Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 03:42 PM) *

Pupicei pe mustacioare, Pisikut scumpel.
Iti doresc sa se aranjeze totul bine si.... luand-o cu pasi marunti spre varful piramidei implinirilor, deocamdata iti doresc sa ajungeti la rulota, sa va simtiti super, sa uitati de tot ce inseamna griji si suparari si sa va regasiti acea scanteie,care v-a facut sa va indragostiti si sa formati o familie.
Atunci cand totul merge bine in familie si cand totul vine de la sine, cand zambetul apare pe fata voastra doar vazandu-l pe cel drag .... atunci, totul pare mai usor si parca.... deja esti gata sa infrunti totul si sa reusesti.

multumesc de sprijin si de sfat honey pupic.gif
cum e bebe?
honey79
Bebe, e bine. Cel putin din ce-mi spune corpul. Asteptam Luni sa mergem la dr iarasi, sa-l vedem, sa-i ascultam bataile inimii si sa ne mai informam. Atunci o sa ne zica sigur si cat are bebe, caci, desi pe 9 ne-au spus ca avem 8 sapt, eu nu prea cred. Deh, noi stim mai bine ce si cum si cand s-antamplat, nu? biggrin.gif wink1.gif

Maine mergem la un curs pregatitor.

Pupicei si imbratisari pentru Pisicel dragut.
Andreea-Rodica
Am intrat sa te salut si sa-ti spun ca-mi place tare mult noul tau avatar. hug.gif
Pisik
CITAT(Andreea-Rodica @ 19-07-2007, 11:28 AM) *

Am intrat sa te salut si sa-ti spun ca-mi place tare mult noul tau avatar. hug.gif

Multumesc mult Andreea pupic.gif
Pisik
Pt ca am reusit sa ating minunatul prag de 72 kg, o sa incerc sa imi revin si ca sa fiu sigura ca am motivatie, o sa scriu aici tentativa de meniu pe azi, diseara sa ma intrebati daca s-a respectat

MD: 2 felii paine dieta, 1 ou la teflon, o felie branza de vaci dietetica, 1 rosie mica
G1: banana
P: salata cu sal verde, rosie, castravete, ardei gras, 6 masline, cateva cubulete mozarella, o bucata piept de pui, ulei masline + 1 Zuzu cu visine
G2: 2 nectarine mici
C: 1 cutiuta branzica de casa; poate ceva pepene rosu mai pe seara
Pisik
Am respectat meniul de ieri, doar ca am papat pepenele dupa cutiuta de branza ca miera tare foame blushing.gif

Meniu propus azi:
MD: 3 feliute mozarella, o fasiuta lipie arabeasca (un sfert de lipie mare), 1/2 rosie - cam putin dar incerc sa nu pap carne ca e vineri
G1: 1 banana
P: o salata cu 50 gr mozarella, 1 felie paine dieta, 1 iaurt Zuzu fructe
G2:1 grepfruit mare
C: probabil 1 cutiuta branzica de casa, pepene. Sa vedem cum stau cu cina ca diseara plecam la mare si sigur o sa fiu fomista. Sper sa ma opresc la fructe dry.gif
Nessie
Pisik, tii post sau de ce nu vrei carne vineri? huh.gif Si daca e post, tii numai la carne, ca am vazut branzica prin meniul tau? pupic.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 20-07-2007, 03:59 PM) *

Pisik, tii post sau de ce nu vrei carne vineri? huh.gif Si daca e post, tii numai la carne, ca am vazut branzica prin meniul tau? pupic.gif

Initial am vrut sa tin, dar am uitat si mi-am facut salata cu mozarella. Asa ca am zis macar sa nu pap carne
bubbles
Seara hug.gif .Pisik stii cum se zice toate relele spre bine pupic.gif .se va rezolva si cu sotul tau,si cu tine(locul de mune) .Iti sunt alaturi pupic.gif

Si stai fara griji...va veni si bebe .Cand nu te vei astepta .Dumnezeu e mare ! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
Meniul meu de ieri:

MD: 2 felii toast secara + o felie branza vaci + 2 fasii sunca curcan + rosie
G1: 2 nectarine
P: o salata (salata verde, rosie, mozarella, sunca curcan, 6 masline negre, 1 lingurita ulei masline)+ 1 felie toast
G2: 1 gref
C: 1/2 (100gr) cottage cheese + pepene

Azi

MD: 2 felii toast secara+ 3 feliute mozarella+2 fasii sunca curcan, rosi
P:salata ca mai sus doar ca cu o buc carne de vita in loc de curcan + 1 felie toast
C: probabil pepene
axe10
Mie mi se pare ca mananci super putin....nu stiu de unde te ingrasi....
Cum sta Florin la kg?
Pisik
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 11:18 AM) *

Mie mi se pare ca mananci super putin....nu stiu de unde te ingrasi....
Cum sta Florin la kg?

