Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
lucy
Buna Pisoias floare.gif Ce mai faci? pupic.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 11-03-2008, 12:31 PM) *

Bine ai revenit pupic.gif

Chiar dimineata ma gandeam la tine, astept marea veste cu sufletul la gura si tin pumnii stransi! hug.gif

Te pupic. Din pacate, vestea nu va veni asa curand...tot apar probleme si mai putin solutii, e mai grav decat credeam, pt ca probl mele sunt mai mari decat stiam. Si probl noastre se bat cap in cap, adica la ce am eu ar trebui ceva care nu se potriveste cu ce are sotul si viceversa sad.gif Cateodata ma apuca disperarea dar incerc sa nu imi pierd speranta

CITAT(lucy @ 11-03-2008, 12:42 PM) *

Buna Pisoias floare.gif Ce mai faci? pupic.gif

Uite, f multa treaba la serviciu, nimic nou, nimic special.....astept si eu sa se intample ceva in viata mea, dar se pare ca am intrat intr-o bucla de monotonie....probabil ca apare la un moment dat in viata fiecaruia.

CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 12:18 PM) *

Multe imbratisari din partea mea.....ai grija de tine pupic.gif

Multumesc mult! Drum bun si petrecere frumoasa pupic.gif

CITAT(nusarich @ 11-03-2008, 11:15 AM) *

Pisik, ce bine ca mai dai pe la noi! pupic.gif

Citeam ce ai scris si din viteza citisem ca esti "insarcinata" in loc de "inscrisa ..." si asa niste ochi mari si un zambet larg aveam pe fata... poate e ceva premonitie...

Eheeee, mare minune Nusa, din pacate ramane doar la stadiul de minune teoretica....dar sigur vin si vremuri mai bune
bubbles
Pisik pupic.gif floare.gif Dumnezeu e mare si sigur te va ajuta si pe tine hug.gif
lucy
Buna Pisulici pupic.gif Imi pare rau ca ai probleme atat de mari si iti este atat de greu sa faci un bb sad.gif Stau si ma gandesc cum se poate ca Dumnezeu sa le permita unora sa faca atatia copii si apoi sa-i abandoneze,iar celor care chiar isi doresc cu disperare si au posibilitate sa-i creasca nu le da o farama de speranta sorry.gif
Nu vreau sa te superi pe mine,da asa gandesc.Sora mea s-a chinuit toata viata si acum s-a lasat pagubasa,insa ea are deja 42 ani si la varsta asta organul genital al ei este INFANTIL.Asta e verdictul medicilor.Asa ca incearca,fa tratament si poate vei reusi hug.gif
Te pup si iarta-ma daca am gresit cu ceva pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Pupici Pisik, mult succes in continuare, sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede, tu sa fii sanatoasa si linistita. pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Pisik @ 11-03-2008, 08:55 AM) *

Miha, pe 21 iunie sunt nasica smile.gif

Si eu sunt nasica pe 21 iunie! Cunun o buna prietena care mi-a fost si domnisoara de onoare anul trecut.
Pupici si o saptamana buna! hug.gif
dany
Pisi , TE ROOOOOOOGGGGGGG , mai intra cand ai timp si da-ne noutati despre tine / voi !!!!!!!!!!!!!! hug.gif hug.gif
nusarich
Si eu astept noutati/vesti, ceva cat de mic, sa stim cum iti mai este. pupic.gif
michelle
Pisik, toate suntem cu gandul la tine hug.gif
Andreea-Rodica
hug.gif
Pisik
Va pup fetele mele dragi!

Intru si eu sa va spun ca sunt bine, inca, asa ca nu va faceti griji pt mine. Spun inca pentru ca nu am inceput tratamentele alea naspa, cu injectii in burta, care dau efecte adverse, dureri, etc. Mi-e frica de mor, dar sunt sigura ca Doamne Doamne nu ma lasa.
Vad ca au aparut fete noi, vad ca altele au slabit enorm si ma bucur pt voi. Eu cred ca am depasit demult 75, nici nu mai vreau sa ma gandesc, dar arat oribil. problema e ca acuma tin si post si mi-e f greu sa ma tin departe de prostioare, plus ca am o foame nebuna non-stop, cred ca e pe fond nervos. Am zis ca incerc macar sa nu mai pap seara, inca nu am reusit, dar perseverez.

