nusarich
02-09-2008, 02:46 PM
Pisi, cred ca mamcilie ar trebui sa ia lectii de rabdare si relaxare mai intai de toate celelalte. Asa le vad si eu pe mamicile din jurul meu, tot alergate, sa faca nu stiu ce test, sa ia nu stiu ce vitamine/minerale... Fiecare isi are rostul ei, le iei ca ti le recomanda medicul. Dar nu-ti mai face ganduri aiurea. Ia gandeste-te ce fericita o sa fii cand o sa vina ingerasul si o sa te topesti toata dupa el (sau ea). Ei, ti-a mai venit sufletelul la loc?
bpaula
02-09-2008, 03:00 PM
Eu cu testele alea m-am relaxat de tot cand mi-a zis doctorita ca nu imi da sa fac. Si asta din mai multe motive: unul ca dau doar probabilitati si pe forum erau n mamici care s-au stresat degeaba dupa un rezultat prost care s-a dovedit fals si altul ca si daca as avea ca rezultat un risc mare de boala x sau y tot nu as fi in stare decat sa ma stresez pana la final si altceva sa nu fac.
Astept insa cu nerabdare ecografia in care sa ii masoare tot la bebe si sper ca sa fie bine.
pup mamicile
daconst
02-09-2008, 03:06 PM
CITAT(nusarich @ 02-09-2008, 04:46 PM)

Pisi, cred ca
mamcilie ar trebui sa ia lectii de rabdare si relaxare mai intai de toate celelalte. Asa le vad si eu pe mamicile din jurul meu, tot alergate, sa faca nu stiu ce test, sa ia nu stiu ce vitamine/minerale... Fiecare isi are rostul ei, le iei ca ti le recomanda medicul. Dar nu-ti mai face ganduri aiurea. Ia gandeste-te ce fericita o sa fii cand o sa vina ingerasul si o sa te topesti toata dupa el (sau ea). Ei, ti-a mai venit sufletelul la loc?

Mare adevar ai spus!
Sa stii ca eu asa am fost toata sarcina si perioada de dupa bb.Cred ca nu m-am panicat niciodata pina acum,desi as fi avut motive.La mine asa a venit din interior si poate a contat si faptul ca am ramas rapid insarcinata fara sa astept prea mult.La faza asta inteleg mamicile care s-au luptat pina au ramas gravidute.Probabil ca la ele e frica mult mai mare sa nu se intample ceva cu bb.
Apoi a mai contat mult si medicul pe care l-am avut si care m-a incurajat mereu toata perioada sarcinii.
Pe forumul mamicilor ma ingrozeam ce citeam zilnic si cum erau de speriate bietele mamici.De multe ori preferam sa nici nu mai citesc,de frica sa nu ma apuce panica.
Aici la noi nu se da nimic de sustinerea sarcinii,niciun NoSpa,niciun Gravibion...nik.Ei spun ca o sarcina normala nu trebuie ajutata.Iar daca ceva nu e in ordine,organismul tau va respinge sarcina de la sine.Asa ca am mers si eu pe ideea asta si nu mi-am mai facut griji.
Conteaza mult sa gandesti pozitiv si sa incerci sa nu te gandesti la toate cite se pot intampla ca asa o iei razna.Iar dupa ce nasti ,ramai cu siguranta asa stresata si ii transmiti si la bb starea ta.
Deci ai inca un motiv in plus sa ramai calma si relaxata!
Pisik
02-09-2008, 04:27 PM
Fetelor, sunteti grozave

