Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ina_ceva
pai de dulce se poate face smantana de 12 % gr batuta bine cu capsuni naughty.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 09:37 AM) *

pai de dulce se poate face smantana de 12 % gr batuta bine cu capsuni naughty.gif

da da, sau fructe de padure amstecate cu branza de vaci si/sau iaurt si cu un strop de indulcitor. Yumyyyy
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 09:19 AM) *

Eu vin la cosuletzul tau, dar nu te cred ca ai de toate pentru toti (ai cumva prajiturele pentru cei pofticiosi?)

Prajituricile sunt la mine in jurnal )).gif . Neata pisikule pupic.gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 18-04-2007, 09:51 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 09:19 AM) *

Eu vin la cosuletzul tau, dar nu te cred ca ai de toate pentru toti (ai cumva prajiturele pentru cei pofticiosi?)

Prajituricile sunt la mine in jurnal )).gif . Neata pisikule pupic.gif

Neatza pupic.gif
bubbles
Neata Pisikule hug.gif .CE mai faci? Eu aseara am mancat un Mars blush.gif dar nu`mi pare rau ca si asa cred ca am pus cam mult la pieptul de pui eusa_think.gif . maikmea se uita urat la mine ca mananc putin si se mira ca pot tine si aici regim..la ce mancaruri face ea drool.gif
anca veselie
neatza pisik. vad ca esti cumintica, bravo pupic.gif
ina_ceva
Cum sa nu fie cuminte; acum, ca are cosuletzul ei si stim unde o gasim, papa bataita.gif mai des
Pisik
CITAT(bubbles @ 18-04-2007, 09:58 AM) *

Neata Pisikule hug.gif .CE mai faci? Eu aseara am mancat un Mars blush.gif dar nu`mi pare rau ca si asa cred ca am pus cam mult la pieptul de pui eusa_think.gif . maikmea se uita urat la mine ca mananc putin si se mira ca pot tine si aici regim..la ce mancaruri face ea drool.gif

Bubbles, ai grija, sa nu papi putina mancare si sa compensezi cu dulciuri. Mai bine papa si ce face mami, ca sigur e mai putin ingrasacios decat Mars. Maaama, ce teoreticiana m-am facut blum.gif
bubbles
Pisik aseara nu am mancat ce a facut ea pt ca era bors de afumatura blush.gif si stiu ca e gras tare crying.gif dar azi mananc pulpe facute pe gratar yahoo.gif sis per sa ma incadrez in puncte si azi biggrin.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 18-04-2007, 10:00 AM) *

Neatza Ancuta! Am luat exemplu de la tine pupic.gif
dany
Neata , Pisik !

Se pare ca , intr-adevar , te-ai facut cumintica smile.gif . Bravo tie si sa speram ca o vei tine tot asa hug.gif
buretel
pupic.gif bine ai venit la Jurnale! floare.gif
si eu ar trebui sa iau exemplu de la Anca wink1.gif
spor la treaba Pisik! hug.gif
anca veselie
CITAT(Pisik @ 18-04-2007, 10:30 AM) *

CITAT(anca veselie @ 18-04-2007, 10:00 AM) *

Neatza Ancuta! Am luat exemplu de la tine pupic.gif

ma faci sa rosesc give_rose.gif

CITAT(buretel @ 18-04-2007, 10:35 AM) *

sa nu ma deochiati )).gif ca imediat o fac lata )).gif
buretel, tre sa faca click si la tine, sunt convinsa pupic.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 18-04-2007, 09:38 AM) *

sorry.gif sper, da' sa faca odata, ca ma lasa nervii )).gif
sa nu calci stramb, ca in fiecare dimineata te pandesc sa ma motivez grin.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 18-04-2007, 10:34 AM) *

Neata , Pisik !

Se pare ca , intr-adevar , te-ai facut cumintica smile.gif . Bravo tie si sa speram ca o vei tine tot asa hug.gif

Neatza Dany! Si eu sper sa nu o mai dau in bara. Cu atatea fete care ma sustin, parca ma apuca rusinea cand ma gandesc la ceva ingrasacios si...imi trece )).gif

CITAT(buretel @ 18-04-2007, 10:35 AM) *

pupic.gif bine ai venit la Jurnale! floare.gif
spor la treaba Pisik! hug.gif

Multumesc mult Buretel pupic.gif
Te mai astept pe la tine si te astept sa te pui pe treaba!

