Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
axe10
Mare dreptate ai...bine ca ai ajuns si tu la concluzia asta!...eu am chestia asta de mult...nu ma mai deranjeaza decat cand ma uit eu la mine in oglinda! pupic.gif
May
Aleluia!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pisik
Tentativa de meniu:

MD: 1 felie sunca, 30 gr mozarella, 1 felie paine dieta, rosie, castravete
G1: 4 caise
P: salata (rosie, castravete, sal verde, ceapa verde), ulei masline, aprox 100 gr pui, 1 felie paine dieta, 1 zuzu
G2: mar verde
C: nu stiu, dar mi-e foame deja. Cred ca o sa reintroduc cerealele la MD si iaurtul cu fructe. Imi place mai nou activia cu fibre de baut, e f bun. Am calculat pt voi si o sticluta de 330 ml are 3p si un pic (1p/100 ml)
si exista si cu piersici, si ala e f bun
bubbles
Hmmm Activia de baut asa putine p are ca cel normal are mai multe .. la 125g borcanelul are 2.9p ohmy.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 04:57 PM) *

Hmmm Activia de baut asa putine p are ca cel normal are mai multe .. la 125g borcanelul are 2.9p ohmy.gif

da, pt ca are numai 0,6% grasime (si iarasi reevnim la faza cu degresatu dry.gif )
bubbles
Hihi .. misto .. ma duc sa`mi iau mai tarziu pt diseara ..poate asa substitui si pofta de dulce grin.gif
May
pisik daca ar fi sa ne luam dupa tot ce se spune despre toate, cred ca am ajunge la nebuni. De exemplu: daca porti in jur de 12 ore pe zi sutien pe o perioada indelungata, creste riscul de a face cancer la san. Daca mananci paine alba zilnic pe o perioada lunga, iar cancer si tot asa. Peste tot se recomanda sa se consume produse cu cat mai putina grasime caci altfel tii se infunda canalele si ce crezi? cancer dry.gif cum si daca consumi produse degresate se intampla nu stiu ce... pai ajungem la nebuni asa. Fa cum crezi tu mai bine, dar cred ca te-a prins vestea cu degresatele intr-un moment emotionant, caci altfel cred ca le radeai in nas sad.gif
bubbles
Sunt de acord cu may .Are o vorba unchiul lui babu care peste toate are acum si diabet .. ca daca ar fi dupa medici si nustritionisti si mai ales dupa gura oamenilor .. nu ar tb sa mai mancam nimic si sa purtam .. ca tot e rau .Si el rade si zice ca ar tb sa stam izolati in padure lol.gif .
Eu nu bag in seama nana.gif in afara de avertizarea de la Tv cu grasimi,zahar si sare pt ca am vazut ca daca am redus din fiecare e ff bun pt organismul meu .
anaoi
pa pisicoaso....
axe10
Buna de dimineata Pisik!
ina_ceva
Pisikule, cum ai terminat ziua de ieri? Ai fost cumintzica? pupic.gif hug.gif
anaoi
Imagine

neata pisik
julyalina
'neatza pisik ! hug.gif

CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:32 AM) *

Neata Pisik flowers1.gif .Lasa ca ne luam amnadoua de mana si cantam Podul de piatra s-a daramata lol.gif ca si eu am mancat de am rupt sapt trecuta dulce si restu bang.gif asa ca merit batuta rau tare blum.gif

ma bag si eu la cantaretzi sorry.gif
bubbles
Neata pisicoas`o .Un meniu ceva pt ieri si pt azi blum.gif blum.gif ?
anaoi
CITAT(julyalina @ 12-06-2007, 09:05 AM) *

