Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
daconst
Pisik,e normal in primul trimestru sa vrei sa dormi...chiar e indicat sa va odihniti in perioada de sarcina,mai ales ca primele 2 luni cu bb mic sunt extrem de obositoare.Atunci ar fi bine ca fiecare sa aibe cit de cit ajutor,o mama,o bunica ceva sa mai puteti sa inchideti un ochi ca altfe dati rapid in depresie.
Eu am avut mare noroc cu mama ca statea ziua cu bb si eu dormeam.Noaptea il alaptam si mai avea si colici,asa ca eram de servici. doh.gif

Bibi,acum am recitit mesajul meu si am vazut ca am scris prostii. blushing.gif
Am vrut sa spun ca a patra dimensiune e timpul si am scris a treia.Dar cred ca s-a inteles ideea. wink1.gif
bubbles
Pisik si mie mi se pare una din cele mai bune lucruri recoltarea celuleor stem wink1.gif Si eu m-am gandit la asta ... dar se pare ca nu va urmez de luna asta sorry.gif
Dumbo
Pisik eu de aici am facut download
<http://freebies.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=freebies&cdn=hobbies&tm=5&f=00&tt=11&bt=1&bts=1&zu=http%3A//www.munchkin.com/information_station/downloads.html>
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-09-2008, 04:36 PM) *

Pisik si mie mi se pare una din cele mai bune lucruri recoltarea celuleor stem wink1.gif Si eu m-am gandit la asta ... dar se pare ca nu va urmez de luna asta sorry.gif

Stai linistita Bubule, sigur se va intampla si la tine in curand pupic.gif
Ai vazut la noi cum a fost, cand nu mai speram si ne pregateam de chinuri si injectii, s-a intamplat minunea.
Noi te asteptam, eu mai am 6 luni de asteptare, ai timp sa ma prinzi in clubul burtoaselor wink1.gif
Dumbo
of, imi vine sa imi scot ticker-ul ca ma sperie... mai e asa putin...
SARA
CITAT(Dumbo @ 04-09-2008, 05:39 PM) *

hai nu te lasa coplesita chiar acum..... pupic.gif ai sa vezi ce minune o sa-ti lumineze fata hug.gif baby.gif
si......mult,mult curaj.... give_rose.gif
Deea
cheer.gif Ce putin mai ai Dumbo, sa ne lasi un mesaj cand pleci spre spital...sa stim si noi cand vine bebelina pe lume!
De acum incepe partea cea mai frumoasa! Odihneste-te in aceste 2 saptamani cat poti de mult, in uratoarele 2-3 luni dupa nastere o sa stai cam prost cu odihna.... oricum nu simti oboseala. Eu imi aduc aminte ca eram nedormita de n zile si noaptea in loc sa dorm 2 -3 ore cat dormea ea stateam langa patut si ma uitam cat de draguta era.
Dumbo
Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata.
Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile.
In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite.
Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf.

Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa.
bpaula
buna dimineata fetele,

in primul rand Irina am vazut ca nasti cu Budau. Heeeelp! Cum fac sa dau de el sa imi pot face programare pentru morfologia fetala? Doctorita mea m-a trimis la el, mi-a dat un nr. de telefon dar m-a avertizat sa sun seara dupa 8 sau intre 14 si 15 ca alea nu prea raspund. Aseara nu mi-a raspuns nimeni, incerc si azi. Doar ca deja incepe sa fie tarziu daca el e asa ocupat, ca ar trebui sa o fac in urmatoarele 3 saptamani unsure.gif . Imi poti da un orar, o clinica unde il gasesc sau unde pot incerca sa ma duc personal sa il gasesc sau sa ma pot programa?

Bun, acum ca am lansat strigatul de ajutor pot continua intr-o nota mai vesela. Ieri ne-am luat liber sa sarbatorim si noi aniversarea celor 4 ani de la nunta...si prin urmare am mers sa cautam chestii pentru baie, gresie faianta, cada si tot restul (ce mai aniversare poate ziceti dar daca tot amanam momentul informarii patim ca si Dumbo si se naste bebele in zgomot si praf, desi sunt sigura ca la ea o sa astepte Andreea sa fie totul gata). Concluzia, toate sunt foarte scumpe si parca n-as mai face nimic ca nu iesim bine la calcule...mai vedem.

