Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-06-2007, 10:27 AM) *

neatzaa!
pisi cate zile ti-a intarziat?
stiu senzatia, e f naspa... mie luna trecuta mi-a venit la 39 zile blink.gif si e frustrant rau, ca-l astepti si ti-e foame si ai nervi doh.gif

am peste 55 de zile, 55 aveam acu cateva zile la ultima numaratoare, acu cred ca sunt 57 sau 58 blink.gif
deci, pot sa fug in camara la ciocolata? blum.gif lol.gif
anca veselie
nuuu, nu poti!
da, foarte mult...
dar la ecografie nu ti-a zis cam in cate zile iti vine? ca eu tin minte ca depinde de lungimea endometrului, parca.
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-06-2007, 10:57 AM) *

nuuu, nu poti!
da, foarte mult...
dar la ecografie nu ti-a zis cam in cate zile iti vine? ca eu tin minte ca depinde de lungimea endometrului, parca.

pai mi-a zis ca pozitia si grosimea/lungimea endometrului indica venirea lui mad.gif
anca veselie
da, asa stiu si eu. dar nu ti-a zis cat de gros/ lung e?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-06-2007, 11:31 AM) *

da, asa stiu si eu. dar nu ti-a zis cat de gros/ lung e?

nu, nu mi-a zis, mi-a zis ca are valori de "venit"
axe10
Despre ce e vorba in propozitie?!
anca veselie
CITAT(axe10 @ 28-06-2007, 12:40 PM) *

Despre ce e vorba in propozitie?!

despre rusii lui pisi, a fost la ecografie

pai atunci tre sa vina!!!
honey79
Pup pisicuta scumpa si o imbratisez cu drag.
O zi frumoasa iti doresc, plina de voie buna.
ina_ceva
Sa-tzi creasca finutza mare!

Eu zic sa pleci daca aia la care te duci itzi fac o oferta avantajoasa. Astia de aici mi se pare ca te cam tzin pe loc, poate in alta parte vei pleca din start pe ceva mai bun si ,pe viitor, vei avea mai multe sanse wink1.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 30-06-2007, 06:47 PM) *

Sa-tzi creasca finutza mare!

Eu zic sa pleci daca aia la care te duci itzi fac o oferta avantajoasa. Astia de aici mi se pare ca te cam tzin pe loc, poate in alta parte vei pleca din start pe ceva mai bun si ,pe viitor, vei avea mai multe sanse wink1.gif

Neatza!

Ina, tu ai mare dreptate, ideea e ca m-am atasat f mult de locul asta de munca (nu ma intrebati de ce), e adevarat ca ma tin pe loc si este frustrant, dar uite, si asa nu eram eu hotarata, in week-end am cerut o parere avizata (unchiul meu care lucreaza de 15 ani in industrie si ii stie pe toti) si mi-a zis ca nu acolo, in nici un caz...nu stiu ce sa zic. M-am intalnit vineri cu boss-ul cel mare mare si acum am de facut o tema, o sa o fac si vedem ce va urma....

Am scris si la neuroni, am fost la mare, a fost super, cu dieta stau pe loc, de fapt nu, ma ingras doh.gif pt ca am ingurgitat numai porcarii ingrasacioase. Dar revin la prima dieta data de nutritionista, pt ca mi s-a potrivit cel mai bine.

Va pupic hug.gif
julyalina
salut.gif pisik, au venit rusii?
anca veselie
pisi pupic.gif
eu zic sa vezi ce iti ofera si hotarasti dupa aceea. pui in balanta avantajele si dezavantajele si te hotarasti
bubbles
Neata yahoo.gif .Am revenit si eu si am renuntata la dieta aia ca mi s`a aplecat de atata carne sorry.gif .Abia astept sa-mi cumpar niste nectarine si un pepene rosu grin.gif .Azi fac invitatiile de nunta cheer.gif .Cica ama mai si slabit dar nu ma intreba de ce..poat ede la efortu depus la varuit blink.gif ca am mancat normal blink.gif si am bagat si 2 felii de cozonac acum vreo cateva zile .Cred ca am avut si 61 kg dar am cam mancat in week si asa ca am 62.3 blink.gif
Pisik
CITAT(julyalina @ 02-07-2007, 10:03 AM) *

salut.gif pisik, au venit rusii?

