Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
CITAT(Maybeline @ 18-06-2007, 02:42 PM) *

Pupic si eu si trimit mult curaj si veselie pupic.gif hug.gif

Mercic May,
Persoana mai vesela ca tine nu prea se ecsista, dar incercam sa ne apropiem macar... )).gif
anaoi
pisik, ai mp
May
Daaaaa cand s-a impartit veselia, dupa mine nu mai avea ce sa se imparta ca am luat-o pe toata.... sau sa fie multa prostie?... sa stiti ca prostii sunt cei mai veseli oameni lol.gif
anaoi
join the club unde dylly e president...putin respect, te rog
Susannah
CITAT(Pisik @ 17-06-2007, 08:16 PM) *

CITAT(Susannah @ 16-06-2007, 08:01 PM) *

Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt! cheer.gif

Sunt Balanta...o zodie f buna pt cei din jur si f proasta pt cel care o poseda...sensibil, vrea mereu sa ii multumeasca pe toti, isi face mereu griji si probl si e f f gurmand blushing.gif

Eu iarasi am fost pe campii, am fost si f deprimata ieri si azi, m-au ajuns toate, simt ca vreau o vacanta lunga, in care sa nu mai trebuiasca sa multumesc pe nimeni, sa ma pot gandi numai la mine, sa nu mai am probl pe care le am....o viata ideala care nu se poate dry.gif
M-au napadit toate gandurile, ca ne-am angajat la un concediu pe care nu nu-l permitem (la insistentele nasilor, car nu s-au lasat pana nu am acceptat sa mergem impreuna in vacanta si ne-am lasat dusi de val) si iar ne imprumutam la socrii, ma rog, multe....nu are rost sa va ametesc. Ideea e ca am fpst la pamant si faptul ca am fost singura nu m-a ajutat. Sor'mea s-a suparat pe mine ca nu am iesit cu ea afara pt ca aveam un alt angajament de mult stabilit, etc etc etc.
Si iarasi m-am refugiat in ce nu trebuie. Ieri am facut ceva miscare, poate poate ma iarta cantarul desi nu cred.
De maine incerc sa fiu cuminte ca ma bate tanti nutritionista blum.gif De fapt nu de asta, ci pt ca trebuie sa renunt la "valurile" astea, la socurile la care ma supun singura aiurea.
Singurul lucru bun din w/e asta a fost ca am fost la proba la rochita de nasa care arata f bine, iese minunat smile.gif

Acum iesim un pic in parc, pupici!

NU suntem aceeasi zodie, dar tot zodie de aer sunt si eu. smile.gif Deci ceva caracteristici comune tot avem, din pacate din cele mai putin bune pentru noi: ne facem griji, ne agitam, ne enervam, nu dam in cap la altii ca sa ne ridicam noi pe un post...ofof.
Ma bucur ca in ciuda tuturor problemelor va simtiti bine ca si cuplu si iesiti la plimbari romantice. Bravo!
Pisik
Neatza!

Susanah, da, desi lucrurile nu mai sunt asa roz ca anul trecut cand ne pregateam de nunta, stateam bine cu banii, etc. ci acum suntem f stresati, f nervosi de la serviciu amandoi, incercam pe cat posibil sa nu renuntam la micile momente unul cu altul. Aseara de exemplu am iesit la o plinbarica lunga in parc rolleyes.gif

Meniu ieri:
MD: 2 wassa, 50 gr branza vaci, 1 felie sunca pui, rosie, castravete
G1: 4 caise
P: 150 gr pui gratar, legume fierte, 2 felii mici paine neagra
G2: mar
C: 1 castron supa de pui, 1 felie paine toast neagra, un pahar iaurt 0,1%, 1/2 pahar activia fibre (baloneaza, a avut dreptate Bubbles)

45 min plimbare

Pupici, o zi buna
anaoi
NEATA... sa ai o zi buna, pisik...
Pisik
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 09:03 AM) *

NEATA... sa ai o zi buna, pisik...

neatza! mercic, si tu la fel pupic.gif
anca veselie
neatza pisi pupic.gif
frumos meniu, imi place cheer.gif
pai sa nu renuntati la micile momente! teoretic ar trebui sa lasam problemele la serviciu in momentul in care terminam programul, din pacate nu e usor...
bubbles
Ziua pupic.gif .Bine ca macar tu te tii de regim .. ca eu blush.gif fool.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 19-06-2007, 12:33 PM) *

Ziua pupic.gif .Bine ca macar tu te tii de regim .. ca eu blush.gif fool.gif

da, m-am tinut ieri; ca azi aveam iarasi 70, din cauza week-end-ului mad.gif
dar nu-i nimic, nu ma mai stresez, asta este, cand nu pot tine nu tin, incerca macar sa nu mai sar calul
dany
Buna , Pisi !

