Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bubbles
Eu nu cred ca imi voi pune vreodata schiurile in picioare .. mai mult de frica.Taicameu a reusit sa isi rupa ligamentele la un genunchi laugh.gif haha.gif .Si cu sania mi-e frica sa ma mai dau desi cand eram copil eram de neintrecut.E ca o poveste de aia trista )).gif ... Totul s-a intamplat cand .. din prea mult tupeu si ca sa ma dau mare .. cand eram mica .. m-am laudat ca eu ma pot da pe burta pe o "partie" pleasantry.gif care nu era decat un delisor mic din fata blocului.M-am suit pe sanie si tin minte ca radeam si ma uitam inapoi iar cu capul eram inainte blink.gif .Intr-o fractiune am ridicat capul si .. am fost cu nasul intr-o masina.In roata masinii si noroc ca nu am intrat cu tampla lol.gif .De atunci mie frica si de sanie haha.gif haha.gif .Atunci mi-am rupt si nasul si tot din cauza asta a tb sa suport operatia nesuferita de sept de la 18 ani vava.gif doctor.gif .
axe10
Oricum, nebuniile muntelui, schiurile de carat...au scazut caloriile consumate. O sa vina sarbatorile acum asa ca nu te mai gandi prea tare la ce se intampla. Nu faci decat sa-ti strici avantul pregatirilor.

Pupici!
Pisik
CITAT(axe10 @ 11-12-2007, 08:40 PM) *

Oricum, nebuniile muntelui, schiurile de carat...au scazut caloriile consumate. O sa vina sarbatorile acum asa ca nu te mai gandi prea tare la ce se intampla. Nu faci decat sa-ti strici avantul pregatirilor.

Pupici!

Chiar am inceput sa ma ingrijorez ca vad ca nu ma pot mobiliza sa nu mai mananc f mult, multe dulciuri si seara, parca intru in transa, chiar m-am speriat asta seara, nu ma mai opream, cred ca e pe fond nervos ca altfel nu imi explic...
Daca o tin asa pana la Craciun nu ma mai incape nimic si atuncea ce fac, nu mai bag nimic in gura de sarbatori de frica sa nu plesnesc? Nu, nu, trebuie sa iau masuri, macar putin si temporar, pana la sarbatori si pe urma sa ma apuc ca lumea dupa ce trec....
ganesha
CITAT(Pisik @ 11-12-2007, 11:28 PM) *

CITAT(axe10 @ 11-12-2007, 08:40 PM) *

Pupici!

Chiar am inceput sa ma ingrijorez ca vad ca nu ma pot mobiliza sa nu mai mananc f mult, multe dulciuri si seara, parca intru in transa, chiar m-am speriat asta seara, nu ma mai opream, cred ca e pe fond nervos ca altfel nu imi explic...
Daca o tin asa pana la Craciun nu ma mai incape nimic si atuncea ce fac, nu mai bag nimic in gura de sarbatori de frica sa nu plesnesc? Nu, nu, trebuie sa iau masuri, macar putin si temporar, pana la sarbatori si pe urma sa ma apuc ca lumea dupa ce trec....

Ce zici tu seamana cu crizele de hipoglicemie... Mierea regleaza glicemia, luata cu sfintenie in fiecare zi. Apoi, alimentele cu multe fibre si carbi complecsi inlatura de tot craving-urile de felul asta. floare.gif
Pisik
Fara sa citesc postul tau, azi dimineata am mancat 1 kiwi, 2,5 felii de orez expandat cu 1 lingurita de miere blum.gif

Ma simt napsa m+-m trezit intepenita de spate, m-am imbracat subtire si cu mijlocul gol (se dezgoleste cand stau jos), unde mi-o fi fost capu? Plus ca m-am certat si cu sotul destul de tare sad.gif
amalia0701
Draga mea, imbracatul cu mijlocul gol e un mare pericol.
Ai grija.
Cu sotzul o sa te impaci, ca doar ne-am maritat sa avem cu cine ne impaca lol.gif lol.gif
Pisik
Nu stiu, dar toti pantalonii mei lasa mijlocul la vedere; acum m-am legat cu un sal, ca babele. Ma duc acasa sa ma schimb, macar pt diseara sa ma blindez un pic si sa imi iau cojocelul, in loc de pardesiul de primavara pe care il am pe mine doh.gif
michelle
Pisik, si eu sufar de aceeasi problema cu spatele, mai ales ca stau langa geam.. si acum stau cu el deschis pt ca o colega de-a mea duhneste de nu se mai poate a parfum doh.gif
Acum am un maieu negru dar si ala iese cand stau jos. Ma gandeam sa imi cumpar un body, dar nu gasesc cu slip de tip tanga dry.gif
amalia0701
CITAT(michelle @ 12-12-2007, 11:12 AM) *

