Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
amalia0701
Felicitari pentru miscare.
Mi-ai adus aminte ca decat sa bantui pe aici prin jurnale, mai bine sa imi iau picioarele la spinare sa ies pe teren biggrin.gif
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 11:42 AM) *

Mi-ai adus aminte ca decat sa bantui pe aici prin jurnale, mai bine sa imi iau picioarele la spinare sa ies pe teren biggrin.gif

Pai hai hai, unde mai pui ca la caloriile arse cu mersul le mai adaugi si pe alea de la datu pe net )).gif

Meniu astazi, a, apropos, astazi iar sunt fomista tare tare. La asta au contribuit si nervii cauzati de lipsa calculator intre 10-16 si venit calculator fara mailuri de anul asta devil.gif

MD: un ou tigaie tefon fara ulei + 50 gr branza vaci + 1 felie sunca curcan + 1 felie paine dieta + 1 rosie
G1: un mar
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, 2 lingurite ulei masline+ + 1 cutie ton apa + 1 felie paine dieta
G2: 2 kiwi
C: probabil salata de mai sus + 150 gr piept pui + 1 iaurt dietetic cu indulcitor si scortisoara.
Din pacate nu am gasit zuzu si trebuie sa ma chinui cu acritura de prodlacta care nu imi mai place deloc dry.gif
A, si diseara se anunta party la varul sotului, nu stiu cum si ce om face...
amalia0701
Te tzii barbata de meniu tau, nu dai iama in frigider ca mine blushing.gif
hug.gif
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 05:39 PM) *

Te tzii barbata de meniu tau, nu dai iama in frigider ca mine blushing.gif
hug.gif

sau cel putin incerc....sa vedem ce fac diseara...
m-am ambitionat pt ca vreau sa vad totusi de ce nu slabesc; si daca calc mult pe langa regim nu o sa am cum sa vad...si plus ca vreau sa imi reinvat organismul disciplinat, pt ca e clar ca eu l-am dat epste cap cu hei-rup-urile si hopurile mele mad.gif
Nessie
hug.gif Ma bucur sa vad atata hotarare la tine. Iti spun sinver ca de la tine m-am ambitionat si eu! pupic.gif
bubbles
Neata Pisikule hug.gif .Ehhh..in sfarsit nu pot decat sa te laud ca ai atata ambitie...ceea ce la mine a cam disparut cu desavarsire huh.gif .Daca m`ai auzi pe mine cum fac...lasa ca ma apuc de maine si tot asa lol.gif .
Am ramas uimita ca am intrat pe Idioata pleasantry.gif si si`a facut o copila cred .. jurnal ca vrea sa slabeasca de la 54 kg(parca asa) la 46 la 1.62 m cat am eu blink.gif .Adica daca ma ambitionez si ma tampesc - scz de expresie ca alta nu gasesc mai propice - poate ajung si eu schelet ori zombie ambulant lol.gif .
Pup Piskul si astept meniul pt azi si sper ca ai fost cuminte aseara ca daca nu scoatem nuiaua pokey.gif
ina_ceva
Ia vino la raport cu meniul de aseara devil.gif
Pisik
Hi hi, ce de fete care ma lauda la mine in jurnal )).gif
Dar si care ma asteapta dupa colt blum.gif
E, bine, de data asta nu m-ati prins, pt ca aseara am fost la ziua varului unde am mancat 1/2 mar mare (se poate considera abatere ca eu am fructele in gustare) si o salata verde cu pui, fara ulei ca nu aveau decat de floare.
E, ce ziceti de mine?

Doar ca sunt putin dezamagita ca sa nu zic disperata. Cantarul nu scade sub 72,5 cu f mici variatii in sus sau in jos, desi sunt cuminte. Nici pe haine nu se simte f tare, azi m-am imbracat cu niste pataloni care tot tipa pe mine. Bine, nu i-am mai pus demult pe mine, e posibil ca acum 2 sapt sa nu ma fi incaput. Totusi e f greu, pt ca ma intreb ce gresesc sau daca o sa isi revina organismul dry.gif

Astazi sunt la curs de la zece, aici intern, asa ca mi-am luat doar 2 mere ca gustari pt ca ne dau ei. ne dau o salata greceasca din care nu voi manca branza feta, un sandvis de la snack attack pe care sper sa il nimeresc cu paine neagra (ma rog, cat de neagra e, ca cred ca de fapt e alba) si ton si din care sper sa pap doar jumate si un desert pe care sper din suflet sa il donez. Asa ca voi avea mici abatetri azi, dar poate ma ajuta sa misc acul ala, ca imi vine sa moooor devil.gif

Va pup, o zi buna! pupic.gif
amalia0701
Stataistic io am aobservat ca atunci cand ignor cantarul slabesc, cand ma incrancenez sa ma cantaresc des el rade de mine )).gif
Io zic sa ascunzi cantarul si sa nu il mai bagi in seama o saptamana.
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 08:39 AM) *

Stataistic io am aobservat ca atunci cand ignor cantarul slabesc, cand ma incrancenez sa ma cantaresc des el rade de mine )).gif
Io zic sa ascunzi cantarul si sa nu il mai bagi in seama o saptamana.

