Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
CITAT(luchi @ 05-06-2007, 06:56 PM) *

Pisik, unde ai fost la mare? Cumva la 2 Mai? Daca da, inseamna ca era cat pe ce sa ne vedem grin.gif .
Ia incearca sa tii o saptamana regimul fara abateri..rezultatele te vor motiva fantastic, vei vedea! floare.gif

Nu, am fost la Mamaia ca era mai aproape si aveam niste prieteni acolo. Dar vom "ataca" 2 Mai-ul cat de curand, pt ca duce cumnata-miu rulota pe plaja si noi vom fi cam singurii abonati, ca ei mai au putin si nasc (cumnata-mea evident grin.gif ). Asa ca, cu prima ocazie cand vin la 2 mai iti dau pm sa imi dai nr, poate ne vedem

Cat despre dieta fara abateri, sapt asta mi-e imposibil, ca am f multe aniversari. Sapt viitoare incerc. Stiu ca motiveaza si mi-e ciuda ca am avut atatea abateri si nu am mai dat jos un gram de ceva vreme. Oricum, eu salbesc f greu, asa ca exact abaterile imi lipseau dry.gif

Meniul de ieri il completez cu cina:
-salata (salata verde, pui, rosie, castravete, ulei)
-0 bucatica mica pizza quatro fromagi blushing.gif
-cateva linugite mici panna cota blushing.gif

Incerc sa urmez exemplul lui Karin cu abaterile mici. de "gust" blum.gif

Meniu azi pana diseara cand ma asteapta un baritai tortul si ceva cina speciala cu sotu blushing.gif

MD: 50 gr branzica de vaci si fagaras, 2 wassa integral si o feliuta mica paine, rosie castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (salata, rosie, castravete, ulei masline), paine "scandurica", 100 gr mozzarella, 1 iaurt zuzu 0,1%
G2: mar

Sper ca cina sa nu fie un dezastru. De maine pana sambata cumintenie scrie pe mine blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pisik am vazut ce ai scris la neuroni dar sa stii ca la picioare sunt plinutza tare .. la pulpe blink.gif si de acolo vreau sa mai slabesc wink1.gif .Azi noapte am calcat si eu stramb .. cu 2 cornuri simple ca ma rodea stomacul si ma ardea pe esofag ohmy.gif .Ciudat dar nu mi`e pofta de dulce .. ci de mancare normala blink.gif .
tu ce mai faci? Sa savurezi si pt mine tortul ala tiramisu blum.gif ca eu nici macar pe o inghetata nu am pus gura grin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 06-06-2007, 09:50 AM) *

Neata yahoo.gif .Pisik am vazut ce ai scris la neuroni dar sa stii ca la picioare sunt plinutza tare .. la pulpe blink.gif si de acolo vreau sa mai slabesc wink1.gif .Azi noapte am calcat si eu stramb .. cu 2 cornuri simple ca ma rodea stomacul si ma ardea pe esofag ohmy.gif .Ciudat dar nu mi`e pofta de dulce .. ci de mancare normala blink.gif .
tu ce mai faci? Sa savurezi si pt mine tortul ala tiramisu blum.gif ca eu nici macar pe o inghetata nu am pus gura grin.gif

eu zic ca esti super ok, dar daca tu mai vrei sa dai jo, ok. poate prin sport s-ar rezolva mai bine si nu ai da nici "bubele" jos wink1.gif
bubbles
Pai de aia si fac Pillates care are o aprte numai pt picioare wink1.gif .As mai vrea pana la 55 kg si sper sa si reusesc ca apoi vad eu cum se aseaza hainele si daca va tb voi face ca miha .. voi mai pune inapoi 1-2 kg grin.gif .Asa rau imi pare de aseara cu cornurile mele sorry.gif .asa ca azi mananc mai putin wink1.gif .Bubele le dau cu alifie si trec lol.gif

Tu ce inaltime ai? wink1.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 06-06-2007, 10:06 AM) *

Bubele le dau cu alifie si trec lol.gif

Vezi sa nu treaca de tot blum.gif blum.gif
julyalina
despre ce bube vorbitzi? dry.gif
bubbles
July la sani ne refeream .. ca am 2 bube mai ales acum cum am slabit lol.gif .Ina daca trec de tot strang bani si imi pun unele false lol.gif .
anaoi
neata, copile pisicos
anca veselie
LA MULTI ANI!!!! pt sot de pisik biggrin.gif give_rose.gif sa fiti fericiti sanatosi, sa va iubiti mult si va doresc un bebe pisik pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 06-06-2007, 10:06 AM) *