Lucy, multumesc de incurajari. Sora ta nu s-a gandit la adoptie? ca noi nu o excludem, doar ca acum chiar nu ne simtim pregatiti.
Miha, petrecere frumoasa in week-end ca am citit ca va fi full pupic.gif
Bubbles, datorita tie sa stii ca am intrat azi, pt ca am vb ieri putin pe mess si mi s-a facut dor tare de voi.
Dany, sper ca esti bine, te pupic dulce pupic.gif
Dana, sper ca esti bine cu daneza, ai grija de tine te rog
Andreea-Rodica succes la nasie, o sa fii o nasica frumusica (nu ca mine, o nasica "dubla" mad.gif )

Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze.

Va pup dulce si incerc sa nu va abandonez de tot, dar mi-e tare greu sa mai intru, nu stiu de ce
amalia0701
hug.gif
bubbles
Pisik imi pare tare bine ca ai intrat pupic.gif .Multa putere iti doresc ca sa treci peste toate hug.gif
Ramo
Pisik pupic.gif pupic.gif
Aveti grija de voi.
Ramo
Pisik, te vad online, ne mai spui ceva? pupic.gif pupic.gif
buretel
pupic.gif Ma bucur ca ai mai scris vesti, Pisik.
lucy
Buna Pisicuto pupic.gif pupic.gif pupic.gif Te pup si aveti grija de voi pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif
Susannah
CITAT(Pisik @ 03-04-2008, 09:07 AM) *

Va pup fetele mele dragi!

Intru si eu sa va spun ca sunt bine, inca, asa ca nu va faceti griji pt mine. Spun inca pentru ca nu am inceput tratamentele alea naspa, cu injectii in burta, care dau efecte adverse, dureri, etc. Mi-e frica de mor, dar sunt sigura ca Doamne Doamne nu ma lasa.
Vad ca au aparut fete noi, vad ca altele au slabit enorm si ma bucur pt voi. Eu cred ca am depasit demult 75, nici nu mai vreau sa ma gandesc, dar arat oribil. problema e ca acuma tin si post si mi-e f greu sa ma tin departe de prostioare, plus ca am o foame nebuna non-stop, cred ca e pe fond nervos. Am zis ca incerc macar sa nu mai pap seara, inca nu am reusit, dar perseverez.

Lucy, multumesc de incurajari. Sora ta nu s-a gandit la adoptie? ca noi nu o excludem, doar ca acum chiar nu ne simtim pregatiti.
Miha, petrecere frumoasa in week-end ca am citit ca va fi full pupic.gif
Bubbles, datorita tie sa stii ca am intrat azi, pt ca am vb ieri putin pe mess si mi s-a facut dor tare de voi.
Dany, sper ca esti bine, te pupic dulce pupic.gif
Dana, sper ca esti bine cu daneza, ai grija de tine te rog
Andreea-Rodica succes la nasie, o sa fii o nasica frumusica (nu ca mine, o nasica "dubla" mad.gif )

Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze.

Va pup dulce si incerc sa nu va abandonez de tot, dar mi-e tare greu sa mai intru, nu stiu de ce

Pisik, multa sanatate. Imi place de tine ca pari optimista si se stie ca gandul pozitiv aduce vesti pozitive. Asa ca, mergi inainte si ai incredere ca totul va fi bine. Pupici cu simpatie!
michelle
Pisik, ai inceput tratamentul? Cum te simti? pupic.gif
butterfly
Multa sanatate!!! pupic.gifpupic.gif
lucy
PISULE pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT si MULTA SANATATE give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Pisik
Fetelor, va doresc la toate un Paste Fericit, in care sa simtiti cu adevarat semnificatia acestei sarbatori, aceea ca Isus s-a sacrificat pentru noi si noi am ajuns in stadiul de dezumanizare in care suntem, in viata asta robotizata, in care parca nimic nu mai are valoare....dar hai sa nu cadem in depresii si sa incercam sa readucem lumina Invierii in sufletele noastre.

Noi suntem relativ ok, sotul a primit o marire de salariu si ma bucur mult pt el ca o merita, luni am facut inca o interventie la spital si dr mai vrea inca una (trei analize de astea sunt mari si late si pe toate le fac, se pare), trebuie sa fac si niste teste alergologice, astept inca un rezultat, asa ca probabil in minim o luna ne apucam de tratamente...

