Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bubbles
Ziua .Ce faci Pisik ?Eu zic ca e numai bine 1kg pe sapt.Cam asa daus i eu jos. blum.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 24-05-2007, 01:20 PM) *

Ziua .Ce faci Pisik ?Eu zic ca e numai bine 1kg pe sapt.Cam asa daus i eu jos. blum.gif

Bine Andreea, incerc sa ma tin, mai taras, mai grabis de dieta. Uneori tin frumos, o mai dau in bara, mai ales in week-end, mai gust una alta, dar in mare e ok. In afara de faptul ca am zile de foamete crunta (ieri, azi) si in care ma revolt ca sunt la dieta si as abandona. Dar ceva ma tine pe linia de plutire momentan.
Cu sportul stau cam prost, am vazut ca esti f constiincioasa tu, bravo! pupic.gif
ina_ceva
Gandeste-te ca mergi asa de bine doar pentru ca ai fost cuminte. Asta poate te ambitzioneza mai mult hug.gif
anca veselie
pisiiii nu abandona cheer.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 03:22 PM) *

pisiiii nu abandona cheer.gif pupic.gif

nu abandonez stati linistite pupic.gif
macar gandindu-ma la tortul de sambata nu am voie sa o dau in bara pa aatunci, nu? ca sa il savurez fara remuscari blum.gif
anca veselie
dadadada! de acord!
Pisik
Aseara am dat-o putin in bara, adica am papat un iaurt, un mar si o inghetata dietetica (43 calorii) dry.gif Nu e mult, dar nu e corect

Meniu azi:
MD: o felie si 1/2 paine scandurica + 50gr branzica fagaras + 2 felii sunca pui + rosie, castravete
G1: Mar
P: salata cu de toate, ulei masline si 100 gr mozarella + 2 wassa intergral
G2: nu stiu dar cred ca nu o mai iau
C: nu stiu
Diseara mergem la o masa de afaceri (de la unu plec, sntem in intalnire toata ziua), nu stiu unde dar sper sa ma agat de o salata
Anna
neatza pisik pupic.gif iti tin pumnii sa gasesti o salata sau ceva permis pe acolo biggrin.gif
anca veselie
pisi sper sa reusiti cu bebe pe cale naturala pupic.gif nu dispera pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 01:07 PM) *

