Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
Nici azi nu ma laud prea tare. Sper ca de sapt viitoare sa reusesc sa elimin complet dulciurile si sa nu mananc seara; inca nu am reusit sapt asta, dar am zis ca e de acomodare blum.gif

MD: 2 felii paine neagra, 45 gr mozarella, 40 gr pui, rosie, castravete
G1: 1 mar
P: 125 gr pipet pui gratar, salata (s. verde, rosie, castravete, 1 lg ulei masline), 1 felie paine
G2: 2 kiwi; o cioco calda de la aparat
C: chinese mix in wok cu ulei de masline si sos de soia, aprox. 35 gr pui; cateva gurite de nuga blushing.gif blushing.gif blushing.gif ; am una dementiala din Italia si nu pot sa ma abtin, nici nu ma indur sa o arunc/dau si ma atrage ca un magnet; de sertarul plin de cioco am uitat momentan, Slava Domnului, ca si de camara ticsita, da nuga asta se lipeste de mine ceva ce n-am vazut tease.gif

N-ati uitat ca "surioara" mea nu mi-e sora buna, mi-e doar cea mai buna prietena, nu? Da' lumea zice ca semanam, om fi amandoua facute cu postasu' lol.gif
Ella79
Pisik, mie cand imi e foarte foame seara si nu mai vreau sa mananc beau un ceai maaaaaaare cu 2 lingurile de miere.

Pupici si tin'te tare! Si eu fac galerie. cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 10:27 PM) *

Pisik, mie cand imi e foarte foame seara si nu mai vreau sa mananc beau un ceai maaaaaaare cu 2 lingurile de miere.

Multumesc Ella, o sa incerc, poate nu o sa tina mereu, da merita incercat.
A, am uitat ca am papat si un iaurt prodlacta, cu o lingurita de zahar vanilat, dupa modelul Ellei, care isi pune in cafea grin.gif era prea acru iaurtul dry.gif
Ella79
Lasa Pisi, ca incet incet se fac marile progrese. Important e ca te-ai apucat. O sa vezi ca pana la vara esti super model! pupic.gif

Nu stiu cum se face ca majoritatea dintre noi vrem sa slabim 10 kg. )).gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 08:27 PM) *

Apropos de asta...eu ma bag in pat...si gata!
Pisik
Neatza!
Desi am multa treaba in week-end, ma bucur ca vine cheer.gif
Ma uit pe la alte fete in jurnale si cand vad atata ambitie, imi vine sa ma ascund. Eu nu mai am atata putere si determinare, la mine merge mai sontac sontac treaba sorry.gif
Ma rog, sunt multumita cat de cat de saptamana asta, nu in totalitate, dar m-am redisciplinat prin punctele esentiale.

Meniul de azi (tentativ)
MD: aproape 1/2 pomelo si 1,5 covrig brasovean (era cald, mi-era foame si pofta, sunt vinovata blushing.gif )
G1: un mar mic, un gref cred
P: mancarica de legume (ghiveci in punga congelat) cu o lingurita de bulion, 1 felie paine
G2: 2 kiwi
C:habar nu am

Sunt cam fomista, se vede ca iar sunt -9grade la noi, sa speram ca trecem bine si de valul II zapada si frig unsure.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 11-01-2008, 11:31 AM) *

Neatza!
Ma uit pe la alte fete in jurnale si cand vad atata ambitie, imi vine sa ma ascund. Eu nu mai am atata putere si determinare, la mine merge mai sontac sontac treaba sorry.gif
Ma rog, sunt multumita cat de cat de saptamana asta, nu in totalitate, dar m-am redisciplinat prin punctele esentiale.

Meniul de azi (tentativ)
MD: aproape 1/2 pomelo si 1,5 covrig brasovean (era cald, mi-era foame si pofta, sunt vinovata blushing.gif )
P: mancarica de legume (ghiveci in punga congelat) cu o lingurita de bulion, 1 felie paine

Sunt cam fomista, se vede ca iar sunt -9grade la noi, sa speram ca trecem bine si de valul II zapada si frig unsure.gif

Nu te mai simti vinovata pentru fiecare firimitura de paine pe care o mananci. Era doar un amarat de covrig, nici macar unul intreg.
Urca 4 etaje pe scari si s-a dus! wink1.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 11-01-2008, 11:37 AM) *

CITAT(Pisik @ 11-01-2008, 11:31 AM) *

Neatza!