Dupa 1 mai vreau sa ma reapuc de dieta si mai ales de miscare, pentru ca sunt dizgratioasa si nu ma mai simt bine cu mine. M-am dublat fata de cum ma stiti voi sorry.gif

Anyway, noi sa fim sanatosi. Va pupic pe toate si va doresc sa aveti zile frumoasa!
dany
Hristos a inviat !!

Paste fericit va doresc si sa dea D-zeu sa auzim numai vesti bune !!! pupic.gif
nusarich
Hristos a inviat!

Sa aveti parte de sarbatori cu lumina in suflet!
bubbles
Hristos a Inviat pupic.gif pupic.gif
himere2005
pisik, capul sus, esti o luptatoare smile.gif hai ca o sa fie bine...poate reusim sa ne auzim mai des. sa nu lasam depresia sa puna stapanire pe noi
daconst
Pisik,sa stii ca eu te mai citesc pe celalalt forum,doar ca acolo mi-e cam ciudat sa-ti scriu.Oricum sunt la curent cu noutatile din viata ta si ma rog la DD sa vii cit mai repede cu vestea cea mare. pupic.gif
Mariana
pupic.gif
_noni_
nu mai stiam nimic de tine...

am citit un pic si sper ca esti bine si vei veni cu vesti bune. stiu ca e usor de zis, dar conteaza foarte mult sa ai moralul ridicat.

desi am pierdut nr. tau de tel, poate totusi reusim sa ne auzim la un moment dat.

daca vrei poate incerci sa mergi si la doctora cu care am nascut eu si care e specializata si in tratamente pt. viitoare mamici. hug.gif eu am foarte mare incredere in ea si uneori cred ca poate face minuni smile.gif .

va tin pumnii si ma gandesc la voi!

}{

Pisik
Va pup dragelor!
Long time, not seen, ha? pupic.gif
Momentan, nu am vesti, decat ca am schimbat suta la suta directia, adica am hotarat sa mergem peste hotare sa vedem ce pareri primim de acolo.
Danutza, pe acolo nu scriu f mult, doar cand am nevoie sa intreb ceva sau sa impartasesc experienta mea putina. Acolo discutiile sunt destul de "la obiect"
Noni, Doamne, ce ingeras ai! Sa iai traiasca sa fie sanatos. Nu stiam ca ai nascut, dar cand ti-am vazut avatarul mi-am dat seama. Trimite-mi te rog pe pm numele doctoritei.

Danutza, Noni, Himere, Bubbles, Dany, May, Michelle, Magda, Nusa si toate fetele, va pup dulce si incerc sa imi fac curaj sa mai intru. pupic.gif hug.gif
May
Te asteptam curand hug.gif
nusarich
Pisi, tin pumnii stransi de tot sa reusiti sa gasiti leacul care sa va aduca bucurie! Si te asteptam cand ai timp, chef si dispozitie de povestit. pupic.gif
Ramo
Pisi pupic.gif pupic.gif multa bafta peste hotare si sa auzim doar vesti bune.
bubbles
Pisik pupic.gif pupic.gif tin pumnii sa veniti cu vesti bune din afara hug.gif
daconst
Pisik,eu am vrut sa va spun asta mai de mult,dar na,voi stiti mai bine care va sunt prioritatile. blushing.gif
Oricum bafta multa si asteptam vestea cea mare. pupic.gif
Pisik
Da, Danutza, nu ne-a fost usor sa luam decizia asta, este usor repezita, recunosc, adica m-am hotarat brusc si ca mergem si la ce clinica, dupa avusesem vreo 6 optiuni. Sper ca am luat decizia corecta.
Intre timp, incerc sa ma apuc si de slabit si de ceva sport, pt ca arat jalnic. Dar prefer sa tac, pt ca am inceput de n ori pana acum si nu am finalizat nimic.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Pupici!
lucy
Te pup pisicuta curajoasa pupic.gif si va doresc mult noroc give_rose.gif give_rose.gif
dany
Sa dea D-zeu sa vii cat mai repede cu vestea cea mare ! pupic.gif
buretel
hug.gif Abia astept sa ne scrii vesti bune! Ma bucur tare ca ai mai scris aici pupic.gif
bubbles
pupic.gif Pisicul frumos
michelle
CITAT(Pisik @ 16-06-2008, 09:47 AM) *