'neatza pisik ! hug.gif

CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:32 AM) *

Neata Pisik flowers1.gif .Lasa ca ne luam amnadoua de mana si cantam Podul de piatra s-a daramata lol.gif ca si eu am mancat de am rupt sapt trecuta dulce si restu bang.gif asa ca merit batuta rau tare blum.gif

ma bag si eu la cantaretzi sorry.gif

mai vine si dylly pe post de bocitoare profesionista si gata
Pisik
Neatza, fetele, ce veselie la mine in cosulet pupic.gif
Dylly, sunt mortale pisicile astea, unde le gasesti? )).gif
July, cantam pe voci, marfa blum.gif
May, Bubbles, stiu ca daca ar fi sa te iei dupa astia nu mai mananci nimic, nici macar legume, ca sunt crescute nenatural, de merele verzi care imi plac mie nu mai vorbesc. Cred ca pana la urma o sa pap si de alea su de alea, adica si cu un pic de grasime, putina, un 2%, laptele cu 1,5, chestii din astea. Dar la Zuzu 0,1% nu renunt ca tare bun e

Ieri am fost cumintica. Completez meniul de seara cu o salata de la Spring, in care am pus doar un pic de salata cu maioneza si cateva boabe de fasole, in rest numai chestii permise. A, si seara am papat niste pepene, ca ne-a adus vecinul de vis-avis pe o farfurioara

Diseara cred ca tot spre 70-71 cantaresc, ca dimineata aveam un 69,ceva. Si imi mai vin si rusii, ca am niste dureri de numa, in sfarsit isi fac efectul pastilele date de doctor, ca ma temeam ca nu mai am leac. Macar cu pastile sa vina, ca innebuneam de umflata si nervoasa...
Asa ca cantarirea de diseara va fi un esec, dar nu pot spune ca ma simt vinovata blum.gif
Cred ca o sa il sprijin pe babu in continuare la regim, o sa mai tin si eu pana ajung la 65, dar fara sa ma mai cramponez asa tare

Va pup dulce pupic.gif
bubbles
Felicitari pt meniu clap.gif clap.gif .Ai sa vz ca daca mananci cu simt de raspundere dar fara sa te stresezi ,ai sa slabesti mai usor wink1.gif .Asa am patit eu de la 66 la 63 kg acum juma de an .. nu ma mai cramponam si fara sa vreau s`au dus alea 3 kg .Bine ca acum sunt o mare cow.gif si dau sa le iau inapoi .. asta e altceva tease.gif

Si mie imi place zuzu 0.1% mai mult ca oricare iaurt natural cu 0.1% cheer.gif si mai ales cu 2 wassa in el ca sa simt ca imi scrasneste ceva in dinti lol.gif
anaoi
shhhh...nu spune dylly unde gaseste pisicile alea.
Anna
Neatza Pisik. Stiu ca deja te-ai servit cu ceva de la neuroni, dar am zis sa iti aduc ceva si acasa, daca tot m-am reprofilat blum.gif

Imagine
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif
Esti tare cuminte pupic.gif
anaoi
hallo pe ziua de azi pisik

anca veselie
salutare pisi pupic.gif cum fu la nutritionista?
bubbles
Neata Pisik yahoo.gif .Pe unde umblii dry.gif ?
anaoi
hallo pisik
Imagine
Pisik
Buna fetele,
Nu am fost cuminte, alaltaieri cel putin am rupt, ieri am fost relativ cumintica, avand in vedere ca am fost pe drumuri, am papat omletica si iaurt cu fructe (putin) dimineata pe avion, la pranz am ales carnita de vacuta, cu legume si un iaurt vitalinea cu zmeura (afara se gaseste si tare bun mai e), seara am mancat in aeroport o supa cu o chifla neagra si un vitalinea (daca l-am prins blum.gif ) si am mai ciugulit pe avion un pic de macaroane, o bucatica mica de pui si niste prajiturica blushing.gif ; toate in faza de gustat (bine, la prajiturica un pic mai mult blum.gif )

Azi incerc sa fiu cuminte, desi ma cam chinuie stomacul de foame, sunt f fomista in ultima vreme, de la rusii astia care nu mai vin doh.gif

Am treaba multa, revin mai tarziu
May
Dar nu e Vitalinea si in tara? blink.gif Ca parca ii facea reclama intr.un timp blink.gif