pisi sper sa reusiti cu bebe pe cale naturala pupic.gif nu dispera pupic.gif

E cel mai placut si frumos mod....mai ales incercarile... blushing.gif
Pisik
Na ca ma prinde noaptea bantuind pe aici, in loc sa fac "incercari" vorba lui Axe blushing.gif
Doar ca sotul e frant si maine munceste sad.gif
Si plus ca ma mustra si contiinta rau ca am fost tare porc. Si maine iarasi sunt. La restaurant am mancat o slata, care insa avea un sos dulce si pui prajit (in ulei de masline dar totusi) si am gustat cateva lingurite sanatoase de cremee brulee. Apoi am facut o plimbare prin parc cu iubi. Problema e ca el saracul mi-a facut surpriza si a montat o etajere pe care il rugam de mult sa o monteze si ca sa nu fie goala mi-a luat o prajiturica cartof si a pus-o pe ea doh.gif Si evident ca porcu a mancat-o la 23,30 doh.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Ma simt vinovata pana la cer si inapoi dar inapoi nu mai pot sa o dau, asa ca trebuie sa mi-o asum. Avand in vedere ca maine seara iarasi basculam tort nu imi ramane de facut decat sa incerc sa fac sport maine, sa dansez la party cat pot si duminica sa incerc sa pap putin. Si sa speram ca dezastrul nu e asa de mare.
Gata, m-am spovedit! Oricum, imi iau adio de la modificari in urmatoarea saptamana la cantar, macar sa nu creasca dry.gif
May
Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta dry.gif de parca te obliga cineva sa mananci, de parca iti baga cu forta in gura. Esti stapana pe propria persoana si esti singura responsabila pt ceea ce mananci. Daca nu te poti eschiva si totusi trebuie sa mananci ingrasacioase, alege cele mai bune variante si mananca f putin, inclusiv din tort, nu trebuie sa mananci o felie intreaga. Aaaaa, daca nu poti sa te opresti doar la 1/2 din felie, atunci e vina ta, nu te poti controla, dar in cazul asta nu ai dreptul sa te plangi ca saracul cantar nu se misca. Mai bine incearca tu sa nu te mai invinovatesti, ci sa gandesti pozitiv si sa iti exersezi autocontrolul, iar daca mananci ceva, fa-o constient, fara regrete. Iti doresc sa te regasesti, sa fii din nou propria-ti stapana, nu mancarea floare.gif hug.gif pupic.gif
amalia0701
Pisik eu te inteleg, caci si io am probleme la chef.
Sunt tare pofticioasa, tentatiile sunt mari si daca apuc sa gust, atunci mananc tot din farfurie.
Io deseara merg la o nunta, asa ca azi incerc sa mananc cat mai putzin, sa maresc distantza dinte mese si sa mananc mai putzin, ca per total azi , la noapte si maine sa nu depasesc 3000 de calorii.
O sa dansez cat de mult sa consum caloriile )).gif
Numai cand ma gandesc la 6 feluri de mancare la nunta, adica gustare rece, calda, 2 feluri de friptura, inghetzata si tort imi vine sa stau acasa )).gif , asta fara sa mai pun bauturile, oricum o sa beau doar apa plata.
Oare de ce om face noi romanii atata abuz de mancare?
Io cred ca un meniu cu gustare, friptura si tort era destul pentru nunta, dar asta e doar parerea mea.
Iti doresc sa fii cat mai cuminte la petrecere pupic.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 12:49 AM) *

Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta dry.gif de parca te obliga cineva sa mananci, de parca iti baga cu forta in gura. Esti stapana pe propria persoana si esti singura responsabila pt ceea ce mananci. Daca nu te poti eschiva si totusi trebuie sa mananci ingrasacioase, alege cele mai bune variante si mananca f putin, inclusiv din tort, nu trebuie sa mananci o felie intreaga. Aaaaa, daca nu poti sa te opresti doar la 1/2 din felie, atunci e vina ta, nu te poti controla, dar in cazul asta nu ai dreptul sa te plangi ca saracul cantar nu se misca. Mai bine incearca tu sa nu te mai invinovatesti, ci sa gandesti pozitiv si sa iti exersezi autocontrolul, iar daca mananci ceva, fa-o constient, fara regrete. Iti doresc sa te regasesti, sa fii din nou propria-ti stapana, nu mancarea floare.gif hug.gif pupic.gif

May, nu imi baga nimeni pe gat, e adevarat, dar uneori chiar nu te poti eschiva. Si, in plus, petrecerile si vizitele sunt singurele momente in care, im principiu, ma abat. Si o fac constient si controlat. Doar prajitura de aseara a fost ceva neprevazut si de aia m-am simtit vinovata. Dar azi pap cuminte, diseara putin garatar si un pic de tort si de maine cumintica. Oricum, am facut progrese, dupa prajitura nu am descjis frigiderul sa mai basculez vreo 2 ciocolati, ca "oricum am dat-o in bara"; poate pt voi nu e mare lucru, dar pt mine, la cum stiu ca faceam, e o mare diferenta.
Stiu ca in ultimele zile am luat-o razna putin de la regimul nutritionistei, dar gata, ma repun pe linia de plutire.

