Dana, esti tare, esti de-a mea, intotdeauna reusesti sa ma binedispui
Uite, momentan sunt in tara si nu am aparatul ca `gravida` din mine a uitat aparatul pe masuta unde era pusa tocmai ca sa nu fie uitata

Dar peste 2 saptamani ma intorc la Budapesta si promit ca pun poze.
Momentan am 81.9, si toate kilogramele s-au pus pe mine dupa saptamana 16

Deci
Deea, Dana, mai am sanse sa va ajung.
Ella, eu nu am o problema cu kg in plus, pentru ca e normal sa apara si kg in plus. Singura mea frustrare e ca am acid la stomac(asta mi-a diagnosticad doctorul) si mi-e foame in permanenta. dar o foame din aia teribila care nu trece nici cu mancat excesiv. Ma scol de la masa super satula in cap si cu o foame teribila in stomac

Dr mi-a recomandat sa iau Rennie ca e ok in sarcina, dar mi-e cumva sa iau medicamente...

Totusi, cred ca am sa incerc sa iau ceva ca de 4 luni mi-e foame non-stop.
Apropo, vroiam sa zic ca sambata am venit in tara cu trenul, vroiam sa vedem cat de comod e, si mai ales ca este wc si imi pot pune picioarele sus pe bancheta din fata. Eu, fraiera am insistat

Trenul a fost intr-adevar curat, cu hartie igienica, prosoape de unica folosinta pana am ajuns la granita. Acolo trenul s-a umplut subit de tigani, pe langa wc a aparut tortuletul parfumat, si servetelele au disparut din wc cu hatria igienica cu tot. Ceea-ce m-a frapat pe mine a fost faptul ca trenul este totusi mult mai costisitor decat un alt mijloc de transport; cum se poate umple subit cu atatia oameni nespalati, mirosind a alcool si negri despre care se spune ca sunt defavorizati

Oooofff ca mie mi-a trebuit
Sper ca nu am jignit pe nimeni cu mesajul meu, eu nu am nici o treaba cu nimeni cu conditia in care se existe un respect reciproc(macar minim, sau macar bun simt) fata de omul de langa tine.
Dumbo 
vin si eu in galerie

, sa nu cumva sa nu faci zilnic prezenta pana pleci la spital