Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
anaoi
deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem.... grin.gif
ina_ceva
Adica se poate muta in subiect separat?

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:35 AM) *

deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem.... grin.gif

Mergem prin mall, cu ochii dupa babuini grin.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:03 AM) *

Si eu din tzagare unte trag? blink.gif blink.gif

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:05 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:03 AM) *

Si eu din tzagare unte trag? blink.gif blink.gif

Hai ca fac subiect si dau linkul la neuroni....sa vedem daca imi iese!
anaoi
cate un fum in fata lor. ii ametesti si gata
anca veselie
unde ti-ai comandat sandalutze?
si ce culoare iti faci rochita de nasa?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 01:32 PM) *

unde ti-ai comandat sandalutze?
si ce culoare iti faci rochita de nasa?

Rochita de nasa este rosie, saten cu voal deasupra si broderie rosu-aurie (dantela) pe corset (sub sani)
Sandalutele le-am comandat le Veronesse, aveau pe crem si eu le-am vrut rosii; fac pe comanda modelele lor pe orice culoare vrei si nu costa nimic in plus; bine, preturile lor sunt destul de mari.

Meniu azi:
MD:2 felii paine dieta + 50 gr urda dulce (am gasit in Cora si mai diversific si eu) + o rosie
G1:250gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, capa verde, 2 lingurite ulei masline) + 1 cuite ton apa + 2 wassa integral + 1 zuzu 0,1%
G2: mar verde
C: nu stiu, probabil o salata inainte de film, daca ajungem la film sau in alta parte daca nu ajungem

Karin
Imi place meniul tau si ma bucur ca ai inceput sa te obisnuiesti cu el! Singurul lucru cu care nu m-as putea obisnui e pestele ala zilnic! )).gif
Si bine ca mi-ai adus aminte: tre' sa merg in piata dupa capsuni! )).gif
pupic.gif hug.gif
anaoi
pa pisicoaso...[pe luni. we placut
Pisik
Am calcat stramb blushing.gif
am papat trei fasiute mici de prajitura la ziua unui coleg; am fost obosita si molesita toata ziua si f fomista si pur si simplu nu m-am putut abtine; ma mandesc insa ca m-am oprit pt ca la ce foame am as fi devorat un ecler, nu doar o fasie cat am gustat
Nu am mustrari de constinta decat cand ma gandesc ca samb si duminica pap torturi si mancarici, dar sper sa nu se vada luni prea tare; o sa incerc sa pap putin.
Karin
CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 05:55 PM) *

Am calcat stramb blushing.gif
am papat trei fasiute mici de prajitura la ziua unui coleg; am fost obosita si molesita toata ziua si f fomista si pur si simplu nu m-am putut abtine; ma mandesc insa ca m-am oprit pt ca la ce foame am as fi devorat un ecler, nu doar o fasie cat am gustat
Nu am mustrari de constinta decat cand ma gandesc ca samb si duminica pap torturi si mancarici, dar sper sa nu se vada luni prea tare; o sa incerc sa pap putin.

hug.gif
Eu zic ca poate tocmai abaterile astea dese (chiar daca sunt mici) au influenta asupra cantarului... blushing.gif
Poate reusesti ca macar o saptamana sa nu dai iama in absolut nimic interzis si sa te tii de regim...Stiu ca e greu, iti impartasesc sentimentele...
pupic.gif hug.gif
Oricum, mi-am propus ca in momentul in care ajung sub 60 de kg, sa imi fac o oala de ardei umpluti (pentru ca la aia salivez eu )).gif ) si o zi intreaga numai asa ceva sa mananc. Apoi, reiau dieta! laugh.gif
pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Ai grija , pisik! Karin are dreptate, sigur se vor vedea la cantar micile abateri.
Pisik
Neatza!

Dupa un week-end plin de abateri f ingrasacioase, adica dulci si bune blum.gif revin pe baricade. Diseara s-ar putea sa iesim cu finuta la masa, ca o cheama elena, dar sper sa bag ceva usor.
La 8,30 avem nutritionista, ma gandesc sa mai tin o sapt regimul asta, ca sa reduc efectele zilei de ieri. O sa va, ma sfatuiesc si cu ea.

Meniul de sambata a continut seara branzeturi frantuzesti si 2 feluri de tort, iar ieri tiramisu, inghetata, prajitura cu visine blushing.gif toate in exces blushing.gif

Meniu partial azi:

Md; 1 si 1/2 felie paine dieta prajita + 50gr branzica fagaras + 1 felie sunca + rosie
G1: 250 gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline)+2 wassa integral + 1 cutie ton
G2: mar

Cina nu stiu; cred ca acasa iaurt si dupa nuritionista ceva in oras, de preferinta o salata

Pupici
anca veselie
tiramisu blink.gif buuuun rau wink1.gif
vezi ce zice si nutritionista pupic.gif
amalia0701
Ce a zis nutritionista?
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 10:05 AM) *

Ce a zis nutritionista?