Am vrut sa spun si eu ca imi place meniul tau . Ca ai luat-o pe aratura in We ...asta e. Incearca sa te tii de regim pana We-ul urmator si cred ca vei avea rezultate bune .

Aaa, si incearca sa nu te mai stresezi pentru orice .

hug.gif
May
Neatza, am venit sa impart buna dispozitie yeah.gif dance3.gif
bubbles
Oare de ce toata lumea se plange ca in week face abateri?eu cand nu am considerat week ca fiind week (sper sa intelegeti) nu am sarit calul.ma gandeam doar ca e o zi normala si mancam normal grin.gif dar si cand sareama calul ... bag.gif
anaoi
pai toata lumea e acasa in we si mananca ce ii pofteste inima...nu e constrans de pachet, cantina, etc
Pisik
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 01:10 PM) *

Buna , Pisi !

Am vrut sa spun si eu ca imi place meniul tau . Ca ai luat-o pe aratura in We ...asta e. Incearca sa te tii de regim pana We-ul urmator si cred ca vei avea rezultate bune .

Aaa, si incearca sa nu te mai stresezi pentru orice .

hug.gif

Multumesc, Dany, incerc sa fiu echilibrata, si in alimentatie si in viata, dar eu sunt persoana extremelor si nu imi iese intotdeauna. pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 01:24 PM) *

Neatza, am venit sa impart buna dispozitie yeah.gif dance3.gif

te astept cu drag, oricand, dna Veselie!!!!

CITAT(bubbles @ 19-06-2007, 01:25 PM) *

Oare de ce toata lumea se plange ca in week face abateri?eu cand nu am considerat week ca fiind week (sper sa intelegeti) nu am sarit calul.ma gandeam doar ca e o zi normala si mancam normal grin.gif dar si cand sareama calul ... bag.gif

eu nu calc stramb numa in week-end, ca ingehtata se vinde si in timpul sapt blum.gif

da zi si tu, week-end-ul asta am fost la mami, fara babuin ca a fost plecat si mami lesinata de bucurie ca a venit fata sa stea cu ea, da-i cu inghetate, da-i cu dovlecei umpluti, iar cu ingehtate, ia si nirvana, si aloma si nu stiu de care, manca-o-ar mama de fata, ca iar a slabit doh.gif
asta duminica...iar sambata am fost la prietena mea in vizita unde s-a gatit special pt mine tort, saleuri, pateuri; si sambata am si descoperit in camara o cutie de bomboane traznet si da-i si sacrifica-te ca se strica tease.gif si tot asa blushing.gif
May
Pai zau, era pacat sa le lasi sa expire in camara lol.gif. Si sunt domnisoara Veselia, da? ca sa nu aibe Remy impresia ca deja m-a luat lol.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 01:44 PM) *

Pai zau, era pacat sa le lasi sa expire in camara lol.gif. Si sunt domnisoara Veselia, da? ca sa nu aibe Remy impresia ca deja m-a luat lol.gif

Scuze scuze don'soara, cum am putut sa gresesc? doh.gif

bubbles
Pisik stiu cum sunt mamele .. noi cand am fost la Craiova .. si ma lauda lumea .. si ea le spunea ca a slabit si ii sta bine .. si acasa .. Ce mai vrei ?O chifla rotisata?Un snitel?o ciocolata blink.gif ? Si tot ii ziceam ca sa ma lase in pace si ce .. ca se supara daca nu luam o gura .Si in iulie ma duc singura la ea doh.gif .Sa vz atunci bucurie.Ca poate reusesc sa ma duc si eu cu 57 kg si ma intorc cu 70 lol.gif
anaoi
pa pisik...enjoy whatever ...chetsiile alea bune...
pe maine. pa
Pisik
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 04:51 PM) *

pa pisik...enjoy whatever ...chetsiile alea bune...
pe maine. pa

Pa, pupici dyllymache pupic.gif
dany
Felicitari babuinului pentru cursul de franceza !!!! Face cinste ?? L-ai pacalit ? )).gif

Imagine
Pisik
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 09:20 PM) *

Felicitari babuinului pentru cursul de franceza !!!! Face cinste ?? L-ai pacalit ? )).gif

Imagine

N-a facut inca, da ne-am orcit amandoi la mama blushing.gif
Sper ca acum ca a terminat cursurile o sa avem un pic mai mult timp.... dry.gif

Aseara ne-am facut iarasi portia de plimbarica, a fost bine
anaoi
Imagine

neata mai pe la pranz...
Pisik
Neatza!

