Neatza, fetele, ce veselie la mine in cosulet
Dylly, sunt mortale pisicile astea, unde le gasesti?
July, cantam pe voci, marfa
May,
Bubbles, stiu ca daca ar fi sa te iei dupa astia nu mai mananci nimic, nici macar legume, ca sunt crescute nenatural, de merele verzi care imi plac mie nu mai vorbesc. Cred ca pana la urma o sa pap si de alea su de alea, adica si cu un pic de grasime, putina, un 2%, laptele cu 1,5, chestii din astea. Dar la Zuzu 0,1% nu renunt ca tare bun e
Ieri am fost cumintica. Completez meniul de seara cu o salata de la Spring, in care am pus doar un pic de salata cu maioneza si cateva boabe de fasole, in rest numai chestii permise. A, si seara am papat niste pepene, ca ne-a adus vecinul de vis-avis pe o farfurioara
Diseara cred ca tot spre 70-71 cantaresc, ca dimineata aveam un 69,ceva. Si imi mai vin si rusii, ca am niste dureri de numa, in sfarsit isi fac efectul pastilele date de doctor, ca ma temeam ca nu mai am leac. Macar cu pastile sa vina, ca innebuneam de umflata si nervoasa...
Asa ca cantarirea de diseara va fi un esec, dar nu pot spune ca ma simt vinovata
Cred ca o sa il sprijin pe babu in continuare la regim, o sa mai tin si eu pana ajung la 65, dar fara sa ma mai cramponez asa tare
Va pup dulce