Pisik, si eu sufar de aceeasi problema cu spatele, mai ales ca stau langa geam.. si acum stau cu el deschis pt ca o colega de-a mea duhneste de nu se mai poate a parfum doh.gif
Acum am un maieu negru dar si ala iese cand stau jos. Ma gandeam sa imi cumpar un body, dar nu gasesc cu slip de tip tanga dry.gif

I-am luat eu Ioanei body cu tanga de la Sellgros.
E negru cu bulinutze albe, costa vreo 40 de lei, erau si alte culori.
axe10
CITAT(michelle @ 12-12-2007, 11:12 AM) *

Si eu din Sell am cumparat, e jolidon, negri si cu bretele subtirele...tanga, off course!
bubbles
Pisik inca o data iti sta foarte bine hug.gif .Sper sa rezolvi problema cu dulciurile pupic.gif si lasa ca dupa fiecare cearta vine impacarea care se lasa cu sex.gif si astefl ars de calorii grin.gif
Sexymom
Pisik esti o frumoasa.
Cu sotul te impaci tu, ca viata ar fii plictisitoare daca nu ai avea la cine sa tipi( eu sunt un bun exemplu) tip si nu ma aude nimeni, sotul a devenit imun la ce vb. eu lol.gif si fetele mai au numai 10% sa devina imune lol.gif

Amalia tu ii iei tanga Ioanei? nu e cam mica pt asta?
axe10
Pisi scriu aici ce pregatesc de Craciun...
-bulete cascaval
-pasta somon (reteta de pe culinar)
-chec cu masline (tot de acolo reteta)
-rulada cu branza si spanac
-salata boeuf
-crema de branza (feta, br. de vaci, smantana, marar)
-betze cu struguri si branza gouda
-muschiuleti de porc (pe care nu i-am gasit inca....) imbracati in bacon , la cuptor
-zacusca
-tort cu crema de fistic
-turta dulce

Si avem pe langa:alune, fistic cu sare...

Bauturi:martini, campari, rom jamaica...daca am timp poate fac si un lichior de oua..,sucuri, vin ,bere

Pt copii voi adauga si altceva...poate niste nuggets de pui.

Si sa nu uit de sarmalutze!

Am zis ca porcarii mananca toti a doua zi si nu are rost sa ma agit. Plus ca evenimentul important e venirea moshului. Daca mai schimb (adica adaug) iti dau de veste. Astea sunt de baza.
Pisik
Super Lavi, ce de bunataturi! Mercic mult.

Eu pt masa din Ajun ma gandeam tot la chestii de genul aperitive: pateuri cu diverse umpluturi (ciuperci, branza, inclusiv crenvursti in foetaj), ficatei in bacon, bete din astea de care zici tu, cu branza si struguri, grisine invelite in prosciuto, chestii de astea, poate niste chiftelute...plus ceva dulciuri...oricum, la masa de ajun participa toata lumea cu cate ceva, deci nu va trebui sa ma agit.
Mai fac un curcan umplut cu sarmale (reteta aflata de la un taximetrist-bucatar) si pe urma mai fac pt masa de Revelion, ca avem musafiri.
Nu vreau sa ma spetesc prea tare totusi...sa vedem dry.gif
dany
Neata !

Lavi
, vreau si reteta de la lichiorul de oua , te rog !

Pisi .... cum faci curcanul umplut cu sarmale ????? N-am mai auzit pana acum ...
amalia0701
doh.gif doh.gif doh.gif
Doamne ajutama sa nu am cosmare la noapte.
Ce destrabalari culinare pe aici.
Pisik
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 11:56 AM) *

Neata !

Lavi

Pisi .... cum faci curcanul umplut cu sarmale ????? N-am mai auzit pana acum ...