CITAT(buretel @ 18-04-2007, 10:40 AM) *

CITAT(anca veselie @ 18-04-2007, 09:38 AM) *

sorry.gif sper, da' sa faca odata, ca ma lasa nervii )).gif
sa nu calci stramb, ca in fiecare dimineata te pandesc sa ma motivez grin.gif

si pe mine! si pe mine sa ma pandesti ca imi prieste!
buretel
CITAT(Pisik @ 18-04-2007, 09:42 AM) *

Multumesc mult Buretel pupic.gif
Te mai astept pe la tine si te astept sa te pui pe treaba!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif mai vin wink1.gif si-mi iau si binoclu, sa spionez mai bine blum.gif
anca veselie
eh, in cazul asta o sa ma gandesc la artificii sa nu calc stramb )).gif
si pe mine ma motiveaza sprijinul, si parca mi-e rusina sa pap ceva ingrasacios smile.gif
bubbles
Si eu sunt aici sa va urmaresc si sa actionez cu bataita.gif daca trebuie .. si ast sa feceti si voi la fel grin.gif
honey79
Pup Pisik mic.
Ma bucur ca e cumintel si ca face doar ce trebuie. wink1.gif
Uite-asa devii din nou o sursa de inspiratie si vointa pentru noi toate.
O zi minunata iti doresc, fara abateri si cu multa voie buna.
Pisik
CITAT(honey79 @ 18-04-2007, 11:07 AM) *

Pup Pisik mic.
Ma bucur ca e cumintel si ca face doar ce trebuie. wink1.gif
Uite-asa devii din nou o sursa de inspiratie si vointa pentru noi toate.
O zi minunata iti doresc, fara abateri si cu multa voie buna.

Multumesc mult! Sper sa reusesc sa redevin. Acum foamea imi cam da tarcoale dar incerc sa o ignor
himere2005
pisik, sa te tii tare ....oricum, cand iti va fi tare foame tot la legume sa te repezi.mie imi calma aciditatea din stomac cate o banana si parca imi alunga foamea un ceai cald
aseara a venit un prieten de-a lui dan si atre eram curioasa ce mai zice, din pacate bia s-a culcat pe la 22.00 si i-am lasat pe baieti singurei pana atunci sa depaneze amintiri. dan i-a "gatit" el cate ceva ca omul venea de la drum si bineinteles nelipsita bere la frigider. imi face placere de cate ori ajunge pe la noi ca ne povesteste cum isi construieste casa in Pipera impreuna cu prietena lui, are o mie si una de visuri si pur si simplu iti face placere sa-l asculti...ma gandeam ca si eu eram candva o visatoare, oare unde m-am pierdut pe drum rolleyes.gif
azi ne-am intalnit cu un baietel de-a unei cunostinte, cu 4 luni mai mare ca bia, istet foc copilasul, insa cam timid ca se ascundea de noi. pana la urma i-a dat o papusa de la pufuleti biei si fata mea era tare incantata )).gif
tu cand ziceai ca iti iei concediu? ti-ai facut planuri, ceva?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 12:51 PM) *

pisik, sa te tii tare ....oricum, cand iti va fi tare foame tot la legume sa te repezi.mie imi calma aciditatea din stomac cate o banana si parca imi alunga foamea un ceai cald
aseara a venit un prieten de-a lui dan si atre eram curioasa ce mai zice, din pacate bia s-a culcat pe la 22.00 si i-am lasat pe baieti singurei pana atunci sa depaneze amintiri. dan i-a "gatit" el cate ceva ca omul venea de la drum si bineinteles nelipsita bere la frigider. imi face placere de cate ori ajunge pe la noi ca ne povesteste cum isi construieste casa in Pipera impreuna cu prietena lui, are o mie si una de visuri si pur si simplu iti face placere sa-l asculti...ma gandeam ca si eu eram candva o visatoare, oare unde m-am pierdut pe drum rolleyes.gif
azi ne-am intalnit cu un baietel de-a unei cunostinte, cu 4 luni mai mare ca bia, istet foc copilasul, insa cam timid ca se ascundea de noi. pana la urma i-a dat o papusa de la pufuleti biei si fata mea era tare incantata )).gif
tu cand ziceai ca iti iei concediu? ti-ai facut planuri, ceva?

