CITAT(Pisik @ 13-12-2007, 09:25 AM)

Super Lavi, ce de bunataturi! Mercic mult.
Eu pt masa din Ajun ma gandeam tot la chestii de genul aperitive: pateuri cu diverse umpluturi (ciuperci, branza, inclusiv crenvursti in foetaj), ficatei in bacon, bete din astea de care zici tu, cu branza si struguri, grisine invelite in prosciuto, chestii de astea, poate niste chiftelute...plus ceva dulciuri...oricum, la masa de ajun participa toata lumea cu cate ceva, deci nu va trebui sa ma agit.
Mai fac un curcan umplut cu sarmale (reteta aflata de la un taximetrist-bucatar) si pe urma mai fac pt masa de Revelion, ca avem musafiri.
Nu vreau sa ma spetesc prea tare totusi...sa vedem

Ai vazut pe undeva branza gouda?.. ca eu nu am vazut decat feliata!!!
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 09:56 AM)

Neata !
Lavi , vreau si reteta de la lichiorul de oua , te rog !
Reteta e acasa, eu la servici....
CITAT(Pisik @ 13-12-2007, 01:09 PM)

Zic si eu reteta cum mi-a dat-o taximetristul:
- un curcan, il lasi 3 zile intr-o combinatie de 200 gr miere cu o sticla de coniac (poate sa fie si mai prost), cu boabe de piper si tarhon.
- pe urma il scoti si il umpli cu sarmale, una in voi de vita, una in foi de varza, il cosi la fund si il bagi in tava cu apa la cuptor (a, sarmalele sa fie prefierte pe aragaz, dar sa nu fie complet facute)
Cica se serveste cu cartofi mici, dulci la cuptor si cu ciuperci umplute cu cascaval.
Mi-e rau!....
NU, nu mai fac curcan de Craciun, am facut odata si soacra-mea mi-a zis ca unde sunt sarmalele...si eu care vroiam sa nu moara atnara....dar nici ea nu facuse!!!