pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme

.
asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice.
apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb.
sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri!