Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
_noni_
te pup mult si-mi pare tare rau sa te gasesc amarata! hug.gif

vreu doar sa-ti spun cum mi s-au intamplat mie lucrurile: din iunie si pana acum cateva zile cred ca am avut cea mai stresanta perioada din viata mea. am avut probleme pe toate planurile si mai mult decat atat, si bob a fost stresat cu bunica bolnava, mama cu tensiune si frate care ne-a amenintat ca este in ultima faza de cancer si in final dupa milioane de investigatii in spitale si pe la medici am descoperit ca nu are nimic...nu ma intreba de ce s-au intamplat toate astea si nici cum am trecut peste ele. important ca am trecut si ca am puterea sa-i incurajez si pe altii sa o faca! pupic.gif

e, si printre tote cele iata ca s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata! w00t.gif si mie imi spusesera doctorii ca o sa raman foarte greu, bob are 35 de ani si se uita lumea la el cam aiurea ca nu a facut pana acum copii si uite ca fara nici un fel de tratament, dupa un an si ceva de incercari, s-a intamplat minunea!

ce vreau eu sa spun e ca nu trebuie sa va pierdeti speranta si nici sa nu va suparati ca nu ies lucrurile exact asa cum le planuiti voi - Dumnezeu stie mai bine ce si cand sa ne dea. smile.gif e important sa privesti lucrurile optimist, sa razi chiar daca te apasa grijile si sa te bucuri de ceea ce ai! nici mie nu-mi ies tote astea ca la carte grin.gif , dar atunci cand imi propun sa tin cont de ele, parca par toate mai usoare!

mult noroc!
Pisik
CITAT(_noni_ @ 18-09-2007, 11:51 PM) *

te pup mult si-mi pare tare rau sa te gasesc amarata! hug.gif

vreu doar sa-ti spun cum mi s-au intamplat mie lucrurile: din iunie si pana acum cateva zile cred ca am avut cea mai stresanta perioada din viata mea. am avut probleme pe toate planurile si mai mult decat atat, si bob a fost stresat cu bunica bolnava, mama cu tensiune si frate care ne-a amenintat ca este in ultima faza de cancer si in final dupa milioane de investigatii in spitale si pe la medici am descoperit ca nu are nimic...nu ma intreba de ce s-au intamplat toate astea si nici cum am trecut peste ele. important ca am trecut si ca am puterea sa-i incurajez si pe altii sa o faca! pupic.gif

e, si printre tote cele iata ca s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata! w00t.gif si mie imi spusesera doctorii ca o sa raman foarte greu, bob are 35 de ani si se uita lumea la el cam aiurea ca nu a facut pana acum copii si uite ca fara nici un fel de tratament, dupa un an si ceva de incercari, s-a intamplat minunea!

ce vreau eu sa spun e ca nu trebuie sa va pierdeti speranta si nici sa nu va suparati ca nu ies lucrurile exact asa cum le planuiti voi - Dumnezeu stie mai bine ce si cand sa ne dea. smile.gif e important sa privesti lucrurile optimist, sa razi chiar daca te apasa grijile si sa te bucuri de ceea ce ai! nici mie nu-mi ies tote astea ca la carte grin.gif , dar atunci cand imi propun sa tin cont de ele, parca par toate mai usoare!

mult noroc!

Iti multumesc mult Noni, incerc sa stii, sa fac asta si, in ultima vreme am multe zile in care imi iese biggrin.gif
Incerc sa vad jumatatea plina, am zile cand ma napadesc toate, dar ma chinui sa imi revin. Ma ajuta si relatia mai buna pe care o am cu sotul in ultima vreme. Iti multumesc mult si ai grija de bb pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 18-09-2007, 10:30 PM) *

