Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata blushing.gif

Azi (post)

MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie
P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana
Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune
C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa)
bubbles
CITAT(Pisik @ 08-10-2007, 06:39 PM) *

Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata blushing.gif

Azi (post)

MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie
P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana
Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune
C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa)

Pisi ai sa vezi ca usor usor iti vei reveni cu mancarea hug.gif .Si eu am scapat in niste placere neagra pleasantry.gif azi si nu m-am lasat pana nu am mancat-o pe toata doh.gif
Pisik
iar am dat-o in bara asta seara sorry.gif of, ce ma enervez! si fusesem chiar cuminte azi. Sper sa reusesc sa imi revin maine, sa nu o tin asa toata saptamana
dany
Nu te mai stresa , Pisi !!!!!!!! hug.gif Ai zis ca vei reveni la WW dupa 22-23 octombrie, nu ? E, pana atunci incerci sa vezi ce iti iese . Poate sa o dai in bara doar in cateva zile , sa zicem , de 3 ori /saptamana ( dar nu prea rau , totusi ) si pana pe 22 iti vei reveni . Ar fii un inceput , un prim pas facut spre WW. Zic si eu !
ina_ceva
Ai dreptate dany-dulce. Orice zi tinuta in pcte, chiar daca depasesti in celelalte, e un inceput bun si trage dupa ea si altele
Pisik, spor pupic.gif
Pisik
Multumesc mult fetelor, dar se pare ca oboseala acumulata se cam razbuna, deja am 3 zile de haos, cu cine tarzii, cu multa ciocolata si multi carbohidrati din tampenii....f rau sad.gif

Azi e post, am papat o felie de paine integrala cu margarina si rosie dimineata, sa vad ce primesc azi de post si mai am fructe si covrigei.....
Maine incerc pe langa catering care oricum e destul de ok (pui, legume, salata, piure, rar cartofi prajiti, etc) sa o dau mai mult pe branzica de casa si iaurt...sa vedem.
Oricum, cand termin cu nebunia ma duc din nou la nutritionista....

Azi dimineata nu am avut curent si mi-am dat seama cat e de important: abia m-am machiat, aa trebuit sa ma imbrac aiurea pt ca nu am putut calca, nu am avut la ce sa prajesc paine, abia m-am vazut in oglinda, mi-am schimbat gentile pe intuneric si in concluzie am uitat o gramada de chestii acasa, naspa intr-un cuvant, nu va doresc, mai ales cand muriti de somn....
bubbles
Neata pupic.gif Lasa Pisik ca usor usor ai sa iti revii hug.gif .Incearca sa nu te mai gandesti obsesiv la regim.
ina_ceva
La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!!

Vezi ca de saptamana viitoare te asteapta dany-dulce la WW wink1.gif

Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat pupic.gif hug.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 13-10-2007, 09:27 AM) *

La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!!

Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat pupic.gif hug.gif

Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi blushing.gif iar dimineata am facut un mic dejun romantic, am impovizat un tortulet din gauffre cu gem si cioco si i-am pus o lumanarica cu 1, in care am suflat amandoi. La noapte din pacate voi dormi singurica, dar maine incerc sa ma fofilez dimineata de aici, sa stam impreuna si apoi vom veni tot impreuna aici, iar seara cina in familie, cu nasii si tot tacamul....de luni dimineata iarasi pe baricade aici la strans....nici nu vreau sa ma gandesc. Numai gandul la week-end-ul viitor ma tine in viata.

A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit
Pupici pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 13-10-2007, 01:20 PM) *

Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi blushing.gif iar dimineata am facut un mic dejun romantic, am impovizat un tortulet din gauffre cu gem si cioco si i-am pus o lumanarica cu 1, in care am suflat amandoi. La noapte din pacate voi dormi singurica, dar maine incerc sa ma fofilez dimineata de aici, sa stam impreuna si apoi vom veni tot impreuna aici, iar seara cina in familie, cu nasii si tot tacamul....de luni dimineata iarasi pe baricade aici la strans....nici nu vreau sa ma gandesc. Numai gandul la week-end-ul viitor ma tine in viata.

A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit
Pupici pupic.gif

La multi ani impreuna Ioana, sa fiti fericiti si sa vi se implineasca visul ala cel mai de pret!

Frumos sarbatoriti, petrecere frumoasa in continuare.