O sa incerc, da macar pe haine sa simt...ca simt pur si simplu ca ma chinui degeaba. Oare chiar asa mi-am batut joc de organismul el ca acuma nu mai vrea sa ma ajute deloc deloc? sad.gif
julyalina
hello pisik give_rose.gif

CITAT(Pisik @ 08-05-2007, 04:51 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 11:42 AM) *

Pai hai hai, unde mai pui ca la caloriile arse cu mersul le mai adaugi si pe alea de la datu pe net )).gif

daca s-ar pune la miscare si datul cu mouse-ul am fi in top )).gif
himere2005
pisik, oare nu o fi de vina si strasul pentru ca nu slabesti?
bubbles
Pisikk ce faci?Cum merge meniul?Ia arata`ni`l si noua blum.gif
anca veselie
am venit cu un pupic pupic.gif
ina_ceva
Nu trebuie sa renunti, pisi! pupic.gif hug.gif
Pisik
Va pup fetele si mercic de incurajari, voi incerca sa nu renunt desi asa imi vine de greu sa ma abtin cand vad ca nu-s rezultate deloc deloc.
Azi am reportat o victorie: nu am mancat dulcele pe care ni l-au dat in meniul de la curs adica un tiramisu cu fructe de padure. Nici mie nu imi vine a crede dar am reusit, nu stiu daca sunt neaparat mandra ca pana la urma toata lumea a mancat, inclusiv colegele mele grase si eu m-am uitat de zici ca sunt condamnata la moarte. Nu stiu de ce am inceput sa privesc ca facem cam prea mare tragedie de regimurile astea, pe bune, ne privam de niste mici placeri aiurea...fara sa fim obeze sau sa avem probleme medicale...dar ma rog, la mine este si pt prevenire ca daca as manca cat as vrea cred ca nu as mai incapea pe usa intr-un an blink.gif

Am avut o zi grea, stresanta, nu mi-am recuperat mailurile si nici nu sunt sanse, m-am enervat, nu am avut timp de nimic, vor veni si mai multe proiecte, activitati...in fine...

Meniu:

MD: 1 felie paine dieta + 50 gr br vaci + 2 felii sunca pui + rosie + castravete
G1: mar verde
P: 3/4 sandvis Snack attack cu pui la gratar, salata de cruditati, maioneza, piper, etc - 167 kcal/100 gr, eu am mancat cred 150 gr + rosii cherry + castravete
G2: mar verde
C: salata (sal verde, rosie, castravete. ceapa verde, ulei masline) + 350 ml iaurt zuzu verde - am depasit iaurtul, asta este blushing.gif nu oi muri....
bubbles
Bravo Pisik clap.gif .Eu am clacat cry.gif si am mancat putina crema de ciocolata...sper sa nu fie mare lucru pleasantry.gif si sper ca maine sa am macar la fel ca azi 63.6kg sorry.gif .
crissy
O floare.gif si un pupic.gif sa iti mai aline supararile.
dany
Pisi , nu am reusit sa citesc totul sad.gif dar ...iti doresc multa tarie in ceea ce priveste job-ul ....si multa vointa cu dieta data de nutritionist !!! Sunt taaaaaare curioasa ce rezultate va da .
axe10
Pisi sper ca mai rezisti....nu trebuie sa te lasi acum cand mai ai putin....

_noni_
neata!

normal ca trebuie sa rezisti, nu e pacat de tot timpul in care ai tinut regimul si te-ai abtinut de la bunatati ? si acum sa nu-l duci pana la capat si sa vezi ce rezultate va avea? w00t.gif

gandeste-te ca tentatii gen tiramisu vor mai aparea si dupa ce termini regimul, plus ca sta in puterea ta sa-ti cumperi chiar acum un tiramisu, dar nu poftesti la el, pentru ca stii ca e cahh si iti face mai mult rau decat bine! hug.gif gandeste-te cina va fi "mai mai" la vara in rochite sexy naughty.gif w00t.gif

acum lasand la o parte gluma, eu cred ca tu chiar nu esti un caz de obezitate, arati foarte bine, te-am vazut cu ochii mei! pupic.gif nu stiu de ce iti faci atatea probleme de constiinta cu mancarea?! take it easy! vezi acum de regimul asta, vezi ce rezultate va avea si apoi orienteaza-te la ceva care sa-ti fie de-o potriva si usor de tinut, si sanatos si cu ceva rezultate.