Rar reusesc sa pap asa, maxim 1-2 zile, dupa care scap in prostii. Acum incerc sa ma mobilizez ca vineri plec, am zis ca poate stabilesc si eu un record ca Monic, dar la mine sklabe sanse.

Florin sta f f bine, a dat jos 20 kile; avea 135, acum oscileaza la 115, mai scade, mai creste cate 1-2 kg, dar in principiu aici e. E si la un fel de platou cred, dar nici nu a mai respectat litera de lege. Oricum, e mare lucru, si-a luat si el o pereche de pantaloni de la kenvelo, el care in magazinele de la noi isi gasea doar ochelari de soare lol.gif
bubbles
Pisik hug.gif .Auzi de ce esti rea blum.gif .. ochelari de soare lol.gif ... Eu zic ca poate daca nu te`ai gandi ca tii dieta nu ai mai avea atat pofta sa scapi in ingrasacioase hug.gif .La Babu al tau se cunoaste bine de tot ca a slabit grin.gif .
May
Nu mi se pare ca mananci f putin, poate putin sub limita permisa dar nu exagerat. Problema vine ca mereu fluctuezi si la alimentatie si la greutate si stii ca nu e bine. Eu cred ca alimentatia e exact ca bicicleta: trebuie sa iti alegi o intensitate la care sa pedalezi minim 30 min, nu una demonica la care sa iti iasa limba afara dupa 10 min. Asa si cu alimentatia.... alege-ti un program pe care sa il poti respecta mai multe zile, nu unul mai greu care merge 2 zile, apoi iesi in decor, iar revii la el si tot asa.

Pup pupic.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 24-07-2007, 12:13 PM) *

Nu mi se pare ca mananci f putin, poate putin sub limita permisa dar nu exagerat. Problema vine ca mereu fluctuezi si la alimentatie si la greutate si stii ca nu e bine. Eu cred ca alimentatia e exact ca bicicleta: trebuie sa iti alegi o intensitate la care sa pedalezi minim 30 min, nu una demonica la care sa iti iasa limba afara dupa 10 min. Asa si cu alimentatia.... alege-ti un program pe care sa il poti respecta mai multe zile, nu unul mai greu care merge 2 zile, apoi iesi in decor, iar revii la el si tot asa.

Pup pupic.gif

Stiu, la mine consecventa e marea problema. Eu nu ma pot obisnui sa nu mai manac dulciuri dry.gif Stiu ca nu e bine sa am variatii mari nici de mancare nici de greutate (si tot am in ultima vreme, sunt maestra). Incerc sa ma controlez, reusesc o perioada, pe urma iar ma apuca...fac eforturi sa stii si voi ma ajutati mult pupic.gif
luchi
floare.gif E foarte mult adevar in ce spune May..si pentru ca am fost in aceeasi situatie, cred ca trebuie sa gasim in noi motivatia si resursele pentru a afla o cale de mijloc, echilibrata, in alimentatie.
Sa ai parte de o zi frumoasa!
May
Pe mine acum ma motiveaza fantastic faptul ca peste o luna si un pic o sa merg in tara si vreau sa arat cat mai bine posibil. De 2 luni sunt extrem de cuminte cu WW si bicicleta, exceptand ultima saptamana cand au fost ai mei aici dar, uite ca, dupa 2 luni s-au dus 6 kg care sunt duse cu adevarat, care nu se mai intorc pt ca o saptamana nu am mancat cu trebuie. Forta!
Pisik
CITAT(Maybeline @ 24-07-2007, 12:46 PM) *

Pe mine acum ma motiveaza fantastic faptul ca peste o luna si un pic o sa merg in tara si vreau sa arat cat mai bine posibil. De 2 luni sunt extrem de cuminte cu WW si bicicleta, exceptand ultima saptamana cand au fost ai mei aici dar, uite ca, dupa 2 luni s-au dus 6 kg care sunt duse cu adevarat, care nu se mai intorc pt ca o saptamana nu am mancat cu trebuie. Forta!