Nu, din pacate nu sad.gif

CITAT(anca veselie @ 02-07-2007, 11:25 AM) *

pisi pupic.gif
eu zic sa vezi ce iti ofera si hotarasti dupa aceea. pui in balanta avantajele si dezavantajele si te hotarasti

asa voi face. acuma m-au sunat de la o companie de head hunting sa ma cheme la interviu pt o firma de telecom

CITAT(bubbles @ 02-07-2007, 11:39 AM) *

Neata yahoo.gif .Am revenit si eu si am renuntata la dieta aia ca mi s`a aplecat de atata carne sorry.gif .Abia astept sa-mi cumpar niste nectarine si un pepene rosu grin.gif .Azi fac invitatiile de nunta cheer.gif .Cica ama mai si slabit dar nu ma intreba de ce..poat ede la efortu depus la varuit blink.gif ca am mancat normal blink.gif si am bagat si 2 felii de cozonac acum vreo cateva zile .Cred ca am avut si 61 kg dar am cam mancat in week si asa ca am 62.3 blink.gif

Andreea, ma bucur ca ai renuntat la cura aia, ca numa bine nu iti facea. Legumele si fructe sunt baza acum, zic eu.
Si nu conteaza un kg in plus sau in minus, asa e, mai slabim, ne mai ingrasam, important e sa stim sa tinem haturile (ceea ce la mine e mai greu de exemplu)
Anna
pupic.gif Neatza Pisik.
Succes la acel interviu. Cand il ai?
anca veselie
pisi pupic.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 11:38 AM) *

pupic.gif Neatza Pisik.

Multumesc. Trebuia sa fie asta seara dar s-a amanat, probabil sapt viitoare. Si pt celalat interviu in faza avansata am o tema de facut si nu am timp sad.gif dar imi gasesc eu

Fetelor, sa imi tineti pumnii sa nu fac varsat de vant
Anna
CITAT(Pisik @ 03-07-2007, 11:49 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 11:38 AM) *

pupic.gif Neatza Pisik.

Multumesc. Trebuia sa fie asta seara dar s-a amanat, probabil sapt viitoare. Si pt celalat interviu in faza avansata am o tema de facut si nu am timp sad.gif dar imi gasesc eu

Fetelor, sa imi tineti pumnii sa nu fac varsat de vant

ti-am scris si la neuroni, prin aceeasi sit am trecut si eu.
fii optimista pupic.gif
eu una cred ca nu o sa faci pupic.gif
honey79
Pup Pisik-mic si-i doresc bafta cu interviurile.
In alta ordine de idei... iti tin pumnii ca varsatul de vant sa stea cat mai departe de tine si mai ales de finuta.... ea fiind in situatia in care este.

Pupicei si-mbratoseli calde.
Pisik
CITAT(honey79 @ 03-07-2007, 12:58 PM) *

Pup Pisik-mic si-i doresc bafta cu interviurile.
In alta ordine de idei... iti tin pumnii ca varsatul de vant sa stea cat mai departe de tine si mai ales de finuta.... ea fiind in situatia in care este.

Pupicei si-mbratoseli calde.

Multumesc mult Honey, sa speram ca va fi bine.

Tu esti ok cu bb din burtica?
honey79
Suntem ok...cel putin eu asa ma simt. Refuz sa ma comport ca si cum as fi bolnava....sunt doar graviduta. blum.gif
Asteptam acum ziua de Luni, cand vom merge la doctor sa cerem sfaturi si sa punem intrebari....asta pe langa analizele ce trebuiesc efectuate.

Te pupic dulce.
Pisik
CITAT(honey79 @ 03-07-2007, 01:59 PM) *

Suntem ok...cel putin eu asa ma simt. Refuz sa ma comport ca si cum as fi bolnava....sunt doar graviduta. blum.gif
Asteptam acum ziua de Luni, cand vom merge la doctor sa cerem sfaturi si sa punem intrebari....asta pe langa analizele ce trebuiesc efectuate.

Te pupic dulce.

Pai asa si esti: o graviduta fericita! Nu ai nici o problema si nicidecum nu esti bolnava, urasc doctorii paranoici din ziua de azi care insista sa faca femeile gravide sa se simta ca niste invalide.
Trebuie sa iti faci toate analizele necesare, dar sa nu cazi in extrema exagerarii, ca nu e cazul

Pup mami si bebe pupic.gif
honey79
Ei.... normal ca devin paranoica si isterica si .... cred ca tot ce se poate intampla se va intampla bebelului meu. Apoi ma linistesc si ma umplu de optimism si-mi spun ca bebe al meu o sa fie ok ..si ca Doamne -Doamne are grija de noi. Deh...prima sarcina.... prima experienta de genul. Sunt dusa rau. Daca si bebe va fi ca mine, apoi tati cred ca ne va lua la bataie pe-amandoi. )).gif blum.gif

Cat despre analize, ne lasam pe mana doctoritei, caci merge la ea cu recomandare... se pare ca e foarte atenta si buna.

Pupi.
ina_ceva
Bafta la interviu!

