Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bubbles
Neata .Am venit sa las un pupic.gif si sa iti urez concediu placut hug.gif
ALICE
Da, sunt incendii mari prin Croatia.Si eu as vrea sa stiu cate ceva despre Croatia , ca sor'mea vrea luna de miere acolo si numai acolo.
himere2005
pisik, de abia astept sa revii, imi lipsesti hug.gif sper sa iti incarci bateriile si de ce nu, cu vesti bune
lliliana
Sal Pisik...in concediu....yamii...ce meseriash. pupic.gif hug.gif
May
Miaaaaauuuuu hug.gif
dany
Am inceput sa sterg geamurile ( Doamne , cat praf !!!! ) , sa dau cu aspiratorul .....Pana saptamana viitoare cand revii promit ca voi face cosuletul tau sa straluceasca !!!!!

Sper ca te simti bine si ca vei reveni MULT mai bine dispusa printre noi !!!!!

hug.gif
lliliana
Pupacesc pisik. Relash placut...Inca o zi de concedu fericita. biggrin.gif
Pisik
Va pup fetelor si va multumesc din suflet ca ati mai intrat pe aici si ati dereticat casuta hug.gif

La mine a fost super conced, revin cu poze si povesti, pana atunci un pupic imens de la mine
May
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
honey79
Bine ai revenit, Pisikut dragut.
Asteptam cu nerabdare povesti si poze.
Pupici de miere.
axe10
Bine ai venit!

salut.gif floare.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Am vazut pozele si m-am delectat. Arati foarte bine hug.gif si pari odihnita. hug.gif
Deea
pupic.gif bine ai revenit Pisik!

Foarte frumoase pozele, despre tine nu mai spun!..

Fetelor am reperet-o pe Pisik si in ultimul nr. al revistei Tabu... e imbracata intr-o rochita rosu cu alb...parca e scufita rosie smile.gif...foarte frumusica
dany
Vazut pozele , Pisik -ule ! Superbe !!!! Si tu arati ffff bine ....habar nu am unde ascunzi acele kg de care te plangi !!! Poate ma inveti cateva trick-uri pentru concediu smile.gif

Deea , fericito !!!!! Eu , daca nu am reviste , unde o pot vedea pe "scufita rosie " ???? )).gif
Deea
neata!

m-am capiat...ultimul nr. al Tango...deh, ce ti-e si cu atatea reviste pe piata! scuze

Dany iubita...cred ca daca iti pastram toate revistele pe care le citesc eu pana acum aveam un tir sa-ti trimit blushing.gif Vrei sa-ti pastrez reviste si sa-ti trimit in Germania?
Pisik
Va multumesc fetelor pt laude, m-ati facut sa rosesc.
Avand in vedere totusi ca ma indrept vertiginos iarasi spre 75 (nu stiu ce naiba am, in concediu m-am tinut mai bine de treaba decat in tara in viata de zi cu zi, adica am avut limite la dulciuri, acuma iarasi dau iama, cred totusi ca are leg cu stressul), vor incepe sa se vada kg.

Dany, secrete prea multe nu stiu, eu am noroc ca am talie, sunt f bulanoasa si solduroasa, asa ca fustitele si rochitele pe care le port ma avantajeaza ca ascund chestia asta. Incerc sa evit pantalonii mulati, blugii si stau cat mai "fitos" in poze ca sa distrag atentia de la sunci blum.gif

Eu azi si maine am doua zile de cosmar, azi am o mega intalnire de la 13.00 pana la 19,00, pe urma plec la eforie unde avem un eveniment, probabil ajung in miez de noapte si plec si singura cu masina ceea ce ma sperie, acolo am de supravegheat niste chestii, trebuie sa ma si odihnesc ca vineri dimineata trebuie sa vorbesc la o conferinta de presa, deci va dati seama. SI apoi vineri pe la 13.00 sa iau iarasi drumul spre Buc inapoi blink.gif ca la 19,20 am programare la doctor blink.gif Ati ametit? Ca eu da sad.gif Sa imi tineti pumnii sa trec cu bine de zilele astea naspa

Pupici dulci
Deea
Pisik si eu am inceput sa dau iama in prostioare...cred ca stresul e de vina, eu niciodata n-am mancat dulciuri multe acum...parca am capiat.
Cat despre programul tau....e f.f.f incarcat, sunt curioasa daca seful tau vede si apreciaza...sper ca da! O sa treaca si zilele astea 2 si sunt convinsa ca o sa faci fata cu brio!
Pisik
CITAT(Deea @ 16-08-2007, 09:04 AM) *

Pisik si eu am inceput sa dau iama in prostioare...cred ca stresul e de vina, eu niciodata n-am mancat dulciuri multe acum...parca am capiat.
Cat despre programul tau....e f.f.f incarcat, sunt curioasa daca seful tau vede si apreciaza...sper ca da! O sa treaca si zilele astea 2 si sunt convinsa ca o sa faci fata cu brio!

