Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
nusarich
LA MULTI ANI, PISIK, SI UN AN SUPER SA AVETI!
Pisik
Va multumesc mult fetelor si va doresc si eu sa aveti parte de un an plin de impliniri si de bucurii pupic.gif
Ramo
La multi ani Pisik si tot ceea ce iti doresti in noul an!
May
La multi ani pisikutz!!! Imi place f mult avatarul tau si multa sanatate micutei nou-nascute, sa va traiasca! hug.gif
axe10
La multi ani frumushico!

Sa fii fericita si implinita! (chiar rotunjoara iti doresc din suflet sa fii!!! naughty.gif naughty.gif )
Pisik
Fetelor, va multumesc din suflet pt urari.

May, avatarul asta sper sa ma ajute sa scot limba tutror problemelor si sa le tratez cu umor si bunadispozitie

Va pupic dulce pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi pupic.gif
butterfly
e ft faain avatarul!!! :x
Deea
Am vazut pozele, tare bine iti statea imbracata asa. Imi place ca toate petrecerile voastre sunt haioase, ingenioase...se vede ca sunteti o gasca (nu-mi place cuvantul dar altul nu-mi vine acum in minte) tare faina. hug.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 03-01-2008, 12:09 PM) *

La multi ani frumushico!

Sa fii fericita si implinita! (chiar rotunjoara iti doresc din suflet sa fii!!! naughty.gif naughty.gif )

Hey, mi-e dor de tine, bafta la examene!
Te astept pe cai, ca eu una sunt lipsita rau de vointa, ma complexez cand le vad pe fete ca s-au bagat deja, de luni gata!

CITAT(Deea @ 03-01-2008, 06:28 PM) *

Am vazut pozele, tare bine iti statea imbracata asa. Imi place ca toate petrecerile voastre sunt haioase, ingenioase...se vede ca sunteti o gasca (nu-mi place cuvantul dar altul nu-mi vine acum in minte) tare faina. hug.gif

Mercic, sa stii ca asa e. Noi avem marea calitate, fara modestie, de a ne intelege bine cu mai multe tipuri de oameni, aparent foarte difriti, noi reusim sa ii aducem la un loc si sa ne si simtim bine. Aici e in mare meritului sotului ca el e carismaticul familiei blum.gif
axe10
Si eu o iau incetul cu incetul, mai ales ca nu am baterie la cantar si e din aia de 9V care nu prea se gaseste....de ce nu m-am uitat cand l-am cumparat? doh.gif

Poate cand vine Tzutzi ne vedem si noi cu toatele...
bubbles
Am vazut si eu pozele si iti sta super bine pupic.gif pupic.gif .
Pisik
CITAT(axe10 @ 05-01-2008, 08:09 PM) *

Si eu o iau incetul cu incetul, mai ales ca nu am baterie la cantar si e din aia de 9V care nu prea se gaseste....de ce nu m-am uitat cand l-am cumparat? doh.gif

Poate cand vine Tzutzi ne vedem si noi cu toatele...

Mi-ar placea!

Eu iarasi tind sa o dau in depresie din aia siropoasa si naspa, in care nu ma mai suport. Sunt cat casa, maine incep serviciul si nu stiu in ce sa ma imbrac sa ma incapa (mare problema!) si sa nu arat cata m-am facut, ca mi-e rusine.
Pe de alta parte, bag in mine ca muu, deci nu am nici o scuza sa ma plang. Ma deprima sa vad in toate jurnalele ca s-au apucat fetele de treaba si eu nimic....
Maine sper sa o las macar mai moale, ca azi am trei vizite ohmy.gif...maine planuiesc sa tin dieta dimineata si la pranz iar seara o cina romantica cu sotulica, la care ne-am propus sa facem paste si sa dam gata o sticla de vin blushing.gif
Si de marti dieta ca lumea ca nu se mai poate....
Maine la serviciu ne vine si noua sefa, of, nu mai am chef, cred ca trebuie sa imi caut altceva, ca nu ma mai duc cu placere; pana acuma abia ateptam sa revin la serviciu dupa concediu, acuma mi-e lehamite, eu zic ca e un semn....
Tare imi doresc ca anul asta sa reusesc sa fiu mai vesela si mai optimista, sa nu ma mai las coplesita de toate tampeniile...sper sa imi iasa!
Hai ca m-am intins, noroc ca e in jurnalul meu si fac ce vreau in el blum.gif

CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 08:31 PM) *

Am vazut si eu pozele si iti sta super bine pupic.gif pupic.gif .