}{
Pisik
CITAT(crissy @ 09-05-2007, 08:52 PM) *

O floare.gif si un pupic.gif sa iti mai aline supararile.

Multumesc mult. Pup fetele frumoase tare pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 10-05-2007, 12:08 AM) *

Pisi , nu am reusit sa citesc totul sad.gif dar ...iti doresc multa tarie in ceea ce priveste job-ul ....si multa vointa cu dieta data de nutritionist !!! Sunt taaaaaare curioasa ce rezultate va da .

Dany, multumesc de incurajari; dieta merge bine, rezultate nu prea da )).gif
Dar incerc sa mai rezist

CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:11 AM) *

Pisi sper ca mai rezisti....nu trebuie sa te lasi acum cand mai ai putin....

Nu ma las, nu ma las; probabil la munte voi face ceva abateri dar sper nu mari.
Abia astept ziua de 21 sa merg la nutritionist, sa imi dea altceva cu care sa si slabesc

CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 09:22 AM) *

neata!

normal ca trebuie sa rezisti, nu e pacat de tot timpul in care ai tinut regimul si te-ai abtinut de la bunatati ? si acum sa nu-l duci pana la capat si sa vezi ce rezultate va avea? w00t.gif

gandeste-te ca tentatii gen tiramisu vor mai aparea si dupa ce termini regimul, plus ca sta in puterea ta sa-ti cumperi chiar acum un tiramisu, dar nu poftesti la el, pentru ca stii ca e cahh si iti face mai mult rau decat bine! hug.gif gandeste-te cina va fi "mai mai" la vara in rochite sexy naughty.gif w00t.gif

acum lasand la o parte gluma, eu cred ca tu chiar nu esti un caz de obezitate, arati foarte bine, te-am vazut cu ochii mei! pupic.gif nu stiu de ce iti faci atatea probleme de constiinta cu mancarea?! take it easy! vezi acum de regimul asta, vezi ce rezultate va avea si apoi orienteaza-te la ceva care sa-ti fie de-o potriva si usor de tinut, si sanatos si cu ceva rezultate.

}{

Stiu, Noni, deja incerc sa nu ma mai stresez. arat ok, sunt plinuta dar nu in asa fel incat sa nu pot iesi pe strada. Nu pot imbraca orice mulaciune care nu ma avantajeaza, dar asta cred ca se aplica la oricine, nu tuturor ne sta bine in orice.
Voi merge cu dieta asta cat pot de exact (cu mici abateri) mai departe si pe urma vedem ce se intampla
_noni_
pupic.gif mult! ai mai multa incredere in tine! noi, sau cel putin eu, te vedem mult mai bine decat te vezi tu insati, si crede-ma cred ca noi putem fi mult mai obiective!

hai, capul sus, bucura-te de ce ai mai bun in jurul tau si nu te lasa coplesita de niste reguli de alimentatie pe care tu insati ti-ai impus sa le respecti, deci tentatii nu exista! exista numai propria voiinta care e mai puternica decat tot! pupic.gif hug.gif

}{
Pisik
Sa imi pun si eu meniul

MD: 1 si 1/2 felie paine dieta + 50 gr branzica fagaras + 2 felii sunca light + rosie + castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (salata verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline - 2 lingurite) + o cutie ton in apa + 1 felie paine dieta + 1 iaurt zuzu verde cu indulcitor (l-am inversat, il pap acum in loc de cina, il aveam la mine si era pacat de el )).gif )
G2: 1 si 1/2 mar verde
C:probabil pui cu salata; nu stiu sigur ca vom fi pe drumuri, sa vedem daca ne oprim pe undeva...

Diseara ma duc la croitoreasa cu materialele pt rochita de nasa cheer.gif sa imi ia masuri
anca veselie
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick?
bubbles
Ziua flowers1.gif .Ce faci?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 02:39 PM) *

pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick?