Amalia, petrecere frumoasa la nunta. Eu de regula la nunta din aperitive aleg sunca, cascaval, legumele, fara paine si fara chestiile grasimoase, gen icre, creme f grase, etc., apoi pestele il pap fara cartofi si daca e pane ii indepartez crusta; la friptura pap doar carnita de pui (daca este) cu salata, fara porc si cartofi, iar la dulce nu zic, ca acolo ling farfuria, sa nu zica mirii ca nu am apreciat efortul blum.gif
Dar lasa, bagi o sarba rapida si un meneito si ai rezolvat-o pupic.gif

bubbles
Hey pisik yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .. cu rusii pe cap si cu 64.5 kg desi joi aveam 63 dar fara rusi sorry.gif .
Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara grin.gif .
Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare grin.gif .
Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg wink1.gif cat mine...numai eu stationez si mai si semnalizez lol.gif .Oricum nu schimb ticker`ul ca sa ma ambitionez sa tin bine in continuare blum.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 26-05-2007, 11:46 AM) *

Hey pisik yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .. cu rusii pe cap si cu 64.5 kg desi joi aveam 63 dar fara rusi sorry.gif .
Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara grin.gif .
Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare grin.gif .
Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg wink1.gif cat mine...numai eu stationez si mai si semnalizez lol.gif .Oricum nu schimb ticker`ul ca sa ma ambitionez sa tin bine in continuare blum.gif

hello!
E, cantarul meu oscileaza 69-70 dar am pus si eu asa de incurajare )).gif
Tu nu te mai stresa ca arati f bine, stii parerea mea wink1.gif
Cum stai cu pregatirilede nunta?
bubbles
Ufff cum sa stam..deja incepe stress`ul .. numai cand ma candesc imi vine sa plang lol.gif ca nu voi mai fi dnra lui mama sorry.gif .Tb sa preg si invitatiile de acum iar dupa ce termin sesiunea pe 15 iulie..ma duc la mama la Craiova 2 saptamani sa`mi iau tinutele yahoo.gif .Abia astept.Doar ca tb sa mai dau un pic jos pana atunci lol.gif .Oricum am niste emotii ca daca ma gandesc o zi intreaba .. nu pot manca nimic toata ziua lol.gif .Sper ca ai inteles grin.gif
May
Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e. pupic.gif Si sa stii ca e lucru mare ca dupa praji de aseara nu ai mancat si altceva ``ca tot ai dat-o in bara``, e o dovada de vointza cheer.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 03:31 PM) *

Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e. pupic.gif Si sa stii ca e lucru mare ca dupa praji de aseara nu ai mancat si altceva ``ca tot ai dat-o in bara``, e o dovada de vointza cheer.gif

E, si mie mi s-a parut un pic cam dur mesajul tau, dar mi-am dat seama ca ai facut-o fara intentie. Eu nu sunt suparacioasa pupic.gif
O sa incerc sa nu ma mai dau de ceasul mortii, de fapt f vinovata nu ma simt, am devenit cam nesimtita cu dieta fata de anl trecut, adica daca poftesc pap, ca doar nu e nimeni cu biciu in urma mea, esential e ca am renuntat in mare masura la obiceiurile daunatoare si nu mai rad cel putin 2 prajituri + 1 ciocolata pe zi blink.gif

O sa pun si meniurile, nu de alta dar sa ma vad si cand sunt cuminte si cand nu

Meniu ieri:

MD: 1 si 1/2 felie paine + 50 gr fagaras + 2 felii sunca pui + rosie, castravete
G1: mar
P: salata cu de toate, ulei de masline + 2 wassa integral + 100 gr mozarella
G2: un bastonas de cascaval + castravete
C: salata cu salata verde, ceva morcov si telina (cateva fire), un sos dulceag si cam grasut si pui prajit in ulei de masline; cateva guri cremee brulle si inghetata de vanilie cu mar
la 23;30 - o prajitura cartof doh.gif

Meniu azi:

MD: 1 felie paine integrala + 1 feliuta transparenta sunca de pui + 25 gr fagaras + rosie, castravete
G1: caspuni 250 gr
P: un castron salata cu de toate, 1 si 1/2 lingurita ulei masline + 2 wassa integral + 175 ml zuzu 0,1%
G2: probabil mar
C: scriu maine in fctie de ce pap la party
axe10
Si eu sunt pofticioasa, asa ca inteleg pofticiosii....ma bucur sa aud ca sotul nu prea da pe alaturi....tu esti ok dar el are de unde si un scop pt care trebuie sa dea jos!...tine-te tare si pt el....
anca veselie
pisi oricum te-ai cumintit foarte tare! este imposibil sa nu mai avem cate-o abatere din cand in cand, oameni suntem pupic.gif ideea e sa o facem cu masura. si eu am scapat ieri in 2 dots si 2 patratele de cioco neagra blushing.gif se mai intampla.
bubbles
hey pisikule yahoo.gif .Ce faci?Pe unde umblii?E normal sa mai pacatuiesti din cand in cand grin.gif ca doar nu esti de fier wink1.gif .Pe mine ma vede babu cand e acasa ca mai dau semne sa iau cate ceva in gura seara si iar imi zice "Nu stii ca nu ai voie sa mananci seara? " blink.gif Pe de`o parte e bun ca imi face bine ca are grija de mine wink1.gif .Ieri s`a ametit bine la garatr si atat am ras de el lol.gif lol.gif .Vorbea numai de`ale lui si vb singur.La un mom dat m`a luat ins pinare si face la mine ca ce ai slabit lol.gif lol.gif .Inainte nu ma putea lua numai pe un umar lol.gif .Am ras cu lacrimi .Azi am facut Pillates`u ca sa recuperez ce am mancat ieri si aseara mi`am facut si kilo - kick`ul si mi`a aratat cantarul 63.9 kg yahoo.gif .Poate`si revine blink.gif .
Scz ca te`am batut pleasantry.gif atat la cap .. pupici multi si astept meniul pokey.gif
Pisik
Hello hello!

Bubbles, stiu ca toti avem scapari, la mine au fost cam maricele in ultimele zile, dar sper sa imi revin, mai ales ca vin perioade grele, cu ziua sotului si aniversarea de 5 ani de relatie, asa ca pana atunci trebuie sa fiu cumintica ca sa imi permit sa ma rasfat )).gif
Sambata la party nu am fost cuminte, am papat saratele, alune si tort blushing.gif , ieri am fost relativ ok, doar am ciugulit 2 alune, am pus pe limba unpic de cioco, crusta de la pantenone, asa, de`pofta si am baut un paharde socata, ca nu mai bausem din copilarie )).gif In rest am papat regulamentar.
Iar de astazi iarasi pe cai.

Meniu:
MD: 1 felie paine dieta + 50 gr branza vaci + 50gr sunca curcan + rosie, castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ridiche), ulei de masline, 150 gr pui + 1 felie paine dieta
G2: mar
C: iaurt zuzu 0,1%

Sper sa reusesc cateva zile sa pap doar iaurt la cina, sa diminuez abaterile, sper sa reusesc.

Pup fetele pupic.gif
anca veselie
incearca pisikule pupic.gif ce pofta de socata mi-ai facut!
Pisik
M-am mai ambitionat putin ca am vorbit cu cineva care tot la tipa asta merge, are deja peste 2 luni si a slabit vreo 10 kg. Bine, face si stimulare si nu a mai tinut regimuri, deci merge mai bine ca la mine. Dar, desi foamea este imensa (nu stiu ce am, efectiv as devora tot) incerc sa ma tin, vreau sa vad odata 67 pe cantar, de 65 nu mai zic ca deja visez...dar mai important este ca vreau sa ma simt bine in haine
anca veselie
hai ca o sa slabesti sigur pupic.gif putina vointa pupic.gif
cum mai e cu colega noua?
ina_ceva
Incearca sa invingi foamea cumva; fructe nu ai voie sa mananci prea multe?
Ma gandesc ca mai bine pacatuiesti cu fructe decat cu altceva
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-05-2007, 05:29 PM) *

hai ca o sa slabesti sigur pupic.gif putina vointa pupic.gif
cum mai e cu colega noua?

relativ ok. ea merge la aceeasi nutritionista ca si mine. ea e in regula, pana la urma ea a stiut ce vrea si a pretins, eu sunt aia fara curaj; si ea nu e de vina, seful meu a luat decizia; eu nu am o problema cu ea si cu ce face ea, ci cu felul in care schimbarea asta e perceputa de colegi, de cei din exterior si de faptul ca ma taraie pe mine si nu ma facem odata manager!