Deea, din pacate nu prea vede...adica nu vrea decat sa ma tina aici ca e constient ca ar fi jale daca as pleca, dar nu face nimic sa ma tina, nimic concret adica, doar vorbe.....
Dar oricum, ultimul termen fixat de mine este martie, daca nici in martie nu se intampla nimic din cele promise, adio Mario! Atunci pot spune ca am incercat totul si a fost rea vointa din partea lor....

axe10
Putere de munca sa ai....pupici si succes...si cat mai putine intrebari incuietoare de la jurnalisti!
May
hug.gif
dany
Recunosc ca pe mine m-ai ametit cu programul tau , Pisi ! Multa rabdare !!!!

Deea , stiu ca noi vorbisem deja despre reviste dar apoi am lasat-o balta din lipsa de timp . M-as bucura daca mi-ai trimite cateva hug.gif
axe10
Pis, pis, pis, te-am vazut aseara-n vis....unde umbli doamna?
May
Cred ca nu isi vede capul de treaba sad.gif
Pisik
Pup fetele si va multumesc pt grija.

Am trecut cu bine peste drumul dus-intors la Eforie, a fost naspa, mai ales la intors, pt ca mi-era f somn (nu dormisem decat vreo patru ore dupa drumul de dus) si cascam non-stop, iar monotonia de pe autostrada nu m-a ajutat deloc. Dar Dumnezeu m-a ajutat si am ajuns intreaga.

Acum sincer nu am cele mai bune dispozitii, cantarul arata iar 73, mobilizarea mea e zero, sunt pana in gat in problemele de sanatate, se pare ca la babu e mai grav decat credeam, luni incepem investigatiile, ieri am suferit o mica intervenite, dar care nu cred ca va aduce prea mari rezultate.....

Am revenit din concediu si au reinceput problemele, dar le dam noi de capat, nu?

Va multumesc pt gandurile bune si sper din suflet sa imi revina mobilizarea si sa ma reapuc de treaba.

Incerc de azi sa tin un asa zis regim, nu stiu daca numar sau nu, incerc sa renunt la zaharuri si la tampenii, macar treptat si macar ca sa ajut problemele de sanatate (acum sunt pasibila de chisturi ovariene si stiu ca e bine sa urmezi un regim bazat pe vegetale si fructe mai mult). Azi si vineri o sa mai am paine, gem fara zahar, etc. pt ca tin post, dar in restul zilelor o sa incerc sa o dau pe legume, branzetui si fructe, sa reduc carnea (pe cat posibil) si sa elimin dulciurile (macar treptat). Sper sa imi iasa

Pupicei multi si dulci!
Pisik
Si ca sa incep de undeva, o sa schitez meniul de azi, desi nu e un exemplu, fiind si post si incercand si sa o iau treptat.

MD: 1 chifla de secara + 1 biscuit mic Maia cu miere si dulceata dietetica (multe lingurite, cred ca vreo 8)

P: salata asortata (rosii, castraveti, ardei, salata verde, masline negre, ulei masline) + salata de vinete + 2 wassa integral

C: nu stiu, probabil salata sau fructe

G: 2 nectarine si un mar verde
May
Suntem alaturi de tine hug.gif
ina_ceva
... si te sustzinem pupic.gif .

Pare cam sarac meniul tau sau mi se pare mie unsure.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 08:14 AM) *

Ieri a fost post si seara de foame, am dat-o in bara rau, cu biscuiti dita, covrigei si biscuiti mara cu miere. Pt ca nu am fost acasa decat seara tarziu si pt ca ma durea stomacul si nu puteam baga fructe. Trebuie sa imi pregatesc meniuri sanatoase pt zilele de post ca sa nu mai gresesc.