Mercic Lav, chiar mi-a facut f bine "scuturatura" ta. Nu imi placea ca am lasat jurnalul in fundul forumului, dar nici nu imi venea sa astern ceva in el....
Am f multe pe cap, lucrez pt SIAB de nu ma vad, plus altele, sufar iarasi de schimbari la job, seful a fost promovat si i s-a cam suit la cap, probabil ca iar va veni altcineva si iar o luam de la cap, am un program infernal, de ziua mea sunt in Bulgaria (si de a mamei ca noi suntem 28 ea si 29 eu, si-a facut cadou de ziua ei )).gif ), de aniversarea casatoriei sunt la salon, e chiar ultima zi cand va fi cu nebunie, cu strans, cu impachetat, etc., pe 14 se termina balamucul asta, pe 17 si 18 sunt plecata din tara si tot asa, pana pe 20 oct nu ma linistesc.
Cu dieta mi-e rusine, am tinut o sapt si pe urma iar am dat cu aia in fasole, ca sa nu vorbesc urat....in rest, nu stiu, am o usoara tendinta de a ma inchide in mine, de asta si linistea mea din ultima vreme pe forum, unde eram f activa in trecut...
Imi pare bine oricum ca m-ai tras de maneca si iti multumesc hug.gif

SIAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, auzisem ca e acum in septembrie, dar am vazut ca e tocmai in octombrie...ne vedem acolo sigur!
Hai ca trece, pupici si iti doresc o saptamana clara si la job si acasa si la dieta!
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Zambeste!
Daca esti stresta, ia o pauza 5 minute, i chide ochii de evadeaza acolo unde ai fi fericita.
E cea mai buna terapie, cand revii cu mintea pe pamant ai alt tonus sa faci ceea ce te apasa.
Daca ai multe la job, dimieatza la cafea fa o lista, iar la sfarsitul zilei taie tot ce ai terminat si reporteaza pe a doua zi ce nu ai reusit.
Fa-ti cadou flori, carti, un CD, o baie cu arome, o vizita in parc, otice ce stii tu ca te face fericita.
pupic.gif
axe10
Pt pisi cu dedicatie..de la altii adunate.

DIETA PSIHOLOGICA

In sfarsit te-ai gandit ca ar trebui sa faci ceva sa slabesti....bun.

Trebuie sa iti iei angajamentul in acest sens si sa ai o atitudine pozitiva. Cu toti stim ca poate fi o provocare destul de mare sa dai jos kilogramele nedorite. Pentru unii acest lucru poare imposibil. Iti trebuie timp si ajutor sa inveti sa iti schimbi obiceiurile alimentare pe care le ai de aproape toata viata. Tine minte ca doar tu ai puterea sa scapi de kilogramele in plus.

Gandeste ca un invingator, si nu ca un invins. gandurile negative au impact mai mare asupra ta decat gandurile bune si in plus daca tu te astepti mereu sa dai gres la ce iti foloseste? Te retine doar sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

De fiecare data cand simti ca te ajung gandurile negative adu-ti aminte ca tu esti o persoana deosebita si ca esti unica prin talentele tale. Gandeste-te la viitorul care te asteapta. In fond slabirea nu inseamna sa tii numai diete ci despre transformarea ta, devii alta persoana si iti creezi noi posibilitati.

Cauta programul care crezi ca ti se potriveste si care te invata sa mentii rezultatele. Incurajarile din partea familiei si a prietenilor este binevenita. Ajutorul este enorm daca gasesti persoane (care urmeaza sau au urmat un program de slabire) cu care sa discuti despre obstacolele care se ivesc in aceste proces, sa imparti experienta.

Tine minte ca programul tau de slabire ar trebui sa includa si putina miscare . Trebuie sa te gandesti la exercitiile fizice ca la o forma de recreere. Exercitiile fizice nu se vor reflecta doar asupra corpului tau ci si asupra vietii tale de zi cu zi, vei avea o stare de spirit mult mai buna.

Doctorii spun ca mersul e cel mai bun exercitiu. Sunt multe alte exercitii (aerobicul, inotul,etc..) care te ajuta sa dai jos din kilograme. Discuta cu doctorul tau si urmeaza-i sfatul cand iti planuiesti exercitiile si programul de slabire.

daconst
Ce-mi faci mey Pisikule?ma faci sa citesc jurnale,sa aflu ce mai faci? doh.gif
Hai capul sus,ca e doar o perioada mai neagra asa,dar trece.pacat ca nu poti citi la noi la mamici sa vezi cite au fost cu sanse nule de a avea bb si asa pur si simplu s-a intamplat minunea
Hai ca o sa-ti scriu pe privat metoda babeasca de facut bb-ii...ca aici mi rushanii.Poate te fac macar sa zambesti. pupic.gif

dany
Deciiiiii...ce a scris Lavi si de la altii ...suna tareeeeeee bine !!!!