Aveti mare mare dreptate, dar stiti cum e cu teoria si transpunerea ei in practica.
Dupa ce am sunat la dr. no 1, cel initial (acum merg la 2 in paralel, momentan), care vine pe 10 din conced si am aflat ca la dublu test nu te poti duce decat cu recomandare si eco si nu stiu ce fisa completata de medic, m-am decis ca pana pe 12 cand am programarea sa stau linistita, pt ca efectiv sarcina pe care am avut-o pana acum nu imi da motive sa fiu altfel.
Va multumesc pentru sfaturi si va multumesc ca ma "suportati", stiti cum e cu femeile nebune
nusarich
02-09-2008, 05:43 PM
Pisi, tu stii ca noi te-am sustinut intotdeauna, da? Deci daca ai nervi, tipa cat te tin plamanii, ca avem si urechi, si umeri, deh, macar atat sa te putem ajuta si noi...
Dana, acolo la voi medicii sunt oameni, la noi nu stiu cum sa te taie mai repede, sa-ti ia toate sperantele... uite de-aia nu ma duc eu la medic! Prefer sa merg la dentista mea care e o super fata, la doctorita mea ginecolog care te asculta si te intreaba de toate cele... iar pe celelalte pana una-alta n-am de ce sa le iau in consideratie. Dintr-o intamplare mi-am facut analizele de sange si anul trecut (cu programul lu' peste) si anul asta cu nunta. Toate-s bune, acum pot sta linistita. Macar pana la anul.
Monic
02-09-2008, 10:41 PM
Pisik, sper sa nu te superi ca dau vestea cea mare la Tine in jurnal.
Am fost azi la docor la eco si ... si
Mamici cu baietei, pregatiti flacaii ca la anul vin la voi cu fetita la petit
Dr mi-a spus ca in proportie de 70-80% e fetita

Cum bebe statea cu spatele nu prea se vedea mare lucru, doar atat mi-a putut spune

ca e probabil fetita.
Desi credeam ca daca aflu sexul bebelului ma voi linisti uite ca acum sunt complet panicata, sunt in criza de nume

si am emotii... Nu stiu cum ma voi descurca cu o fetita

Dar, sunt indragostita pana peste cap de fiinta aceea mica, si sper ca va fi totul bine.
Pisik
03-09-2008, 08:01 AM
CITAT(Monic @ 02-09-2008, 11:41 PM)

Cum bebe statea cu spatele nu prea se vedea mare lucru, doar atat mi-a putut spune

ca e probabil fetita.
Desi credeam ca daca aflu sexul bebelului ma voi linisti uite ca acum sunt complet panicata, sunt in criza de nume

Dar, sunt indragostita pana peste cap de fiinta aceea mica, si sper ca va fi totul bine.

Felicitari pt fetita ta dulce. Vezi, barza de la avatar "a avut dreptate"
Ma bucur enorm pt tine. In adancul sufletului meu imi doresc tot fetita, dar sunt tot mai sigura de baietel. Sanatos sa fie!
Pup fetele
nusarich
03-09-2008, 08:05 AM
Monic, eu zic sa fii pregatita cu nume pentru ambele sexe. Nu de alta, dar stiu o mamica de fetita care la maternitate, dupa ce a nascut, i-a zis asistentei sa-i aduca baiatul, ca ea baiat are, nu fata. Asta pentru ca la toate ecografiile i-au zis ca e baiat. Inclusiv la cea din ultima luna. Si a plans o ora pana i-au adus fetita, ca isi bat joc de ea si i-au schimbat copilul. Iar acum e super mandra de copila ei.
Eu iti doresc sa fie ce vrei tu sa fie, numai sanatos (sanatoasa) sa fie!
Si la fel tuturor mamicilor, cu copii sau in devenire! Cel mai important e sa fie sanatos puiul, ca restul vin incet-incet.
bpaula
03-09-2008, 08:50 AM
felicitari
Monic pentru fetita!!!

Sa fiti sanatoase!
Ieri am reusit sa pacalesc vomitatul de dimineata mancand inainte de episod. Azi am incercat aceeasi strategie dar nu mi-a mai mers

. Maine mai vedem ce o fi

.
Cel mai important lucru insa e ca maine de aniversarea noastra sa primim cadou de la doctorita vestea ca bebe e bine.
Si..sunt tot mai sigura ca valurile din burtica mea nu se datoreaza mancarii ci bebeului jucaus. Tati lui se rade de mine ca acusi o sa primesc suturi in ficat