O sa pun diseara sau maine meniul propus azi, intai sa ma vad ca ma tin de el

Va pup
honey79
Pupi si tie, Pisicel scumpel.
Te rog eu, ai grija mare de stomacel...ok?
O zi frumoasa iti doresc.
Nessie
Pisik, sanatate mult si tie si sotului! hug.gif

Meniul tau mi se pare sarac rau. In post e greu sa-ti iei proteine, asa ca incearca sa bagi in meniu alimente bogata in proteine.

Nu mai retin daca ai spus sau nu, dar tu ai incercat sa faci sport? unsure.gif Si inca o chestie: nu vrei sa incerci pentru o saptamana sa iti bagi meniurile si pe calorie-count.com sa vezi care ar fi procentele de nutrienti? posibil sa fie si de aici.

Te pup! pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 23-08-2007, 08:43 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 08:14 AM) *

Ieri a fost post si seara de foame, am dat-o in bara rau, cu biscuiti dita, covrigei si biscuiti mara cu miere. Pt ca nu am fost acasa decat seara tarziu si pt ca ma durea stomacul si nu puteam baga fructe. Trebuie sa imi pregatesc meniuri sanatoase pt zilele de post ca sa nu mai gresesc.

O sa pun diseara sau maine meniul propus azi, intai sa ma vad ca ma tin de el

Va pup

Si de ce ma rog exista asa ceva in casa ta?....nu mai cumpara ca te tenteaza...stii cat ma abtin sa nu respir cand trec pe langa patiserii, fornettarii...si alte fainoase?...nu le ma cumpara. Daca nu sunt in casa nu te mananca manutza sa te duci la dulap!

Asta e cea mai buna politica, aplicata de mine in mod constant. Cu toate ca Florin e mare amator de dulciuri, mai cumpara dar ma fac ca nu le vad....
Iar cu foamea seara o rezolv mai repede inghitind initial un cub de branza topita ca sa amagesc stomacul si apoi cu masa propriuzisa. Asta daca se intampla sa fiu disperata de foame.

Pup fata si succese.
dany
Sper ca sunteti mai bine amandoi , Pisi !!!! Ce interventie ai suferit ????? Babele ca mine sunt curioase smile.gif

Iti doresc sa ai putereasa te tii de regimul pe care ti-l impui si sa ai taria sa treci peste toate piedicile pe care ti le pune soarta in legatura cu bb !!!!!! Si sa ai rabdare cu programul stresant de la job !!

hug.gif
himere2005
pisi, tu esti puternica, esti frumoasa si apetisanta...o scufita rosie in toata regula naughty.gif ...obstacolele vietii poate ne sunt date sa ne faca mai puternici si sa ne uneasca mai mult hug.gif ....asteptam vesti mai bune si iti urez o zi luminoasa
bubbles
Neata yahoo.gif .Pup pisikoasa si ii urez bafta la regim pupic.gif
Pisik
Fetelor, Himere, Dany. Ness, Axe, va multumesc mult ca ma sprijiniti, sunteti niste dragute pupic.gif

Ness, voi avea trei zile de post pe saptamana (am vizitat un preot cunoscit ca ajuta cuplurile care nu pot avea copii si asta ne-a recomandat momentan). Chiar nu stiu ce sa pap de post si nici nu am timpul si energia necesara sa imi organizez acum meniurile. Bag multe tampenii, fainoase si dulce cat cuprinde. Doar ca probabil ca va trebui vreau nu vreau sa ma revizuiesc, pt ca incerc sa tin un regim pe care l-a tinut o colega pt chistulete, se pare ca incep sa am si problema asta si nu vreau sa devina grava, ca asta imi mai lipseste. Regimul consta in "fara carne, fara paine (doar chestii gen wassa), fara zahar", destul de dur, dar merita, colega mea a scapat in 5 sapt de chisturi. O sa vad cat este de grav si o sa imi iau avant sa ma apuc.
Tot zic ca tre sa ma mobilizez dar nu o fac sad.gif Si nici sport nu fac, ca sa iti raspund ;la intrebare. Momentan, atentia mea e concentrata pe bb (nu e bine, stiu, la teorie sunt as) si pt altele nu reusesc deloc sa ma mobilizez

Dany, prefer sa nu zic chestia asta acum. Va spun doar ca este o interventie favorizata de tehnica moderna, nu cea mai dificila, cea mai simpla, probabil va veti prinde (puteti sa ma intrebati pe pm, va confirm wink1.gif ), sper sa nu te superi pupic.gif

Axe, o sa incerc sa nu mai cumpar, dar tine si babu post si el nu e inca obisnuit si are nevoie de chestii care umfla burta, plus ca si la mine cand urla stomacul trebuie sa ii dau biscuiti, chestii care "panseaza" ca altfel ma apuca niste dureri de ma incovoi de spate.

