Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
nusarich
Neata! Pisi, timpul chiar se comprima. Am citit undeva ca de fapt ziua nu mai are 24 de ore, ci aproape 16. De-asta nu ne trezim odihniti, de-asta nu avem timp sa facem tot ce ne propunem ziua.
dany
Bravo ! Se poate , deci !! Vezi ce papi in seara asta , sa nu sari prea tare calu` )).gif hug.gif
Pisik
Pana la urma nu am mai mers la aia mica, mergem sambata

Meniu final azi:

MD: 2 felii paine secara, pateu vegetal, rosie
G1: struguri
P: salata de telina si morcovi cu 50 gr nuci, ulei masline, 1 felie paine secara
G2: 2 nectarine
C: legume la wok cu ulei de masline si sos de soia, 1 feliuta paine; un pic mai tarziu, adica acum 1 furculita fasole batuta si una zacusca (de gust, ca a luat sotul)

Ce ziceti?
axe10
Pisi in afara ca eu mor de foame de la atat (poate ai mancat salata aia din 3 morcovi ca altfel....)...stii ca nu e bine sa mananci super putin...nu ma repet!

Pupici si noapte buna!...nu de alta dar urla fi-mea dupa mine...
Pisik
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 09:56 PM) *

Pisi in afara ca eu mor de foame de la atat (poate ai mancat salata aia din 3 morcovi ca altfel....)...stii ca nu e bine sa mananci super putin...nu ma repet!

Pupici si noapte buna!...nu de alta dar urla fi-mea dupa mine...

A fost o casoleta mare, cam 2 morcovi si o telina maaare. La pranz m-am saturat, nu mananc putin, urmez ce mi-a dat doctorita intocmai si e regim de 1500 kcal (de post 1400), mie mi se pare cam mult chiar dar nu vreau sa ma infometez.
Am o colega care a primit un regim de 1000 kcal de la endocrinolog si ea a mancat 500 kcal si in trei sapt a slabit 8 kile blink.gif Cand s-a dus la control, i-a zis dr sa isi bage mintile in cap.

Noapte buna si Alexiei pupic.gif
michelle
Mie mi se pare ok meniul wink1.gif
ganesha
Nu-i putin deloc, numai alea 50 de g de nuci au vreo 360 de calorii singure!

E absolut super meniul tau, bravo tie ca te-ai pus pe treaba! Hard work pays off si tare bucuroasa ai sa fii! floare.gif
Pisik
CITAT(ganesha @ 24-10-2007, 11:20 PM) *

Nu-i putin deloc, numai alea 50 de g de nuci au vreo 360 de calorii singure!

E absolut super meniul tau, bravo tie ca te-ai pus pe treaba! Hard work pays off si tare bucuroasa ai sa fii! floare.gif

Multumesc mult! Tu stii cum e cu echilibrul de elemente esentiale si se pare ca momentan sunt ok, nu? Inseamna ca stie si nutritionista aia ceva blum.gif n-o platim degeaba tease.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 24-10-2007, 10:08 PM) *

A fost o casoleta mare, cam 2 morcovi si o telina maaare. La pranz m-am saturat, nu mananc putin, urmez ce mi-a dat doctorita intocmai si e regim de 1500 kcal (de post 1400), mie mi se pare cam mult chiar dar nu vreau sa ma infometez.
Am o colega care a primit un regim de 1000 kcal de la endocrinolog si ea a mancat 500 kcal si in trei sapt a slabit 8 kile blink.gif Cand s-a dus la control, i-a zis dr sa isi bage mintile in cap.

Noapte buna si Alexiei pupic.gif

Ma gandeam eu ca nu stai lihnita...