Pup fata, mercic pupic.gif
ganesha
CITAT(Pisik @ 06-01-2008, 11:26 AM) *

Tare imi doresc ca anul asta sa reusesc sa fiu mai vesela si mai optimista, sa nu ma mai las coplesita de toate tampeniile...sper sa imi iasa!

Pisicule, eu tin pumnii sa-ti iasa! Tare imi pare rau sa te vad asa, mai ales ca esti o fata minunata si frumoasa foc. As vrea sa dea fulgerul magic peste tine, sa-ti dai seama cit de puternica si ambitioasa esti in realitate, iar din momentul ala toate o sa vina de la sine. hug.gif
anca veselie
pisi am trecut sa-ti las un gand bun si un pupic dulce! pupic.gif
nusarich
Pisi, bafta cu noua sefa! Sper sa va intelegeti bine.
Ella79
Pisik, LA MULTI ANI!!! [size=6]
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate visurile si dorintele si sa fii fericita!
michelle
La multi ani, Pisik!
Imagine

Sper sa faca click in capusorul tau si sa iti revii cu dieta daca spui ca nu te simti bine in pielea ta. Eu zic ca arati bine, dar cel mai important e sa fii tu insati impacata cu tine. pupic.gif
otilici
La Multi Ani draga Pisik! hug.gif pupic.gif
nusarich
La Multi Ani, Pisik, sa ai o zi superba!
bubbles
LA MULTI ANI!!! Draga Pisik sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele hug.gif
Pisik
Multumesc mult fetele!

Sa dea Dumnezeu sa se implineasca toate urarile voastre!

E adevarat, nu ma simt bine deloc cum sunt acum, incerc sa ma pun usor usor pe cai, azi imi mai fac de cap diseara, dar pana atunci incerc sa ma ordonez putin, e mai usor acum fiind la birou, sper sa reusesc.
Cu noua sefa inca nu stiu cum e, dar numai vazand-o nu imi place dry.gif

La Multi Ani si voua pentru ai vostri!

Pupici
butterfly
La multi ani!!!! pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, sanatate si putere sa poti implini tot ce ti-ai propus pentru 2008 si nu numai! hug.gif
stardust
La multi, multi ani, Pisi !!

Susannah
La multi ani,Pisik! Revin cu ce ti-am scris la Neuroni: chiar nu esti tanculetz, inceteaza! Acum esti femeie, ai alte dimensiuni, nu te mai chinui sa intri in masuri de 17 ani, arati super, nu lasa hainele nepotrivite sa te chinuiasca. Iesi si cumpara-ti ceva dragut de ziua ta si nu mai fi trista!
NU e a buna cu depresia asta a ta, nemultumirea asta continua...iei ceva vitamine, magneziu, vitamina B? Sunt foarte importante!

Pupici cu simpatie!
Pisik
CITAT(Susannah @ 07-01-2008, 04:46 PM) *

La multi ani,Pisik! Revin cu ce ti-am scris la Neuroni: chiar nu esti tanculetz, inceteaza! Acum esti femeie, ai alte dimensiuni, nu te mai chinui sa intri in masuri de 17 ani, arati super, nu lasa hainele nepotrivite sa te chinuiasca. Iesi si cumpara-ti ceva dragut de ziua ta si nu mai fi trista!
NU e a buna cu depresia asta a ta, nemultumirea asta continua...iei ceva vitamine, magneziu, vitamina B? Sunt foarte importante!

Pupici cu simpatie!