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante ....
lol.gif

Pisi , sper din tot sufletelul meu ca esti mai bine si ca esti pe drumul spre MAI BINE !!!!!!!!!!!! hug.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:22 AM) *

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante .... lol.gif

Pisi , sper din tot sufletelul meu ca esti mai bine si ca esti pe drumul spre MAI BINE !!!!!!!!!!!! hug.gif

Esti sigura, sigura?...ca am vazut niste babe care au reusit si mai tarziu....dar sa nu discutam aici...daca vrei. pupic.gif
luchi
pupic.gif si floare.gif pentru ca la cuvinte de incurajare nu ma pricep foarte bine.
buretel
pupic.gif Pisik, fruntea sus hug.gif
Trebuie sa ai mai multa grija de tine, de sufletul tau give_rose.gif Restul conteaza mai putin wink1.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:22 AM) *

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante ....
lol.gif

De ce, Dany? O foarte buna prietena de-a mea are un bb mic de 4 luni si a implinit 40 in martie. Si nu pentru ca nu ar fi incercat, ci pentru ca n-a fost sa fie. Deci... ai grija ce-ti doresti... hug.gif

Pisik, capul sus, spor la trebi de job si nu numai, si cand dai de idioti, invata sa (le) spui "NU!"
Pisik
Oau! Fetelor, ce de surprize la mine in jurnal. Va multumesc si va pup pe toate, e minunat sa stiu ca nu sunt singura pupic.gif

Danuta, am intrat pe forumul de mamici (DC) de unde am inteles ca v-ati mutat si am mai citit pe acolo la aspirante, stiu ca sunt multe povesti incredibile si datorita lor nu imi pierd speranta. Astept PM-ul pupic.gif

Axe, multumesc pt sfaturi, momentan nu am capul orientat pe dieta, plus ca sunt f mult pe drumuri, in intalniri, am un stil de viata f agitat, noroc ca nu e pe termen lung (sper), dar dupa 20 octombrie sper sa reusesc sa ma pun pe cai, pana atunci nu mai sui pe cantar, dar ma oripilez cand ma uit in oglinda sad.gif Cred ca am pe putin 75 sorry.gif

Dany, sa stii ca daca Doamne Doamne va vrea asa si pana la 42 de ani nu o sa am un bebe, nu o sa renunt, nici la varsta aia, recent am auzit de la un fost coleg de unde am lucrat inainte ca o alta colega, care avea vreo 46 de ani cand am plecat eu de acolo, deci in 2005, a ramas insarcinata (avand 2 baieti mari) si a pastrat copilul, considerand ca i s-a intamplat o minune, iar acum are o mandrete de fetita de aproape un an. Deci orice este posibil, iar gandul asta imi da speranta.

Nusa, Buretel, Luchi, Amalia, va multumesc din suflet pt cuvintele bune si pentru sprijin! hug.gif
ina_ceva
Pisikule, voi sunteti tineri, nu trebuie sa va pierdeti speranta. Ai grija de tine pupic.gif pupic.gif
dany
Lavi ,Nusa ,Pisi , la noi e altceva si nu vreau sa detailez !!! TIE iti doresc muuuuuuullltaaaaaaa bafta si sa dea Doamne Doamne ca dorintele tale sa devina realitate !!!!!!! Sunteti tineri asa ca .....pe cai !!! )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:13 PM) *

Lavi ,Nusa ,Pisi , la noi e altceva si nu vreau sa detailez !!! TIE iti doresc muuuuuuullltaaaaaaa bafta si sa dea Doamne Doamne ca dorintele tale sa devina realitate !!!!!!! Sunteti tineri asa ca .....pe cai !!! )).gif

