Buna dragelor! Vai ce de activitate la mine in cosult, va multumesc ca mentineti vie atmosefera, am incredere in voi si sapt viitoare cand sunplecata de luni pana miercuri.
Deea, mega felicitari

Bravo, sper sa te urmez, sa fii un exemplu
Dany, sper ca s-au rezolvat problemele si acum esti ok
Himere, baga repede poza cu pantofii! Ma bucur ca te duci la nunta, m-as fi dus si eu sambata pe 28 ca mama se duce la o nunta, dar nu prea ne statea carul in drum si la cate nunti avem anul asta am lasat-o balta...
Sexy, am fost relativ cuminte, in sensul ca:
-nu am papat desertul din avion nici la dus nici la intors
-nu mi-am cumparat nimic dulce din aeroport
-nu am papat desert la masa de la hotel, doar am ciupit un pic, dar infim si oricum era un sos de miere si mi-am inmuiat mustatile in el
-nu am papat paine decat putina si neagra
-am baut apa si ceaiuri verzi
Nu am fost cuminte, mai mult fortata de imprejurari pt ca:
-am baut cola light (asta nu are legatura cu imprejurarile
-am mancat f tarziu aseara
-am mancat ce ne-au dat aia ca nu am avut incotro, adica si ceva sosuri dullci si tampenii
-am mancat jumate din bucata de budinca de paste servita azi in avion pt ca eram lihnita si alta optiune nu avem
Sa incerc sa reconstitui meniul (ieri va fi greu rau)
Ieri:
-7:00 - pomelo (acasa)
-10:30 (avion) - omleta + 1/2 crenwursti+ un pic de rosie+ un pic de spanac + iaurt de fructe (nu erau mai mult de 100 ml, daca erau si aia)
-13:00 (bar aeroport in asteptarea masinilor) - aprox. 2 lingurite salata de crevete un sos de ceva + 1 bucatica cat degetu mare de pasta de somon + 2 rosii cherry + 1 biluta minuscula mozarella + 1 cubulet minuscul swaitzer
-16:00 (coffee stop in test drive) - o felie paine neagra calda cu crema de branza
-21:30 (cina oferita la un vechi castel sau asa ceva) - alune pamant + castane prajite (my mistake

) + niste aperitive ciudate, nu mai stiu ce contineau dar nu au fost decat vreo 2 bucatele + cateva linguri de o supa dubioasa, arata ca un iaurt, dar era semi dulce cu bucati de fructe prin ea (avem si un peste care arata dubios de gras deci nu m-am atins de e) l+ o bucatica carne de bizon (!) cu ceva garnitura (tot ceva dulce, niste feliute de morcovi din aia baby si alte prostii - ce nu face omu de foame

) + cateva firimituri dintr-un desert ce s-a vrut o branza feta cu un sos de miere, a ramas aproape intacta.
Si in rest multa multa apa sa umfle matu ca la ce mancare s-a servit nu aveam decat alternativa aleasa de toti adica paine cu unt de care nu m-am atins. Si la final un ceai verde fierbinte
Azi (azi e mai usor):
MD (hotel) - un castornel de fructe (capsuni, mure, kiwi, ananas); un castronel lapte 1,5% + musli (am evitat castroanele cu musli de ciocolata si alte minuni si am luat doar din ala de ovaz si combinat cu fructe)
P (avion) - o salata minuscula compusa din cateva feliute de gogosar, masline negre si ardei verde + o bucatica cat un sfert de palma de pui (cred ca era prajit si avea si un sos de smantana sau branza, nu puteam sa ma apuc sa il sterg) + 1 bucatica cat 1/2 pachet tigari de budinca paste. Oricum, f putin in concluzie
C (acum acasa, la 17:00) - un castron de salata (salata verde, rosie, castravete, iaurt, ceapa verde, 4 bucatele mici parmezan) + capsuni si pomelo
Cam mult fructe, dar cred ca mai bag o fructa mai pe seara ca sigur mi se face foame
Incerc sa fac si ceva sport ca de marti sunt la pauza dar sunt cam obo, sa vedem
Pupici