Multumesc de sfaturi Himere!
Cat despre vise si eu eram mai visatoare inainte, cred ca viata ne schimba, oricum, eu zic ca macar un pic de tot trebuie sa visam intotdeauna.
Planuri de concediu am si nu am. Problema este ca nasitul ne va manca multi bani, dar nu vreau nici sa renunt la concediu, asa ca am hotarat ca pt concediu imi voi face descoperire pe salariu, adica iau practic un imprumut de 3 salarii. Cu toate acestea trebuie sa ne incadram in acesti bani, asa ca pica vacante exotice gen Santorini, Tenerife la care visam eu. Desi nu ma incanta sa ma duc din nou in Turcia (am fost la Kusadasi acum trei ani) cea mai profitabila oferta ramane in Antalya, unde la hotel cu 5 stele cu all inclusive si transport avion e cam 700 de euro, in medie. Si nici nu cheltui bani suplimentar acolo prea multi ca nu ai pe ce (decat cadouri). Nu stiu, mai vedem. Probabil vom merge in august. Ne-am dori sa mergem si cu naii nostri si ei sunt chititi pe Antalya dar noi nu suntem f incantati
himere2005
pai cred ca ar fi pacat sa pierzi concediul din cauza banilor, eu sunt in general pentru imprumuturi...la kusadasi ti-a placut? sau ai auzit lucruri mai bune de antalya?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:07 PM) *

pai cred ca ar fi pacat sa pierzi concediul din cauza banilor, eu sunt in general pentru imprumuturi...la kusadasi ti-a placut? sau ai auzit lucruri mai bune de antalya?

Este altceva, Kusadasi este f frumos, dar am inteles ca e mai rafinat in Antalya, mai luxos. Pt pretentiile noastre de acum trei ani Kusadasi a fost manusa, mai ales ca era prima excursie afara, in afara de Italia unde am stat la socrii, nu la hotel si a fost destul pt noi atunci
Tzutzi80
Prietena mea a fost in Kusadasi in luna de miere! A venit super incantata, si cu poze frumoase si povesti superbe. Asa ca .... si eu o sa ajung acolo la un moment dat
Pisik
Buna seara fetelor!
Am ajuns si eu acsaica la mama si astept maseuza.

Meniu complet astazi

MD: 150 ml lapte Milli 1,5% + 50 gr musli integral cu fructe
G: mar
P: salata (salata verde, 2 rosii, castravete, ulei masline, fructe de mare) + 2 felii dieta + 2 kiwi mici
C: un "miez" de salata verde (sunt lesinata dupa miezul de salata, e asa dulce) si 125 gr branza vaci milli + 2 kiwi + 1 mar.

Ca deobicei apa si ceai la greu. Cam multe fructe astazi.... dry.gif
Acum masaj si sa vedem daca am curaj sa o iau pe jos spre casa sau il astept pe sotior, ca sa mai am energie si la bagaj...
Maine ma imbarc dimineata cu noaptea in cap, asa ca ne auzim pe vineri seara sau in week-end.
Sa fiti cuminti! pupic.gif
Pisik
Mi-am pus si ticker, poate asa ma mai trezesc la realitatea putin
Karin
Vin si eu sa iti urez bun venit printre jurnaliste! pupic.gif
Tzutzi80
Ti-am adus prietena de joaca si bun paznic de cosulet pe perioadele cat lipsesti pupic.gif

Imagine
Karin
wub.gif wub.gif wub.gif
Vaaaaaai, Tzutzi, m-ai omorat cu pisica asta! E atat de dulcica! wub.gif floare.gif floare.gif
axe10
Acu' dau si eu cu bata in balta....nu ar fi bine sa-l iei si pe musiu sotz? wink1.gif ...ca tareeee i-ar prinde bine miscarea....si asa nu stati nici despartiti.... sorry.gif ..acu' te superi eu tot postez mesajul....
Pisik
CITAT(Karin @ 18-04-2007, 08:56 PM) *

Vin si eu sa iti urez bun venit printre jurnaliste! pupic.gif

Bine te-am gasit Bubule pupic.gif

CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 09:32 PM) *

Acu' dau si eu cu bata in balta....nu ar fi bine sa-l iei si pe musiu sotz? wink1.gif ...ca tareeee i-ar prinde bine miscarea....si asa nu stati nici despartiti.... sorry.gif ..acu' te superi eu tot postez mesajul....