CITAT(ina_ceva @ 28-05-2007, 05:33 PM) *

Incearca sa invingi foamea cumva; fructe nu ai voie sa mananci prea multe?
Ma gandesc ca mai bine pacatuiesti cu fructe decat cu altceva

am voie doua ca gustari, dimineata si dupa amiaza. mai pap eu si seara cate un mar sa pacalesc foamea dar acum mi-e foame de mancare si de prostii, nu de fructe dry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Lasa Pisik ca nu mai ai mult pana la 65 kg wink1.gif .Plecam la plaja blink.gif si mie mi`e rusine sa ma dezbrac lol.gif .Sa vz dezastru la mine lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 29-05-2007, 11:12 AM) *

Neata yahoo.gif .Lasa Pisik ca nu mai ai mult pana la 65 kg wink1.gif .Plecam la plaja blink.gif si mie mi`e rusine sa ma dezbrac lol.gif .Sa vz dezastru la mine lol.gif

Neatza! Exagerezi ca de obicei mad.gif
Anna
pupic.gif Pisik...pe unde umblii?
Ia sa vedem..care e meniul tau azi? blum.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 29-05-2007, 09:49 PM) *

pupic.gif Pisik...pe unde umblii?
Ia sa vedem..care e meniul tau azi? blum.gif

Tocmai ce am ajuns si eu, am fost cu finuta sa vedem de flori pt nunta.

Azi am fost cuminte da tot nu am facut pilates blushing.gif

MD:
1 ou teflon + 50 gr branza vaci + 1 felie paine dieta + rosie, castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ridiche), 2 linurite ulei masline + 100 gr cas dulce + 1 felie paine dieta
C: iaurt zuz 0,1%
cheer.gif
dany
Neata , Pisi !

Imi place cum ai papat ieri. Nu mai fii supi ca nu ai facut pillates , iti vei reveni tu si cu asta incet-incet.

O zi faina ! hug.gif
axe10
Am vazut ca pe Euforia e o emisiune de la 7 dimineata cu pilates...o sa-l pun pe Florin sa mi le inregistreze pe DVD. Daca o sa mi se para interesante o sa va fac si voua copii....
Pisik
CITAT(danyhoney @ 30-05-2007, 07:20 AM) *

Neata , Pisi !

Imi place cum ai papat ieri. Nu mai fii supi ca nu ai facut pillates , iti vei reveni tu si cu asta incet-incet.

O zi faina ! hug.gif

Neatza! pupic.gif
Seara pe la unspe am dat-o in bara cu un strop de kinder joy, mai mult crema ciugulita dar oricum, na na merit blum.gif
Mai incerc cateva zile sa iau doar iaurt la cina pe cat posibil, si apoi revin la masa mea de pui cu salata si apoi iaurtul, ca nu e bine totusi sa pap asa putin la o masa.