Meniul de azi (tentativ)

Nu te mai simti vinovata pentru fiecare firimitura de paine pe care o mananci. Era doar un amarat de covrig, nici macar unul intreg.
Urca 4 etaje pe scari si s-a dus! wink1.gif

he he, e un covrig jumate, nu o jumatate, am scris eu aiurea, este 1 si 1/2; 4 etaje urc in fiecare zi, pana la mine acasa blum.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Nici eu nu reusesc sa ma apuc de regim .. dar ma gandesc mereu ca mai este timp lol.gif .Pisik tu oricum arati ff bine asa ca nu cred ca tb sa te superi atat hug.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 11-01-2008, 11:41 AM) *

Ziua yahoo.gif .Nici eu nu reusesc sa ma apuc de regim .. dar ma gandesc mereu ca mai este timp lol.gif .Pisik tu oricum arati ff bine asa ca nu cred ca tb sa te superi atat hug.gif

Fata, tu nu esti grasa...got it?!

crissy
Hai ca pofta vine mancand. Cu siguranta ai sa te disciplinezi si mai bine. Fac galerie cheer.gif
Pisik
Desi nu sunt cuminte si mor de rusine cand vad ce cumintele sunteti voi, o sa mai scriu meniuri pe aici, macar sa nu imi pierd anrenametnul

Ieri - nu am fost cuminte pana la cap, evident mad.gif
MD: 2 felii paine neagra, 45 gr mozarella, 30 gr pui, rosie
G1: 2 mere potrivite spre mici
P: 130 gr pui, 1 felie paine neagra si un colt paine alba de casa, o salata (sal verde, rosii, castraveti), o cioco calda
G2: 2 portocale mici si fade
C:1 covrig si jumatate, 1/2 zuzu dietetic de baut
Seara tarziu ciuguleala cu sotul (muream de foame si nu a mers cu ceaiul): o fasie de sandvis la aparat cu cascaval si bacon, doua fasii gaufre cu cioco doh.gif blushing.gif

Azi (mi-am luat sange la prima ora si am luat papa de la snack attack):
MD
1/2 sandwich cu sunca de praga si branza cedar, 1 greek breakfast (bad me, bad me blushing.gif )
G1: 2 mere mici
P:100 gr pui, 2 felii paine neagra, o salata ca cea de ieri
G2: 1 mar
Mai am si un zuzu de baut dietetic. Diseara are sotul vernisaj la cursul foto (expune fiecare cursant 3-4 poze) si evident ca vine tot neamu, inclusiv tata de la Valcea sa ii faca surpriza, o sa iesim pe urma probabil sa sarbatorim eventul....

In rest, incerc sa ma adun. Am fost aseara la un doctor biolog care sincer ne-a mai linistit putin, ne-a mai dat un teanc de analize, incet incet, cu pasi micuti, speram sa fie bine, intr-un fel sau altul....
nusarich
Bafta Pisi, sa ne dai vestea mare cat de curand!
michelle
Pisik, mie mi se pare foarte ok meniul.. Nu ai de ce sa te simti prost. Incearca sa nu te mai gandesti la greutate, mananca normal (adica de dieta grin.gif ) si rezultatele nu o sa intarzie sa apara. Dar nu te mai stresa din cauza asta. Sa stii ca si psihicul ajuta mult pupic.gif
Bafta multa cu analizele!
bubbles
Pisik ce faci? scare.gif Pup pupic.gif pupic.gif si zile cat mai bune sa ai hug.gif
lliliana
Miau shi eu...cu urari de bine. pupic.gif hug.gif
anca veselie
salutare pisi pupic.gif !
hai ca incet incet, cu ambitie, o sa reusiti de toate!
multa bafta pupic.gif
Ella79
hug.gif
axe10
Buna dimineata!

hug.gif pupic.gif
Sexymom
Buna seara )).gif , poate asa vorbeste cu noi blum.gif , ce faci pisicuta frumusica? de ce nu ne mai dai un semn ? esti inca in bolul cu lapte sau pescuiesti pestisori?
bubbles
Scrie Pisik cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
Va pup fetelor si va multumesc de vizite!
Eu stau un pic "in umbra" ca sunt in investigatii, imi pun tot felul de intrebari, am mii de ganduri care nu imi dau pace, incerc sa ma adun. Dar promit ca nu va parasesc, doar ca nu mai sunt asa activa.

Va iubesc mult pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi pupic.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 20-01-2008, 11:17 PM) *