ehhe, cum sa ma supar? musiu sot are doua scuze: ca e cu masina si ca sapt asta are antrenament la aikido in fiecare seara si sapt trecuta la fel; dar asta nu e o scuza si pt portiile de mancare pe care le baga seara devil.gif ca duc lupte crancene cu el sa lase mancatu seara si painea din belsug, dar ti-ai gasit; anu trecut a tinut si el ww cu mine si slabise mult, vreo 13 kile dar evident ca le-a pus la loc si peste si acum nu mai are vointa sa tina cu mine
Tzutzi80
CITAT(Karin @ 18-04-2007, 09:27 PM) *

wub.gif wub.gif wub.gif
Vaaaaaai, Tzutzi, m-ai omorat cu pisica asta! E atat de dulcica! wub.gif floare.gif floare.gif

Si mie mi-e draga! Asa as vrea una si eu blushing.gif ca a mea a murit acum 8-9 ani...si nu am fost in stare sa imi iau alta sorry.gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 18-04-2007, 09:22 PM) *

Ti-am adus prietena de joaca si bun paznic de cosulet pe perioadele cat lipsesti pupic.gif

Imagine

Vai Tzutzi ce scumpa e pupic.gif O sa fie o pazitoare foarte buna, alaturi de voi, prietenele mele pupic.gif
Deea
Buna dimineata Pisik dragut!

Vad ca tu nu esti azi pe aici dar iti da pisicuta pe care a lasat-o Tzutzi de paza vestea cea mare...pentru mine mare...am vazut in sf. prefixul 7 pe cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Distractie placuta!
otilici
Wow,felicitari Deea!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Esti super!
Tzutzi80
Bravo Deea! cheer.gif Imagine
ina_ceva
Pisi, pisi, pisi.....
Pe unde umbli?
Deea
Multumesc pentru felicitari...aici e casuta lui pisik asa ca lasam felicitarile pentru ea...sa nu se supere ca in casuta ei primesc eu atentie cat e ea plecata hug.gif
otilici
Asa o motivam si pe ea sa te ajunga din urma wink1.gif .O rog din suflet sa nu se supere pe noi,ca mie mi-e tare draga pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Deea @ 19-04-2007, 03:24 PM) *

Multumesc pentru felicitari...aici e casuta lui pisik asa ca lasam felicitarile pentru ea...sa nu se supere ca in casuta ei primesc eu atentie cat e ea plecata hug.gif

Stai tu linistita! Ca am o caruta de felicitari pt ea cand o schimba prefixul (cu 6 adica)
dany
Pisi .... distractie placuta pe unde umbli si fara ingrasacioase !!!

Scuze ca nu am mai intrat pe aici dar..... am avut ceva probleme . Acum s-au duuuuusss si sper sa nu se mai intoarca .

Te asteptam sa revii !! Pana atunci mai stergem noi praful , mai udam florile , mai aerisim si ... avem grija de pisoiasul dragalas care iti pazeste cosuletul .

Sexymom
Pupici multi, stiu ca ai fost cuminte, am incredere in tine, in mine nu am incredere insa sad.gif
Deea
Neata Pisik!

am trecut sa-ti aerisesc cosuletul, sa-i dau lapte pisoiului "de serviciu" si sa-ti spun ca abia astept sa te intorci cu vesti! ne e dor de tine!
himere2005
pisi, pe unde umbli? hai ca mi-am luat pantofi si vroiam sa ti-i arat grin.gif
Pisik
Buna dragelor! Vai ce de activitate la mine in cosult, va multumesc ca mentineti vie atmosefera, am incredere in voi si sapt viitoare cand sunplecata de luni pana miercuri.
Deea, mega felicitari cheer.gif Bravo, sper sa te urmez, sa fii un exemplu pupic.gif
Dany, sper ca s-au rezolvat problemele si acum esti ok
Himere, baga repede poza cu pantofii! Ma bucur ca te duci la nunta, m-as fi dus si eu sambata pe 28 ca mama se duce la o nunta, dar nu prea ne statea carul in drum si la cate nunti avem anul asta am lasat-o balta...
Sexy, am fost relativ cuminte, in sensul ca:
-nu am papat desertul din avion nici la dus nici la intors
-nu mi-am cumparat nimic dulce din aeroport
-nu am papat desert la masa de la hotel, doar am ciupit un pic, dar infim si oricum era un sos de miere si mi-am inmuiat mustatile in el
-nu am papat paine decat putina si neagra
-am baut apa si ceaiuri verzi
Nu am fost cuminte, mai mult fortata de imprejurari pt ca:
-am baut cola light (asta nu are legatura cu imprejurarile blushing.gif
-am mancat f tarziu aseara
-am mancat ce ne-au dat aia ca nu am avut incotro, adica si ceva sosuri dullci si tampenii
-am mancat jumate din bucata de budinca de paste servita azi in avion pt ca eram lihnita si alta optiune nu avem
Sa incerc sa reconstitui meniul (ieri va fi greu rau)

