu. Iar in vizite, nu mai zic, daca mai e si platoul in fata mea
Sa stii ca nici eu nu am apucat sa mananc la serviciu, si am plecat si spre 18,30, asa ca am luat cina la 19,30
Azi sa zicem ca am fost onorabila
MD: 2 kiwi, 2 felii orez expandat
P: dovlecei si vinete pe gratar, ulei de masline, balsamic, 1 felie paine
G1 si G2: un mar, 2 mandarine
C: 2 felii paine cu pateu de post, 200 ml savia
Cina nu prea imi place, in rest sunt relativ ok
CITAT(axe10 @ 19-11-2007, 08:06 PM)

Mie nu mi se face niciodata rau de la dulce....o fi bine?!!
Pisi te pup...

Nici mie

, odata (postul trecut) am mancat un pachet de halva si nu am avut nici pe naiba, un om normal ar fi lesinat, eu nimic