Nu mai e decat o saptamana si gata.Revii la normal sa zicem.
Pisik
Multumesc mult, Lavi, multa sanatate micutei ca am citit ca aveti probleme. pupic.gif
axe10
Da, asta e cu copii...lasa ca se face ea bine pana luni...ca trebuie sa mearga la gradi.

hug.gif
dany
Multi ani fericiti impreuna , Pisi !!! hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-10-2007, 08:27 AM) *

O astept din data de 22...parca atunci ziceai ca vrei sa incepi , nu , Pisi ? Nu ma supar daca incepi de saptamana viitoare naughty.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 13-10-2007, 03:52 PM) *

Multi ani fericiti impreuna , Pisi !!! hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-10-2007, 08:27 AM) *

O astept din data de 22...parca atunci ziceai ca vrei sa incepi , nu , Pisi ? Nu ma supar daca incepi de saptamana viitoare naughty.gif

Multumesc mult pupic.gif

Da, din 22 ma cumintesc, de sapt viitoare nu pot, luni-marti sunt in focuri si pe drumuri cu stransul aici, miercuri-joi la Bruxelles, vineri liber (am obtinut azi aprobarea de la sef wink1.gif ), de vineri dupa amiaza pana duminica la munteeeeeeee! Si nici nu ma intereseaza cum va fi vremea, pt ca vom dormiiiii muuult si.... naughty.gif, ca avem de recuperat
dany
Astazi e 1 an de cand ai fost mireasa cheer.gif Cum te simti ? Ai revazut deja nunta ? Te-ai gandit ce faceai acum 1 an la ora asta ? Cum te simti dupa 1 an ?

hug.gif
michelle
La aniversarea unui an de casatorie vin si eu sa va urez LA MULTI ANI impreuna, dragoste, fericire si fertilitate, si anul viitor sa il sarbatoriti in 3 baby.gif
May
La multi ani fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa mariti familia! give_rose.gif

Te asteptam la dieta pupic.gif
Pisik
Multumesc din suflet fetelor pupic.gif
Dany, am fost cam agitata si cam obosita ieri sa ma gandesc asa, minut cu minut ce facem. Ne-am adus aminte de sedinta foto (pe la 16.00), apoi de vals, a fost f frumos, nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul....
O sa vezi si tu Miha, acum pare ca nu mai vine, dar apoi sa vezi cum trece.....

Ieri am petrecut, am stat putin impreuna dimineata, apoi am fost impreuna la salon, iar seara am avut cina in familie. Am ajuns acasa pe la 1,30, suntem f f obositi amandoi, acum fug la impachetat standul si mi-e groaza de stat in frigul ala din hala aia.... sad.gif
Maine sper sa ajung si eu la birou, macar sa imi iau biletul de belgia....

Va pupic si va doresc o zi buna!
Si fiti sigure ca din 22 sunt la dieta cu voi pupic.gif
nusarich
Pisi, La multi ani!, sa va iubiti mereu ca in anul asta care a trecut! Iar la anul sa petreceti in "mai multi"!
anca veselie
la multi ani fericiti impreuna! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Multi,multi ani fericiti! give_rose.gif

Vroiam sa te intreb daca te-ai mai intalnit cu Sorana?sau daca va intalniti cind mergi in Belgia?
axe10
CITAT(Pisik @ 15-10-2007, 08:55 AM) *

Ieri am petrecut, am stat putin impreuna dimineata, apoi am fost impreuna la salon, iar seara am avut cina in familie. Am ajuns acasa pe la 1,30, suntem f f obositi amandoi, acum fug la impachetat standul si mi-e groaza de stat in frigul ala din hala aia.... sad.gif

Vezi sa nu racesti acum aproape de we planuit!!
Calatorie placuta!

pupic.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 15-10-2007, 12:46 PM) *

Multi,multi ani fericiti! give_rose.gif

Vroiam sa te intreb daca te-ai mai intalnit cu Sorana?sau daca va intalniti cind mergi in Belgia?

Multumesc mult tuturor de urari pupic.gif

Cu Sorana m-am intalnit o singura data, pe urma nu am mai apucat ca sunt destul de pe fuga eu si, in general, am program facut, ca si acum cand avem cina in singura seara pe care o stau acolo

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:47 PM) *

CITAT(Pisik @ 15-10-2007, 08:55 AM) *

Vezi sa nu racesti acum aproape de we planuit!!
Calatorie placuta!

pupic.gif

Am racit sad.gif Era imposibil, nu va puteti imagina cum putea fi acolo. Si acum imi simt capul cat o banita, cred ca erau multe grade sub zero, era infinit mai frig decat afara, cosmar, nu alta....
A fost oribil, noroc ca azi sunt la birou, desi am un mega teanc de facturi si multa treaba sad.gif
ina_ceva
Sanatate multa, pisik! Trebuie sa-tzi treaca pana mergi la munte asa ca baga ceaiuri, coldrex wink1.gif
dany
Multa sanatate , Pisi !!! Uite ce ti-am adus ca sa-ti tina de cald un pic

