Fetelor, Himere, Dany. Ness, Axe, va multumesc mult ca ma sprijiniti, sunteti niste dragute
Ness, voi avea trei zile de post pe saptamana (am vizitat un preot cunoscit ca ajuta cuplurile care nu pot avea copii si asta ne-a recomandat momentan). Chiar nu stiu ce sa pap de post si nici nu am timpul si energia necesara sa imi organizez acum meniurile. Bag multe tampenii, fainoase si dulce cat cuprinde. Doar ca probabil ca va trebui vreau nu vreau sa ma revizuiesc, pt ca incerc sa tin un regim pe care l-a tinut o colega pt chistulete, se pare ca incep sa am si problema asta si nu vreau sa devina grava, ca asta imi mai lipseste. Regimul consta in "fara carne, fara paine (doar chestii gen wassa), fara zahar", destul de dur, dar merita, colega mea a scapat in 5 sapt de chisturi. O sa vad cat este de grav si o sa imi iau avant sa ma apuc.
Tot zic ca tre sa ma mobilizez dar nu o fac

Si nici sport nu fac, ca sa iti raspund ;la intrebare. Momentan, atentia mea e concentrata pe bb (nu e bine, stiu, la teorie sunt as) si pt altele nu reusesc deloc sa ma mobilizez
Dany, prefer sa nu zic chestia asta acum. Va spun doar ca este o interventie favorizata de tehnica moderna, nu cea mai dificila, cea mai simpla, probabil va veti prinde (puteti sa ma intrebati pe pm, va confirm

), sper sa nu te superi
Axe, o sa incerc sa nu mai cumpar, dar tine si babu post si el nu e inca obisnuit si are nevoie de chestii care umfla burta, plus ca si la mine cand urla stomacul trebuie sa ii dau biscuiti, chestii care "panseaza" ca altfel ma apuca niste dureri de ma incovoi de spate.
Iulia esi o scumpica

, stii ca tin mult la tine si ma bucur ca gandesti pozitiv, ca deobicei voi lua exemplu de la tine
Azi megem la aniversarea nasilor de un an de casatorie (Doamne, cand a trecut un an?), asa ca ma duc sa ma pregatesc
Pupicei mii si o zi insorita
CITAT(bubbles @ 25-08-2007, 03:21 PM)

Neata

.Pup pisikoasa si ii urez bafta la regim

Casa de piatra Doamna si sa stii ca asteptam poze!!!!!