Cu varsatul de vant stiu ca a fost o epidemie acum doua saptamani, prin Bucuresti, asa ca ai mare grija!
pupic.gif
honey79
Calatorie placuta,Pisikut. Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti.... asa, printre picaturi.
Pupicei.
Anna
salut.gif Pisik
ai grija de papi in delegatii pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .pisik sa te intorci odihnita dar nu ghiftuita grin.gif din excursie pupic.gif pupic.gif .In legatura cu graviditatea...mi`am gasit Pilates pt gravide ca i`am zis deja lui babu ca atunci cand va fi sa ... vreau sa fac sport si sa tin in continuare "regim" pleasantry.gif ca sa nu ma fac cat casa lol.gif .Si vreau sa`mi iau si o minge de aia pe care mai nou se face sport blum.gif
bubbles
Hello yahoo.gif .Cum a fost deplasarea? hug.gif
bubbles
Pisik vad ca esti on dar nu zici nimic.De ce? Esti suparata? sorry.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 09-07-2007, 09:32 AM) *

Pisik vad ca esti on dar nu zici nimic.De ce? Esti suparata? sorry.gif pupic.gif

Nu Bubbles, nu sunt suparata, dar nu am dispozitia necesara sa scriu. Am si f multa treaba. A fost cam nasol, adica am plecat cu intarziere din cauza unor probl tehnice la avion, am zburat la joasa intaltime si ne-a cam zguduit, mi-au pierdut bagajul si l-am recuperat abia a doua zi cand nu mai aveam nevoie de el, etc.
Nu ma laud, am mancat ca vaca, am luat deja un kg, sunt ocupata cu nunta finilor si sunt cam intoarsa. Dar va urmaresc din umbra si sper sa imi revin. Deja simt ca v-am intoxicat cu vaicarerile mele si probabil va intrebati ce naiba o fi asa de complicat sa ma tin de regim si va dau dreptate. Citeam la Luchi in jurnal ca mai are putin si isi atinge tinta si ea a inceput dupa mine si eu acum sunt la 70,5. daca ma tineam, eram deja la tinta demult. Dar e numai vina mea si mi- asum. Pur si simplu ma declar mai slaba decat inghetata si ciocolata, cred ca sunt bolnava la cap....whatever...nu vreau sa para ca am o criza din aia gen "nu mai intru pe forum, imi pare bine ca v-am cunoscut" pentru ca nu suport genul asta de comportament.
Va iubesc, nu pot sta fara voi si de asta intru si va citesc, dar pur si simplu simt ca sunt nedemna in momentul asta sa mai spun ceva, ma simt de-a dreptul cretina si lipsita de orice vointa si e mai bine sa tac.
Dar stati linisttite, nu scapati voi de mine asa usor hug.gif
dany
Ne luam de mana , Pisi smile.gif .Te asteptam inapoi cand iti revii

hug.gif
bubbles
Pisik hug.gif pupic.gif
nusarich
pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme pupic.gif .

asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice.
apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb.

sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri!
Pisik
CITAT(nusarich @ 09-07-2007, 01:34 PM) *

pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme pupic.gif .

asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice.
apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb.

sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri!

Multumesc mult Nusa. Ma ajuta foarte mult sfaturile tale pupic.gif
Incet-incet sper sa imi revin

Pupici dulci
May
hug.gif
Nessie
Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta. pupic.gif
Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural.

Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. hug.gif Sunt sigura ca si la tine e la fel. Iar cu dieta...ce sa zic..Eu am greutatea asta de 2 ani aproape si tot timpul am tinut dieta, iar in ultima vrema ma duc la sala, dar tot nu slabesc. doh.gif Am zis ca nici nu ma mai gandesc la asta! nana.gif Ce-o fi o fi si ma bucur ca am aici prietene care ma sustin, indiferent de dieta/nedieta.

pupic.gif Pupici!
Andreea-Rodica
hug.gif Mai mult nu stiu ce sa scriu, ca ma simt ca si tine. Stresata, obosita, si de dieta, si de examene, si de invatat. Si nici in afara de astea toate, situatia nu e prea roz. Mi s-a acrit de toate. Dar iesim noi si din asta! floare.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 09-07-2007, 06:11 PM) *

Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta. pupic.gif
Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural.

Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. hug.gif Sunt sigura ca si la tine e la fel. Iar cu dieta...ce sa zic..Eu am greutatea asta de 2 ani aproape si tot timpul am tinut dieta, iar in ultima vrema ma duc la sala, dar tot nu slabesc. doh.gif Am zis ca nici nu ma mai gandesc la asta! nana.gif Ce-o fi o fi si ma bucur ca am aici prietene care ma sustin, indiferent de dieta/nedieta.

pupic.gif Pupici!

