CITAT(crissy @ 09-05-2007, 08:52 PM)

O

si un

sa iti mai aline supararile.
Multumesc mult. Pup fetele frumoase tare
CITAT(danyhoney @ 10-05-2007, 12:08 AM)

Pisi , nu am reusit sa citesc totul

dar ...iti doresc multa tarie in ceea ce priveste job-ul ....si multa vointa cu dieta data de nutritionist !!! Sunt taaaaaare curioasa ce rezultate va da .
Dany, multumesc de incurajari; dieta merge bine, rezultate nu prea da
Dar incerc sa mai rezist
CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:11 AM)

Pisi sper ca mai rezisti....nu trebuie sa te lasi acum cand mai ai putin....
Nu ma las, nu ma las; probabil la munte voi face ceva abateri dar sper nu mari.
Abia astept ziua de 21 sa merg la nutritionist, sa imi dea altceva cu care sa si slabesc
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 09:22 AM)

neata!
normal ca trebuie sa rezisti, nu e pacat de tot timpul in care ai tinut regimul si te-ai abtinut de la bunatati ? si acum sa nu-l duci pana la capat si sa vezi ce rezultate va avea?
gandeste-te ca tentatii gen tiramisu vor mai aparea si dupa ce termini regimul, plus ca sta in puterea ta sa-ti cumperi chiar acum un tiramisu, dar nu poftesti la el, pentru ca stii ca e
cahh si iti face mai mult rau decat bine!

gandeste-te cina va fi "mai mai" la vara in rochite sexy
acum lasand la o parte gluma, eu cred ca tu chiar nu esti un caz de obezitate, arati foarte bine, te-am vazut cu ochii mei!

nu stiu de ce iti faci atatea probleme de constiinta cu mancarea?! take it easy! vezi acum de regimul asta, vezi ce rezultate va avea si apoi orienteaza-te la ceva care sa-ti fie de-o potriva si usor de tinut, si sanatos si cu ceva rezultate.
}{
Stiu, Noni, deja incerc sa nu ma mai stresez. arat ok, sunt plinuta dar nu in asa fel incat sa nu pot iesi pe strada. Nu pot imbraca orice mulaciune care nu ma avantajeaza, dar asta cred ca se aplica la oricine, nu tuturor ne sta bine in orice.
Voi merge cu dieta asta cat pot de exact (cu mici abateri) mai departe si pe urma vedem ce se intampla