buna dimineata fetele,
in primul rand
Irina am vazut ca nasti cu Budau. Heeeelp! Cum fac sa dau de el sa imi pot face programare pentru morfologia fetala? Doctorita mea m-a trimis la el, mi-a dat un nr. de telefon dar m-a avertizat sa sun seara dupa 8 sau intre 14 si 15 ca alea nu prea raspund. Aseara nu mi-a raspuns nimeni, incerc si azi. Doar ca deja incepe sa fie tarziu daca el e asa ocupat, ca ar trebui sa o fac in urmatoarele 3 saptamani

. Imi poti da un orar, o clinica unde il gasesc sau unde pot incerca sa ma duc personal sa il gasesc sau sa ma pot programa?
Bun, acum ca am lansat strigatul de ajutor pot continua intr-o nota mai vesela. Ieri ne-am luat liber sa sarbatorim si noi aniversarea celor 4 ani de la nunta...si prin urmare am mers sa cautam chestii pentru baie, gresie faianta, cada si tot restul (ce mai aniversare poate ziceti dar daca tot amanam momentul informarii patim ca si Dumbo si se naste bebele in zgomot si praf, desi sunt sigura ca la ea o sa astepte Andreea sa fie totul gata). Concluzia, toate sunt foarte scumpe si parca n-as mai face nimic ca nu iesim bine la calcule...mai vedem.
Seara am mers si l-am vazut pe bebe, nu stim ce e ca isi tinea mainile intre picioare la inceput, apoi si-a bagat degetul de la una in gurita si sugea si ne-a aratat spatele
).gif)
. Doctorita a zis ca merge totul bine cu sarcina, placenta e ok, nu e prea jos deci nu sunt riscuri, lichidul e suficient. Si la fel ca datile trecute bebe meu e mai mare decat saptamana in care stiu eu ca sunt. A observat doctorita si la palpare si la ecograf ca el e dezvoltat de saptamana 19 si nu 18. Deci poate se naste de ziua tatalui meu pana la urma
).gif)
. Eu ma gandesc ca e mai mare ca poate s-a prins la inceputul perioadei fertile si nu pe la sfarsitul ei...
In rest, mi-a dat sa fac iar analize de sange si urina si altele pentru o infectie de a mea si cam atat.
Pisik eu eram foarte adormita la inceput, unde punea capul acolo dormeam la orice ora din zi sau noapte, acum un pic mai putin dar tot...oricum eram fericita sa dorm ca in somn nu aveam greturi
).gif)
.
Deea si
Dana mai astept poze cu copiii vostri.
o zi buna sa aveti
iertare pentru asa un cearceaf lung