.Sa ma vedeti cat de concentrata stau cand am senzatia ca misca, sa nu cumva sa pierd momentul, inchid si sonorul la tv daca e deschis sa nu ma distraga, iar sotului ii zic sa taca si sa nu ma atinga

.
pup si eu fetele
butterfly
03-09-2008, 09:09 AM
paula felicitari pentru bebe! e grozaaaaaaaaaaav!!!!

felicitari pt fetita monic! ce zodie o sa fie

) ?
acum vad ca si pisik asteapta bebe :X felicitari si tie!
la tine in jurnal avalansa de mame

)
bibi
03-09-2008, 09:21 AM
CITAT(Monic @ 02-09-2008, 11:41 PM)

ca e probabil fetita.

Pai sa deschidem un subiect cu sugestii de nume.
Sa duci sarcina cu usurinta pana la capat, sa vedem cat mai curand minunea.
Cu petitul , lasa sa vina ei la ea, ca doar e minunea lu mami si a lu tati, fa o selectie drastica...oricum tati o sa stea cu maciuca dupa usa cand vine vreun mascul la usa.
Pisik
03-09-2008, 09:23 AM
Eu nu imi fac griji de nume: am pregatite si pt fetita si pt baietel. Nu sunt finale, dar au sanse mari.
Baietel Petru Cristian si fetita Ana Bianca sau Antonia Maria.
Alte sugestii de nume: Ilinca, Natalia, Teodora. Ma mai gandesc. Sunt mai deosebite, sau asa mi se par mie.
bibi
03-09-2008, 09:32 AM
CITAT(Pisik @ 03-09-2008, 10:23 AM)

Eu nu imi fac griji de nume: am pregatite si pt fetita si pt baietel. Nu sunt finale, dar au sanse mari.
Baietel Petru Cristian si fetita Ana Bianca sau Antonia Maria.
Alte sugestii de nume: Ilinca, Natalia, Teodora. Ma mai gandesc. Sunt mai deosebite, sau asa mi se par mie.
Hmmmmm...nice.
De ex mie imi place pt fetite Ruxandra si pentru baietei Mihnea...asa mai nou.
bubbles
03-09-2008, 09:40 AM
Neata

.Ce face Pisicul gravidut?

Mie imi place Paul, Lucas iar la fete Patricia, Alexia (e luat de o nepoata de 2 luni

)
bpaula
03-09-2008, 09:46 AM
Eu nu m-am gandit la nume, mi se pare tot prea devreme. Parca vad ca acusi nasc si cand ma intreaba aia o sa le zic sa astepte ca e prea devreme sa le zic
bubbles
03-09-2008, 09:48 AM
CITAT(bpaula @ 03-09-2008, 10:46 AM)

Eu nu m-am gandit la nume, mi se pare tot prea devreme. Parca vad ca acusi nasc si cand ma intreaba aia o sa le zic sa astepte ca e prea devreme sa le zic

Cam asa si cu vara babuinului din Piatra ...Habar nu avea ce nume sa ii puna si cei de la maternitate o intrebau mereu ca tb sa ii treaca pe banda de la manuta

.
Ce faci Paula ?Cand vii in Piatra?
butterfly
03-09-2008, 09:50 AM
mie imi place la nebunie alexia
Monic
03-09-2008, 09:52 AM
Bebe va fi capricorn ca ma-sa
Pisik, si eu am fost convinsa din prima ca este baiat, mai ales ca Paul si-ar fi dorit baiat. Din prima saptamana de sarcina mi-am zis ca e baiat pt ca asa simteam, dar suspinam dupa o fetita
Pana la urma m-am lamurit eu pe mine insami ca mi-e indiferent ce va fi doar sanatos sa fie. M-am si hotarat la un nume de baiat, Paul Alexandru, si urmau sa inceapa tratativele cu tati
Si se pare ca nu are rost sa ma fac
Mama Omida ca nu sunt buna la ghicit. Dr a zis ca e fetita dar doar prin absurd s-ar putea sa descoperim la urmatoarea eco ca e baiat. Oricum sunt pregatita pentru orice doar sa fie sanatos
bubbles
03-09-2008, 09:54 AM
CITAT(Monic @ 03-09-2008, 10:52 AM)