Seara am mers si l-am vazut pe bebe, nu stim ce e ca isi tinea mainile intre picioare la inceput, apoi si-a bagat degetul de la una in gurita si sugea si ne-a aratat spatele )).gif . Doctorita a zis ca merge totul bine cu sarcina, placenta e ok, nu e prea jos deci nu sunt riscuri, lichidul e suficient. Si la fel ca datile trecute bebe meu e mai mare decat saptamana in care stiu eu ca sunt. A observat doctorita si la palpare si la ecograf ca el e dezvoltat de saptamana 19 si nu 18. Deci poate se naste de ziua tatalui meu pana la urma )).gif . Eu ma gandesc ca e mai mare ca poate s-a prins la inceputul perioadei fertile si nu pe la sfarsitul ei...

In rest, mi-a dat sa fac iar analize de sange si urina si altele pentru o infectie de a mea si cam atat.

Pisik eu eram foarte adormita la inceput, unde punea capul acolo dormeam la orice ora din zi sau noapte, acum un pic mai putin dar tot...oricum eram fericita sa dorm ca in somn nu aveam greturi )).gif .

Deea si Dana mai astept poze cu copiii vostri.

o zi buna sa aveti

iertare pentru asa un cearceaf lung blushing.gif
Dumbo
Paula, iti dau PM.
Pisik
Buna fetelor!

Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" )).gif
Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv mad.gif Si evident ca m-am pierdut si nu l-am mai intrebat nimic si a ramas sa ne vedem pe 12, cum aveam programarea
Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta sorry.gif
In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit.

Pupici si mai vorbim azi pupic.gif
Deea
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Pisik
Doamne, ce mare si scumpa s-a facut! Sa va traiasca hug.gif
bubbles
Deea ce mare e Alexia swoon.gif Ce repede a trecut timpul sorry.gif .Va frange multe inimi naughty.gif pupic.gif
bpaula
Exact ca si Pisik am vrut sa zic si eu. Ce mare s-a facut si e asa frumoasa. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa fiti toti fericiti.

E superba.
Deea
Multumesc hug.gif Nu stiu daca va frange multe inimi sau nu dar o sa le manance ficatii ... are un talent deosebit. Deja are pretentii cu ce sa se imbrace, daca sa-i prind codite sau doar agrafe, in magazin imi spune ea ce pantofi sa-i dau sa probeze .... chestii din astea. Dar na' e a mea si oricum e minunata smile.gif

Acum vi se pare frumoasa, cand or sa vina ai vostri pe lume n-o sa mai aveti ochi pentru altii...va garantez blum.gif
michelle
Deea, ma topesc cand o vad w00t.gif wub.gif
bibi
CITAT(Dumbo @ 04-09-2008, 05:39 PM) *

E normal sa te panicheze gandul, dar pana la urma te linistesti. O sa treaca usor, o sa uiti imediat ca o sa ai alte ganduri...bebe...

CITAT(Dumbo @ 05-09-2008, 09:15 AM) *

Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata.
Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile.
In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite.
Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf.

Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa.

Nu cumva si din cauza asta ai fost nelinistita?
Eu puneam termopane cu o saptamana inainte de a naste. Daca nu a spalat barbatul meu la gresii si parchete, curatenie...eu stateam cu burta in sus in pat.

CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 11:34 AM) *

Buna fetelor!

Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" )).gif
Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv :angry: Si evident ca m-am pierdut si nu l-am mai intrebat nimic si a ramas sa ne vedem pe 12, cum aveam programarea
Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta sorry.gif
In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit.

Pupici si mai vorbim azi pupic.gif

Schimba-l. Nu se trateaza asa o gravida. pupic.gif
Pisik
Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion.....
bibi
CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 02:31 PM) *

Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion.....

Oricum nu-i normal asa.Dar vezi tu ce faci.Sunt multi cu figuri.

Eu am fost la Municipal la Constantinescu, nu e el sfant, dar a fost ok. Bine eu nu am fost deloc panicata, numai durerile de burta m-au adus la tratament.

