CITAT(bpaula @ 25-08-2008, 06:42 PM)

Pisik felicitari multe multe!!!!!!!!! Sa va dea Domnul sanatate si sa fie totul bine.
Abia asteptam sa anunti sarcina, citeam subiectul cu FIV de pe celalalt site cu sufletul la gura.
Nu stiu daca iti mai amintesti dar anul trecut, intr-o vreme, amandoua ne doream bebei ti-am zis ca o sa vina sfarsitul anului si o sa fim amandoua cu burtica mare. Dintr-un motiv sau altul nu a venit la nici una din noi atunci dar a venit anul asta. Mos Craciun o sa ne prinda cu burtile mari mergand ca ratustele prin casa. Iti inteleg pe deplin bucuria, stiu cat mi-am dorit si eu si am plans pana a venit bebitza (acum sarcin are 16 sapt deci e putin mai marisor ca al tau)...stiam si situatia voastra grea si m-am rugat sa ti se implineasca visul.
Ma rog in continuare sa fie totul bine si la anul sa facem schimb despre impresii legate de pampersi, lapte praf si plans de bebe.
Inca o data multa multa sanatate!!
pup dulce mama cu burtica

Doamne Paula, ce mult ma bucur pt tine! Se pare ca toata lumea ma urmareste in partea cealalta, numa eu nu ma prind de cine care e
E, deja esti maricica, presupun ca ti se vede burtica. La mine inca nu se vede, decat dezbracata, ca eu nu am avut burtica niciodata si acuma e usor rotunjita si incepe sa se bombeze si nici nu mai pot sa o sug

Dar imbracata e ok inca, nu ca nu mi-as dori sa se vada. Desi nu am anuntat inca la serviciu decat pe sefa mea, imi vine sa imi pun un sticker in frunte "sunt gravida" si sa merg asa pe strada

Sunt nebuna, stiu, dar cred ca se intelege
Hai sa va mai spun simptome, sa pun in functiune "mama Omizile" din voi

: nu prea am pofta de mancare (desi pap si dulciuri si de toate am scazut un kg

), nu imi vine sa mananc deloc carne, da deloc, la fel si legume, nu prea ma omor dupa ele, prefer mancarurile dulci, adica gusturile nu mi s-au schimbat prea tare, simt nevoia de acru, am poftit la bors, dulciuri mananc, dar cioco sa nu mai vad

(am trait sa o vad si p-asta

). In rest, am mai avut dureri de cap, usoare ameteli la inceput, dureri in burtica, insomnii, mai ales spre dimineata, si daca imi mai aduc aminte mai spun.
Va pup si inca o data va multumesc pt urari