Apropo de faza ca daca nu slabesti 2 kg pana mergi iar la nutritionista, nu te mai duci bataita.gif bataita.gif bataita.gif. Du-te daca ti-a fost bine pana acum sa iti controleze cineva din afara meniul, cel putin eu observ ca te-a cumintit fantastic fata de cum erai inainte. Nu trebuie sa iti fie rusine ca doar tu faci legea, nu ea. dry.gif
anaoi
nu mai e vitalinea in romania...nu s emai produce cik
May
Nasol dry.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:16 PM) *

Dar nu e Vitalinea si in tara? blink.gif Ca parca ii facea reclama intr.un timp blink.gif

Apropo de faza ca daca nu slabesti 2 kg pana mergi iar la nutritionista, nu te mai duci bataita.gif bataita.gif bataita.gif. Du-te daca ti-a fost bine pana acum sa iti controleze cineva din afara meniul, cel putin eu observ ca te-a cumintit fantastic fata de cum erai inainte. Nu trebuie sa iti fie rusine ca doar tu faci legea, nu ea. dry.gif

Da, ma ajuta oarecum, desi crede-ma ca prostii imense am mai facut, nu chiar zilnic, dar in ultimele zile am luat-o razna. Totusi prefer sa slabesc cele 2 kile pana atunci wink1.gif
bubbles
Imagine
ina_ceva
Pisikule, cum ai terminat ziua de ieri ? cool.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 15-06-2007, 08:55 AM) *

Pisikule, cum ai terminat ziua de ieri ? cool.gif

Meniu ieri:

MD: 2 felii sunca pui, 50 gr branzica fagaras+mozarella, 2 felii paine dieta, rosie, castravete
G1:2 nectarine mici
P:aprox 100 gr pui la gratar, fasole verde inabusita, 1 felie paine dieta
G2: 2 mere verzi potrivite (spre mici)
1 prajiturica mica gen cartof (o bila)
C:1 castron supa pui, 1 felie paine dieta, 1 iaurt cu indulcitor si scorti
+2-3 lingurite iaurt de la babu cand a papat el, seara

20 min pilates, 10 min biciclit intens

Si un gol in stomac cat Casa Poporului mad.gif
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 15-06-2007, 09:17 AM) *

Si un gol in stomac cat Casa Poporului mad.gif

O sa fie bine. pupic.gif hug.gif .Meniul arata k si faptul ca ai facut miscare o sa te ajute wink1.gif
bubbles
Frumos meniu hug.gif .Felicitari pt sport si spor la cat mai mult flowers1.gif
anaoi
neata

Imagine
Anna
Neatza Pisik!
suntem cu ochii pe tine....meniul te rugam, arate-ne meniul devil.gif devil.gif
michelle
Pisik, mie nu mi se pare ca mananci putin, adica e ok meniul pt o dieta.
Cred ca foamea se traduce cu stres. Incearca sa fii mai relaxata, vine week-endul pupic.gif
Iti recomand sa iei 2 saptamani (pt inceput, apoi mai vezi tu) capsule cu omega 3. Eu zic ca o sa te ajute. hug.gif
Pisik
Michelle, la ce ajuta Omega 3?
Foamea e de la lipsa rusilor si sigur si de la stres, sunt f agitata in ultima vreme, nu mai am timp de nimic, am munti de hartii, de mailuri, e ca la balamuc!