Eu cautam oricum pe cineva sa-mi faca cezariana, sa-mi spuna de la inceput nu sa ma vrajeasca pana in ultima clipa.

daconst
Deea,ai o scumpete de fata cu niste ochi superbi! w00t.gif
Ce-mi plac pozele de a mare si ce concentrata e ea in nisip.Deci deja are gusturi fine fata? wink1.gif

Pisik,si eu as schimba dr.,nu te supara.Cum il cheama?
Pe mine ma seaca modul asta de a vorbi cu un pacient,care il plateste sa faca asta,pina la urma. mad.gif

Dumbo,ai intrat deja pe linie dreapta. cheer.gif
Sper sa mai stea putin bebelina in burtik,ca se zice ca fetele sunt mai grabite ca baietii.
Oricum sa stai in pat fara prea multa miscare si cind simti contractii,mai baga cite un NoSpa,poate asa mai amani momentul sa terminati cu praful mai ales.
Pisik
CITAT(bibi @ 05-09-2008, 02:36 PM) *

CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 02:31 PM) *

Oricum nu-i normal asa.Dar vezi tu ce faci.Sunt multi cu figuri.

Eu am fost la Municipal la Constantinescu, nu e el sfant, dar a fost ok. Bine eu nu am fost deloc panicata, numai durerile de burta m-au adus la tratament.

Eu cautam oricum pe cineva sa-mi faca cezariana, sa-mi spuna de la inceput nu sa ma vrajeasca pana in ultima clipa.

M-ai speriat cu durerile de burta. Eu de cateva zile am dureri destul de puternice de burta, ca la ciclu. Am mai luat no-spa. Am mai avut asa la 7-9 sapt apoi au trecut. Ma gandeam ca sunt normale si ca daca nu e sangerare e ok

Dr este de la Polizu, Horia cioflan il cheama, are referinte f bune. Ideea e ca e cunostinta si ma gandesc ca de aia isi permite. Nu mai stiu nici eu ce sa mai zic, parca nici sa umblu din dr in dr nu e o solutie....
bibi
CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 02:44 PM) *

M-ai speriat cu durerile de burta. Eu de cateva zile am dureri destul de puternice de burta, ca la ciclu. Am mai luat no-spa. Am mai avut asa la 7-9 sapt apoi au trecut. Ma gandeam ca sunt normale si ca daca nu e sangerare e ok

Ei, nu te speria. Eu am avut sarcina plasata f jos si de aia am dus-o greu.Initial mi-a dat si mie nospa, nu aveau nici un efect, pe urma gravibinon si dupa un timp tot nu mai avea efect.Pe urma au urmat niste injectii, o data sau de doua ori pe saptamana, sa dea [*****] daca imi aduc aminte numele (ce mult a trecut!!) si am dus-o pana la capat.

Fi-i optimista.Daca nu sunt sangerari oricum nu e de speriat!

Eu nu aveam sangerari.

Hai ca te pup .
daconst
Pisik,daca esti in perioada cind ar trebui sa-ti vina ciclul,daca n-ai fi gravi,atunci e normal.Organismul tau inca nu e obisnuit cu bb si tinde sa-si urmeze ciclul normal.Eu am avut si sangerari in a doua luna de sarcina,dar au fost exact in perioada ciclului si a fost ok.
Durerile mai pot fi si din cauza ca se mareste uterul.Cred ca toate gravidutele simt asta.
Cele mai periculoase sunt intepaturile,junghiurile...ca sa zic asa.In rest durearea aia suportabila fara sangerari e ok.Stai calma! pupic.gif
Deea
CITAT(daconst @ 05-09-2008, 12:38 PM) *

Deea,ai o scumpete de fata cu niste ochi superbi! w00t.gif
Ce-mi plac pozele de a mare si ce concentrata e ea in nisip.Deci deja are gusturi fine fata? wink1.gif

da..gusturi fine... o atrag culorile pe ea. Acum e f. incantata de incaltarile pe care le are in prima poza, chiar daca sunt albe..un fel de crock-si, ea le zice "banenini"

Pisik ti-am invadat jurnalul...scuze ...ma simt bine la tine aici in casuta! smile.gif

Dialog dintre mine si Alexia acum cateva zile:

eu: " Vino sa te pup si eu!"
ea: " Ca nu ne-am vazut de mult!" smile.gif
bpaula
Si eu am mai avut dureri de burta, nu mari dar destul sa ma ingrijorez un pic. Ideea e ca au trecut fara probleme. Si am mers si eu pe ideea ca daca nu sunt scurgeri ciudate nu poate fi ceva rau. pupic.gif

Irina merci, am reusit sa imi fac programare pentru morfologia fetala pe 18 septembrie la 17.30 (v-am scris si data si ora, in caz ca uit sa stiut unde sa apelez blushing.gif ).