Zic si eu reteta cum mi-a dat-o taximetristul:
- un curcan, il lasi 3 zile intr-o combinatie de 200 gr miere cu o sticla de coniac (poate sa fie si mai prost), cu boabe de piper si tarhon.
- pe urma il scoti si il umpli cu sarmale, una in voi de vita, una in foi de varza, il cosi la fund si il bagi in tava cu apa la cuptor (a, sarmalele sa fie prefierte pe aragaz, dar sa nu fie complet facute)

Cica se serveste cu cartofi mici, dulci la cuptor si cu ciuperci umplute cu cascaval.
ganesha
Chiar ca destrabalari culinare. Dar ar trebui sa incep sa ma gindesc si eu la citeva chestiute sa le fac de Craciun - nu-mi sta mintea la asta, eu mai mult cu jucarele, decoratii... mincarea poa' sa si lipseasca, cioco sa fie lol.gif

Te pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 13-12-2007, 09:25 AM) *

Super Lavi, ce de bunataturi! Mercic mult.

Eu pt masa din Ajun ma gandeam tot la chestii de genul aperitive: pateuri cu diverse umpluturi (ciuperci, branza, inclusiv crenvursti in foetaj), ficatei in bacon, bete din astea de care zici tu, cu branza si struguri, grisine invelite in prosciuto, chestii de astea, poate niste chiftelute...plus ceva dulciuri...oricum, la masa de ajun participa toata lumea cu cate ceva, deci nu va trebui sa ma agit.
Mai fac un curcan umplut cu sarmale (reteta aflata de la un taximetrist-bucatar) si pe urma mai fac pt masa de Revelion, ca avem musafiri.
Nu vreau sa ma spetesc prea tare totusi...sa vedem dry.gif

Ai vazut pe undeva branza gouda?.. ca eu nu am vazut decat feliata!!!

CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 09:56 AM) *

Neata !

Lavi

Reteta e acasa, eu la servici....

CITAT(Pisik @ 13-12-2007, 01:09 PM) *

Zic si eu reteta cum mi-a dat-o taximetristul:
- un curcan, il lasi 3 zile intr-o combinatie de 200 gr miere cu o sticla de coniac (poate sa fie si mai prost), cu boabe de piper si tarhon.
- pe urma il scoti si il umpli cu sarmale, una in voi de vita, una in foi de varza, il cosi la fund si il bagi in tava cu apa la cuptor (a, sarmalele sa fie prefierte pe aragaz, dar sa nu fie complet facute)

Cica se serveste cu cartofi mici, dulci la cuptor si cu ciuperci umplute cu cascaval.

Mi-e rau!....

NU, nu mai fac curcan de Craciun, am facut odata si soacra-mea mi-a zis ca unde sunt sarmalele...si eu care vroiam sa nu moara atnara....dar nici ea nu facuse!!!
Pisik
N+am vayut gouda, eu le fac cu brie cred dry.gif
axe10
Am gasit gouda la metro...chiar 2 feluri,unul mai portocaliu asa ca o sa le combin pe batz.

Era una si paralelipiped din ala mare....de vreo 3 kile. lol.gif
dany
Unde esti ???? Ce mai spui ????? Ai lasat cosuletzul sa se umple de praf sad.gif . Hai ca am facut un pic de ordine , aerisit , decorat putin .....Doar sa vii !!

hug.gif
bubbles
Pisik eu te pupic.gif si nu am stiut la care Ty...Ta esti ca intram cand am trecut prin Buc numai ca sa te salut .Cum ar fi fost sa fi venit sa iti zic eu sunt bubbles .. blum.gif blum.gif blum.gif
bpaula
Sarbatori fericite!!!!!!!!!!!

Sa dea Dumnezue sa aveti sanate in noul an si sa vi se implineasca visul, stiu ca anul trecut ti-am urat si tie si mie ca anul asta sa avem burtici mari, n-a fost sa fie, dar sa dea Domnul sa urmeze un an cu vise implinite hug.gif pupic.gif
julyalina
Pisik, Sarbatori Fericite! give_rose.gif
Imagine
.
Pisik
Fetele, va multumesc din inima pt urari! pupic.gif
Danz, multumesc ca ai sters praful, era nevoie hug.gif
Bubbles, trebuia sa ma cauti, eu te stiu de Andreea, stai linistita. Data viitoare pupic.gif

Eu sunt cam varza, sper sa reusesc sa ma linistesc. Acum sunt la birou, de la 7,30, desi am intrat in concediu, cica...
in fine, chiar astept sa ma patrunda spiritul sarbatorilor, ca sincer, nu prea mai pot.

