Deea, bine ai revenit

Mi-am imaginat ca esti plecata, ca altfel erai aici in linia 1
Va multumesc fetelor de sfaturi. Momentan diseara ma duc la tuns si o sa vad daca coafeza ma sfatuieste sa ma fac cu casting si ce nuanta, daca prinde adica. Sunt prea paranoica sa folosesc vopseaua mea clasica, cu amoniac, desi suspin mereu la cele 2 tuburu din dulap, cumparate chiar inainte de marea veste. Chiar daca nu sunt riscuri, prefer eu sa fiu exagerata, cred ca e de inteles.

Monic, abia astept si eu sa ne spui ce e bebe
Cu unghiile, si eu am citit ca cica lacul/oja fac rau bebelului, mai ales baietilor ca cica da malformatii in zona sensibila, dar mi se pare o tampenie. Eu m-am dat la picioare de cateva ori si la maini o data doar e adevarat, dar pe 3 ma duc la manichiura, abia astept. Simt nevoia sa ma ingrijesc, ca simt ca m-am cam neglijat, de teama sa nu ii fac vreun rau lui bebe, dar acum m-am mai obisnuit si incerc sa imi reiau viata normala.
Abia astept sa treaca de 15 sept, acuma sunt socrii acasa, ne ajuta sa renovam camera pt bebe (de cumparat nu cumparam nimic inainte, daca ar fi dupa mine as lua tot, dar am numai superstitiosi in jur - sotul, mama, Buni, socrul, matusa sotului, doar soacra e mai normala, dar incepe sa se lase si ea convinsa - si am zis totusi sa nu ii supar) si e totul un haos, lucrurile scoase de acolo trebuie puse undeva si nu e loc, e ca la nebuni, ei sunt f obosititi, eu oricum sunt mai sensibila si e asa o tensiune. Abia asreptam sa terminam si sa ramanem noi 2, sa ne facem putin ordine in ganduri.
Hai ca m-am intins. Va pup dulce dulce