Imagine
nusarich
Sanatate multa, Pisik! Si la noi bantuie o raceala / gripa / chestie din aia de zici ca esti batut, dar nu prea tare, te dor toate si nu-ti vine sa faci nimic in afara de somn de voie la caldurica. Eu sper s-o sar, ca am tras in concediu 2 saptamani.
Ai grija de tine!
Sexymom
Pisicut si tu esti bolnavioara? sa te faci bine si sa ne aduci vesti bune pupic.gif
axe10
Lasa ca o face Florin bine...la munte cu comprese de burta calda! tease.gif
ina_ceva
Distractie placuta la munte! Sa uiti de tot wink1.gif ...dar numai pana luni.
himere2005
pisik, m-am gandit la tine vinerea asta cand am ajuns la bucuresti. poate imi dai si numarul de tel. sa mai vormim din cand in cand ca pe net ne "auzim" din ani in paste blum.gif
multa sanatate
ina_ceva
Pisik, ai prins zapada la munte? Sper ca nu tzi-a dat de furca raceala si te-ai distrat la maxim cu sotziorul pupic.gif
Pisik
Pup fetele pupic.gif

Vad ca momentan ma tin tare, desi in casa am 15 grade (e stricata centrala cartierului, de fapt nu e stricata, s-au apucat sa lucreze la ea cu 2 luni intarziere, ca in Romania devil.gif ) iar la serviciu cam 17 (aici chiar nu stiu de ce).

La munte a fost dementiaaaaaal! Zapada multa, frumos tare, am stat si am lenevit, a fost taaare frumos!

Himere, ai pm pupic.gif

Diseara ma duc la nutritionist. Astazi mi-am compus singura un meniu de post, cam saracut recunosc:

MD: 1 felie mare de paine integrala de casa cu 8 gr margarina vegetala
G1: mandarina
P: o salata mare cu salata verde, 2 masline mari negre, ridichi, ardei gras, 1 lingurita ulei masline + 1 felie paine de casa
G2: un mar
C: nu stiu......
dany
Arata bine meniul ....pana acum , zic eu . Cam saracutz cum zici si tu dar....

O sa-mi fie cam greu sa ma iau de tine daca nu tii WW dar reusesc eu cumva .
Tu tii cont si de piramida sau doar de ce iti va da nutritionista ? Banuiesc ca va fii cam plictisitor sa mananci acelasi lucru in fiecare zi ....

hug.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 22-10-2007, 11:22 AM) *

Arata bine meniul ....pana acum , zic eu . Cam saracutz cum zici si tu dar....

O sa-mi fie cam greu sa ma iau de tine daca nu tii WW dar reusesc eu cumva .
Tu tii cont si de piramida sau doar de ce iti va da nutritionista ? Banuiesc ca va fii cam plictisitor sa mananci acelasi lucru in fiecare zi ....

hug.gif

Teoretic regimul nutritionistei este monoton, 3 sapt acelasi meniu. Eu sper sa ma "scot" cu postul, sa mai variez, desi sunt sigura ca nu va fi de acord sa ne dea meniu de post, dar asta este, va trebui.....
O sa incerc sa si numar pcte, sa vedem daca si ce iese...
nusarich
Pisi, bafta la regim! Sigur o sa reusesti sa dai jos, ca vad ca te-ai mobilizat prin deschiderea dulapului...
Pisik
CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 12:57 PM) *

Pisi, bafta la regim! Sigur o sa reusesti sa dai jos, ca vad ca te-ai mobilizat prin deschiderea dulapului...

Multumesc mult, chiar m-am mobilizat
Nessie
unsure.gif Pisik, meniul tau e foarte sarac. O sa te ia cu lesin, la propriu si asa organismul tau e slabit de stres si frig. Daca o sa numeri punctele ww din meniu, o sa iti dai si tu seama cat de sarac este.

Daca vrei un meniu de post, incearca sa ai totusi proteine in el. Poti incerca: fasole uscata, mazare, alune crude, soia, tofu.

Sanatate multa si ai grija de tine! pupic.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 22-10-2007, 01:15 PM) *

unsure.gif Pisik, meniul tau e foarte sarac. O sa te ia cu lesin, la propriu si asa organismul tau e slabit de stres si frig. Daca o sa numeri punctele ww din meniu, o sa iti dai si tu seama cat de sarac este.

Daca vrei un meniu de post, incearca sa ai totusi proteine in el. Poti incerca: fasole uscata, mazare, alune crude, soia, tofu.