Bebe va fi capricorn ca ma-sa
Pisik, si eu am fost convinsa din prima ca este baiat, mai ales ca Paul si-ar fi dorit baiat. Din prima saptamana de sarcina mi-am zis ca e baiat pt ca asa simteam, dar suspinam dupa o fetita
Pana la urma m-am lamurit eu pe mine insami ca mi-e indiferent ce va fi doar sanatos sa fie. M-am si hotarat la un nume de baiat, Paul Alexandru, si urmau sa inceapa tratativele cu tati
Si se pare ca nu are rost sa ma fac
Mama Omida ca nu sunt buna la ghicit. Dr a zis ca e fetita dar doar prin absurd s-ar putea sa descoperim la urmatoarea eco ca e baiat. Oricum sunt pregatita pentru orice doar sa fie sanatos

Monic de cand astept marea veste

.felicitari pt fetita

Eu astept rusii dar parca vad ca va urmez si eu ca asta a fost luna concediuliu si a nebuniilor
Pisik
03-09-2008, 10:10 AM
Bubbles, noi te asteptam cu mare drag
Eu mai am 2 gravidute la serviciu si astazi tin pumnii unei alte colege care asteapta rezultatele testului de sange. Imi place ca sunt tot mai multe gravidute
Monic
03-09-2008, 10:59 AM
Bubule te asteptam
Poate se lasa si
May lamurita sa zic asa, ca emotii deja ne-a provocat
bpaula
03-09-2008, 12:49 PM
Fluturas mersi de urari.
Bubles am fost in Piatra acum o luna si curand nu mai vin

, prea lung drumul pentru mine burticoasa si mai apoi pentru bebe mic.
Monic daca si eu simt ca e baietel, dar am o speranta ascunsa ca e fetita, am sanse sa patesc ca si tine?
Pisik la mine in departament mai sunt 2 viitori tatici cam in aceeasi perioada cu mine.
Si prin firma e plin de viitoare mamici, ca de viitori tatici nu pot sa imi dau seama ca burta la ei nu e relevanta
).gif)
.
In vechea firma iar e plin...cel mai haios e ca dintr-un birou de 4, toate lucrand in aceeasi echipa, 1 a nascut si 2 urmeaza.
O adevarata invazie de mamici anul asta.
Deea
03-09-2008, 01:20 PM
Felicitari Monic! Sa fiti sanatoase amandoua si nastere usoara!
Imi aduc aminte ca si cand eram eu graviduta aveam impresia ca e invazie de femei insarcinate....cred ca din cauza ca eram si eu doi in unu.
Acum imi sar in ochi numai mamicile slabe... am impresia ca numai eu sunt cat Casa Poporului si restul mamelor sunt foarte slabe. Am si eu in birou o colega graviduta ... undeva prin 5 lni jumatate si inca mai poarta din panatlonii pe care-i avea inainte de sarcina....doar 1-2 perechi dar oricum....
daconst
03-09-2008, 01:20 PM
Monicule,felicitari pentru prunutza!
Doamne da sa ramana asa pina la final,daca asta iti doresti!
Noi ne bagam oricum la petit.
Ia bagati aici o privire la
calendarul chinezesc sa vad daca a voi se potriveste ce e bb.Ca la noi pe forumul mamicilor s-a cam potrivit la vremea aia.
Cu numele,aveam si eu o groaza de variante pentru fetite si pentru baietei niciunul.Noroc cu Campionatul Mondial de fotbal din Germania ca asa i-a venit la sot inspiratia:aveam de ales intre Lukas (Podolski) sau Oliver (Kahn).
Asa a ajuns asta micu sa-l cheme Lucas.Si Paul care-mi suna mie bine pe toate limbile si mai era si in Top10 aici in Germ.
La fetite eram decisa pe Sara,dar erau si altele care-mi placeau:Stephanie,Franciska,Rianna,Anisia,Serena,Antonia,Iana...
Bubule,deci tie-ti place numele lui fi-miu?
Monic
03-09-2008, 01:52 PM
Paula , eu zic doar ca cel putin pe mine instinctele se pare ca m-au inselat

Culmea e ca am zis la toata lumea, chiar si pe formum ca simt ca va fi baiat
Dana eu m-am mai uitat la o pagina din asta si la zodiacul chinezesc mi-a iesit pe ambele pagini ca va fi fetita

Multumim pentru link!