Am adormit-o si acum mi-am facut pachetul pt maine si ma duc in pat ca sunt fara sosete si mi-au inghetat picioarele!!
Pisik
Meniu astazi (jumate efectuat, jumate programat)

MD: 2 felii paine secara de casa, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie
G1: mar
P: 85 gr vita la cuptor (putin, stiu, dar a fost o bucata care s-a micsorat enorm si am mai si impartit-o la doi), salata (rosie, castravete, salata verde, ridiche, ardei, ulei masline; 1 felie paine secara
G2: 2 mandarine
C (planificat): macrou la cuptor cu salata de andive sau cu legume
dany
Vad ca merge ....bravo !!!!! hug.gif Cand ai zi de cantar ?
michelle
Bravo Pisik! cheer.gif Am venit sa fac galerie )).gif Tine-o tot asa
Painea o faci tu? Cu cat punctezi mozarella?
axe10
Ce bine imi pare ca ti-ai regasit pofta de slabeala....te pupic!
Pisik
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 05:52 PM) *

Vad ca merge ....bravo !!!!! hug.gif Cand ai zi de cantar ?

Marti teoretic, dar evident ca nu am rabdare si ma urc zilnic si rau fac pt ca pana acum nema rezultate sad.gif

CITAT(michelle @ 25-10-2007, 06:04 PM) *

Bravo Pisik! cheer.gif Am venit sa fac galerie )).gif Tine-o tot asa
Painea o faci tu? Cu cat punctezi mozarella?

Painea o face masina, noi (adica sotul) punem ingredientele. O facem cu faina de grau integrala si faina de secara (in proportie mai mare cea de secara)
Eu nu numar puncte, dar am aclculat acum dupa ultima pe care o am si mi-a dat 6p la 100 gr, deci 50 gr = 3p

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 06:42 PM) *

Ce bine imi pare ca ti-ai regasit pofta de slabeala....te pupic!

pupic.gif Va multumesc mult pt incurajari, nici nu stiti cat conteaza, mai ales zilele astea cand imi ghioraie matele si asa as renunta.....dar ma gandesc la voi toate si ma remobilizez biggrin.gif

La meniul de asta seara (pestele e in cuptor si eu ma invart pe langa el sa se faca mai repede) mai adaug un iaurt (mereu il uit, noroc ca am meniul lipit de frigider laugh.gif
ganesha
CITAT
Va multumesc mult pt incurajari, nici nu stiti cat conteaza, mai ales zilele astea cand imi ghioraie matele si asa as renunta.....dar ma gandesc la voi toate si ma remobilizez

Tu fata frumoasa, cind ti-a dat nutritionista meniul ti-a calculat necesarul tau propriu si personal de calorii? Ma gindesc ca daca ai o viata cu multa umblatura, stat in picoare si stres, poate cele 1500 de calorii nu-s suficiente, si vreo 100, 200 in plus ti-ar face viata mai usoara. Dar daca cele 1500 sint exact ce-ti trebuie tie, atunci foama e mentala, si o pacalesti tu, n-avea grija!!!

Meniul tau suna tare bine (zic asta poate si pentru ca in genul asta maninc si eu )).gif , doar ca fara carne, e stilul meu preferat de a minca). Iar cu andivele alea mi-ai facut pofta de mor, abia astept sa vina ziua de cumparaturi sa-mi iau si eu blum.gif
bubbles
CITAT(Pisik @ 24-10-2007, 10:08 PM) *

[]

Cam asa e si vara lui babu care cica tine regim si se infomeateaza iar cand scapa la mancare .. blink.gif blink.gif
Ce faci?Felicitari pentru meniu hug.gif
Pisik
Ganesha, eu zic ca e ok, mi l-a dat si avand in vedere problemele mele de glicemie mica (de aia mi se face foame, ma ia cu lesin, etc., dar mi-a proportionat bine mesele si gustarile), dar eu sunt o mega fomista asa ca pana ma reobisnuiesc mai trece ceva....
Ma bucur ca iti plac meniurile mele, o zi contin carne, o zi nu, si uite asa ma echilibrez nutrintional.

Bubbles, pupic.gif . Felicitari pt atingerea pragului de 60 cheer.gif
nusarich
Bravo Pisik pentru ambitie! Inet-incet te vei obisnui sa mananci asa cum trebuie, primele zile sunt mai grele in orice.
Vreau si eu reteta de paine, pliiiizzzzz pupic.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 26-10-2007, 11:03 AM) *

Bravo Pisik pentru ambitie! Inet-incet te vei obisnui sa mananci asa cum trebuie, primele zile sunt mai grele in orice.
Vreau si eu reteta de paine, pliiiizzzzz pupic.gif