Cat despre bebe sunt tot mai sigura ca pe el il simt, deocamdata numai niste galmite sub buric wink1.gif
nusarich
Deea, ai o minunatie de copil!!!! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea, ca tare-i scumpa!
Sexymom
Durerile de burta sunt obisnuite, nu va speriati, se mareste uterul, si chiar si intepaturile se datoreaza tot acestui fenomen.
Eu chiar am sangerat la cele 2 sarcini si nu a fost decat o alarma falsa.
Aveti grija de voi, sa va odihniti mult si mai ales sa nu ridicati greutati.
Pup multe gravidute frumoase si fericite. pupic.gif

Deea superba s-a facut fetita ta, si maricica. pupic.gif
luchi
Pisik, nu am reusit sa-ti spun pana acum, dar te felicit din tot sufletul si ma bucur tare mult pentru veste. Iti doresc sarcina usoara pupic.gif

Irina, si tie nastere usoara Imagine

Putin off-topic: Stiam ca parca si nasa alege un nume pentru bebe, nu? grin.gif (O tachinez pe paula putin pentru ca e atat de nehotarata intr-o problema atat de importanta cum e alegerea numelui copilului laugh.gif )

Pupici pe burtici Imagine
bpaula
Luchi draga cine a zis ca sunt nehotarata cu numele? Nici macar nu m-am gandit...stai sa vezi tu nehotarare mai tarziu tease.gif (cu privire la subiectul asta, ca la altele vezi si acum)
luchi
doh.gif Am uitat sa o felicit si pe Monic, mii de scuze si pupaciuni.

Nu-mi vine sa cred cate s-au intamplat in ultimul timp. Si cand vad poze cu Alexia, mai ca-mi vine sa-ncrec si eu sa fac un bebe Imagine
Pisik
Luchi, multumesc mult pt felicitari si te asteptam in club pupic.gif
Deea, cum poti sa spui asa ceva? Auzi, mi-au invadat jurnalul. Sunt asa fericita ca va am aici pe toate, cu povesti de pitici, burtici, cu amintiri rolleyes.gif Poate inspiram mai multe fete sa ni se alature. pe Miha de exemplu tease.gif
Fetelor, stiu si eu ca durerile sunt obisnuite, pe mine ma ingrijorau ca sunt asa jos, exact sub burta, in pelvis, acolo unde ma doare si la CM. Dar cum eu am fost mai atipica la toate, nu ma mai mir ca si la asta sa ies din normal dry.gif

Monic
Luchi ma faci sa rosesc blushing.gif Multumesc pentru cuvintele frumoase floare.gif
Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu...
Apropo, Tu nu ni te alaturi? giggle.gif
Dana , tie ti s-a potrivit la calendarul chinezesc? Sunt tare curioasa, mai ales pt ca am observat ca la varsta pe care o avem noi sunt aproape doar fetite pe linie ohmy.gif
Pisik, si eu am avut dureri exact in zona aceea si exact in saptamanile acelea. Tin minte ca o singura data m-au apucat niste dureri infernale la supermarket de nu ma puteam misca. M-am dus atunci fulger la toaleta si plangand ca am pierdut copilul. Iar dupa 5 minute am mai facut o tura tot asa la wc.
Bine zicea Dana si Sexy, se mareste uterul si astfel de dureri sunt normale. hug.gif
Deea
CITAT(Monic @ 05-09-2008, 05:22 PM) *

Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu...

eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani smile.gif .. si peste 10 ani o sa spun ca e prea mare diferenta intre copii deci nu-l mai fac pe al doilea sau o sa fiu "trecuta"
Dumbo
Luchi pe unde ai umblat?