Pai de aia si fac Pillates care are o aprte numai pt picioare wink1.gif .As mai vrea pana la 55 kg si sper sa si reusesc ca apoi vad eu cum se aseaza hainele si daca va tb voi face ca miha .. voi mai pune inapoi 1-2 kg grin.gif .Asa rau imi pare de aseara cu cornurile mele sorry.gif .asa ca azi mananc mai putin wink1.gif .Bubele le dau cu alifie si trec lol.gif

Tu ce inaltime ai? wink1.gif

1,77 si nu mai am pasarica sa ajung la 60-62 de kile; ma multumesc si cu 67, dar sa ma simt eu bine si sa arat ok; si acum la 69 sunt relativ ok, nu mai e dezastru ca la 75 cand chiar nu imi placea

CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 11:10 AM) *

LA MULTI ANI!!!! pt sot de pisik biggrin.gif give_rose.gif sa fiti fericiti sanatosi, sa va iubiti mult si va doresc un bebe pisik pupic.gif pupic.gif

Multumesc mult mult de tot pupic.gif si multumesc ca ai tinut minte pupic.gif

CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 10:22 AM) *

neata, copile pisicos

Neatza la pranz pupic.gif
julyalina
LA MULTI ANI ! si de la mine pupic.gif sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el naughty.gif
Pisik
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 11:58 AM) *

LA MULTI ANI ! si de la mine pupic.gif sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el naughty.gif

Sarumana mult! Si felicitari pt ticker, vad ca merge in jos, bravos!
anca veselie
pupic.gif pupic.gif cu hainele cum mai stai?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 12:22 PM) *

pupic.gif pupic.gif cu hainele cum mai stai?

relativ ok, mai ai pantaloni care crapa si unii car nu ma incap, dar acum in haine de vara a mai usor blum.gif
ina_ceva
Memoria ma lasa, noroc cu altii pupic.gif La multi ani sotzului tau si multe clipe fericite alaturi de el!!!
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 06-06-2007, 01:17 PM) *

Memoria ma lasa, noroc cu altii pupic.gif La multi ani sotzului tau si multe clipe fericite alaturi de el!!!

Multumesc mult pupic.gif
axe10
La multi ani Florin!
anaoi

lecitina tre s aia si dylly

LA MULTI ANI pt al tau sot, pisik
anaoi
pa pisik...
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sanatosi! floare.gif
honey79
Urez si eu LA MULTI ANI !! sotului. Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti mult mult. Sa-i indeplineasca Doamne-Doamne toate toate dorintele.
Pupicei dulcei, Pisikut micut.
May
La multi ani lui Pisic, sotul lui Pisik )).gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
honey79
Ahhhh..May... eu acum am vazut ca noi ne-am inscris imediat una dupa cealalta pe site. biggrin.gif Tu esti membrul nr. 83 iar eu 84. He he...
Pisik
CITAT(axe10 @ 06-06-2007, 01:53 PM) *

La multi ani Florin!

O sa ii transmit pupic.gif

CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 01:55 PM) *

lecitina tre s aia si dylly

LA MULTI ANI pt al tau sot, pisik

Multumesc mult Dyllysor, bye bye pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 06-06-2007, 04:08 PM) *

Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sanatosi! floare.gif

Multumim si voi la fel

CITAT(honey79 @ 06-06-2007, 04:17 PM) *

Urez si eu LA MULTI ANI !! sotului. Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti mult mult. Sa-i indeplineasca Doamne-Doamne toate toate dorintele.
Pupicei dulcei, Pisikut micut.

Multumesc mult Honey. Si voi sa va indepliniti toate dorintele, pt ca sunteti un cuplu de oameni buni, meritati din plin

CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 04:34 PM) *

La multi ani lui Pisic, sotul lui Pisik )).gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O sa ii transmit Pisicului )).gif multumim

UOf, Pisicul meu sarbatorit e in sedinta si cine stie cand scapa sad.gif
Sper ca nu f tarziu, ca totusi e ziua lui
michelle
Sarbatoriti deci cheer.gif La multi ani sotului, viata fericita alaturi de tine si de viitorii bb pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 06-06-2007, 05:42 PM) *

Sarbatoriti deci cheer.gif La multi ani sotului, viata fericita alaturi de tine si de viitorii bb pupic.gif

Multumim din suflet. Si voi sa aveti parte de o nunta ca in povesti, asa cum va doriti si meritati pupic.gif
May
CITAT(honey79 @ 06-06-2007, 04:08 PM) *

Ahhhh..May... eu acum am vazut ca noi ne-am inscris imediat una dupa cealalta pe site. biggrin.gif Tu esti membrul nr. 83 iar eu 84. He he...