Ieri:
-7:00 - pomelo (acasa)
-10:30 (avion) - omleta + 1/2 crenwursti+ un pic de rosie+ un pic de spanac + iaurt de fructe (nu erau mai mult de 100 ml, daca erau si aia)
-13:00 (bar aeroport in asteptarea masinilor) - aprox. 2 lingurite salata de crevete un sos de ceva + 1 bucatica cat degetu mare de pasta de somon + 2 rosii cherry + 1 biluta minuscula mozarella + 1 cubulet minuscul swaitzer
-16:00 (coffee stop in test drive) - o felie paine neagra calda cu crema de branza
-21:30 (cina oferita la un vechi castel sau asa ceva) - alune pamant + castane prajite (my mistake blushing.gif ) + niste aperitive ciudate, nu mai stiu ce contineau dar nu au fost decat vreo 2 bucatele + cateva linguri de o supa dubioasa, arata ca un iaurt, dar era semi dulce cu bucati de fructe prin ea (avem si un peste care arata dubios de gras deci nu m-am atins de e) l+ o bucatica carne de bizon (!) cu ceva garnitura (tot ceva dulce, niste feliute de morcovi din aia baby si alte prostii - ce nu face omu de foame grin.gif ) + cateva firimituri dintr-un desert ce s-a vrut o branza feta cu un sos de miere, a ramas aproape intacta.
Si in rest multa multa apa sa umfle matu ca la ce mancare s-a servit nu aveam decat alternativa aleasa de toti adica paine cu unt de care nu m-am atins. Si la final un ceai verde fierbinte

Azi (azi e mai usor):
MD (hotel) - un castornel de fructe (capsuni, mure, kiwi, ananas); un castronel lapte 1,5% + musli (am evitat castroanele cu musli de ciocolata si alte minuni si am luat doar din ala de ovaz si combinat cu fructe)
P (avion) - o salata minuscula compusa din cateva feliute de gogosar, masline negre si ardei verde + o bucatica cat un sfert de palma de pui (cred ca era prajit si avea si un sos de smantana sau branza, nu puteam sa ma apuc sa il sterg) + 1 bucatica cat 1/2 pachet tigari de budinca paste. Oricum, f putin in concluzie
C (acum acasa, la 17:00) - un castron de salata (salata verde, rosie, castravete, iaurt, ceapa verde, 4 bucatele mici parmezan) + capsuni si pomelo

Cam mult fructe, dar cred ca mai bag o fructa mai pe seara ca sigur mi se face foame
Incerc sa fac si ceva sport ca de marti sunt la pauza dar sunt cam obo, sa vedem

Pupici pupic.gif
Pisik
Si am facut si sport cheer.gif
20 min bicla + 15 min tae-bo + 200 abdomene + 8 minute bicla + 20 min Pillates
_noni_
Bravo domne, vad ca te tii de treaba!

ma bucur foarte mult pentru tine si sper sa fii deja pe drumul cel bun!

sii tu vorba aia? de luni (30 apr.) de cum ajung in tara, promit sa ma pun si eu pe treaba! lol.gif pupic.gif

}{
Pisik
CITAT(_noni_ @ 20-04-2007, 10:24 PM) *

Bravo domne, vad ca te tii de treaba!

ma bucur foarte mult pentru tine si sper sa fii deja pe drumul cel bun!

sii tu vorba aia? de luni (30 apr.) de cum ajung in tara, promit sa ma pun si eu pe treaba! lol.gif pupic.gif

}{

Pai hai, te astept cu forte proaspete! Sper sa ma tina

Mi-a venit husbandu de la antrenament si cand el baga pe sus nas carnita cu orez, branza de burduf si paine imi cam ghioraiau si mie matele si am mai bagat vreo 5 capsuni. Nu prea e bine la ora 23.00, dar treaca mearga, erau doar capsuni
Sexymom
Pisik de mult vreau sa iti marturisesc ceva , dar imi e teama ca te pierd de prietena )).gif .
Imi place sotzul tau.E super dragutz.
Acum daca mai vrei sa vb. cu mine mi-ar revenii inima la loc.Daca nu ..am sa dispar in ceata. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.