Iulia esi o scumpica hug.gif , stii ca tin mult la tine si ma bucur ca gandesti pozitiv, ca deobicei voi lua exemplu de la tine

Azi megem la aniversarea nasilor de un an de casatorie (Doamne, cand a trecut un an?), asa ca ma duc sa ma pregatesc

Pupicei mii si o zi insorita

CITAT(bubbles @ 25-08-2007, 03:21 PM) *

Neata yahoo.gif .Pup pisikoasa si ii urez bafta la regim pupic.gif

Casa de piatra Doamna si sa stii ca asteptam poze!!!!!
amalia0701
give_rose.gif
Succes sa obtineti ceea ce va doritzi.
E bine sa tzii post.
Ar trebui sa gatesti cu o zi inainte.
Orez cu ciuperci, spaghete integrale cu sos, ciorbitza de legume, sau sa faci pe loc legume la gratar sau la cuptor.
Pisik
Azi incerc sa fieu mai cuminte:

Luni (post):

MD: 2 wassa integral cu zacusca (facuta ieri de soacra-mea, proaspata si nu f uleioasa)
P: mancare de varza (facuta de Buni a mea, un pic uleioasa, dar nu in exces), 2 wassa integral, 1 rosie
C: nu stiu inca, probabil tot varza sau salata sau fructe
G: 1 mar, 2 nectarine

Nu mi-am luat nimic de rontait, sper sa rezist
amalia0701
Ca mancare de post dulce io imi fac paste integrale cu mac sau nuci si fructoza, rom, stafide sunt delicioase.
Sau orez nedecorticat fiet in lapte 0,1% in care la sfarsit rad mere si pun scortisoara.
bubbles
Ziua Pisikule pupic.gif pupic.gif .Ce faci?Felicitari pt vointa.Lasa ca vei vedea ca va veni si bebelul mult asteptat si va fi frumos ca mamica lui hug.gif
Didi
CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:14 AM) *

Ca mancare de post dulce io imi fac paste integrale cu mac sau nuci si fructoza, rom, stafide sunt delicioase.
Sau orez nedecorticat fiet in lapte 0,1% in care la sfarsit rad mere si pun scortisoara.

Eu am ametit cautand calorii/grasimi/puncte pentru 100g mac. Nu am gasit niciunde. wacko.gif Cine imi da o mana de ajutor? give_rose.gif

Pisik, sa iti reuseasca tot ce ti-ai propus sa realizezi! give_rose.gif
ganesha
CITAT(Didi @ 27-08-2007, 02:16 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:14 AM) *

Eu am ametit cautand calorii/grasimi/puncte pentru 100g mac. Nu am gasit niciunde. wacko.gif Cine imi da o mana de ajutor? give_rose.gif

Pisik, sa iti reuseasca tot ce ti-ai propus sa realizezi! give_rose.gif

Vezi aici pe calorie-count, e pentru 8.8g, da-ti faci tu socoteala pentru 100g.

Pisik, iertare pentru invadat jurnal give_rose.gif
dany
Ce mai faci , Pisi ???? Cum mai stai cu stress-ul , cu moralul ? Sper ca esti ok !!

Hai , capul sus , totul va fii bine !!! hug.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 31-08-2007, 11:07 AM) *

Ce mai faci , Pisi ???? Cum mai stai cu stress-ul , cu moralul ? Sper ca esti ok !!

Hai , capul sus , totul va fii bine !!! hug.gif

Te pup Danuta pupic.gif , cu stresul, cu grijile, cu silueta, cu nervii, cu toate sunt la pamant...cred ca va-ti dat seama si din frecventa cu care scriu, simt ca nu mai am putere, entuziams, nimic....va multumesc insa pt grija si sa dea Dumnezeu sa fie bine.

A, f draguta poza de la avatar, esti f pozitiva, imi place hug.gif
dany
Cred ca la tine e ceva ce nu merge cum trebuie , adica dpdv medical ( si nu ma refer doar la partea cu bb ) !!!! Adica nu mi se pare normal sa ai starea asta un timp atat de indelungat . Zic si eu .

hug.gif si ai grija de tine !!!!!!!!!!!!!
Pisik
CITAT(danyhoney @ 31-08-2007, 11:48 AM) *

Cred ca la tine e ceva ce nu merge cum trebuie , adica dpdv medical ( si nu ma refer doar la partea cu bb ) !!!! Adica nu mi se pare normal sa ai starea asta un timp atat de indelungat . Zic si eu .

hug.gif si ai grija de tine !!!!!!!!!!!!!