Apropo, daca te iei dupa calendar tie nu fetita ti-a iesit?
daconst
03-09-2008, 02:00 PM
Hai sa va mai pun ceva link-uri de nume pentru copii,pe care le-am salvat pe vremuri cind eram in cautare:
-
Link1 -
Link2 -
Link3 -
Link4 Na sa va vad acum daca va mai puteti decide asa usor pe un nume.
Ca eu nascusem si nu stiam ce nume sa pun la gupil.
bubbles
03-09-2008, 02:04 PM
CITAT(daconst @ 03-09-2008, 02:20 PM)

Bubule,deci tie-ti place numele lui fi-miu?

Imi place la nebunie

si am zis ca daca va fi baiat ii pun Lucas si poate si Andrei (asa ca dupa mine sa ii poarte noroc
).gif)
) .Sper sa nu te superi daca va mai fi un Lucas pe site

Paula cand mai vii da un MP sa vedem cum facem sa ne intalnim

La fete imi place tare Alexia dar.... i-a pus numele asta vara babuinului la care mergem la botez Duminica
daconst
03-09-2008, 02:08 PM
CITAT(bubbles @ 03-09-2008, 04:04 PM)

Imi place la nebunie

si am zis ca daca va fi baiat ii pun Lucas si poate si Andrei (asa ca dupa mine sa ii poarte noroc
).gif)
) .Sper sa nu te superi daca va mai fi un Lucas pe site

Ar fi culmea sa ma supar.Chiar ma bucur ca-ti place!
bubbles
03-09-2008, 02:10 PM
Eu sper si visez ca va fi baiat

dar babuinul a zis ca lui i-ar place tare si fata sii ... daca nu va fi baiat am un motiv sa il fac si pe al doilea
).gif)
sa incerc
).gif)
Oricum daca nu va fi sa fie anul asta la anul sigur vom incerca si noi sa facem un bebe
daconst
03-09-2008, 02:18 PM
M-a apucat cautatul prin linkurile salvate pe vremuri.Asa ca le pun si aici,poate voi nu le stiti si va ajuta.
-
Link1 -
Link2 -
Link3 -
Link4 -
Link5 Spor la citit burtici si sper sa nu ma certe
Nessie ca am pus atatea linkuri !
michelle
03-09-2008, 02:22 PM
Daca tot suntem la capitolul nume, hai ca scriu si eu care imi plac mie
- Matei, Luca
- Bianca, Nadia, Sonia, Iustina
bpaula
03-09-2008, 05:12 PM
Fetele care e diferenta intre eco 3D si 4D?
Asta pana ajung eu maine la doctorita sa intreb. Ideea e ca azi am aflat ca 3D as putea face gratuit pe asigurarea de sanatate de la firma in lunile 5 si 7 dar 4D nu. Si atunci vreau sa stiu daca se merita sa dau banii pe 4D sau doctorul tot atata vede si la fel masoara.
Toata lumea are nume preferate numai eu nu...cred ca ar fi cazul sa planific si asta in desfasurarea proiectului BEBE
).gif)
.
tot eu ca intre timp am mai citit pe net ce si cum...
intrebarea ramane pentru cele care au facut deja aceste eco si sa imi zica din experienta lor cum e
bibi
03-09-2008, 05:38 PM
CITAT(bpaula @ 03-09-2008, 06:12 PM)