Va iubesc mult pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi pupic.gif

hug.gif pupic.gif
crissy
floare.gif
axe10
Te pup si eu... pupic.gif
daconst
Pisik,ce mai faci?
M-am tot gandit la tine zilele astea.Sper ca esti mai bine! pupic.gif
bubbles
Pisi mi-i dor de tine sorry.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif .Sper sa te intorci repede hug.gif
Andreea-Rodica
hug.gif O imbratisare pentru Pisik! clover.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Pisik
Va pup fetelor! M-am gandit ca nu e corect fata de voi sa dispar asa ca magaru in ceata si am venit sa mai zic de viata mea.
La serviciu am fost in sfarsit promovata. beneficii: functia si masina. Cresterea de salariu a fost sub asteptari si sub normal, drept pt care semnul de intrebare s-a mai estompat dar nu s-a sters de tot. Este mult stres, multa munca, nebunie.
Pe plan medical marti ma duc la spital si cred ca ma opresc acolo pt ca miercuri ma opereaza. Nu mi-e frica decat de anestezie totala, interventia in sine nu e complicata, sper sa imi fie bine dupa.
In plan personal, nu s-a rezolvat problema aia cu santajistii, dar au lasat-o mai moale. Acum au alternativa: fie primesc ultima suma promisa de noi, fie ne dau in judecata. Noi nu ne mai agitam atata, am vorbit cu f multi oameni cu experienta in domeniu si ne-au spus sa nu ne facem griji.
Cu dieta sunt la pamant, mananc de sparg dulciuri, seara. Dupa operatie insa va trebui sa ma opresc, spre binele meu.
Astazi plecam la munte, sa ma relaxez un pic pt saptamana viitoare.

hai ca am dat raportu mai ceva ca la politie blum.gif . Va pup pe toate si nu uitati ca aveti fiecare un coltisor din inima mea hug.gif
bubbles
Pisik pupic.gif hug.gif give_rose.gif
anca veselie
pisi pupic.gif floare.gif bafta!
Andreea-Rodica
Ma bucur ca ai dat un semn. Numai bine iti urez, pe toate planurile si sanatate multa! hug.gif
emu
In sfarsit, vesti bune. La cat mai multe. Si fara grija la spital, c-o sa fie bine totul. Nu stiu in ce consta interventia respectiva, dar o sa ma gandesc la tine marti si miercuri wink1.gif
Faza cu santajistii zici ca-i desprinsa din filme; nu credeam ca ar fi oameni sa se injoseasca intr-atat...in fine, sa aveti bafta in continuare smile.gif
bpaula
sanatate multa hug.gif
May
Suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletul sa mearga totul bine miercuri. Te rog eu sa ne dai un semn de viata imediat ce poti, sa nu ne lasi aici sa ne facem ganduri negre sorry.gif hug.gif
Tulip
Pisik,sunt alaturi de tine! pupic.gif
daconst
Pisk,te simt putin mai bine si mai optimista. pupic.gif
Asa te vreau si problemele o sa treaca pina la urma.Bucura-te de iesirea la munte si te asteptam cu vesti bune! give_rose.gif
Tzutzi80
Pisi huh.gif ce vad eu la tine! Operatii....santaje???? Doamne! Bafta multa la spital. E o interventie pentru bebe-mic-viitor?
dany
Multa sanatate , Pisi !! Miercuri sigur va fii totul bine !! Poate poti da un sms uneia dintre fete ca sa ne tina si pe noi la curent . pupic.gif
axe10
Pisi, iti tin pumnii ca totul sa treaca usor si sa ai o recuperare f usoara.
Eu de abia m-am intors de la munte unde a fost super. Sa ai parte de vreme buna si de romantism la maxim.

Felicitari pt avansare! pupic.gif
Deea
Felicitari pt. avansare! cheer.gif

Iti tinem pumnii marti si miercuri si in perioada ce va urma sa fie totul bine! Cand iti revii din anestezi daca poti trimite-mi un mesaj sa stim si noi ca esti bine.

pupic.gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 09-02-2008, 03:02 AM) *

Pisi huh.gif ce vad eu la tine! Operatii....santaje???? Doamne! Bafta multa la spital. E o interventie pentru bebe-mic-viitor?

Este o mica parte si este necesara oricum, doar ca daca nu era dorinta de bb se putea tine sub control cu pastile anti. Asa nu se poate, deci trebuie interventie. Pup si multumesc de grija pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 09-02-2008, 08:03 AM) *

Multa sanatate , Pisi !! Miercuri sigur va fii totul bine !! Poate poti da un sms uneia dintre fete ca sa ne tina si pe noi la curent . pupic.gif

O sa o tin pe Deea la curent pupic.gif

Si eu va pup pe toate si va multumesc pentru grija pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif floare.gif bafta!
michelle
Pisik, ma bucur ca ai fost promovata! pupic.gif Sunt alaturi de tine cu gandul! hug.gif
axe10
Sanatate multa si sa fie cu succes!
Cherie
Sanatate multa Pisi!!! hug.gif
floare.gif pupic.gif
nusarich
Pisi, felictari pentru promovare si la mai mare in continuare!

Bafta multa la doctor si sa ne dai repede vestea cea mare! pupic.gif
axe10
Deea ar trebui sa ne zica ceva aici?
Ramo
CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 08:41 PM) *

Deea ar trebui sa ne zica ceva aici?

Da, asa am inteles si eu.
Bafta multa maine Pisik si bafta pt avansare hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.