Oau! Super, bravo! Inseamna ca se poate. Bine, si eu stiu ca se poate, mi-am dovedit-o, dar e mai greu cu mobilizarea
May
Da, am trecut rau la atac ca m-a prins o ambitie d-aia mare si lupt cu tot arsenalul )).gif. In fiecare zi bicicleta, mancat corect, iesit la plimbare, dush de 2 ori pe zi acompaniat de masaj cu manusa anticelulita apoi masaj cu crema anticelulita doar, doar s-o imbunatatii aspectul pielii, plus piscina saptamanal ca vreau sa ma duc neagra in tara ca si bronzul mai ajuta la ascuns unele chestii si dat ture de bazin toata ziulica de imi iese limba.

Poti si tu, forta e in tine floare.gif
Pisik
Meniu final ieri:

MD: 2 felii toast secara+ 3 feliute mozarella+2 fasii sunca curcan, rosi
P:salata cu o buc carne de vita + 1 felie toast
C: cateva guri de ingehtata (pe la 18.00), 1 felie paine alba, cateva linguri salata de vinete, zacusca, 1 felie pepene (tarziu - am fost in vizita, stiu ca am papat gresit si tarziu dar imi era fomica)

Azi:

MD: 1 felie paine dieta, 3 feliute mozarella, un ou tefon, rosie
G1: 2 nectarine mici
P: o salata (sal verde, rosie, castravete, ulei masline, 4 masline negre, mozarella) + 1 chifla neagra de la Mega Image + 1 iaurt bifidus musli productie Mega image cu 0% grasime (poate ma ajuta la digestie)
G2: fructe (ori mar, ori nectarine)
C: sper ca doar 1/2 cutie branzica de casa si pepene

SI, desigur, mult Julio cheer.gif

Azi mi-e f foame sad.gif
May
Sfatul meu ar fi sa nu iti lipseasca niciodata de la pranz macar 100 de grame de piept de pui sau curcan ca sa hranesti muschii si sa-i faci sa ramana acolo, sa nu se flescaiasca. Vedeam asta in salata ta de la pranz, dar azi nu ai. pupic.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 02:20 PM) *

Sfatul meu ar fi sa nu iti lipseasca niciodata de la pranz macar 100 de grame de piept de pui sau curcan ca sa hranesti muschii si sa-i faci sa ramana acolo, sa nu se flescaiasca. Vedeam asta in salata ta de la pranz, dar azi nu ai. pupic.gif

in zilele de post, daca nu reusesc sa tin post complet, incerc macar sa tin de carne
May
CITAT(Pisik @ 25-07-2007, 01:32 PM) *

in zilele de post, daca nu reusesc sa tin post complet, incerc macar sa tin de carne

Uitasem ca tii post floare.gif
honey79
Pup Pisik mic si-i doresc de bine. O zi frumoasa, plina de evenimente placute, si....distractie maxima diseara. Trimite-i o bezea lui Julio din partea mea diseara.
Nah..ca acum am pofta sa-l ascult.... noroc ca am vreo 3-4 Cd-uri cu el. wink1.gif

Pupicei.
Pisik
CITAT(honey79 @ 25-07-2007, 02:45 PM) *

Pup Pisik mic si-i doresc de bine. O zi frumoasa, plina de evenimente placute, si....distractie maxima diseara. Trimite-i o bezea lui Julio din partea mea diseara.
Nah..ca acum am pofta sa-l ascult.... noroc ca am vreo 3-4 Cd-uri cu el. wink1.gif

Pupicei.

Mercic scumpa, pupici tie si lui bebe dulce dulce ca mami hug.gif
axe10
Hey, am auzit ca pleci in concediu....sa petreci frumos si romantic!
Va pup pe amandoi si sa nu fiti cuminti deloc!!! hug.gif naughty.gif naughty.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 26-07-2007, 01:03 PM) *

Va pup pe amandoi si sa nu fiti cuminti deloc!!! hug.gif naughty.gif naughty.gif

Mercic mult de tot pupic.gif O sa incercam sa ignoram companionii de calatorie care nu se anunta prea simpatici dry.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 26-07-2007, 01:09 PM) *

CITAT(axe10 @ 26-07-2007, 01:03 PM) *

Mercic mult de tot pupic.gif O sa incercam sa ignoram companionii de calatorie care nu se anunta prea simpatici dry.gif