Fetele care e diferenta intre eco 3D si 4D?Asta pana ajung eu maine la doctorita sa intreb. Ideea e ca azi am aflat ca 3D as putea face gratuit pe asigurarea de sanatate de la firma in lunile 5 si 7 dar 4D nu. Si atunci vreau sa stiu daca se merita sa dau banii pe 4D sau doctorul tot atata vede si la fel masoara.
Toata lumea are nume preferate numai eu nu...cred ca ar fi cazul sa planific si asta in desfasurarea proiectului BEBE
).gif)
.
tot eu ca intre timp am mai citit pe net ce si cum...
intrebarea ramane pentru cele care au facut deja aceste eco si sa imi zica din experienta lor cum e
Hai sa vad si eu raspunsul.Ca nu inteleg cum [*****] lumea e in 3 dimensiuni, x,y,z asa cum am invatat la mate si acu sunt eco 4D.Care e a 4-a dimensiune frate?
bpaula
03-09-2008, 06:00 PM
Cu cat citesc cu atat aflu mai multe si dilema e mai mare.
Deci eu vreau sa fac morfologia fetala care credeam ca e aceeasi cu eco 3D/4D dar se pare ca nu...sau da....
Mai bine astept pana maine la medic sa ma lamureasca ce am de facut
Sexymom
03-09-2008, 06:09 PM
Pup gravidutele frumoase.

Intru cu mare drag aici si citesc de fiecare in parte.
Numele mele preferate sunt :
Bianca Maria si
Miruna Elena ).gif)
(doar de asta le-am numit asa pe fetele mele.
Iar nume de baietei imi plac :
Lucas, David, Matei ( e super si rar intalnit),
Toma ).gif)
( imi place cum suna) ,
Gabriel si George.
Dumbo
03-09-2008, 07:39 PM
sper ca nu ma bag ca musca-n lapte
Paula am vazut intrebarea ta cam tarziu. Deci eu nu am facut decat 2D. La morfo se fac masuratorile (de la urechiuse pana la talpici) si toate masuratorile se fac in 2D. Al meu nu are decat 2D si as fi vrut la un moment dat sa fac 3D (in care ii vezi mutritza) dar am renuntat. Deci daca vrei mutritza faci 3D. Daca e pe CD filmulet in miscare e 4D.
Cum ziceam, m-am multumit cu masuratorile si sa stiu ca e sanatoasa si am facut toata sarcina numai eco 2D.
Despre nume, of, greu subiect.
Preferatul meu e Andreea, Andrei. Si o sa o cheme Andreea. Dar as mai vrea un nume, Andreea e asa de serios parca...

ma uitam pe listele de la Dana si vad Abramburica... hm... oare o fi de acord tati cu numele asta?
daconst
03-09-2008, 10:10 PM
Paula,eu zic ca nu merita sa dai banii pe 4D.Ecografia 4D este tot o eco 3D doar ca e in timp real.Deci intervine a treia dimensiune,timpul.Vezi live miscarea lui bb ca sa zic asa.
Eu am facut doar 3D aici ca asa avea dr meu la cabinet si in Ro am facut 2D si a fost asta cu masuratorile de care spun fetele.
La 2D n-am priceput nimic din ce se vedea acolo,in schimb la 3d i-am vazut pina si putza lui fi-miu.
Dumbo,esti tare cu Abramburica ta!
Hihihi,si
Sexy e cu Lucas la baietei!
nella
03-09-2008, 10:36 PM
CITAT(Monic @ 03-09-2008, 10:59 AM)

Bubule te asteptam
Poate se lasa si
May lamurita sa zic asa, ca emotii deja ne-a provocat

Doar daca ma ``lamureste`` soarta ca, de bunavoie si nesilita de nimeni, inca nu

. Pana una, alta, sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa
Ca sa fiu si eu on topic, pt baietei Alejandro si fetite Sonia
daconst
03-09-2008, 11:48 PM
Va mai pun un link cu carti despre psihologia copilului:
aici Sa cititi acum cit aveti timp,ca dupa ce se naste bb...adio libertate!
dana mi se pare mie sau ti-e dor sa o iei de la inceput?
Dumbo
04-09-2008, 07:52 AM
Dana eu sunt la capitolul - bagaj pentru spital. Cred ca deja e greu cu psihologia copilului, mi se pare ca deja are personalitatea ei. Capoasa ca ma'sa.
bpaula
04-09-2008, 08:03 AM
buna dimineata,
Irina normal ca nu te-ai bagat ca musca in lapte. Tocmai de asta am intrebat ca sa primesc raspunsuri variate. Stii, ma intrebam, n-ai vrea sa ne cunoastem? Poate era mai bine daca intrebam si eu cu cateva saptamani mai repeda ca acum e mai greu pentru tine