Nici eu nu am observat w00t.gif ce chestie w00t.gif
nusarich
La Multi Ani! sotului tau, pisik, sa aveti parte de clipe superbe pana la adanci batraneti alaturi de cati pisici mici vreti voi!

P.S. ieri nu mi-a mers netul nici la job nici acasa mad.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 07-06-2007, 09:32 AM) *

La Multi Ani! sotului tau, pisik, sa aveti parte de clipe superbe pana la adanci batraneti alaturi de cati pisici mici vreti voi!

P.S. ieri nu mi-a mers netul nici la job nici acasa mad.gif

Multumesc mult Nusa, sa dea Dumnezeu!

Dupa cum am scris si la neuroni, nu am fost cuminte devil.gif
Meniu cina ieri:
salata, 175 gr pui la gratar, frappe de fructe blushing.gif , tiramisu, cioco milka (fara numar, vorba manelistilor) blushing.gif devil.gif

Meniu propus azi:

MD: paine scandurica aprox 1 felies si 1/2, 1 felie sunca, 40 gr branza vaci, rosie, castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete), ulei masline, 120 gr pui la cuptor, aprox 1 felie scandurica, 1 iaurt
G2: mar
C: incerc nimic sau max un iaurt
honey79
Multi pupici pisiciosi. wink1.gif
Sa ai o zi frumoasa, fara batai de cap si plina de evenimente placute.
Pisik
CITAT(honey79 @ 07-06-2007, 11:19 AM) *

Multi pupici pisiciosi. wink1.gif
Sa ai o zi frumoasa, fara batai de cap si plina de evenimente placute.

Multumesc mult iubita si tu la fel. Mi-ai facut o pofta cu lasagna ta, mai ales ca am niste foi aduse de la Craciun de socrii, zac prin camara si tare le-as da o utilitate, dar mai astept un pic. Sau poate o fac un pic mai light, cu cascaval dietetic si sunca. Dar asta in cateva saptamani, sa mai terminam cu ocaziile astea si sa tinem si noi corect macar 2 sapt
anca veselie
pisi nebunatic ce esti naughty.gif te-ai destrabalat! mi-e o pofta de tiramisu de moooor!
honey79
Shhhhhhh...... nu pomeni de dulce.
Pisik
Ieri am fost cumintica, am mai papat doar cateva fructe (1 caisa si cateva cirese) si am ciugulit dulce, dar efectiv ciugulit, nici nu cred ca a ajuns sa sange )).gif
Azi incerc sa tin post, sa vedem daca reusesc

Meniu provizoriu:

MD: 2 si 1/1 felii paine scabdurica, 1/2 rosie, cateva feliute castravete, 1 lingurita dulceata
G1: 4 caise
P: o salata (sal verde, castravete, ceapa, rosie), ulei masline, o bucatica scandurica
G2: 1 mar verde

Aseara raportez si pillates

Pupici
honey79
Tare fain ca reusesti sa te tii de regim.
Eu am intrat iarasi intr-o pasa, unde imi vine sa mananc orice, oricat.E bine deocamdata ca....n-am mai cumparat nimic de papa.... daca maine plec...asa ca, am doar legume congelate si nectarine prin casa....ceva paste, cartofi, orez..

Pupici si-o zi frumoasa iti doresc.
ina_ceva
yeah.gif bravo pisikule!

Nu stiu daca vei rezista astazi cu ce ti-ai propus unsure.gif . Sa ai spor!
Pisik
CITAT(honey79 @ 08-06-2007, 08:50 AM) *

Tare fain ca reusesti sa te tii de regim.
Eu am intrat iarasi intr-o pasa, unde imi vine sa mananc orice, oricat.E bine deocamdata ca....n-am mai cumparat nimic de papa.... daca maine plec...asa ca, am doar legume congelate si nectarine prin casa....ceva paste, cartofi, orez..

Pupici si-o zi frumoasa iti doresc.

Honey, nu prea ma tin, decat doua zile da, doua nu, dar incerc cat de cat sa imi impun un alt stil de a papa. Stiu ca sunt nebuna cu dulciurile si imi fac de cap o zi-doua, dupa care reduc (daca pot) sau revin la o alimentatie dietetica, astfel incat sa se echilibreze balanta.