Paula poate ne vedem pe acolo, eu de acum trebuie sa merg in fiecare saptamana, deci in 18 (daca nu intervine nimic pana atunci) voi fi acolo. Inca nu stiu la ce ora.

Of, fica'mea e micuta si slabuta. Are 2.450 kg, cica are timp sa mai puna ceva carnitza, dar oare cat...?
Eu pana acum am pus 14 kg, am mancat totusi de toate si chiar am sarit calul cateodata, cica e ok adica nici prea mult nici prea putin...

Monic mie nu mi s-a potrivit nici un calendar...

Deea adorabila fetita ta, cand ma gandesc cum trece timpul... Eu parca as mai face un bebe. Dar cred ca mai astept un pic.

In curand le aud si pe fete ca urmaresc picioruse si se joaca cu bebeii din burtica.
Dupa eco a mea e tare agitata, nu ii place. Azi i-a dat lui nenea doctoru un sut in sonda, sa o lase in pace. Si acum urmarim piciorusu prin burtica.
ella_mina
CITAT(Deea @ 05-09-2008, 09:32 PM) *

eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani smile.gif .. si peste 10 ani o sa spun ca e prea mare diferenta intre copii deci nu-l mai fac pe al doilea sau o sa fiu "trecuta"

eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani...
Pisik
CITAT(ella_mina @ 06-09-2008, 12:03 AM) *

CITAT(Deea @ 05-09-2008, 09:32 PM) *

eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani...

Ella_mina, bine ai venit la mine in casutza! Oau, pai se poate spune ca ai deja experienta cu bebeii, o sa iti vina mai usor cand o sa il ai pe al tau.
Deea, sa stii ca eu o sa ma rog la Doamne Doamne sa faca o minune pt noi si cu bebe doi, sa anu ajung la tratamente cum nu am ajuns nici acum. Ca eu vreau 2 copii, dar o fi dupa cum vrea El. Asa si la tine sa stii: poti tu sa nu vrei, daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte )).gif
Grasutza
CITAT

daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte )).gif

Daca te rog, pui tu o vorba buna pe langa Alexia, sa puna e o vorba buna pe langa DD si pentru mine? pupic.gif
Deea
Buna dimineata! pupic.gif

O sa pun o vorba buna Grasutza, cum sa nu! Imi place tare mult cand se mareste gasca .
Pisik sper dint to sufletul sa mai faceti un bebe, stiu ca va dortiti!

Eu va doresc tuturor sa aveti cati copii va doriti, sa fie sanatosi si sa aveti putere sa-i cresteti!

Ella, mie diferentele mai mari de 3-4 ani intre frati nu-mi suna bine chiar daca am 2 prietenef. bune cu frati mai mici cu 10-12 ani ca ele si vad ca se inteleg bine ... e o pasarica de-a mea. N-am frati, n-am surori asa ca nu pot vorbi din proprie exeprienta.

Pisik si eu vreau 2-3 copii dar acum nu se poate din multe, multe motive obiective si peste ani....cand sper ca toate motivele vor fi rezolvate probabil ca nu ma voi mai simti in stare s-o iau de la capat. O sa vad in timp ce si cum ...

Dumbo, multumesc! Din ce imi aduc aminte la ultima echo greutatea Alexiei era 300-400 de grame diferita de cea pe care a avut-o la nastere. Mi-a spus si dr. ca vor exista diferente.... din pacate nu mai stiu daca in plus sau in minus sad.gif

Luchi bine ai revenit! give_rose.gif

O saptamana minunata! give_rose.gif
bpaula
buna dimineata fetele,

Azi sunt tare fericita cu toate ca e luni. Dimineata sotul meu statea cu mana pe burtica mea si bebe a miscat langa mana lui si i-am zis. El a mutat mana acolo si bebe a mai miscat o data si a simtit si el zvacnirea hug.gif .

Sa vad cum ma apuc de treaba acum la cat entuziasm am. )).gif

Va doresc o saptamana minunata! floare.gif
Sexymom
Am trecut sa pup gravidutele si sa le urez o saptamana usoara si fara greturi pupic.gif pupic.gif
Pisik
Buna fetele!