. Nu de alta dar mai incolo mi-ar place sa o cunosc si pe Andreea, ca daca fac un baiat si n-am nora?
Si inainte de a pune intrebarea discutasem cu sotul ca un 3D ne-ar multumi ca si asa avem de dat bani peste tot si in curand(sper ca nu mai devreme de luna ianuarie) eu nu o sa mai am salariul de acum si o sa ne fie greu cu toate ratele si celelalte cheltuieli.
In concluzie am decis sa asteptam sa vedem daca diseara doctorita ne zice ca ea poate face toate masuratorile necesare la ea la cabinet. Daca da, atunci o sa ma programez doar pentru un 3D simplu in care sa ii vad mutrita, ca tot plateste firma asigurarea. Daca nu imi face doctorita masuratorile o sa o intreb unde imi recomanda sa merg.
Aseara inainte de culcare am vazut o bufnita pe sarmele din fata blocului. Asa dulce era...pacat ca nu a stat la pozat. Cred ca e grea viata de bufnita in galagia de la oras.
Apoi am dormit foarte rau, ca niciodata in ultima vreme am adormit dupa 23.30 ca m-am uitat cu sotul la Cerbul de Aur si apoi am visat tot felul de prostii toata noaptea...si de bebe si de munca si de cine mai stie ce...asa ca pe la 5 m-am ridicat din pat ca nu mai aveam stare.
Sa aveti o zi buna
Pisik
04-09-2008, 08:46 AM
Neatza!
Paula, eu am vazut la finuta mea un CD cu eco 4D, in care se vede micuta perfect, fata, piciorusele, sunt cum zicea si Dana miscarile ei in timp real. Eu, cum nu prea am doctor grijuliu, mi-am purtat singura de grija si m-am programat pt eco morfo fetala la unul dintre cei mai buni ecografisti, care are programari acum pe 2009 cred. M-am programat pt 22 sapt, eu ma duc la el la Centrul medical Unirea, ca avem abonament de la serviciu si sper sa am reducere. Nu stiu ce aparatura are si daca poate face 4D si nici nu ma intereseaza. Dr. e bun, ma interesaza sa imi masoare bine puiul si sa stiu ca e bine, daca pot sa il si vad, cu atat mai bine, daca nu, nu.
Miercuri ma duc tot la CMU sa imi fac eco de 12s si dublu test. Si vineri cand ma voi duce la doctor, fie ii convine fie ca nu, eu ii voi duce rezultatul sa mi-l interpreteze. M-am hotarat ca decat sa ma framant atata, sa fac ce simt eu ca e bine pt mine si bebe. Macar sa exagerez si sa fiu extra precauta, decat Doamne fereste sa fie ceva.
Fetelor, vroiam sa va mai nitreb ceva: voi vorbiti/ati vorbit cu bebei inca din stadiul asta de ff mici? Stiu ca atunci cand incepe sa miste e bine sa ii vorbesti, sa ii citesti povesti, etc., acum eu mai vorbesc cu el, dar nu imi vine mereu, mi se pare totusi prea mic, desi cred ca el aude sau simte tot ce se intampla cu mine.
A doua intrebare e lagata de celulele stem. Eu ma gandeam sa recoltez celule stem, cu toate cazurile de care aud de copilasi bolnavi de cancer la varste mici, ca salveaza vieti daca ar fi asa cum am citit, ar fi fantastic. Voi v-ati consultat cu doctorii pe tema asta?
Hai ca m-am intins. Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Dumbo
04-09-2008, 09:15 AM
Paula eu am fost la Budau, de fapt cu el o sa si nasc. Sigur ne intalnim, mai ales sa alergam cu carucioarele ca sa dam jos sunculitele...
Eu am lucrat pana acum o saptamana, si m-as mai fi dus daca nu mi-era frica sa nu cumva sa nasc pe la lucru. Si ma mai si certam cu soata ca nu ma mai las odata de munca sa stau acasa...
Of, de cand sunt acasa nu m-am mai cantarit. Sper sa nu fi sarit calul.
Pisik cum mai esti? Vezi ca ti-am cotropit jurnalul...
daconst
04-09-2008, 09:23 AM
CITAT(May @ 04-09-2008, 01:52 AM)