Niciodata sa nu pleci in vacanta cu altii care nu-i agreezi complt....ca o strici si-i pacat ca nu toata ziua pleci in vacanta!
Pisik
Plecam cu nasii nostri. Sper sa fie ok si sa reusim sa ne intelegem.....sau macar sa-i ignoram )).gif
axe10
CITAT(Pisik @ 26-07-2007, 01:19 PM) *

Plecam cu nasii nostri. Sper sa fie ok si sa reusim sa ne intelegem.....sau macar sa-i ignoram )).gif

Eu nu ma vad mai deloc cu nashii.......
anca veselie
pisi concediu placut pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-07-2007, 04:53 PM) *

pisi concediu placut pupic.gif pupic.gif

Multumesc hug.gif

fetele, incerc sa mai intru maine de acasa printre bagaje si cumparaturi.
Partea naspa e ca cred ca vin rusii, sunt plina de pofte si de foame non-stop, imi vajaie capul, sunt ametita, am burta umflata si ma doare. Dar am mai avut eu simptome si nimic....sper sa fie chiar daca va fi naspa tare cu rusi pe drum, ca merem cu masina...e asta este...macar sa nu mai fiu ca un balon

Va pup, si sper sa mai intru maine dar sper sa mai stergeti si voi prafu pe aici din cand in cand pupic.gif
honey79
Concediu placut iti doresc, Pisikut.
Cat despre rusi si... lipsa lor, poate e de bine. wink1.gif Poate o sa ne anunti cand te intorci din concediu marea veste. blum.gif

Pupicei.
nusarich
concediu placut, pisik! si odihnitor. asteptam poze si vesti cat mai bune!
axe10
CITAT(honey79 @ 26-07-2007, 06:20 PM) *

Concediu placut iti doresc, Pisikut.
Cat despre rusi si... lipsa lor, poate e de bine. wink1.gif Poate o sa ne anunti cand te intorci din concediu marea veste. blum.gif

Pupicei.

Nu ai fost atenta?...am intrebat si eu....nu are nimik...e doar lipsa...nu bb...bine ar fi fost sa fie asa!
honey79
Nu poti stii niciodata, draga Axe. wink1.gif
May
Am venit sa aerisesc si sa vad ce ai bun prin frigider blum.gif
dany
Concediu placut si relaxant , pisik !!!!
Andreea-Rodica
Concediu placut si odihnitor! hug.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 12:03 PM) *

Am venit sa aerisesc si sa vad ce ai bun prin frigider blum.gif

si sa uzi florile, nu-i asa?
May
CITAT(nusarich @ 27-07-2007, 01:56 PM) *

si sa uzi florile, nu-i asa?

Aaaaa...nu.... doar sa vad ce mai e bun prin frigider )).gif
dany
Doar sa vezi ce e prin frigider ???? Asa prietena esti tu .....cu gandul la papa ??? )).gif )).gif

PISI - am facut un pic de ordine in cosuletzul tau ( in febra preagatirilor nu ai mai avut timp ) , am sters praful , udat florile , SI NU M_AM UITAT ce ai prin frigider lol.gif
Anna
pupic.gif hug.gif Pisik.
Iiti las un Imagine
ina_ceva
Concediu placut, pisik! Sa vii cu multe poze si cu impresii din Croatia. Acolo as vrea sa merg si eu peste vreun an si nu-mi vor dauna cateva informatii in plus wink1.gif
dany
Sper ca te simti bine acolo unde esti , Pisi si ca te relaxezi hug.gif

Ca tot am fost in febra harniciei azi )).gif am facut si la tine un pic de ordine ( zapacitele care au fost pe aici au lasat dezastru lol.gif - stii tu : cand pisik(a ) nu-i acasa ...joaca forumistele pe masa ) , am si aerisit , florile au primit apa si le-am facut si toaleta .

May
Nu treci si pe la mine daca tot esti harnica? grin.gif

pisik te asteptam cu dor hug.gif
Andreea-Rodica
E urat afara, asa ca am venit sa inchid geamurile sa nu fie curent in cosulet! Concediu placut in continuare! hug.gif
May
Sper ca esti ok pt ca am vazut la stiri incendii pe litoralul croat blink.gif pupic.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 07-08-2007, 03:02 PM) *

Sper ca esti ok pt ca am vazut la stiri incendii pe litoralul croat blink.gif pupic.gif

Incendii?...la noi nu a zis nimic!...uffff, sper ca vacanta pisicutei sa fie ok!
May
Care ``la noi``? La stirile de pe canalele romanesti am vazut si eu... parca la ProTv sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.