Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Deea
Zic zic...cum primesc un mesaj/telefon de la ea va anunt!
michelle
Din cate am inteles maine este interventia. Asteptam...
Pisik, suntem cu gandul la tine hug.gif
Dumbo
give_rose.gif mult noroc Pisik.
Si te asteptam cu vesti bune.
May
Multa bafta pt maine hug.gif
daconst
Pisik,multa bafta azi!sa decurga totul bine si sa vii repede cu vesti bune! pupic.gif
Deea
Mi-a trimis Pisicuta sms. E putin ametita de la anestezie dar se simte bine! I-am transmis toate urarile voastre de bine!
bubbles
Pisik pupic.gif te asteptam inapoi hug.gif si tin pumnii sa fii bine pupic.gif
Susannah
Pisik, sanatate multa si recuperare usoara! Pupici!
emu
Ma bucur sa aud ca-i e bine.

Recuperare rapida, Pisik, si sa auzim numai vesti bune de acum incolo floare.gif
axe10
Abia astept sa vii cu vesti bune!
Te pup pisi!
May
BIne ca s-a terminat totul cu bine cheer.gif
Pisik
Fetelor,

Dupa cum am scris si la neuroni, sunt relativ ok, cam slabita si ametita, dar ma refac. Duminica imi scot firele, iar intre timp, pana ies niste rezultate concludente, mai facem nvestigatii la sot si cam intr-o lunma doctorii vor putea sa ne spuna ceva concret de urmat (cel putin asa sper).

Va multumesc ca imi sunteti alaturi si va pup pe toate hug.gif
nusarich
Refacere rapida si "cu spor" Pisi! pupic.gif
buretel
Sanatate multa Pisikule, te asteptam cu vesti bune pupic.gif pupic.gif
daconst
Pisik,cum iti mai merge?
Poate ai timp sa mai scrii doua randuri,ca eu ma tot gandesc la tine. pupic.gif
Ella79
Pisi, give_rose.gif multe multe imbratisari si multa sanatate iti doresc!
Pisik
Fetelor,

Va multumesc pt grija si ganduri bune. Sunt ok, ma simt bine, ieri am avut o urgenta la birou si am mers pe la doua cu gandul ca stau 1-2 ore si am plecat la opt wacko.gif Dar raman cuminte azi si maine in concediul meu medical, ca de luni nu ma mai menajeaza nimeni sad.gif
Maine avem cununia noilor fini la primarie si sambata au insitat sa plecam cu ei la munte sa sarbatorim. O sa incerc sa ma odihnesc totusi.

Maine dimineata mergem la Parhon sa luam analizele hormonale ale sotului, sapt viitoare o sa mergem sa mai faca o analiza si sper ca pe vineri sa vina si rezultatele mele si sa apucam sa stam de vorba cu doctorii.

De regim nu m-am apucat, fac cura de Nutella momentan blushing.gif si ma autobomban, mai ales cand vad ce frumos slabiti voi blushing.gif

Va pup dulce si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi, chiar daca nu mai scriu blum.gif
Ramo
hug.gif hug.gif , aveti grija de voi si sa va ajute Dumnezeu..... hug.gif
Tzutzi80
ma bucur ca esti bine. Ca sa iti zic ceva sa iti ridice moralul....de fiecare data cand plec eu in voiaj, macar una din prietenele mele ramane gravida. Cum aproape toate sunt deja sau au facut un bebe deja....cred ca esti urmatoarea pupic.gif Bafta multa! Eu sunt convinsa ca veti reusi! pupic.gif
Sexymom
Ai grija de tine Pisik, sa iasa totul exact asa cum iti doresti.Si mai lasa Nutella aia ca e pt. copii mici blum.gif
anca veselie
pisi, multa sanatate pupic.gif
michelle
Pisik, cum te-ai refacut? Odihna placuta in we pupic.gif
Susannah
CITAT(Pisik @ 21-02-2008, 01:26 PM) *

Fetelor,

Va multumesc pt grija si ganduri bune. Sunt ok, ma simt bine, ieri am avut o urgenta la birou si am mers pe la doua cu gandul ca stau 1-2 ore si am plecat la opt wacko.gif Dar raman cuminte azi si maine in concediul meu medical, ca de luni nu ma mai menajeaza nimeni sad.gif
Maine avem cununia noilor fini la primarie si sambata au insitat sa plecam cu ei la munte sa sarbatorim. O sa incerc sa ma odihnesc totusi.

Maine dimineata mergem la Parhon sa luam analizele hormonale ale sotului, sapt viitoare o sa mergem sa mai faca o analiza si sper ca pe vineri sa vina si rezultatele mele si sa apucam sa stam de vorba cu doctorii.