Sanatate multa si ai grija de tine! pupic.gif

Multumesc mult Ness, ai dreptate si stiu ca asa e. Dar nu am avut nimic mai consistent in casa, o sa imi iau ceva pt cina mai consistent

Multumesc pt sfaturi pupic.gif
Pisik
Buna seara!

Azi am mai papat inca un mar si seara (tarziu ca atunci am ajuns acasa) putina paine, o muscatura dintr-o pizza f subtire si vegetala (doar legume si blat) si ananas.

Ne-a dat nutritionista meniu si de post si de dulce, iar la post e bine ca pot sa variez.

Maine papam asa:

MD: pui (50gr), mozarella (50 gr), 2 felii paine secara (noi o sa mancam de grau integral, facuta de noi, ca secara nu am gasit faina), rosie

G1: mar

P: cateva suvite de carne de vita, salata de varza cu rosie, castravete, ulei masline, 2\1 felie paine

G2: 2 kiwi

C: peste la cuptor (un medalion de somon) cu salata de varza si un iaurt

Sper sa ma tin si sa se vada si rezultate

De post ne-a dat mai multe variante, includ si paste si pateu vegetal si cereale, fructe, cartofi copti, fasole, legume chiveci, etc., chestii destul de consistente zic eu
Pisik
Va ramasesem datoare cu poze de la surpriza de ziua mea. Le-a pus invers, ultimele sunt cu cadourile primite

http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57602620685607/
nusarich
Pisi, foarte frumoase pozele...

Bravo pentru determinare!
Faina de secara incearca sa cauti la Plafar, poate exista. Oricum, se gaseste paine de secara la Mega Image (daca ai pe aproape), eu mai luam de la ei painea congelata, o tineam si eu in congelator pana cand ramaneam fara si o puneam eu la copt la cuptor.
Pisik
CITAT(nusarich @ 23-10-2007, 10:20 AM) *

Pisi, foarte frumoase pozele...

Bravo pentru determinare!
Faina de secara incearca sa cauti la Plafar, poate exista. Oricum, se gaseste paine de secara la Mega Image (daca ai pe aproape), eu mai luam de la ei painea congelata, o tineam si eu in congelator pana cand ramaneam fara si o puneam eu la copt la cuptor.

Multumesc mult pupic.gif
Faina de secara iau de la Plafar dar nu am mai ajuns si am vreo 2 pachete de faina de grau integrala, care se gaseste la Carrefour si e mai accesibil de ajuns. Dar ma dotez de la plafar si o sa fac de secara. Mi-e nu stiu cum sa o cumpar cand am aparatul in casa.... dry.gif Dar mai si cumpar normal, merci de pont, ca eu luam numai dieta care are numai fainuri negre, restul au toate si albe....
dany
Diseara asteptam meniul tau , da , Pisi ? Si fara abateri !! hug.gif
bubbles
Pisik frumoase poze si cadouri ai primit hug.gif .
ina_ceva
Sa porti/folosesti cu placere cadourile wink1.gif !
Cred ca v-ati distrat de minune, in poze asa pare pupic.gif
axe10
Asteptam ce ai mancat!!
Pisik
Neatza!

Ce prompta esti Lavi blum.gif

Ieri m-am tinut de program:

MD: 2 felii paine integrala, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie, castravete
G1: mar
P: carne de vita (pana in 100 gr), salata (rosie, varza, castravetem ulei masline), 1 felie paine
G2: 2 kiwi
C: 1 medalion somon, salata de andive cu rosie , ulei masline, 100 ml iaurt (trebuia 200 dar nu am mai putut)

Azi (post)

MD: 2 felii paine secara integrala (mi-am luat faina)
G1: struguri
P: salata de cruditati (morcov, telina) cu 50 gr nuci, 1 felie paine secara
G2: 2 nectarine
C: nu stiu. Diseara cred ca mergem la nepotica, ca face 4 ani si chiar nu stiu ce o sa fie, ca nu mai apucam sa ajungem acasa inainte cu traficul asta....

Sunt f obosita, dar incerc sa imi revin, nu stiu, simt tot mai mult ca parca ziua se comprima si in fiecare zi am mai putin timp

Pupici si o zi buna!
axe10
Buna dimineata Ioana,
toti trecem prin faza asta cu lipsa de timp...unii din cauza serviciului, unii cu copii, unii cu pregatiri extra servici...nu stiu nici eu ce se intampla ca traim intr-un ritm infernal...
O zi buna!
michelle
Arata bine meniurile, bravo!
Pisik
CITAT(michelle @ 24-10-2007, 09:58 AM) *

Arata bine meniurile, bravo!
pupic.gif

La MD am papat painica cu pateu vegetal si rosie

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.