Am slabit 3 kg in 3 sapt, deci atat cat scrie la carte. Mie mi se pare putin, dar poate e mai bine asa.
Mie nu mi-a schimbat meniul semnificativ. Am asa:

MD: 1 felie paine secara + 50 gr branza (mozarella, cas, branza vaci, chiar si cascaval dietetic) + 50 gr sunca slaba sau muschi file + rosie, castravete
G1: 250 gr fructe (chiar si banana) - doar un tip de fructe
P:salata cu de toate si ulei masline + 100 gr branza (mozarella, cas, urda) + 1 felie paine secara
G2: fructe (doar un tip, doar mar, grep, porto, nu capsuni, banana, spre deosebire de dimineata)
C: salata ca la pranz + 150 gr pui + un iaurt 200 ml

Si pe 13 iarasi consult.
I-am zis ca mai calcam si stramb ca oameni suntem si a zis ca sa sarim peste cina 2-3 zile dupa abateri. Eu voi alege totusi sa pap iaurtul la cina ca nu pot fara nimic.

Sper ca pana pe 13 sa mai dau jos trei si atunci o las mai moale...
amalia0701
pupic.gif
Felicitari!
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 10:59 AM) *

pupic.gif
Felicitari!

Mercic pupic.gif
nusarich
bravo pisik! asta da ambitie! uite-asa ajungi fotomodel pana la vara...
ina_ceva
cheer.gif f bine 1kg pe saptamana wink1.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 22-05-2007, 11:22 AM) *

bravo pisik! asta da ambitie! uite-asa ajungi fotomodel pana la vara...

Ehe, poate imbaracata, ca dezbracata e cam jaleee, celulita e in floare; de masaj nu prea mai am bani si l-am rarit, de bicla si pilates nu mai am timp deloc; ce ma mai salvez cu mersul pe jos...

Mercic fetelor de incurajari, conteaza f mult. Mai ales ca ieri am avut niste draci ca era bucataria full de dulciuri super bune si manca toata lumea, inclusiv grasutele (care baloteaza ca spartele) si eu mi-am umplut cana cu apa si am iesit cu un nod in gat. Mi-a fost ciuda rau multa vreme, imi venea sa urlu si sa plang si am fost tentata sa ma intorc sa dau iama. Noroc ca m-am abtinut...
anaoi
super pisik...da un pic de vointa imensa si lui dylly.
Pisik
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 12:03 PM) *

super pisik...da un pic de vointa imensa si lui dylly.

Ti-as da, dar e la fundu sacului si la mine....iubesc prea mult dulciurile...dar pt moment le rezist cat de cat ok zic eu; doar ca nu am de gand sa enunt complet, in week-end imi propun sa am mici scapari blum.gif
anca veselie
pisi sunt tare mandra de tine ca ai rezistat pupic.gif pupic.gif cheer.gif iti inteleg frustrarea hug.gif
incearca crema anticelulitica, eu zic ca functioneaza.
si 1 kg/ sapt e f bine cheer.gif
Pisik
Meniul de ieri l-am completat cu o salata cu pui si ulei de masline la city grill si un iaurt zuzu 0,1%. Pe la zece si am iesit cu finii la restarant si am gustat o pasta (o bucata pasta tip penne) si o gurita de carne de porc, dar exact o gurita. In rest, limonada fara zahar (nu credeam ca sunt capabila, dar uite ca sunt)

Meniu azi:

MD: 1 kiwi pt digestie; un pic mai tarziu: paine integrala (1 felie si un pic) + 40 gr branza vaci + 2 felii subtiri rau de sunca pui + rosie, castravete
G1:250 gr capsuni
P: salata cu de toate si ulei de masline + 100 gr mozarella + 2 wassa intergral
C: salata cu de toate + pui + iaurt

Diseara film la 21:30 dar sper sa fiu cuminte. Si sper sa reusesc si sa merg putin
anaoi
neata...o zi super, desi e o vreme bleah
Karin
floare.gif hug.gif Bravo pentru cele 3 kg. wink1.gif
Si spor la munci azi si la dieta, desigur! pupic.gif
Pisik
CITAT(Karin @ 23-05-2007, 09:36 AM) *

floare.gif hug.gif Bravo pentru cele 3 kg. wink1.gif
Si spor la munci azi si la dieta, desigur! pupic.gif

Multumesc pupic.gif
nusarich
pisik, ce contine salata ta de la pranz de obicei? ma gandesc sa-mi mai aiu si eu la job (in cazul in care as gasi o portita sa am si timp...)
ina_ceva
pisikule pupic.gif