dana mi se pare mie sau ti-e dor sa o iei de la inceput?

May,mie mi-e dor sa o iau de la inceput chiar din clipa de cind am nascut.
Sunt nebuna,stiu,dar tare mi-a placut gravidoasa si cu bb mic.Poate si de aia trebuie sa aman acum momentul,ca e mereu invers de cum vrei.
La primul imi doream sa tot aman momentul si a venit rapid,iar acum cine stie cind o veni...daca o mai veni.
Pisik,nici eu n-am vorbit cu bb,desi multe mamici o faceau.Parca mi se parea comic,nu stiu cum.Cind era mai mare si misca,atunci am vorbit si eu si ta-su si parca asculta mai mult ca acum.
Cu celulele stem,e o chestie nemaipomenit de buna...doar ca la noi in orasel nu se facea si era mai complicat putin cu depozitarea lor si am renuntat la idee,din pacate.
bibi
04-09-2008, 12:13 PM
Pisik, cum ziceam eu nu am facut procedura de recoltare celule stem ca nu era atunci.Dar am o colega care a facut-o.Daca vrei o intreb pe ea si-ti zic cum e treaba.In principiu ea a primit un kit, cu el a mers cand a nascut si dr ginecolog i-a recoltat.
CITAT(daconst @ 03-09-2008, 11:10 PM)

Paula,eu zic ca nu merita sa dai banii pe 4D.Ecografia
4D este tot o eco 3D doar ca e in timp real.Deci intervine a treia dimensiune,timpul.Vezi live miscarea lui bb ca sa zic asa.
Eu am facut doar 3D aici ca asa avea dr meu la cabinet si in Ro am facut 2D si a fost asta cu masuratorile de care spun fetele.
La 2D n-am priceput nimic din ce se vedea acolo,in schimb la 3d i-am vazut pina si putza lui fi-miu.
Dumbo,esti tare cu Abramburica ta!
Hihihi,si
Sexy e cu Lucas la baietei!

Aha.merci
Dumbo
04-09-2008, 12:16 PM
Eu mai vorbesc cu fica'mea dar nu e prea ascultatoare. Dana daca zici ca Lucas era mai ascultator decat acum imi inchipui cum o fi cand o fi mai mare.
Acum i-am luat Mozart for babies si incerc sa ii dau seama daca functioneaza sau nu. Adormitul functioneaza tot timpul, mai greu cu alte etape.
Pisik pana sa miste nu prea vorbeam ca nu prea constientizam ca e acolo in burtik.
Pisik
04-09-2008, 01:08 PM
Ce misto! Unde ai gasit Mozart for babies? Vreau si eu, suna tare bine
Sper ca diseara sa reusesc sa vb cu dr., sa il intreb ce si cum de teste. Sunt f molestita in ultima vreme, nu stiu ce am, as dormi cu capul pe birou
Deea
04-09-2008, 01:39 PM
CITAT(Pisik @ 04-09-2008, 12:08 PM)

Ce misto! Unde ai gasit Mozart for babies? Vreau si eu, suna tare bine
Sper ca diseara sa reusesc sa vb cu dr., sa il intreb ce si cum de teste. Sunt f molestita in ultima vreme, nu stiu ce am, as dormi cu capul pe birou

E normal sa "dormi pe tine", asa am patit si eu pana pe la 15-16 saptamani, as fi dormit 24 din 24.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.