Oi suferi de depresie, e f posibil....dar incerc momentan sa lucrez eu la cap, la psihic, la moral, ca doctorii stiu ce fac: te indoapa cu pastile si iti muta obesia dintr-o zona in alta....
Nessie
Pisik, nu e chiar asa cu doctorii cand e vorba de depresii si alte probleme la "etajul superior". Stiu 2 prietene bune care au reusit sa identifice problema (lucru cel mai important) si sa o trateze apoi prin cateva sedinte saptamanale. Doar discutii, fara pastile. Ajuta tare mult si cred ca nu esti genul care sa considere ca cine merge la terapeut e plecat de'acasa. E o boala ca oricare alta care se trateaza la doctor. smile.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 31-08-2007, 12:06 PM) *

Pisik, nu e chiar asa cu doctorii cand e vorba de depresii si alte probleme la "etajul superior". Stiu 2 prietene bune care au reusit sa identifice problema (lucru cel mai important) si sa o trateze apoi prin cateva sedinte saptamanale. Doar discutii, fara pastile. Ajuta tare mult si cred ca nu esti genul care sa considere ca cine merge la terapeut e plecat de'acasa. E o boala ca oricare alta care se trateaza la doctor. smile.gif

nu, clar nu sunt genul, am fost la psiholog acum 5 ani cand am suferit un soc din cauza fostului meu prieten, mi-au facut bine sedintele ce-i drept, intre timp m-am apropiat de babu si el a fost terapia mea...
NU stiu, o sa ma mai gandesc si o sa iau in calcul si varianta asta
dany
Are dreptate Nessie !!!!! Si ...chiar daca ar fii sa iei pastile .....nu e chiar asa de grav . Eu am avut o stare de depresie indelungata anul trecut cand a fost povestea cu job-ul meu ( mai stii , nu ? ) si am mers la medic .Fiind doar in stare incipienta am luat cateva pastilute timp de 2 saptamani si , ajutata si de Dirk ...am scapat .

Deci ...fa-ti curaj si mergi la doctor , te rog !!!

hug.gif
axe10
Buey, pai ce-i asta?....ti-am gasit jurnalul pe ultima pozitie din pagina si m-am gandit sa-l readuc la viata!
Ce inseamna asta fetito!?
Treci la vorba, scrie ce te doare....ca poate gasim leac...
Te pupic si te imbratisez. give_rose.gif floare.gif floare.gif floare.gif hug.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 10:20 AM) *

Buey, pai ce-i asta?....ti-am gasit jurnalul pe ultima pozitie din pagina si m-am gandit sa-l readuc la viata!
Ce inseamna asta fetito!?
Treci la vorba, scrie ce te doare....ca poate gasim leac...
Te pupic si te imbratisez. give_rose.gif floare.gif floare.gif floare.gif hug.gif

Mercic Lav, chiar mi-a facut f bine "scuturatura" ta. Nu imi placea ca am lasat jurnalul in fundul forumului, dar nici nu imi venea sa astern ceva in el....
Am f multe pe cap, lucrez pt SIAB de nu ma vad, plus altele, sufar iarasi de schimbari la job, seful a fost promovat si i s-a cam suit la cap, probabil ca iar va veni altcineva si iar o luam de la cap, am un program infernal, de ziua mea sunt in Bulgaria (si de a mamei ca noi suntem 28 ea si 29 eu, si-a facut cadou de ziua ei )).gif ), de aniversarea casatoriei sunt la salon, e chiar ultima zi cand va fi cu nebunie, cu strans, cu impachetat, etc., pe 14 se termina balamucul asta, pe 17 si 18 sunt plecata din tara si tot asa, pana pe 20 oct nu ma linistesc.
Cu dieta mi-e rusine, am tinut o sapt si pe urma iar am dat cu aia in fasole, ca sa nu vorbesc urat....in rest, nu stiu, am o usoara tendinta de a ma inchide in mine, de asta si linistea mea din ultima vreme pe forum, unde eram f activa in trecut...
Imi pare bine oricum ca m-ai tras de maneca si iti multumesc hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.