Da, Danutza, nu ne-a fost usor sa luam decizia asta, este usor repezita, recunosc, adica m-am hotarat brusc si ca mergem si la ce clinica, dupa avusesem vreo 6 optiuni. Sper ca am luat decizia corecta.
Pisik, cand si unde ati hotarat sa mergeti? Tin pumnii si sunt alaturi de voi hug.gif
anca veselie
bafta multa pisi pupic.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
O calda imbratisare si tinem pumnii sa fie bine! pupic.gif
Daca nu ma lasa memoria, sambata petrecem, parca esti nasica, nu? Daca da, petrecere frumoasa, fini frumosi si sanatosi. party.gif
Daca am incurcat zilele, sa ma ierti, ca-s batrana si bolnava wink1.gif (si n-am timp sa ma duc in urma sa caut). Dar parca stiu sa ca nasim amandoua in aceeasi zi.
Mariana
Si voi nasiti sambata?
Credeti-ma ca pe cat imi e de drag ca nasesc pe atat astept sa treaca odata ca m-a rupt. ce ma faceam daca nu imi luam concediu pe perioada sesiunii?
De vreo sapatmana tot cumpar si parca tot nu reusesc sa iau tot ce imi trebuie.
pupic.gif hug.gif
Pisik
Va pup fetelor!

Andreea, da, sambata pe 21 am nasit, a fost frumos, a iesit totul f bine, desi am ceva kg in plus fata de anul trecut, lumea a zis ca am "starlucit"

Pana la urma am avut o plecare cu peripetii, pana in vinerea de dinainte am crezut ca nu reusim sa plecam din cauza serviciului sotulu, dar pana la urma toate s-au asezat si au mers bine. Am fost in Viena si am stat miercuri-vineri, am condus f mult, dar asta este....
Am ramas f impresionata de diferentele de sistem fata de noi, e uluitor, acum parca nu imi mai vine sa calc in nici un spital de la noi, chiar duminica am mers la o prietena care a nascut la Giulesti si mi-era mila de ea cum povestea ca era pe masa de operatie si statea cu banii stransi in pumn,asteptand sa ii imparta mad.gif

Plus ca atitudinea e alta, aici se evidentiaza ceea ce nu ai, ce iti lipseste, acolo in schimb te incurajeaza, iti spun ca esti tanar, ca sunt sanse, etc., chiar daca nu e chiar asa pleci cu alt moral.

Una peste alta a fost super, am plecat cu incredere, revenim in august-sept pt tratamentul efectiv....

Va pup pe toate pupic.gif
Deea
pupic.gif Ma bucur ca ne aduci vesti optimiste si imbucuratoare! Sper din tot sufletul ca pana la sfarsitul anului sa se indeplineasca visul! floare.gif
daconst
Pisik,ce vesti super!!! cheer.gif
Nici nu stii cit ma bucur pentru tine ca ai sansa asta. pupic.gif
La fel am fost si eu toata sarcina,plina de optimism,datorita medicului meu care ma incuraja si ieseam din cabinet plutind de fericire.
Asta in timp ce "colegele" mele de Odisee erau care mai de care mai stresate ca medicii din Ro isi dadeau mereu cu parerea si le speriau cu diferite chestii,despre care aici nu-ti pomenea nimeni.
Eu zic ca va fi bine pina la urma si in curand te voi vedea cu mogaldeata in brate.Doamne ajuta! pupic.gif

Hai cu poze de la nasit ca mor de curioasa. naughty.gif
bubbles
Pisik ce bine imi pare ca esti mai bine pupic.gif .Cat despre sistem ..o vara de a babuinului a nascut acum o saptamana si din cauza unei asistente nesimtite si proaste era sa nasca in pat in salon swoon.gif
dany
Te hug.gif si ma bucur enorm de mult ca am reusit sa te vad !! Esti o finutza , exact cum mi-am imaginat ! Pacat ca a fost timpul scurt si n-am apucat sa vorbim mai multe . Dar a fost bine si asa ! hug.gif

nusarich
Pisi, super vesti! In curand o sa ne dai vestea cea mare, o sa vezi. Asa sunt de incantata, de parca as fi eu in locul tau! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.