Pisik, unde ai fost la mare? Cumva la 2 Mai? Daca da, inseamna ca era cat pe ce sa ne vedem
Ia incearca sa tii o saptamana regimul fara abateri..rezultatele te vor motiva fantastic, vei vedea!
Nu, am fost la Mamaia ca era mai aproape si aveam niste prieteni acolo. Dar vom "ataca" 2 Mai-ul cat de curand, pt ca duce cumnata-miu rulota pe plaja si noi vom fi cam singurii abonati, ca ei mai au putin si nasc (cumnata-mea evident
Cat despre dieta fara abateri, sapt asta mi-e imposibil, ca am f multe aniversari. Sapt viitoare incerc. Stiu ca motiveaza si mi-e ciuda ca am avut atatea abateri si nu am mai dat jos un gram de ceva vreme. Oricum, eu salbesc f greu, asa ca exact abaterile imi lipseau
Meniul de ieri il completez cu cina:
-salata (salata verde, pui, rosie, castravete, ulei)
-0 bucatica mica pizza quatro fromagi
-cateva linugite mici panna cota
Incerc sa urmez exemplul lui Karin cu abaterile mici. de "gust"
Meniu azi pana diseara cand ma asteapta un baritai tortul si ceva cina speciala cu sotu
MD: 50 gr branzica de vaci si fagaras, 2 wassa integral si o feliuta mica paine, rosie castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (salata, rosie, castravete, ulei masline), paine "scandurica", 100 gr mozzarella, 1 iaurt zuzu 0,1%
G2: mar
Sper ca cina sa nu fie un dezastru. De maine pana sambata cumintenie scrie pe mine