Noi o facem dupa reteta din carte de paine integrala. Ti-o dau diseara cand ajung acasica. Dar sa stii ca nu stiu cum e cu framantatul, etc. ca noi trantim acolo toate ingredientele si gata blum.gif
Pisik
Meniu astazi (incomplet)

MD: 3 felii grau expandat, 200 gr ananas
P: paste integrale cu ulei de masline si ierburi + salata verde cu lamaie si ulei de masline (putin, nu va imaginati ca am turnat sticla tease.gif )
G2: 2 kiwi
C: habar nu am, ca ma duc la coafor (iar ma tund), pe urma la mama sa iau catelusul, ca sta in week-end la noi ca e mami plecata si probabil voi ajunge f tarziu acasa....vad eu
nusarich
Merci mult, Pisi pupic.gif , nu-i graba. Si noi avem masina de paine (Panasonic, o caruta de bani) si o folosim destul de rar. Dar imi place din cand in cand (mai ales in we) sa mananc paine facuta acasa, nu luata din magazin.
Pisik
CITAT(nusarich @ 26-10-2007, 03:17 PM) *

Merci mult, Pisi pupic.gif , nu-i graba. Si noi avem masina de paine (Panasonic, o caruta de bani) si o folosim destul de rar. Dar imi place din cand in cand (mai ales in we) sa mananc paine facuta acasa, nu luata din magazin.

O sa vezi ca daca te obisnuiesti o sa faci mereu, nu o sa iti mai placa painea de cumparat. Si noi la inceput faceam f rar, dar acum nu mai papam alta paine.

Mi-e foameeeee sad.gif
ganesha
Al meu face piinea in w/e pentru toata saptamina - o punem la congelator. Citeodata isi da in petec si face tot felul de specialitati... de nu mai vad pe unde s-o apuc, ca as minca totul de-odata devil.gif
Fain si meniul tau de azi, prinzul tau e ca prinzul meu in foarte multe din zilele de servici. Spor in continuare cheer.gif
bubbles
Pisik ce catelush are mama ta ?Asteptam poze cu noua tunsoare grin.gif .Vezi sa nu scapi in nimic ingrasacios cand vii inapoi blum.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 04:54 PM) *

Pisik ce catelush are mama ta ?Asteptam poze cu noua tunsoare grin.gif .Vezi sa nu scapi in nimic ingrasacios cand vii inapoi blum.gif

Are un pekinez combinatie cu ceva (nu stiu ce) care a stat la noi 2 sapt de cand i-am adus-o. Am pus poze cu ea la "prietenii nostri necuvantatori" aici in site. E o dulcica si o nebunica...acum a crescut muuult e tare haioasa.

O sa incerc sa pun poze si cu tunsoarea....sa vad daca oi reusi
Pisik
Completez meniul de azi cu cina:
-spanac cu orez 150 gr cumparat de la Snack Attack (cam uleios, dar asta este) si pe la 9 2 prune ca muream de foame wacko.gif

Si poza cu freza noua
Imagine
bubbles
Pisik am zis si la neuroni .. iti sta fff bine hug.gif
axe10
Eeee, acum se vede mult mai bine linia. Iti sta bine...parca, parca m-as tunde si eu....
Un we usor, relaxant si fata tentatii.
hug.gif
Pisik
Multumesc mult fetele de complimente. Simteam nevoia de schimbare, iar urmatoarea va fi, am zis, sa reblonzesc un pic parul. Poate nu chiar asa blond, pt ca eu l-am inchis nu de drag ci pt ca se deteriorase f tare, dar oricum, o nuanta mai deschis sau suvite (sa vedem, ca si alea ataca)
Azi MD: 50 gr mozarella, un ou fiert, 2 felii paine neagra, rosie
Mai departe nu stiu ca la pranz am vizita la nepotica si seara un dineu super fitos, la care sunt obligata sa ma duc dar nu am nici un chef sorry.gif
dany
Ce-mi place cum se aranjeaza parul tau ! Eu am aceeasi tunsoare dar sta ca naiba doh.gif

Distractie placuta azi !
Pisik
CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 11:56 AM) *

Ce-mi place cum se aranjeaza parul tau ! Eu am aceeasi tunsoare dar sta ca naiba doh.gif

Distractie placuta azi !