Stiu ca nu e cazul...ziceam si eu... pupic.gif
ganesha
Am trecut sa-ti urez o saptamina senina si frumoasa floare.gif
Pisik
CITAT(ganesha @ 23-09-2007, 11:06 PM) *

Am trecut sa-ti urez o saptamina senina si frumoasa floare.gif

Multumesc mult pupic.gif
bubbles
Neata salut.gif .O saptamana frumoasa pupic.gif
buretel
pupic.gif Pisik! Si cat mai mult optimism wink1.gif
bubbles
Pisik ce faci?Iar nu mai treci pe la tine pe acasuta sad.gif .
ina_ceva
La multi ani fericiti alaturi de iubi tau, pisik!!!Imagine
luchi
give_rose.gif La multi ani fericiti impreuna!
Andreea-Rodica
La multi ani si buni! floare.gif floare.gif floare.gif
axe10
Felicitari pt inca un an impreuna. Sa va iubiti ca in prima zi!
May
La multi ani porumbeilor give_rose.gif pupic.gif
bubbles
[color=#FF0000][size=3]La multi ani!!!!!!!!!!
nusarich
La multi si fericiti ani, Pisik!
Sexymom
La multi ani asa cum ti-am scris si la neuroni iti doresc multa fericire si sa tii se indeplineasca toate dorintele. Sa ai o seara minunata. floare.gif

PS: ce tanara esti fata draga pupic.gif
buretel
La Multi Ani Pisikule! give_rose.gif pupic.gif
Sper ca nu mai esti trista hug.gif
ganesha
La Multi Ani si de la mine!!!! Si sa ai parte numai de armonie, senin, bucurii si fericire! floare.gif
honey79
LA MULTI ANI FERICITI !!! draga Pisikut.
Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume. Fie ca dorintele tale sa devina realitate.
Te pupic dulce.
Pisik
CITAT(honey79 @ 30-09-2007, 08:33 AM) *

LA MULTI ANI FERICITI !!! draga Pisikut.
Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume. Fie ca dorintele tale sa devina realitate.
Te pupic dulce.

Multumesc din sulfet pt tot pupic.gif

Un bebe frmos si sanatos sa ai hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
sa fii fericita, linistita, iubita si sanatoasa! si sa ti se implineasca ce-ti doresti din suflet pupic.gif hug.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 10:57 AM) *

LA MULTI ANI!!!!!!!!!
sa fii fericita, linistita, iubita si sanatoasa! si sa ti se implineasca ce-ti doresti din suflet pupic.gif hug.gif

Multumesc mult Ancule, pupic dulce pupic.gif
amalia0701
give_rose.gif
La multi ani!
Pisik
deoarece nu ma mai incape masura 44 ohmy.gif si ma duc sambata la o nunta, iar rochia nu o mai pot inchide, m-am hotarat sa incerc incet incet sa fac ceva, ca pana dupa SIAb sa nu ajung la 80 de kile, ca mult nu mai am si ritmul meu e cam de 1 kil/sapt. E clar ca stresul are un mare cuvant in chestia asta, altfel nu imi explic chiar asa.

Tentativa ieri (meniu de post)

MD: 5 linguri de musli cu un pic de suc de portocale ca sa se inmoaie
G1: mar
P: o casoleta pilaf sarbesc de cumaparat, 1/2 chifla mica alba, 2 furculite salata de vinete, salata de varza
G2: mar
C: foarte tarziu si f prost: paine prajita suedeza - multe bucati, 2 nectarine

Tentativa azi:
MD: 2 felii paine neagra de casa, 2 feliute sunca curcan, 1/2 cutie branzica de casa, rosie
G1: iaurt cu fructe Milli 0,1%
P: nu stiu, probabil salata sau sandvis de cumparat, la botu calului
G2: mar
C: habar nu am, tot ceva "in palma", ca fac noapte alba la siab

Pupici si va rog sa ma ajutati sa ma semi-tin de treaba. O astept pe Dani sa ne apucam impreuna, pana atunci ma antrenez blum.gif

CITAT(amalia0701 @ 01-10-2007, 12:18 PM) *

give_rose.gif
La multi ani!