Paula cheer.gif , ce ma bucur!
La mine daca nu pap nimic, burta e aproape plata sad.gif . Parca nici n-as fi gravi. Sper sa nu fie ceva in neregula cu bebe, ca totusi am 3 luni, nu ar trebui sa se vada? Bine, dezbracata se vede f putin, dar cu haine, ioc sad.gif

Sexy, te pupam si noi si multumim de vizita pupic.gif

Eu sunt racita si azi am stat acasa. Iau Oscilococcinum ca e homeopat si singurul permis, dar e cam frectie. Transpir, ma doare capu, nu am putut manca nimic pana acum decat niste citrice, acum ma chinui cu o mamaliguta calda... sad.gif Dar las ca imi trece mie.
Ieri am fost la un botez si am dantuit pe acolo, era f cald, cred ca mi s-a agravat. Dar a fost f frumos rolleyes.gif

Pupici la fete hug.gif
Deea
Insanatosire grabnica! Nu are nimic ca nu se vede burta, o sa creasca mai tarziu de n-o sa-ti mai vezi picioarele de ea smile.gif...Din ce-mi aduc aminte nici eu nu aveam burta pe la 12 spatamani, de pe la 16 a inceput sa se vada si apoi... sa te tii!
Monic
Pisik, uite ca eu si acum abia am burta! Abia dupa sapt 16, cum zicea si Deea a inceput sa sa vada mai bine, dar si acum nu am mare lucru pe acolo )).gif
Oricum cunoscutii m-au lamurit ca daca e intr-adevar fetita atunci burta nu prea creste in partea din fata, ci mai mult ti se ingroasa talia, pana te faci rotunda jur-imprejur ca un butoi lol.gif
Acum asteapta si tu cu rabdare inca cateva saptamani si vei vedea ca dupa saptamana 16 cand si bebe incepe sa creasca f repede va creste si burtica wink1.gif
bpaula
Pisik sa te faci bine cand mai repede! pupic.gif Nici la mine nu se vedea burta pana prin saptamana 16, adica eu care eram obisnuita cu ea plata o vedeam crescuta si la 13-14 dar restul nu vedeau. Dar dupa cum zic si Deea si Monic dupa sapt 16 si pana acum am explodat, nici nu vreau sa ma gandesc cata ma fac pana la final doh.gif .
Deea
Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu blushing.gif
Pisik
E, atunci m-am mai linistit, ca ma temeam ca nu se dezvolta bb bine, sau nu e destul lichid, idei de ale mele, deh...Inseamna ca mai am de asteptat vreo luna-o luna jumate ca sa se vada si la mine ceva
daconst
Pup si eu burticile si va doresc o saptamana faina! pupic.gif

Paula,ce frumos comunica bb cu tati deja! rolleyes.gif

Pisik,insanatosire grabnica!
Cu burtikul asa a fost si a mine...am explodat dintr-o data! lol.gif

Monic,dar tu poze cu tine nu mai pui?
Sa vad si eu o graviduta frumoasa. pupic.gif

Dumbo,tu sa semnezi condica zilnic sa stim ca esti tot 2in 1. laugh.gif

Deea,cu cine sta Alexia acum,ca nu mai stiu?
La mine vine soacra peste 2 saptamani sa stea cu Lucas si cam am emotii. huh.gif

Hai sa va pun si un filmulet sa vedeti cu ce ne luptam noi acum. doh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Xrqi_LC7t64
bpaula
CITAT(Deea @ 08-09-2008, 03:43 PM) *

Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu blushing.gif

n-am aflat inca ce am...dar am pus la ticker asa ca indiferent ce o sa fie il/o fac pilot/piloata...
Sotul meu are o pasiune pentru avioane, are si un joc pe calculator Flight Simulator care seamana foarte mult cu ce se intampla in realitate, i-au luat cateva luni pana sa poata ateriza fara sa se prabuseasca.
Asa ca...il fac pilot pe bebe ca sa stea cu tati lui si mami sa fie libera sa faca ce vrea ea blum.gif

Dana abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletul ca de aici nu pot.

edit: am inceput sa scriu ceva si nu am mai continuat, sunt zapacila tease.gif
Pisik
Vai, Dana, cat am ras )).gif E mortal Lucas, sa va traiasca, ca tare dragalas mai e pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.