Meniu azi:
MD: 1 felie si 1/2 paine dieta + 50 gr branza fagaras + 50 gr sunca curcan + rosie, castravete
G1: mar
P: salata, 2 lingutire ulei masline, 100 gr mozarella, 1 felie paine dieta
C: nu stiu, probabi;l iaurt si altceva nu stiu

CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 08:40 AM) *

Am vazut ca pe Euforia e o emisiune de la 7 dimineata cu pilates...o sa-l pun pe Florin sa mi le inregistreze pe DVD. Daca o sa mi se para interesante o sa va fac si voua copii....

initial nu o sa ti se para, o sa zici ca sunt usoare si ca sunt frectie, dar de abia cand te tii de ele, vezi ca nu e asa deloc
axe10
Pai macar sa le am ca acum vine vacanta si pleaca copilul la tara si o sa am si eu mai mult timp pt mine!
bubbles
Neata Pisik cheer.gif .Axe si eu la inceput cand am vazut pe dvd ziceam ca doamne cat pot fi de plictisitoare si cand am incercat sa le fac si am vazut ca transpir mai ceva ca pedaland pe bicla..mi`am dat seama ca de fapt astea lucreaza cam toate grupele importante de muschi blink.gif .Sper sa intelegi blum.gif .
Pisik lasa ca putina crema nu`i asa mare dezastru .Si eu am reusit sa ma abtin de la dulce .Sper sa ma tina vointa ca mai am doar 2 luni pana la nunta si oricum am emotii de acum. doh.gif
Anna
Neata pisik pupic.gif
Spor la treaba! cheer.gif
ina_ceva
Mi-ati facut pofta cu pilattes, ma bag si eu diseara la o tura grin.gif

Cum merge, pisik, aceeasi pofta mare de chestii interzise? pupic.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 12:07 PM) *

Mi-ati facut pofta cu pilattes, ma bag si eu diseara la o tura grin.gif

Cum merge, pisik, aceeasi pofta mare de chestii interzise? pupic.gif

Ina, merge si nu merge. Incerc sa ma redresez singura, dar poftele mari sunt in crestere, mi-e si foame, m-am saturat de salate si chestii interzise, am pofta de snitel cu cartofi, eu care nu am pasiuni din astea, dar cred ca am o stare de saturatie...de dulciuri nu mai zic, mai bine ma abtin dry.gif
Dar mai rabd si eu putin, ca week-end-ul celalalt, cu 9, il serbam pe sotulica, inainte, de azi intr-o sapt e ziua lui, deci e rost de bunatati )).gif
bubbles
Pisik stiu ca tu mancai perle de branza la dorna cu smantana nu eusa_think.gif Are doar 1.5p la 100g cele cu 2 % grasime??Asta daca iti mai aduci aminte blum.gif
anca veselie
pisi mai rezista putin cheer.gif
eu m-am ambitionat luni la sala cand ne-a spus instructoarea ca de-abia din punctul in care zicem ca nu mai putem sa facem slabim, pana atunci e mentinere doh.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 12:12 PM) *

Pisik stiu ca tu mancai perle de branza la dorna cu smantana nu eusa_think.gif Are doar 1.5p la 100g cele cu 2 % grasime??Asta daca iti mai aduci aminte blum.gif

parca da, dar are valori trecute din cate imi amintesc
bubbles
Da da..am calculat gata.Am vazut si reclama la inghetat care ziceai tu de la delta...slim and .. nu mai stiu cum cu 43 cal parca blum.gif .Sa vad poate gasesc si eu grin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 12:36 PM) *

Da da..am calculat gata.Am vazut si reclama la inghetat care ziceai tu de la delta...slim and .. nu mai stiu cum cu 43 cal parca blum.gif .Sa vad poate gasesc si eu grin.gif

Da, are 0,7pcte/bucata, calculat de mine, special pt voi pupic.gif

Pisik
Am o stare super tampa, parca ma roade stomacul desi am mancat si ma simt asa lesinata...
anca veselie
pisi am uitat sa scriu: foarte dragutz din partea lui sotulica sa-ti dea trandafirul si oul pupic.gif
ina_ceva
ou, ce ou? Am ratat vreo postare?
anca veselie
ou kinder, a scris si la neuroni si a si declarat ca si-a baga putin boticul naughty.gif
ina_ceva
aaa blushing.gif sincer spun ca nu am apucat sa citesc la neuroni de doua zile si mi-e nu-stiu-cum
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.