Dylly, ma servesc acum cu bunatatea asta, tare bine imi prinde.
Eu de azi ma cumintesc si trambitez in gura mare ca sa stati cu gura pe mine )).gif ca tare nesimtita m-am facut in ultimele saptamani. Daca ma tineam de treaba ca in primele trei sapt acum eram deja la target doh.gif
Eu cand colo sunt iar la 7o. Dar, vorba lui Dany, e numai vina mea, asa ca gata cu plansu si pe cai. Pana pe 4 iulie am un target ambitios de 2-3 kg!
Nu ma voi infometa (desi ma tenta ideea), voi incerca sa ma tin de regimul dat de nutritionista cat mai corect.

Pupici pupic.gif

anaoi
dylly te apara in fata intemperiilor tentatiilor
pupic.gif
julyalina
'neatza pisik floare.gif
pai sa te tii de treaba ca altfel... bataita.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca nepotelul si sa te tii de vorba de mai sus cu dieta. floare.gif
anca veselie
pisi te incurajez cheer.gif cheer.gif sa fii cuminte pupic.gif
May
Sunt cu ochii pe tine crazy.gif
anaoi
pa pisic alintat...

Imagine
Pisik
Pupici pupic.gif

Multumesc fetelor, am nevoie de voi ca iarasi merge greu cu mobilizarea sad.gif
Pisik
Pup!

Am revenit dupa un week-end relativ ok. Vineri am venit la 12:25 AM (am aterizat), eram chiauna, dar pt ca la Ikea era ziua cea mai lunga si era deschis pana la 3 noaptea si pt ca ne era in durm ne-am oprit si noi, era gol magazinul, o incantare. Ne-am luat 2 bambusi, o vazuta si niste pietricele, plus cateva flori decorative (paie le zic eu) portocalii. Si am facut listute cu ce ne dorim, ca deocamdata raman la stadiul de dorinte.
Sambata am fost la mani, pedi, epilat, pe seara am mers la o plimbarica cu barca care ne-a relaxat, apoi ne-am intalnit cu viitorii fini ca doar mai avem doar 3 sapt si am mai disuctat una alta. Am aflat ca voi fi nasica si de botez, finuta mea fiind in 8 saptamani yahoo.gif
Ieri am fost la cimitir la bunicul meu ca i-am facut pomana de 11 ani, apoi am mers la inmormantarea soacrei unei prietene f bune, i-am ajutat si pe ei pe acolo9, apoi am mers cu mamicile la masa, la city grill, tot in memoria bunicului. Si apoi am fost in parc. La 10 eram in pat, am adormit ca un bebe, pacat ca pe la 11 m-a trezit tata cu telefonul, dar am adormit repede inapoi.
Cu mancatul, evident ca nu m-am tinut de primisiune si am mancat ca vaca. Nu m-am ingrasat (inca), cred ca s-a blocat cantarul la 69,5, dar ma simt eu cat o vaca. Sper sa ma cumintesc ca e vai si amar de mine mad.gif

Va pup si va doresc o zi super!
bubbles
Seara yahoo.gif .Pisik bataita.gif .nici eu nu m`am putut tine de regim .. ca am poftit tare inghetata pe caldura asta blink.gif .
michelle
Neata Pisik pupic.gif Am venit sa vad daca te-ai tinut de dieta ieri )).gif
Pai daca zici ca ai 69.5, eu zic ca e destul de ok. Tu cum te mai simti?
Pisik
CITAT(michelle @ 26-06-2007, 10:12 AM) *

Neata Pisik pupic.gif Am venit sa vad daca te-ai tinut de dieta ieri )).gif
Pai daca zici ca ai 69.5, eu zic ca e destul de ok. Tu cum te mai simti?