Dar sa stii ca vointa de anul trecut nu o mai am nici eu

Ina, si mie mi-e teama ca nu rezist, vad eu, Mega Image e aproape, daca simt ca nu e ok, ma duc si imi iau ceva mancarica gatita de post wink1.gif
ina_ceva
Ai grija de tine! hug.gif
anaoi
la naiba, incepusem un mesaj si degeaba, s-a sters.
deci pisik, eu cred, ca in comparatie cu meniurile din zilele anterioare, ce ai tu azi d emancare e putin si ti se va face foame...deci mai bine iei ceva de post pt pranza si apoi mai incolo salata.ca sa nu ajungi sa mananci sear fff mult.
axe10
Parca vad ca o da in bara....mananca domle ca lumea...stii ca te apuca pandaliile mai incolo.... bataita.gif
Pisik
Am mers la mega image in speranta de a gasi tofu, dar astia baga produse de post doar in posturi mari; si pt ca mi s-a facut deja ameteala de foame, am decis ca mai rau ma pedespesc daca ma imbolnavesc decat daca renunt la post (pacatoasa de mine sad.gif ) si mi-am luat o bulina de mozarella si un iaurt 0,1%
Asta este, acum ma duc sa pap
anaoi
Slava Domnului..
idee..cand maimananci d epost, pregteste acasa (daca ai timp) dovlecei pane, pilaf, etc....
anaoi
neata, o zi super sa ai....

Imagine
bubbles
Neata Pisik flowers1.gif .Lasa ca ne luam amnadoua de mana si cantam Podul de piatra s-a daramata lol.gif ca si eu am mancat de am rupt sapt trecuta dulce si restu bang.gif asa ca merit batuta rau tare blum.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 11-06-2007, 10:20 AM) *

neata, o zi super sa ai....

Imagine

Neatza! MUltumesc pupic.gif
Asta din imagine e sora mea, nu? ai adus-o sa imi tina de urat )).gif
anaoi
yeap....
bubbles
Buey fumeie wink1.gif as vrea sa arat si eu asa in costum de baie cry.gif .Mi`am cautat cu boxeri ca sa nu mi se vada bucutele pleasantry.gif si nu am gasit .. asa ca slaba sansa sa raman eu in slip la mare vara asta lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:32 AM) *

Neata Pisik flowers1.gif .Lasa ca ne luam amnadoua de mana si cantam Podul de piatra s-a daramata lol.gif ca si eu am mancat de am rupt sapt trecuta dulce si restu bang.gif asa ca merit batuta rau tare blum.gif

Mda, mie mi-e teama ca eu cand scap scap...si zilele astea chiar am scapat. Cred ca nu e bine totusi sa ne punem frau atata timp si la atatea chestii...o sa imi reanalizez regimul si prioritatile, trebuie sa readuc sportul in viata mea, sau macar miscarea sustinuta, trebuie sa renunt sa ma infund cu surogate, indulcitori, etc., ma gandesc serios la problema cu lactatele degresate, am scris si la Neuroni....
cred ca imi re-evaluez un pic stilul de viata si de alimentatie, nu ca nu m-as hrani corect, dar am si niste bube care trebuie ameliorate
bubbles
Eu ieri am mancat activia cu grasime..si tosui parca e mai bun la gust decat cel cu 0.1% .Si eu incerc cat de cat sa ma abtin..ca eu prajit nu mai mananc ,de ulei ma feresc tare tare de tot .. dar cu dulcele e durerea wink1.gif .Noi doua ne potrivim doar ca eu`s mai pitica lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:57 AM) *

Eu ieri am mancat activia cu grasime..si tosui parca e mai bun la gust decat cel cu 0.1% .Si eu incerc cat de cat sa ma abtin..ca eu prajit nu mai mananc ,de ulei ma feresc tare tare de tot .. dar cu dulcele e durerea wink1.gif .Noi doua ne potrivim doar ca eu`s mai pitica lol.gif

cred ca exagerezi tu cu bucutele; stateam jos ca altfel nu sunt nici eu vreo diva in costum de baie, mai ales ca am celulita f vizibila, care s-a tot accentuat din cauza de fluctuatii prea dese si mari de greutate.
Dar sa stii ca eu am ajuns sa nu ma mai stresez atata: ma plac eu (la 75 nu ma placeam, acum ma simt acceptabil), ma place sotul meu, atunci e ok. Daca pot face ceva sa fiu mai sanatoasa, mai rezistenta, dar fara sa ma infometez, sa cad lata, etc., adica ceva pt sanatate e si mai bine. Dar sa ma stresez ca vai Doamne e plina plaja de fetite de mamaia trase toate la stanta, schiloade moarte si vin eu cu celulita mea, refuz sa o mai fac. Toate femeile au dreptul sa traiasca si sa se bucure de viata, indiferent ca sunt f slabe (si alea sunt urate), f grase sau perfecte. Am zis! Asa ca hai sa ne bucuram de viata si daca putem sa ne imbunatatim stilul de viata fara sa ne omoram nervii si sanatatea sa o facem!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.