E, se aranjeaza...era proapsat coafat de coafeza, ca dimineata ma trezesc cu el in toate sensurile devil.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Pisik eu daca m-as tunde ca tine ...imi sta parul ondulat natural iar daca fac baie .. si nu il usuc cu foenul si adorm ud cu el .. dimineata zici ca am bagat dejtele in priza lol.gif )).gif
buretel
w00t.gif Ce faina e tunsoarea!! Iti sta super, asa as vrea si eu sa ma tund. Sunt tunsa bob, rotund. Si parca nu l-as scurta, ca n-am gasit inca o coafeza asa priceputa, si cine stie ce afro mi-ar face din cap lol.gif lol.gif
Pisik
Buretel, pai asta tot un fel de bob este, doar ca e usor mai lung in fata
Andreea, nu te tunde ca o sa iti stea ca o capita de fan daca nu il intinzi cu placa. Noi avem o prietena ondulata si e tunsa asa si nu poate iesi pe strada decat daca sta cu placa in mana o ora, a devenit sclava ei...

Ieri am cam dat-o in bara cu mancatul, completez meniul imediat. Am fost la nepotica si apoi la un bal de caritate organizat la Palatul Parlamentului, unde au fost f multe oficialitati si VIP-uri (Tariceanu, Olteanu, o gramada de vedete PRO, etc.), a fost dragut, mai ales finalul ca a cantat Loredana si ne-am zbantuit si noi un pic...

Meniu final ieri ( o sa scriu cu rosu ce a fost afara din schema):
MD: 2 felii paine secara integrala, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie, castravete
G2: struguri
P (dupa amiaza): vaca la cuptor, salata de sfecla, legume sotate cu unt; tort
C (seara tarziu, dar m-am culcat la doua): cosulet de aluat cu pui si salata de varza cu maioneza, peste cu sparanghel, prajituri (echivalentul unei felii de tort cred, ca am gustat din cateva)

Asta este, a fost ziua mea de prosteala, sambata viitoare am nunta si sper ca pana atunci sa nu mai sar prea mult, mai am un hop joi ca e ziua lu sor'mea si face si inaugurare de casa noua.
Orium, eu zic ca e important sa reusesc sa ma echilibrez si in afara de mici evenimente sa nu mai am abateri zilnice, fara motiv.
axe10
Buna ziua domnitza!
Distractie, distractie dar vad ca te tii tare. Bravo tie...cum ziceai si in finalul mesajului tau, important e sa te tii de tentatiile aiurea cand se poate. Daca sunt evenimente se incearca sa se evite ingrasacioasele pe cat posibil....ca de obicei cam ai de unde alege la serbari din astea!!
Te pup si astept sa vad kg plecand... pupic.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 02:26 PM) *

Buna ziua domnitza!
Distractie, distractie dar vad ca te tii tare. Bravo tie...cum ziceai si in finalul mesajului tau, important e sa te tii de tentatiile aiurea cand se poate. Daca sunt evenimente se incearca sa se evite ingrasacioasele pe cat posibil....ca de obicei cam ai de unde alege la serbari din astea!!
Te pup si astept sa vad kg plecand... pupic.gif

Da, in mare parte se poate alege. Aseara a fost insa meniu fix la masa, e bine totusi ca nu a fost f ingrasacios, cel putin pestele ala m-a bucurat maxim grin.gif Cu prajiturile am dat-o eu in gard, dar asta este, mai cad, ma mai ridic..... laugh.gif
ganesha
Tunsoarea iti vine bestial, arati excelent! (eu mereu te-am admirat asa, din umbra blum.gif )

Nu-ti fa griji cu ziua de prosteala, atita timp cit e una, e mai mult decit binevenita, mai ales pentru psihic. O sa vina si rezultatele, fii sigura de asta si nu te mai stresa. Am si eu o iesire din planuri azi, ma duc la mami sa-mi pescuiesc copilul (ca a dormit la ea as-noapte) si mami a zis ca ne face taman ce ne place noua mai mult, cheat day-ul meu era programat pe miercuri, dar asta e... nu vreau sa-i zic nimic, si asa ne vedem rar, si ea le face din suflet. Imi da si mie planurile peste cap, of. Dar in restul zilei am sa ma comport normal si am sa fac totul conform planului (nutritional si sportiv), asa ca o sa fie doar o masa ne-cuminte.

give_rose.gif
luchi
Toot inainteee, tooot inainteeee pupic.gif

In primul rand, un "La multi ani!" cu o intarziere mare..Da' e din tot sufletelu' floare.gif

In al doilea rand, te prinde mi-nu-nat tunsoarea. Si-mi place culoarea parului tau de nu mai pot.