La ce film mergi diseara?
Pisik
CITAT(nusarich @ 23-05-2007, 09:44 AM) *

pisik, ce contine salata ta de la pranz de obicei? ma gandesc sa-mi mai aiu si eu la job (in cazul in care as gasi o portita sa am si timp...)

eu imi fac o casoleta de inghetata plina si contine asa: salata verde, 1 rosie, 1 castravete mic sau o bucata echivalenta de castravete mare, o ridiche mare, un fir capa verde, 2 lingurite ulei masline. La aceasta "baza" se adauga fie o cutie ton in apa, fie 100 gr branza (mozalla, cas, urda, cascaval dietetic), fie 100 -150 gr pui (piept) la gratar sau cuptor, fie 100 gr sunca slaba.
Si se papa impreuna cu 1-2 felii paine secara sau 2 felii wassa integral

Eu zic ca e satioasa si buna pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 10:42 AM) *

pisikule pupic.gif

La ce film mergi diseara?

as vrea la shrek 3
acu am aflat ca e doar de la 20.30 nu si de la 21.30 cum credeam eu; si sotul termina franceza la 20:15; o sa ma duc eu inainte sa iau bilete si sper sa ajunga si el; mergi, ne vedem? wink1.gif
Nessie
Pisik, felicitari! clap.gif Stiu ca ti se pare putin, dar gandeste-te la perioada in care nu slabeai NIMIC!! E super ca se vede ceva si e normal sa slabesti mai incet pentru ca organismul tau e trecut prin mutle diete. floare.gif Bafta multa cu dieta si vizionare placuta la film. pupic.gif
ina_ceva
Asa aveam de gand; noi de obicei mergem un grup mai mare de prieteni. Dar miercurea trecuta s-a discutat 5 ore despre filmul la care sa mergem si miercurea asta va fi cam tot asa, dar vom alege intre film si meci. blink.gif dry.gif mad.gif . Inainte nu era asa de greu de iesit la un film; acum imi vine sa ma urc pe pereti cand vine ziua de miercuri.
Lacry
Felicitari Pisik! cheer.gif Grozav tickerul tau!
Hai, ca acum ma ambitionez si eu )).gif Macar un kil sa dau jos pana miercurea viitoare, cand Moaca implineste anul... ca avem musafiri! Si inca o jumatate de kil pana pe 2 iunie cand ii tai motul...nu ar fi rau! blum.gif Vrabia viseaza stii-tu-ce lol.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 12:27 PM) *

Pisik, felicitari! clap.gif Stiu ca ti se pare putin, dar gandeste-te la perioada in care nu slabeai NIMIC!! E super ca se vede ceva si e normal sa slabesti mai incet pentru ca organismul tau e trecut prin mutle diete. floare.gif Bafta multa cu dieta si vizionare placuta la film. pupic.gif

Multuesc mult! Ai grija de tine, ca am citit ce program ai blink.gif

CITAT(Lacry @ 23-05-2007, 12:58 PM) *

Felicitari Pisik! cheer.gif Grozav tickerul tau!
Hai, ca acum ma ambitionez si eu )).gif Macar un kil sa dau jos pana miercurea viitoare, cand Moaca implineste anul... ca avem musafiri! Si inca o jumatate de kil pana pe 2 iunie cand ii tai motul...nu ar fi rau! blum.gif Vrabia viseaza stii-tu-ce lol.gif

Daca te tii de treaba cum am vazut eu vei reusi! Sunt sigura de asta. Eu vreau pana pe 15 iulie sa ajung la 65 sau macar 67, sper sa reusesc
Bafta pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 12:29 PM) *

Asa aveam de gand; noi de obicei mergem un grup mai mare de prieteni. Dar miercurea trecuta s-a discutat 5 ore despre filmul la care sa mergem si miercurea asta va fi cam tot asa, dar vom alege intre film si meci. blink.gif dry.gif mad.gif . Inainte nu era asa de greu de iesit la un film; acum imi vine sa ma urc pe pereti cand vine ziua de miercuri.

Pai ia doar babuinul de aripa si mergeti si voi ca 2 porumbei, fara gasca, daca sunt asa nehotarati dry.gif
ina_ceva
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. wink1.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 01:34 PM) *

Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. wink1.gif
Scuze ca sunt off topic blushing.gif , dar cum e acolo in comparatie cu Mall-ul? Au Natchos, popcorn, chestii, trestii? laugh.gif
bubbles
Hey Pisik hug.gif .Felicitari pt kg si pt ticker pupic.gif .Eu m`am apucat de Pillates gym.gif si sper sa ma tin de cate 3 ori pe saptamana w00t.gif