Mercici mult pupic.gif
Pisik
Completez: 2 saratele subtiri rau (din alea plate), o nectarina
P: piept de pui, salata de varza, 1 felie paine neagra si 1/2 chifla mica alba
nusarich
Pisik, imi place ca iti faci un piculet de timp sa mananci ceva. Intre mese mai papi si ceva fructe? Eu sunt absolut lesinata dupa merele ionatane, alea de Voinesti. Pur si simplu mananc in fiecare zi cam de la o jumatate de kg in sus. Ma mai opresc, nu de alta dar la piata mergem mai rar in timpul saptamanii, ne facem aprovizionarea (5-7 kg mere) in we.
Pisik
Neatza

Am plecat azi noapte din stand la 3,30, m-am culcat la 4, am racit, sunt chiauna...
Nusa, da, incerc sa imi gasesc timp sa si mananc si pt cate o fructa-doua. Ieri am mancat la 19.00 foarte naspa, ca l-am trimis pe un baiat sa imi ia de mancare o salata si el mi-a adus o salata de cartofi, cu multa maioneza, in fine, am mancat-o de foame. Si pe urma pana la 2 am tot rontait fructe: ba o nectarina, ba un mar, ba o banana...cu astea e mai simplu, ca mi le iau eu, dar de papa e mai dificil...in fine, acum oricum mi-e o foame de nu ma vad, cred ca de la oboseala si stres, incerc totusi sa nu dau iama....
Pap repedfe si fug, ma asteapta iar o noapte lunga

Va pupicesc si ganditi-va si la mine asa, din "gand in gand" hug.gif
axe10

Ce e aia paine suedeza?

Pisi, stiu ca treci printr-o perioada grea, aglomerata, stiu ca e greu sa tii regim cand nu ai un loc in care sa stai la birou si sa poti sa-ti aduci "la sufertash" de mancare. Iti tin pumnii sa reusesti cat de cat sa nu o iei razna in sus cu kg....si te pup.
Succes la siab si cat mai multe contracte semnate!!
Pisik
CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 10:22 AM) *

Ce e aia paine suedeza?

Pisi, stiu ca treci printr-o perioada grea, aglomerata, stiu ca e greu sa tii regim cand nu ai un loc in care sa stai la birou si sa poti sa-ti aduci "la sufertash" de mancare. Iti tin pumnii sa reusesti cat de cat sa nu o iei razna in sus cu kg....si te pup.
Succes la siab si cat mai multe contracte semnate!!

Sunt niste baghete intergrale mici taiate pe din doua si uscate, eu am luat de la carrefour, sunt in niste pungi rosu cu ceva, sunt produse de numarul 1

Mda, si eu sper ca deja bat 75, nici nu vreau sama mai gandesc ca ma enervez sorry.gif
Incerc sa nu mai mananc seara si teoretic nici dulce, acum insa am papat 2 felii sanatoase de paine cu margarina (stiu ca e naspa, dar e post si am uns f subtire) si rosie si o eugenie blushing.gif , am simtit nevoia de dulce. Acum insa sunt full, mai mananc la pranz si pe urma bag fructe...acum stresul e inamicul no 1, cred ca pot sa mananc si aer pe paine si tot degeaba.
M-am mai si enervat ieri ca prietena mea (sora mea, cum ii zic eu) e o acshie si acu tine regim ca cica nu o mai incape nu stiu ce rochie. Si are 58 de kile la peste 1,72 fratilooor! Pai eu inseamna ca trebuie sa imi punj un mare lacat la gura si sa ma duc in penitenta sorry.gif
nusarich
Pisi, daca se intampla sa ramai fara papa la siab, in aeroport la sosiri s-a deschis de ceva vreme un Billa. Eu de acolo imi mai iau fructe dimineata, in cazul in care nu mai am timp sa-mi mai de seara din piata. Am gasit de foarte multe ori struguri, nectarine, mere foarte bune. Plus ca gasesti si lactate si diverse chestii de mancat atunci cand n-ai pachet.
Pisik
CITAT(nusarich @ 03-10-2007, 10:43 AM) *

Pisi, daca se intampla sa ramai fara papa la siab, in aeroport la sosiri s-a deschis de ceva vreme un Billa. Eu de acolo imi mai iau fructe dimineata, in cazul in care nu mai am timp sa-mi mai de seara din piata. Am gasit de foarte multe ori struguri, nectarine, mere foarte bune. Plus ca gasesti si lactate si diverse chestii de mancat atunci cand n-ai pachet.