SI in al treilea rand, ma bucur nespus cate-ai pus pe treaba, si ca am sa ma trag cu ochiu' (si) la meniul tau, pentru inspiratie. Spor in tot ce ti-ai propus, sunt sigura ca in curand se vor vedea rezultatele. give_rose.gif
Pisik
CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 04:30 PM) *

Tunsoarea iti vine bestial, arati excelent! (eu mereu te-am admirat asa, din umbra blum.gif )

Nu-ti fa griji cu ziua de prosteala, atita timp cit e una, e mai mult decit binevenita, mai ales pentru psihic. O sa vina si rezultatele, fii sigura de asta si nu te mai stresa. Am si eu o iesire din planuri azi, ma duc la mami sa-mi pescuiesc copilul (ca a dormit la ea as-noapte) si mami a zis ca ne face taman ce ne place noua mai mult, cheat day-ul meu era programat pe miercuri, dar asta e... nu vreau sa-i zic nimic, si asa ne vedem rar, si ea le face din suflet. Imi da si mie planurile peste cap, of. Dar in restul zilei am sa ma comport normal si am sa fac totul conform planului (nutritional si sportiv), asa ca o sa fie doar o masa ne-cuminte.

give_rose.gif

Saru mana pupic.gif Eu te admir declarativ, nu numai din umbra, pt tot ceea ce faci, pt cum iti cresti si educi copilul, pt cate activitati ai!

CITAT(luchi @ 28-10-2007, 06:45 PM) *

Toot inainteee, tooot inainteeee pupic.gif

In primul rand, un "La multi ani!" cu o intarziere mare..Da' e din tot sufletelu' floare.gif

In al doilea rand, te prinde mi-nu-nat tunsoarea. Si-mi place culoarea parului tau de nu mai pot.

SI in al treilea rand, ma bucur nespus cate-ai pus pe treaba, si ca am sa ma trag cu ochiu' (si) la meniul tau, pentru inspiratie. Spor in tot ce ti-ai propus, sunt sigura ca in curand se vor vedea rezultatele. give_rose.gif

In primul si in al doilea rand multumesc pupic.gif
Si in al treilea, poti sa tragi si cu ochiu, da si sa ma tragi de maneca, ca am momente cand as sparge tot, acuma de exemplu am asa o stare de nervi de foamete, ca as bate pe toata lumea. M-am abtinut de la prajitura mea favorita de la Ikea si imi ies bube pe mine in curand devil.gif

Meniu pana acum:
MD: 2 felii mai anemice de paine, 50 gr mozarella, rosie (azi am renuntat la pui ca sa dreg din ziua de ieri)
G1: nectarina
P (la Ikea): somon la cuptor, morcovi, un pic de sos (de mere); am ocolit complet cartofii fierti din farfurie
G2: ananas
C: mai vedem; acum plecam in vizita, sunt cam lihnita, ar trebui sa mai bag ceva pana plec sa nu ma apuce prin vizita cine stie ce
nusarich
'Neata!

Super tunsoarea, Pisi, tare bine te prinde!
Pisik
Neatza Nusa, multumesc frumos pupic.gif

Hai sa imi pun cenusa in cap de dimineata. Aseara inainte de vizita am mancat 200 ml iaurt cu o felie paine integrala. In vizita blushing.gif blushing.gif blushing.gif : 1 bucatica mica paine cu usturoi (semi-preparata) si o feliuta de tort doh.gif doh.gif
Asa ca trecem 2 zile de necumintenie pe lista, ne certam, tragem aer in piept si mergem mai departe.

Meniu propus azi - post:

MD (efectuat): 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie
P: mancarica de fasole verde (pastai), salata verde, 1 felie paine
G2: 2-3 kiwi mici
C: nu stiu inca.

