Va pup fetele mele dragi!
Intru si eu sa va spun ca sunt bine, inca, asa ca nu va faceti griji pt mine. Spun inca pentru ca nu am inceput tratamentele alea naspa, cu injectii in burta, care dau efecte adverse, dureri, etc. Mi-e frica de mor, dar sunt sigura ca Doamne Doamne nu ma lasa.
Vad ca au aparut fete noi, vad ca altele au slabit enorm si ma bucur pt voi. Eu cred ca am depasit demult 75, nici nu mai vreau sa ma gandesc, dar arat oribil. problema e ca acuma tin si post si mi-e f greu sa ma tin departe de prostioare, plus ca am o foame nebuna non-stop, cred ca e pe fond nervos. Am zis ca incerc macar sa nu mai pap seara, inca nu am reusit, dar perseverez.
Lucy, multumesc de incurajari. Sora ta nu s-a gandit la adoptie? ca noi nu o excludem, doar ca acum chiar nu ne simtim pregatiti.
Miha, petrecere frumoasa in week-end ca am citit ca va fi full
Bubbles, datorita tie sa stii ca am intrat azi, pt ca am vb ieri putin pe mess si mi s-a facut dor tare de voi.
Dany, sper ca esti bine, te pupic dulce
Dana, sper ca esti bine cu daneza, ai grija de tine te rog
Andreea-Rodica succes la nasie, o sa fii o nasica frumusica (nu ca mine, o nasica "dubla"

)
Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze.
Va pup dulce si incerc sa nu va abandonez de tot, dar mi-e tare greu sa mai intru, nu stiu de ce