Super pont, sarumana pupic.gif La pranz o sa avem catering, problema cu aeroportul nu ar fi ca trebuie sa merg pe jos (ca sa ma duc cu masina e o intreaga nebunie cu intorsul stii), ci ca trebuie sa traversez...ieri am vrut sa ma duc la agip dar cand am vazut cum e pe drum de masaini in viteza mi s-a facut frica unsure.gif

Am plecat, m-am mai trezit oarecum....la nici 4 ore de somn si racita cobza sunt prea fresh laugh.gif

V-am pupacit pupic.gif
buretel
CITAT(Pisik @ 03-10-2007, 10:58 AM) *

V-am pupacit pupic.gif

Si noi pupic.gif Bafta la SIAB!
dany
Hey, am venit din concediu !!!!!!

Astept sa termini cu programul tau incarcat si sa-mi spui ca ne apucam de WW !!!!!
In concediu am slabit ( ?!?!?! ) cateva grame dar .....am sanse sa le pun la loc in acest WE ( daca ma gandesc la meniul propus de al meu sot sad.gif )

Te astept pe baricade !!!!!!!!!!!!!!!!! WE-ul urmator cred ca nu avem sanse sa papam WW , nu ? Tu ai aniversarea casatoriei , eu am ziua lui Dirk ( v-ati casatorit pe 14 octombrie , nu ? - de ziua lui Dirk ) asa ca .....de pe 15 octombrie WW scrie pe noi , nu ?????
Pisik
Buna Dany,

Bine ai revenit! Am vazut foarte putine din pozele tale, ca nu am timp nici sa respir. Acum sunt la SIAB si am acces la un laptop si am zis sa vaz ce ati mai facut.
E balamuc mare, accesul se face f greu,am facut 10 minute de acasa pana vizavi de metro si o ora jumate de acolo la intrare, e agitatie, sunt mega obosita, ieri am fost la nunta, a fost super dar am dormit 3 ore si numa asta nu imi trebuia.
Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort blushing.gif )adica nu seara f mult, dulciuri am papat dar cu masura, nu am tinut regim ca mi-e imposibil. Pap fainoase, cred ca oboseala e de vina, ca eu nu prea le am in rest cu fainoasele.....

M-am tuns!!!! Scurt! Bob cu colturi lungi! Dupa 5 ani de par lung! Mie imi place cum imi sta, simteam mare nevoie de schimbare. Nu promit poze de ieri de la nunta cu noul look prea curand ca nu stiu cand mai deschid calc de acasa....

Dany, incerc sa ma asez cu tine pe baricade dar cred ca de pe 22, ca pe 17-18 plec in belgia si week-end-ul cu 20 plecam sa ne aniversam romantic, adica cred ca mai mult sa ne odihnim....

Pupici la fete pupic.gif
dany
Hey , te-ai tuns si tu ? cheer.gif Eu am avut parul lung timp de 6 ani blum.gif

Spor la munci si cat mai putin stres !!!!!

hug.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 12:32 PM) *

Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort blushing.gif )adica nu seara f mult, dulciuri am papat dar cu masura, nu am tinut regim ca mi-e imposibil. Pap fainoase, cred ca oboseala e de vina, ca eu nu prea le am in rest cu fainoasele.....
Pupici la fete pupic.gif

DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!!
pupic.gif

Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica?

Pisik
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 09:51 AM) *

CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 12:32 PM) *

Pupici la fete pupic.gif

DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!!
pupic.gif

Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica?

Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti
axe10
CITAT(Pisik @ 08-10-2007, 10:23 AM) *

Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti

Am aflat intre timp...no problem!
Merci
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.