De regim nu m-am apucat, fac cura de Nutella momentan blushing.gif si ma autobomban, mai ales cand vad ce frumos slabiti voi blushing.gif

Va pup dulce si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi, chiar daca nu mai scriu blum.gif

Pisik, daca mergi la munte, menajeaza-e, nu e forta si nu exagera, esti inca in refacere. iar cu serviciul....mai bine iti mai luai o saptamana de concediu medical.
NUmai bine si sanatate multa! Sa ai parte de vestile bune pe care ti le doresti!
bubbles
Pisik sanatate multe si odihna placuta pupic.gif .Sunt cu gandul la tine hug.gif
emu
Abia astept sa ne spui despre rezultate. Multa multa bafta si rabdare cat carul smile.gif Toate cele bune pupic.gif
dany
Te astept cu vesti supeeerrrrrr bune ! Ai grija de tine ! hug.gif
daconst
Pisik,nu-ti mai fa reprosuri ca Nutella face tare bine la psihic.Eu te inteleg perfect.
Sanatate maxima! pupic.gif
crissy
CITAT(Pisik @ 21-02-2008, 11:26 AM) *

floare.gif si pupic.gif . Parerea mea este ca sanatate e pe primul loc si pe urma frumusetea fizica. Nu te mai autobombani ca mananci interzise. Esti in covalescenta, gandeste-te care iti sunt prioritatile in viata (la mine ar fi sanatate-bb-si pe urma altele) si scapa devil.gif de sentimentul ala de culpabilitate. Vei avea timp sa slabesti dupa ce o sa apara in viata voastra minunea mica baby.gif . Sa dea Domnul sa fie bine, analizele sa iasa ok si sa purcedeti la baby.gif . Weekend placut si vreme frumoasa la munte. La noi ploua mocaneste, dar poate nu sa veniti prin zona noastra (Bucovina) si o sa aveti parte de zile frumoase cu soare si grade multe.
lucy
Draga PISULE,eu nu am intrat pana acum in jurnalul tau,dar te citesc mereu si vreau sa-ti spun ca sunt alaturi de tine hug.gif
Iti doresc sa ai multa putere si ambitie si-ai sa vezi c-o sa le rezolvati pe toate pupic.gif floare.gif
Pisik
Fetelor, va multumesc din nou ca sunteti alaturi de mine.

Lucy, bine ai venit la mine give_rose.gif

Am venit de la munte, sunt cam obosita si cred ca ma duc sa fac dus si sa ma culc. de maine la serviciu si ma asteapta o sapt f grea, avand in vedere ca sapt viitoare primele trei zile sunt plecata in deplasare.

Sper sa ajung si la spital sapt asta, daca nu, cea viitoare spre sfarsit sigur.

Va pupic dulce si promit ca mai intru hug.gif
Ramo
cheer.gif cheer.gif hug.gif hug.gif
O saptamana frumoasa si plina de realizari pupic.gif
Cherie
pupic.gif Pisi!
O zi frumoasa! flowers1.gif
bubbles
Imagine
Pisik
Va pup dragelor!

Am revenit, am fost la salonul auto de la Geneva. Am f f multa treaba la birou, in plan medical vestile nu sunt prea roz (se pare ca la mine e mai rau decat stiam si sansele scad si mai tare), de dieta sper sa ma apuc pe 10, ca altfel nu o sa incap in rochia de nasa si bani de alta nu am....
Sper sa am suficienta vointa! Vad ca voi ati slabit frumusel pe aici, bravos!

Pupici pupic.gif
daconst
Pisik,chiar ma gandeam pe unde mai esti? pupic.gif
Vroiam sa te intreb daca nu te-ai inscris pe un forum de mamici?Eu ti-as recomanda sa intri pe DC(desprecopii) la Aspirante.Nici nu ai idee cit de mult te poate ajuta experientele altor femei cu aceleasi probleme cu tine. give_rose.gif
Ella79
Pisik, te imbratisez si eu cu drag!!! hug.gif hug.gif hug.gif
nusarich
Pisi, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata! pupic.gif Hai la dieta, ca fetele s-au mobilizat deja.
Are dreptate Dana, intra pe dc, te poate ajuta mult.
michelle
Pisik, bine ai revenit! Cand esti nasica?
Ramo
Pisik, multi multi pupic.gif de la mine si aveti grija de voi.Multa sanatate.
bubbles
Pisik pupic.gif hug.gif te asteptam la dieta floare.gif
lucy
Bine ai revenit pupic.gif Si sa stii....cat mai este o farama de speranta,totul e posibil give_rose.gif
anca veselie
pisi pupic.gif , eu iti tin pumnii sa se rezolve!
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
LA multi ani ! pupic.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
Pisik
Va pup fetelor pupic.gif Va multumesc pt urari!
Dana, am intrat si pe dc, sunt inscrisa la aspirante, nu prea scriu ca nu am timp, dar ma documentez
Felicitari pt job pupic.gif
Miha, pe 21 iunie sunt nasica smile.gif

Nu m-am apucat ieri de dieta, in schimb m-am apucat de post. Sunt si cu rusii pe cap si sunt agitata la job, nervoasa, satula de probleme. Stiu ca nu e o scuza, sper sa ma pot mobiliza pana la urma.

Va pup dulce si incerc sa mai intru hug.gif
nusarich
Pisik, ce bine ca mai dai pe la noi! pupic.gif

Citeam ce ai scris si din viteza citisem ca esti "insarcinata" in loc de "inscrisa ..." si asa niste ochi mari si un zambet larg aveam pe fata... poate e ceva premonitie...
Ramo
Multe imbratisari din partea mea.....ai grija de tine pupic.gif
Deea
Bine ai revenit pupic.gif

Chiar dimineata ma gandeam la tine, astept marea veste cu sufletul la gura si tin pumnii stransi! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.