Ieri m-am tinut de dieta, dar nu ma mai laud, astept sa treaca cateva zile de cumintenie, sa nu ma laud degeaba blum.gif
Eu, cum sa ma simt? Astept rusii ca deja am inceput sa fac cosuri, am aproape 2 luni fara, ma tin de tratamentul naturist luat de pe forumul de bebei, miercuri ma duc la doctor sa vedem ce facem cu rusii, incerc sa ma tin de dieta dar nu prea imi iese dupa cum se vede, sunt intr-o etapa avansata la un interviu pt o firma concurenta, dar nu sunt hotarata ca vreau sa plec de aici (ca deobicei doh.gif ), incercam sa fim optimisti dar nu ne iese mereu.
Nu stiu daca aici am spus ca voi fi nasica de bb, finuta mea este in 8 saptamani cheer.gif
michelle
Felicitari finutei cheer.gif Felicitari nasicii pupic.gif
bubbles
Neata Pisik cheer.gif .felicitari ca te`ai tinut de regim cheer.gif si felicitari ca vei fi nasica .. Cred ca si noi botezam in curand .Asteptam sa vedem la cate saptamani vor sa o botezam .. numai sa fiu acasa ca acusica plec la mama yahoo.gif
Pisik
Multumesc mult fetelor pupic.gif
Probl pe care le am mi-au schimbat prioritatile. Nu mi se mai pare asa imp sa slabesc x sau y kg, ceea ce mi se pare insa imp este sa imi echilibrez alimenatatia, sa pot renunta la indulcitori (trebuie sa ii inlocuiesc cu miere dar imi e inca frica de ingrasat doh.gif ) si sa nu mai am etape de aruncat pe ciocolata, inghetata, etc. Greu greu.....
pana acum am facut ca am revenit la salate, chiar daca acum aveam legume inabusite in regim, la rpanz; dar mi se pare mult mai bine pt origanism ca pe vremea asta sa ii dau salate
michelle
Asta e bine. Nu te mai gandi intruna la silueta. Invata sa te simti bine in pielea ta, ai grija ce mananci, si vei slabi cu siguranta. Cred ca si autosugestia influenteaza dieta...

Apropos, cu ce mananci salata? Adica ce pui in ea, exact?
Cum te simti cu Omega 3? Se simte ceva?
Pisik
CITAT(michelle @ 26-06-2007, 12:06 PM) *

Asta e bine. Nu te mai gandi intruna la silueta. Invata sa te simti bine in pielea ta, ai grija ce mananci, si vei slabi cu siguranta. Cred ca si autosugestia influenteaza dieta...

Apropos, cu ce mananci salata? Adica ce pui in ea, exact?
Cum te simti cu Omega 3? Se simte ceva?

Salata - salata verde, rosie, castravete, ardei, ulei masline
Si o pap cu diverse - carnita, branzica, etc

Cu Omega ma simt bine, dar nu simt mare diferenta momentan
bubbles
Chiar m`am gandit la tine cu Omega 3 .. vroiam sa stiu daca sunt bune si pt par .. Asa imi cade cate un manunchi si nu stiu ce sa mai fac sorry.gif .
michelle
Poti cauta pe net mai multe info. Eu le iau pt ten. )).gif
bubbles
Seara Pisik .Ia treci cu meniul blum.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 09:25 PM) *

Seara Pisik .Ia treci cu meniul blum.gif

Nu ma laud blushing.gif

Ieri:

MD: 2 wassa integral, sunca pui 2 feliute subtiri, branza vaci 30 gr, rosie, castravete
G1:mar
P: 2 pulpite dezosate, salata cu ulei masline, 2 wassa integral
G2:mar
C:1/2 covrig de la pomana, 1 wassa integral, supa pui (doar zeama), 400ml iaurt

Azi:
MD - 2 wassa integral, 4 feliute subtiri mozarella, 1 feliuta sunca pui, 1 feliuta muschi, rosie
G1: 2 nectarine medii
P: 2 pulpite dezosate, salata cu ulei masline, 2 wassa integral
G2: mar
C: zeama de supa de pui, 1 si 1/2 wassa integral, 1 pahar iaurt cu miere; si pe urma datul cu bgata in balta: cioco doh.gif
Apoi, din cauza constiintei care tipa 20 min biciclit intens infasurata in folii si apoi aprox 200 abdomene

Maine nu ne auzim ca sunt toata ziua la o conferinta
bubbles
Ei lasa ca nu`i chiar atat de rau hug.gif .Mai vb ca si eu plec acasa maine pupic.gif pana luni
bubbles
Neata Pisikoaso hug.gif .Eu ultima .. tot eu prima blum.gif .
anca veselie
pisi putina cioco mai merge din cand in cand blum.gif
Pisik
Neatza!

Anca, putina putina, dar crede-ma ca nu era putina blushing.gif

Ieri am fost la un seminar si de asta am lipsit la apel. Am papat, aseara am papat si inghetata, in fine, nu pot spune ca scap caii (nu cum obisnuiesc eu deobicei) dar nici ca ma mai pot tine....
Aseara am fost la medic, mi-a facut echo, a zis ca totul arata ca inainte de rusi si ca acum nu mai are ce sa imi dea, ca anticoncept nu se pune probl si in rest nu reactionez la nimic, asa ca stam si asteptam. Si eu ma dau cu capul de pereti ca am toate simptomele fara sa se intample mad.gif

Diseara ma duc la proba pt rochita de nasa cheer.gif

Pupici si o zi superba!
anca veselie
neatzaa!
pisi cate zile ti-a intarziat?
stiu senzatia, e f naspa... mie luna trecuta mi-a venit la 39 zile blink.gif si e frustrant rau, ca-l astepti si ti-e foame si ai nervi doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.