CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 12:49 AM)

Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta

de parca te obliga cineva sa mananci, de parca iti baga cu forta in gura. Esti stapana pe propria persoana si esti singura responsabila pt ceea ce mananci. Daca nu te poti eschiva si totusi trebuie sa mananci ingrasacioase, alege cele mai bune variante si mananca f putin, inclusiv din tort, nu trebuie sa mananci o felie intreaga. Aaaaa, daca nu poti sa te opresti doar la 1/2 din felie, atunci e vina ta, nu te poti controla, dar in cazul asta nu ai dreptul sa te plangi ca saracul cantar nu se misca. Mai bine incearca tu sa nu te mai invinovatesti, ci sa gandesti pozitiv si sa iti exersezi autocontrolul, iar daca mananci ceva, fa-o constient, fara regrete. Iti doresc sa te regasesti, sa fii din nou propria-ti stapana, nu mancarea

May, nu imi baga nimeni pe gat, e adevarat, dar uneori chiar nu te poti eschiva. Si, in plus, petrecerile si vizitele sunt singurele momente in care, im principiu, ma abat. Si o fac constient si controlat. Doar prajitura de aseara a fost ceva neprevazut si de aia m-am simtit vinovata. Dar azi pap cuminte, diseara putin garatar si un pic de tort si de maine cumintica. Oricum, am facut progrese, dupa prajitura nu am descjis frigiderul sa mai basculez vreo 2 ciocolati, ca "oricum am dat-o in bara"; poate pt voi nu e mare lucru, dar pt mine, la cum stiu ca faceam, e o mare diferenta.
Stiu ca in ultimele zile am luat-o razna putin de la regimul nutritionistei, dar gata, ma repun pe linia de plutire.
Amalia, petrecere frumoasa la nunta. Eu de regula la nunta din aperitive aleg sunca, cascaval, legumele, fara paine si fara chestiile grasimoase, gen icre, creme f grase, etc., apoi pestele il pap fara cartofi si daca e pane ii indepartez crusta; la friptura pap doar carnita de pui (daca este) cu salata, fara porc si cartofi, iar la dulce nu zic, ca acolo ling farfuria, sa nu zica mirii ca nu am apreciat efortul
Dar lasa, bagi o sarba rapida si un meneito si ai rezolvat-o