Stiu Ness, ca ai dreptate, multumesc pt sprijin pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-07-2007, 07:55 PM) *

hug.gif Mai mult nu stiu ce sa scriu, ca ma simt ca si tine. Stresata, obosita, si de dieta, si de examene, si de invatat. Si nici in afara de astea toate, situatia nu e prea roz. Mi s-a acrit de toate. Dar iesim noi si din asta! floare.gif

Eu ma simt obosita, exploatata la serviciu si neremunerata cum trebuie, satula de dieta (bine i-am zis ieri unei colege ca eu sunt toata viata la regim, cu mici pauze), speriata de problemele medicale pe care le avem...dar, vorba ta, trecem noi peste toate, bun e Dumnezeu cu noi
Hai, capul sus hug.gif
ina_ceva
pupic.gif pisikule, viatza e frumoasa hug.gif
Sexymom
Mai fetelor, noi suntem femei puternice si facem fata la toate provocarile, nu ne lasam noi asa de usor prinse de stres, oboseala, nervozitate.Toate avem perioade din astea dar ne revenim si devenim mai puternice.E normal sa luam o pauza, ca se strang multe intr-un an.
Nusarich are mare dreptate cand scrie ca trebuie sa lasi si natura sa isi urmeze cursul,nu te mai gandi la bebe, e mai bine , si cand vrea Dumnezeu ti-l trimite.Important este sa nu iti pierzi increderea.
Depasim momentul impreuna. pupic.gif
axe10
Pisi, te pup...si te imbratisez...hai sa uitam de necazuri azi!
Pisik
CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 09:02 AM) *

Multumesc mult Lavi pupic.gif
Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc.
Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi
axe10
CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 09:13 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 09:02 AM) *

Multumesc mult Lavi pupic.gif
Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc.
Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi

Dar cum se explica lipsa rusilor?...ai intrebat ginecologul?...ai inceput vreun tratament?
Pisik
mi-a dat niste pastile, utrogestan, care trebuiau sa imi provoace rusii, dar nu s-a intamplat nimic....acum 2 sapt cand am fost la control mi-a facut echo si endometru era in pozitie de rusi dar nu s-a intamplat nimic...o sa ma duc din nou la doctor...
julyalina
hug.gif
pisik, stai linistita ca se mai intampla chestia asta cu intarziatul. si prietena mea a trecut prin asa ceva ...
i-a spus medicul ca pe fond de stras, exces de nu stiu ce hormoni, + alte chestii
Pisik
http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57600880244400/ - poze cu catelusa mea sorry.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 11:29 AM) *

mi-a dat niste pastile, utrogestan, care trebuiau sa imi provoace rusii, dar nu s-a intamplat nimic....acum 2 sapt cand am fost la control mi-a facut echo si endometru era in pozitie de rusi dar nu s-a intamplat nimic...o sa ma duc din nou la doctor...

utrogestan mie mi-a dat cand eram insarcinata, am avut o sarcina dificila, pozitionata jos..sa nu mai am dureri...habar nu aveam ca se da si pt rusi!
dany
CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 11:53 AM) *

Cat de dragalasa !!!!!!! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat ! Te hug.gif si iti doresc sa iti rezolvi cat mai repede TOATE problemele si sa redevii acea "Pisik" pe care o stim noi !!
Pisik
CITAT(danyhoney @ 18-07-2007, 02:03 PM) *

CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 11:53 AM) *

Cat de dragalasa !!!!!!! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat ! Te hug.gif si iti doresc sa iti rezolvi cat mai repede TOATE problemele si sa redevii acea "Pisik" pe care o stim noi !!

Multumesc mult Dany. Pt inceput incerc sa imi recapat optimismul, ca probl nu se pot rezolva batand din palme din pacate, stii tu cum e, incerc sa vad jumatatea plina.
Cred ca putina odihna nu mi-ar prinde rau, incercam din rasputeri sa mergem week-eend-ul asta la rulota la mare, cu un minim de bani, sper sa reusim, ca tare bine ne-ar face la amandoi
honey79
Pupicei pe mustacioare, Pisikut scumpel.
Iti doresc sa se aranjeze totul bine si.... luand-o cu pasi marunti spre varful piramidei implinirilor, deocamdata iti doresc sa ajungeti la rulota, sa va simtiti super, sa uitati de tot ce inseamna griji si suparari si sa va regasiti acea scanteie,care v-a facut sa va indragostiti si sa formati o familie.
Atunci cand totul merge bine in familie si cand totul vine de la sine, cand zambetul apare pe fata voastra doar vazandu-l pe cel drag .... atunci, totul pare mai usor si parca.... deja esti gata sa infrunti totul si sa reusesti.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.