O sa incerc

CITAT(bubbles @ 10-05-2007, 03:05 PM) *

Uite, treaba, inca la serviciu, vreau sa plec. Am pofta de ceva bun sad.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 06:03 PM) *

O sa incerc

Vezi in ce te opresti...sper ca nu un pachet de biscuiti cu crema!!!!
Pisik
CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:33 PM) *

O sa incerc

He he, nu nu.
Am papat la Spring ca ne grabeam, la cel de pe floreasca unde au si papa gatita; am papat piept de pui si salata si cu ceva sfecla si cateva boabe de fasole si avea ulei. Dar totusi nu e bai prea mare, nu?
Am balit la frigiderul de praji la o negresa care nu pot sa va spun cum arata sorry.gif

Pt maine am pus 2 file-uri de peste in fole la cuptor, ca mi s-a luat de ton maruntit in apa
axe10
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 10:02 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:33 PM) *

O sa incerc

He he, nu nu.
Am papat la Spring ca ne grabeam, la cel de pe floreasca unde au si papa gatita; am papat piept de pui si salata si cu ceva sfecla si cateva boabe de fasole si avea ulei. Dar totusi nu e bai prea mare, nu?
Am balit la frigiderul de praji la o negresa care nu pot sa va spun cum arata sorry.gif

Pt maine am pus 2 file-uri de peste in fole la cuptor, ca mi s-a luat de ton maruntit in apa

Nici nu-s bune praji de la Spring...cih, cah...
Pisik
Neatza! Ieri i-am scris nutritionistei problema mea si mi-a dat un raspuns pe care il stiam:
Buna dimineata,
Imi pare rau sa aud ca aveti aceasta problema chiar la inceputul dietei. Pacientii care sunt obisnuiti sa tina diete tot timpul si mai ales sa le tot schimbe pot manifesta o astfel de reactie. In ceea ce priveste plictiseala alimentara, ea face parte din efortul de a slabi. Diversitatea este pentru perioada de mentinere. Va mai atasez un material pe care sa-l cititi sa vedeti care ar fi motivele ne- scaderii in greutate.

si mi-a dat o lista cu posibile motive la care iarasi ma asteptam, adica stres, lipsa sportului, posibila intoleranta la anumite alimente care se descopera in ani de zile, constipatie (aici m-a lovit!), etc.

Nu prea m-a multumit raspunsul ei. Pe 21 ma mai duc, dar dupa 21 ma mai gandesc, in functie de rezultate. Oricum, pe mine m-a ajutat sa ma tin, sa ma motivez, mai trebuie sa dau jos un pic ca sa trec pragul ala de unde sunt eu sigura ca nu o mai dau in bara si nu mai renunt.

Azi mi-am schimbat putin meniul, adica ca sa nu pap carne am renuntat la cele 50 gr sunca, branza de vaci am inlocuit-o cu fagaras ca si ieri, dar nu au fost 50 gr neam ci cat am uns 2 felii paine dieta (a treia modificare, 2 felii in loc de una). asa mai diversofoc si eu macar ordinea alimentelor blum.gif

Hai va pup, zi frumoasa!
bubbles
Neata mai tarziu asa flowers1.gif .Pisik eu iti sunt alaturi..dar sa`mi fi si tu mie blum.gif SI amandoua o sa razbim pana la urma .Oricum asa`s de plictisita de diete si de prostii de astea dar numar punctele mai mule din obisnuinta grin.gif .
Cantarul cred ca il aduc pe cel de la Chei ca rata cu 1.5-2 kg mai putin ca e de ala mecanic lol.gif
Pisik
Sa pun si eu meniul. Il mai pun cand mai schimb cate ceva, ca in rest cred ca l-ati invatat si voi pe dinafara )).gif

MD: 2 felii paine dieta + branza fagaras monor (cat am uns feliile) + 1/2 rosie
G1: 2 kiwi
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ulei masline) + fitofag la cuptor (am schimbat tonul, uraaaaa) + 1 felie paine dieta
G2: 2 mere nu f mari
C: probabil salata, fie cu peste fie cu pui + 1 iaurt zuzu cu indulcitor si scortisoara (asta daca nu ma hotarasc sa pap direct 2 iaurturi, ca tare bun mai e)
anca veselie
sunt alaturi de tine pisikule . cheer.gif cheer.gif pupic.gif
te-ai gandit sa incerci totusi kilo kickul?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 01:54 PM) *

sunt alaturi de tine pisikule . cheer.gif cheer.gif pupic.gif
te-ai gandit sa incerci totusi kilo kickul?

o sa il fac duminica probabil, ca maine sunt la munte si parca as mai lasa sa vad ce se mai intampla; parca parca s-a urnit ceva, pe pantaloni simt (pe blugi de fapt, ca pe pantalonii negri - unicii care imi mai vin, nu)
dar ma simt eu mai bine
anca veselie
ma bucur ca ti-e mai bine pupic.gif e normal sa se urneasca, ce puii mei!
axe10
Pisi, cand faci salata cu ton pui tonul efectiv peste salata verde?...am luat si eu ton in apa si parca asi face o salata!
anca veselie
axe, pui tonul peste salata verde,. poti sa pui si rosie, poate niste masline verzi, ce-ti trece prin cap
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 02:06 PM) *

axe, pui tonul peste salata verde,. poti sa pui si rosie, poate niste masline verzi, ce-ti trece prin cap

cool.gif ma gandesc....
amalia0701
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 02:03 PM) *

Pisi, cand faci salata cu ton pui tonul efectiv peste salata verde?...am luat si eu ton in apa si parca asi face o salata!