Susannah, multumesc mult de incurajare! Nu stiu de vitamine, am tot luat ba omega, ba magneziu, o sa mai incerc un complex de multivitamine.
Cat despre greutate, nu ma simt eu bine, am depasit iarasi limita si nu e ok, sa nu ma mai incapa nimic, totusi. Ma consolez ca slabanoaga nu o sa mai fiu niciodata, ca in 2006 cand am slabit mult, dar parca nici ca acuma nu e ok, undeva la mijloc ar trebui...
Iti multumesc mult pentru grija si cuvintele de alin hug.gif
dany
La multi ani , Pisi !!! give_rose.gif give_rose.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 07-01-2008, 06:08 PM) *

La multi ani , Pisi !!! give_rose.gif give_rose.gif

Multumesc mult pupic.gif
Chiar ma intrebam pe unde umbli )).gif
Ramo
La multi ani si nu te mai subestima, fii optimista, toate se rezolva in viata....... hug.gif
dany
CITAT(Pisik @ 07-01-2008, 03:55 PM) *

Multumesc mult pupic.gif
Chiar ma intrebam pe unde umbli )).gif

Azi am bantuit pe la nemtoaice pe forum )).gif
ina_ceva
La multi ani, pisik!

Vin si eu cu o felie de tort (dietetic) si un pahar de vin wink1.gif
Tzutzi80
La multi ani doamna-miau! Sa fii sanatoasa si fericita, ca astea sunt cele mai importante lucruri in viata! A da....si iubita pupic.gif give_rose.gif
May
LA MULTI ANI! give_rose.gif
Pisik
Multumesc mult fetelor!
Tort dietetic nu am din pacate, am avut tort ingrasacios, dar de azi incerc sa ma abtin, sa vad cat ma tine, ca seara e teroare. Dar trebuie sa ma mobilizez daca vreau sa mai am in ce sa ma imbrac, ca momentan m-am dat la fuste largi, sarafane largi, etc.

Hai, pe baricade, sa ne sprijinim reciproc! Sper sa pot pune un meniu decent diseara.

Pupici pupic.gif
axe10
La multi ani cu intarziere...tot ziceam ca nu am pe nimeni ION/IOANA...iertare!

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 03:43 PM) *

Apologies accepted pupic.gif
Ce mai faci, esti prinsa tare nu?
Pupici
axe10
CITAT(Pisik @ 08-01-2008, 02:05 PM) *

CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 03:43 PM) *

Apologies accepted pupic.gif
Ce mai faci, esti prinsa tare nu?
Pupici

Foarte...dar o sa treaca...am hopul de luni cu examenul...pe urma intru in normalul de dinainte...cred ca prin martie ma potolesc de tot...

In febr vrem la munte cu niste prieteni si copii...ai vreo idee de hotel Hera din Predeal?...ca pe site totul e ok...
Pisik
Bafta multa, sa termini cu bine! Nu am idee de hotelul asta, habar nu am....sorry
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!. eu apar cu intarziere, ca de obicei...
iti urez sa-ti revii cat mai repede si sa te mobilizezi! te pup dulce pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 08-01-2008, 05:23 PM) *

LA MULTI ANI!!!!!!!. eu apar cu intarziere, ca de obicei...
iti urez sa-ti revii cat mai repede si sa te mobilizezi! te pup dulce pupic.gif pupic.gif

Multumesc mult! Sper si eu sa reusesc, si sa ma mobilizez, dar si sa ma simt mai bine psihic
axe10
CITAT(Pisik @ 08-01-2008, 03:16 PM) *

Bafta multa, sa termini cu bine! Nu am idee de hotelul asta, habar nu am....sorry

OK...no problemo...din cauza de piscina ma interesa...ca daca obosim pe zapada sa ne relaxam in piscina si la o sauna!!
bubbles
Seara yahoo.gif .Ce afci Pisi?Cum merge cu mobilizarea? dry.gif Te asteptam la raport cu meniuri si poate si bataita.gif daca nu te tii de treaba hug.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 10-01-2008, 01:44 AM) *

Seara yahoo.gif .Ce afci Pisi?Cum merge cu mobilizarea? dry.gif Te asteptam la raport cu meniuri si poate si bataita.gif daca nu te tii de treaba hug.gif

E, merge si nu prea...dupa cum vedeti am schimbat tickerul in sus, mi-am facut curaj sorry.gif
Saptamana asta sunt la readaptare, ca am program cam dezorganizat cu conferinte, vizite, aniversari
Ieri a fost relativ ok:
MD: 2 felii mici paine neagra, aprox 30 gr piept curcan, 45 gr mozarella, rosie, castravete
G1: 2 mere mici
P: aprox 125 gr piept curcan, salata cu o lingurita ulei, 2 felii paine neagra, tot mici
G2: 2 mandarine
C: ton scurs de ulei (cam juma de cutie), salata, 1 iaurt prodlacta 0,1%
Seara ciugulit un pic de dulce, ca a papat babu si mi-a fost pofta, plus ca eram cam lihnita ca deh, nu mai sunt obisnuita...