Mi`am cumparatsi salteluta pt aerobic si incerc sa fac cate 20 minute dupa exercitiile lui mary winsor de pe cd .. ea zice ca 20 min pe zi de 3 ori pe saptamana asigura un succes garantat grin.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 03:09 PM) *

Scuze ca sunt off topic blushing.gif , dar cum e acolo in comparatie cu Mall-ul? Au Natchos, popcorn, chestii, trestii? laugh.gif

Nu au nachos. Au doar popcorn (meniuri cu diferite variante de suc); mars potzi sa-tzi cumperi daca tzi-e foame
bubbles
Pisik dar tu la ce dieta mai esti? blink.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 23-05-2007, 04:20 PM) *

Pisik dar tu la ce dieta mai esti? blink.gif

dieta mea de la nutritionist care e cam la fel doar ca la ranz pap branza, am voie si banana, etc.
programul ala de 20 min il fac si eu dar nu am mai facut demuuult de tot blushing.gif
bubbles
Eu am facut de 2 ori sapt asta blink.gif nu stiu de unde atata vointa lol.gif
emu
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 05:29 AM) *

hehe sugestie: ia-o pe pisik si duceti-va numai voua doua, lasati-i pe indecisi la urma )).gif mi-a placut shrek 3.. il vreau si pe asta pe dvd
axe10

E normal ca Gabi sa intrebe de prostii....sigur ca au...ca doar de aia e cinema....

Pisik, am venit aici sa te felicit ca nici nu stiu daca am apucat. La neuroni citesc cand apun in unele zile si pe urma postez kilometric si poate am omis. Eu zic ca pana la urma e super ok un kg pe saptamana...stii tu ca e mai bine sa slabesti incetisor. Spor in continuare! pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 24-05-2007, 08:01 AM) *

E normal ca Gabi sa intrebe de prostii....sigur ca au...ca doar de aia e cinema....

Pisik, am venit aici sa te felicit ca nici nu stiu daca am apucat. La neuroni citesc cand apun in unele zile si pe urma postez kilometric si poate am omis. Eu zic ca pana la urma e super ok un kg pe saptamana...stii tu ca e mai bine sa slabesti incetisor. Spor in continuare! pupic.gif pupic.gif

Multumesc mult Axe pupic.gif Da, e mai bine un kg/sapt decat deloc, dar vorba lui Karin, eu sunt mai grabita )).gif
Acuma nu am mai slabit deloc, dar nu disper. Nu reusesc totusi sa ma obisnuiesc cu ideea de regim, ma simt ca o condamnata, poftesc la toate alea si mi se pare nedrept sa nu mananc, nu mai am filosofia de anul trecut cand ziceam ca nu o sa mai mananc niciodata dulciuri in cantitati industariale. Acum ma vad oricand devorand un caton de prajituri asezonat cu o cutie de inghetata lol.gif

Meniu azi:
MD: ou teflon + 40 gr cascaval dietetic (cam sarat) + paine scandurica (aprox 1 felie jumate) +rosie, castravete
G1:200 gr capsuni
P: salata mare cu de toate si ulei de masline + 100 gr urda + 2 wassa intergral
C: probabil salata cu pui + iaurt sau doar iaurt

axe10
Cred ca toate suntem asa....nici eu nu zic ca nu poftesc....
Anna
Pisik nu abandona! pupic.gif Cum zice fetele 1 kg e enorm mai bine decat deloc. Si macar se duce nu vine!
cum e cascavalu asta dietetic? si de la ce firma? Nu stii si cate pct are biggrin.gif?
axe10
Annais te uiti pe eticheta si vezi cate grasimi are...cu cat sunt mai putine cu atat mai bine...eu ieri am gasit de la Milli un Dalia care nu l-am calculat dar e cu 20% grasime....
Anna
CITAT(axe10 @ 24-05-2007, 10:59 AM) *

Annais te uiti pe eticheta si vezi cate grasimi are...cu cat sunt mai putine cu atat mai bine...eu ieri am gasit de la Milli un Dalia care nu l-am calculat dar e cu 20% grasime....

pai stiu cum se face blum.gif
da ma gandeam ca deja a cautat careva si imi da mura in gura- firma X are eticheta albastra si mai stiu eu ce blushing.gif blushing.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 24-05-2007, 10:34 AM) *

Pisik nu abandona! pupic.gif Cum zice fetele 1 kg e enorm mai bine decat deloc. Si macar se duce nu vine!
cum e cascavalu asta dietetic? si de la ce firma? Nu stii si cate pct are biggrin.gif?

E borcea; are 30%grasime, calorii nu sunt trecute
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 24-05-2007, 08:01 AM) *

Nu neaparat. De exemplu Glendale Studio, Corso (parca asta e inainte de romana, pe dreapta) sunt foarte slab dotati (primul) sau deloc (al doilea) dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.