Scurgi tonul de apa aia.
Si il arunci in bol.
E super buna.
Mie imi place tonul de la PALMYRA
Pisik
si eu ii pun si nitel ulei de masline sa se "lege" mai bine
axe10
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 02:21 PM) *

CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 02:03 PM) *

Scurgi tonul de apa aia.
Si il arunci in bol.
E super buna.
Mie imi place tonul de la PALMYRA

Din ala am luat si eu...
bubbles
Neata yahoo.gif .Pe unde umblii?
axe10
CITAT(bubbles @ 12-05-2007, 10:22 AM) *

Neata yahoo.gif .Pe unde umblii?

E la munte...
bubbles
Aaaaa...da smile.gif .Uitasem...vezi ce faci la munte..te asteptam cu vesti bune si fara prea multe ingrasacioase hug.gif
Pisik
Neatza neatza!

Am venit de la munte, am fost la Simon-Bran, au fost doua zile de relaxare totala, intr-o liniste care aproape "doare", cu un miros de aer proaspat si curat. A fost chiar frumos si relaxant.

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762401384046 - pozele

Cu dieta m-am tinut bine zic eu, am avut mici abateri, o sa le vedeti in meniuri.

Stau bine la cantar, adica bine in ritmul meu de melc batut in cap devil.gif ; dimineata imi arata 71,5, asta este, poate in august revin si eu macar la greutatea de la nunta, sa imi vina si mie hainele. Oricum, sotul mi-a spus ca se vede, ca se aseaza altfel carnea. Si mama mi-a zis ca am slabit...

Meniu sambata:
MD: 1 felie paine dieta + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + rosie
G1: inghetata delta dietatica blum.gif
P: gratar pui (piept si pulpita de gust doar) - destul de mult, nu stiu cat + o felie de paine + salata cu de toate si ulei de masline
G2: mere
C:o musctura strudel mere blushing.gif + 1 iaurt zuzu 0,1%

Meniu duminica:
MD: 2 felii paine dieta + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + rosie + 1 bucatica placinta mere (cat un pachet de chibrituri) blushing.gif
G1: mar
P: ciorbita de legume blushing.gif + 150 gr piept de pui la gratar + salata varza + o muscatura clatite cu branza dulce blushing.gif
G2: inghetata dietetica blushing.gif ; mai tarziu mar
C: 200 ml iaurt zuzu (tarziu)

Va pup, sa aveti o zi frumoasa pupic.gif

anca veselie
pisikule ai fost cumintica, zic eu pupic.gif
bravo pt slabit pupic.gif pana la urma cat ai dat jos?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 14-05-2007, 10:01 AM) *

pai, cam 3,5 kg cred; am inceput la 75, in cele 2 sapt de tinut dupa ureche, mai moderat, dar cu iaurturi cu fructe, cereale cu lapte, etc. am ajuns la 73 si acum de 2 sapt de nutritionist cam la 71,5 cu oscilatii....

sunt f constipata si nu imi mai trece cu nimic sad.gif poate e si asta o cauza
amalia0701
CITAT(Pisik @ 14-05-2007, 10:50 AM) *

pai, cam 3,5 kg cred; am inceput la 75, in cele 2 sapt de tinut dupa ureche, mai moderat, dar cu iaurturi cu fructe, cereale cu lapte, etc. am ajuns la 73 si acum de 2 sapt de nutritionist cam la 71,5 cu oscilatii....

Sigue e si asta o cauza.
Ai incercat cu fructe pe stomacul gol?
Sau cu fulgi de ovaz cu iaurt dimieatza?
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 14-05-2007, 11:09 AM) *

CITAT(Pisik @ 14-05-2007, 10:50 AM) *

Sigue e si asta o cauza.
Ai incercat cu fructe pe stomacul gol?
Sau cu fulgi de ovaz cu iaurt dimieatza?

am tot mancat kiwi pe stomacul gol si nu prea ma ajuta; iaurt cu fulgi nu am voie momentan (combinatia) dar am mancat in trecut si nu are efect prea mare...
de la ceaiul antiadipos mi se trage, mi-a creat dependenta doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.