Va pup pe toate
dany
Imagine

Sarbatori fericite !!!!!!

Poate vei simti atmosfera cand vei pleca de la job hug.gif
nusarich
Pisi, poate mai reusesti sa intri pe net si de pe-acasa. Daca nu, iti urez Sarbatori Fericite, cu multa veselie si cu cadourile pe care ti le doresti!
Sexymom
Pisik scump, iti doresc ca ai parte de sarbatori minunate alaturi de familia ta draga, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce este in jurul tau, si pt. anul viitor sper sa ajunga barza la tine cu un bebe dragalas si puternic, la fel ca mama lui. pupic.gif
Si barza sa nu o uite nici pe Paula )).gif asa cresc copii impreuna )).gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA PISIK
Imagine
Pisik
Sexi, sa te auda Dumnezeu rolleyes.gif Iti doresc sa ai parte de un an de 1000 de ori mai bun ca cel ce trece, sa te afirmi la job in continuare, pt ca meriti, sa iti pastrezi relatia superba cu sotul tau (pt care te admir sincer), sa ai fete cuminti si tot ce vrei tu sa iti iasa
Aki, pup fata, multumesv mult de urari, la fel si tie si lui Sergiu si Danutei pupic.gif
Nusa, sper ca anul care vine sa fie mai bun pentru amandoua hug.gif
Dany, iti doresc ca primul Craciun in casuta voastra sa fie plin de voiosie si de dragoste hug.gif
aki
CITAT(Pisik @ 24-12-2007, 12:53 AM) *

Aki, pup fata, multumesv mult de urari, la fel si tie si lui Sergiu si Danutei pupic.gif
Nusa, sper ca anul care vine sa fie mai bun pentru amandoua hug.gif
Dany, iti doresc ca primul Craciun in casuta voastra sa fie plin de voiosie si de dragoste hug.gif

pupic.gif
otilici
Merry Christmas!!! santa2.gif
hug.gif pupic.gif
lucy
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT! flowers1.gif
crissy
Craciun fericit!
himere2005
Craciun fericit alaturi de familia ta absolut superba!
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
bubbles
Craciun fericit si multa fericire si voie buna sa ai Pisik pupic.gif pupic.gif pupic.gif santa2.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
dany
Sper ca ai avut un Craciun asa cum ti-ai dorit !!!!!!!! Ce nu a venit anul asta ....vine anul viitor , SIGUR !!!!!!!

hug.gif
axe10
Te pup si un an minunat ala de vine!

Sa fiti sanatosi si voiosi! hug.gif pupic.gif
bubbles
un an nou fericit !! pupic.gif pupic.gif Tot ce iti doresti sa ti se implineasca hug.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
nusarich
Pisi, sa ai un an super, in care sa-ti vezi implinite toate dorintele!
Deea
Pisi eu va doresc din tot sufletul ca la anu, pe vremea asta sa fiti 3! Sa ramai intotdeauna fata minunata care esti acum! hug.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 31-12-2007, 06:44 PM) *

Pisi eu va doresc din tot sufletul ca la anu, pe vremea asta sa fiti 3! Sa ramai intotdeauna fata minunata care esti acum! hug.gif

Multumesc din suflet! Sper sa ne auda Dumnezeu rugile, iar daca nu, cu siguranta va exista un motiv, iar noi nu vom inceta sa speram si sa luptam.

Nusa, Deea si tuturor fetelor, va doresc un an nou cat mai bun si cat mai implinit! pupic.gif
Ella79
Pisik, iti doresc un 2008 mult mai bun decat 2007, in care toate dorintele sa ti se implineasca!
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! Si fie ca anul asta sa va aduca un eveniment foarte placut!
Lacry
La multi ani si un An Nou cum altul n-a mai fost! Adica de nota 2+0+0+8=10

Lacri si Alec
bubbles
La Multi Ani si un an nou fericit si cu muulte impliniri si cine stie..poate pe vremea asta peste un an veti fi 3 hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.