Meniu azi:

MD: 1 felie paine, 2 felii sunca pui, 50 gr fagaras, rosie, castravete
G1: 250 gr cirese
P: pui gratar, 1 felie paine, legume inabusite
G2: un mar (mic, trebuia sa imi iau 2 , dar...)
C: nu stiu, probabil ceva supa/ciorba si un iaurt (poate cu fructe, ca m-am saturat de ala chior)

Maine meniul va contine si ceva tiramisu (ma duc in vizita la o prietena care a facut special pt mine tiramisu si saratele de casa)
anca veselie
neatza pisi pupic.gif cum mai stai cu foamea? s-ar putea ca intarzierea rusilor sa fie cauzata si de dieta, ai avut o schimbare in organism. cate zile ti-a intarziat?
am citit pe net despre omega 3, miha are dreptate, cred ca ti-ar face bine pupic.gif

uite pisi: : http://www.terapii-naturiste.com/calivita/...al-fish-oil.htm
http://www.121.ro/articole/art4408-omega-3.html
anaoi
pisik alintat am plecat. pa . we placut si capul sus.
bubbles
Uff si eu am calcat azi stramb cu inghetata sorry.gif plus ca m`am mais i constipat blink.gif si ma doare burtica cry.gif .Plecam acasa in rest .. si nu mai mananc nimic pana maine cheer.gif .Numai lichide.cantarul e tot dat .. si sincer mi`e si frica sa ma urc pe el cand il iau inapoi fool.gif
Susannah
Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt! cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Distractie placuta pe unde esti blum.gif
Pisik
CITAT(Susannah @ 16-06-2007, 08:01 PM) *

Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt! cheer.gif

Sunt Balanta...o zodie f buna pt cei din jur si f proasta pt cel care o poseda...sensibil, vrea mereu sa ii multumeasca pe toti, isi face mereu griji si probl si e f f gurmand blushing.gif

Eu iarasi am fost pe campii, am fost si f deprimata ieri si azi, m-au ajuns toate, simt ca vreau o vacanta lunga, in care sa nu mai trebuiasca sa multumesc pe nimeni, sa ma pot gandi numai la mine, sa nu mai am probl pe care le am....o viata ideala care nu se poate dry.gif
M-au napadit toate gandurile, ca ne-am angajat la un concediu pe care nu nu-l permitem (la insistentele nasilor, car nu s-au lasat pana nu am acceptat sa mergem impreuna in vacanta si ne-am lasat dusi de val) si iar ne imprumutam la socrii, ma rog, multe....nu are rost sa va ametesc. Ideea e ca am fpst la pamant si faptul ca am fost singura nu m-a ajutat. Sor'mea s-a suparat pe mine ca nu am iesit cu ea afara pt ca aveam un alt angajament de mult stabilit, etc etc etc.
Si iarasi m-am refugiat in ce nu trebuie. Ieri am facut ceva miscare, poate poate ma iarta cantarul desi nu cred.
De maine incerc sa fiu cuminte ca ma bate tanti nutritionista blum.gif De fapt nu de asta, ci pt ca trebuie sa renunt la "valurile" astea, la socurile la care ma supun singura aiurea.
Singurul lucru bun din w/e asta a fost ca am fost la proba la rochita de nasa care arata f bine, iese minunat smile.gif

Acum iesim un pic in parc, pupici!
bubbles
Ziua pupic.gif .Si eu am fost cam suparata...cu fundu` in sus grin.gif zilele astea ..M`am mai si cantarit si acum imi arata 65 kg crying.gif si sincer nu stiu de ce .. mai stau putin si bag Pillates si sa imi fac niste ceai de urzica ca .. presupun ca retin apa de la rusi sad.gif

Bine ca iti place rokita yahoo.gif .Sa o porti cu placere hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Unde esti hug.gif ?
Pisik
Neatza!

Andreea, nu te mai cantari, ca arati f bine, inca o data (a cata oara???) iti spun? Treci la mentinere si nu te mai chinui. DEa-i inainte cu Pilates ca e super bine

Eu sunt tot asa si asa, destul de trista si deprimata, incerc sa ma simt mai bine.... dry.gif
anca veselie
un mic pupic pupic.gif sa te mai scoata din deprimare hug.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 18-06-2007, 11:12 AM) *

un mic pupic pupic.gif sa te mai scoata din deprimare hug.gif

Mercic mult Ancuta hug.gif
May
Pupic si eu si trimit mult curaj si veselie pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.