Azi am fost la conferinta si a fost cam varza meniul, plus ca m-am obosit f tare
Md: 1/2 pomelo
G1: 2 mandarine
G2: banana
P (pe la patru cred, de fapt pauza de conferinta): mini sandwichuri pe paine neagra cu somon si pui (destule, ma rodea stomacul tare), 2 muscaturi croissant cioco
C (tarziu, am iesit din conferinta la 21 wacko.gif ): salate asortate (o farfurie mica; am avut salata verde, vreo 2 bile mici de mozarella, 2-3 boabe fasole, un pic de ton, vreo 3-4 paste colorate, cateva rondele de masline, 3 rosii cherry) si 2 praji mici blushing.gif

Maine imi propun sa fiu mai cuminte
axe10
Incep sa inteleg cum este sa stai in sedinte, conferinte sau sa ai multi-multi musafiri, dpdv al dietei. Pisi, e greu!
Dar sa le fentezi cumva, cat de mult poti tu acum. Te pup si iti doresc sa vina o vreme mai lejera!
Pisik
CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 01:07 PM) *

Incep sa inteleg cum este sa stai in sedinte, conferinte sau sa ai multi-multi musafiri, dpdv al dietei. Pisi, e greu!
Dar sa le fentezi cumva, cat de mult poti tu acum. Te pup si iti doresc sa vina o vreme mai lejera!

Mda, e cam greut, dar eu sper sa reusesc macar sa ma re-educ, cat de cat. Ma sperii de mine cateodata cand ma imbrac sau ma uit in oglinda si nu e un sentiment placut...
Sapt asta mai am sambata invitatie la matusa mea ca e ziua ei, seara cred ca vizita de la "surioara" mea (apropos, v-am zis ca se marita?), duminica mai am o vizita, da trec eu cu bine.
Problema e ca imi este greu sa rezist, chiar si acasa, mi se face foame, pofta, am si dulciuri multe ca nu am reusit sa scap de toate, ehh, lasa ca o scot eu cumva la cap pupic.gif

ganesha
CITAT
dupa cum vedeti am schimbat tickerul in sus, mi-am facut curaj

Bravo Pisicule, bravo!!! Deja un pas mare e facut. Stau aici si fac galerie! pupic.gif
Deea
pupic.gif pisicuta draguta!

Incet incet ne punem noi pe picioare...si eu m-am ingrasat mult in ultima luna, sper sa fie din alea "easy come easy go"...vorba Ganeshei.

Sora ta se marita...pai parca acum putin timp ziceai ca e singurica....Eu vorbesc ca ne-am cunoascut in martie si in noiembrie eram deja insarcinata .... luna asta fac 2 ani de la casatorie
Pisik
CITAT(Deea @ 10-01-2008, 05:55 PM) *

Incet incet ne punem noi pe picioare...si eu m-am ingrasat mult in ultima luna, sper sa fie din alea "easy come easy go"...vorba Ganeshei.

Sora ta se marita...pai parca acum putin timp ziceai ca e singurica....Eu vorbesc ca ne-am cunoascut in martie si in noiembrie eram deja insarcinata .... luna asta fac 2 ani de la casatorie

Pup fata, sper sa ne revenim, da' eu una nu prea am vointa si concentrarea necesare, de aia sunt cam sceptica dry.gif

E, da, sunt impreuna de un an si vreo 3 luni cred, pt toti a fost o surpriza, dar daca ei asa vor, ma bucur tare pt ea. Felicitari pt doi ani de casnicie! pupic.gif
michelle
CITAT(Deea @ 10-01-2008, 03:55 PM) *

Felicitari, Deea! give_rose.gif Eu azi fac 2 luni de la casatorie, dar suntem de 5 ani impreuna grin.gif

Pisik, felicitari surorii tale! pupic.gif Au stabilit data nuntii?
Deea
Multumesc, multumesc....mai am 2 saptamani si un pic smile.gif ... pe 28 ianuarie.... nici nu stiu cand au trecut 2 ani, parca ieri dantuiam la nunta.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.