Pupici, fug sa imi dau fust jos ca merit bataie de la voi lol.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 29-10-2007, 09:26 AM) *

Neatza Nusa, multumesc frumos pupic.gif
Meniu propus azi - post:

MD (efectuat): 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie
P: mancarica de fasole verde (pastai), salata verde, 1 felie paine
G2: 2-3 kiwi mici
C: nu stiu inca.

Pupici, fug sa imi dau fust jos ca merit bataie de la voi lol.gif

Vezi ca nu am dat quote la tot...da?...ma fac ca nu bag de seama....

Auzi Pisi...tu tii post si lunea?...ca stiam ca miercurea si vinerea se tine post...

Daca da-mananca si ceva ciuperci ca sa nu-ti lipseasca proteinele...
O saptamana buna.
Pisik
Da, tin post si lunea. Gand la gand: pt miercuri m-am pregatit cu o casoleta mare de ciuperci, pe care le voi executa la cuptor )).gif

Multumesc pt discretie pupic.gif , dar bataie tot merit devil.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 29-10-2007, 01:50 PM) *

Da, tin post si lunea. Gand la gand: pt miercuri m-am pregatit cu o casoleta mare de ciuperci, pe care le voi executa la cuptor )).gif

Multumesc pt discretie pupic.gif , dar bataie tot merit devil.gif

Mi-e imi plac la nebunie ciupercile.

Astept ca maine sa fii cuminte!!
Pisik
Completare meniu azi:
C: fasole batuta, zacusca, un colt mic de paine alba. Am bagat si 2 prune mai tarziu ca am simtit nevoia sa sting uleiul din cele de mai sus (au fost cumparate ca nu am avut incotro; nu balteau, nu va imaginati, dar chiar am simtit nevoia de o furcta)
buretel
Pisik, ce frumos ca poti tine post, eu n-am reusit niciodata blushing.gif Si nu pt ca nu pot renunta la carneturi, ci la lactate sad.gif
pupic.gif
Pisik
Neatza!

Buretel, si mie mi-e greu cateodata cu postul, tot din cauza lactatelor ca dupa carne nu ma omor, dar m-am obisnuit si acum imi vine chiar la indemana.

Am pierdut numai 700 gr, din pacate, dar asta este, e bine si atat, mai ales ca nu dau pe branci...totusi nu o sa imi fac targetul ala de 3 kg in ritmul asta....

Meniu azi:

MD: 2 felii paine, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie
P: vita, salata de varza cu rosie si ulei de masline, 1 felie paine
G2: portocala
C: nu stiu, as vrea doar iaurt, sa vedem.... dry.gif

In alta ordine de idei sunt destul de trista pt ca rezultatele sotului la analize sunt de 10 ori mai proaste ca in mai si nu imi explic de ce (nici doctorii). Va face operatie probabil in iarna, dar asta nu garanteaza nimic... sorry.gif E, in fine, Dumnezeu e mare si incerc sa nu imi pierd speranta
buretel
700gr e ok, poate tu ai un ritm mai lent. Nu te descuraja, pana la target mai ai timp, parca mai ai 2 saptamani, nu?
Imi place meniul tau de astazi smile.gif
hug.gif Inca o data multa sanatate sotului tau, si voua multa putere sa treceti peste acest moment neplacut.
Pisik
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 11:39 AM) *

700gr e ok, poate tu ai un ritm mai lent. Nu te descuraja, pana la target mai ai timp, parca mai ai 2 saptamani, nu?
Imi place meniul tau de astazi smile.gif
hug.gif Inca o data multa sanatate sotului tau, si voua multa putere sa treceti peste acest moment neplacut.

Multumesc frumos Buretico, bafta si tie la dieta si te rog sa ai meniuri mai consistente. Te poti inspira de la mine, daca vrei pupic.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 30-10-2007, 09:23 AM) *

Am pierdut numai 700 gr, din pacate, dar asta este, e bine si atat, mai ales ca nu dau pe branci...totusi nu o sa imi fac targetul ala de 3 kg in ritmul asta....

Bravo Pisik! Eu zic ca e perfect 700g! cheer.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.