CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 04:30 PM)

Tunsoarea iti vine bestial, arati excelent! (eu mereu te-am admirat asa, din umbra

)
Nu-ti fa griji cu
ziua de prosteala, atita timp cit e una, e mai mult decit binevenita, mai ales pentru psihic. O sa vina si rezultatele, fii sigura de asta si nu te mai stresa. Am si eu o iesire din planuri azi, ma duc la mami sa-mi pescuiesc copilul (ca a dormit la ea as-noapte) si mami a zis ca ne face taman ce ne place noua mai mult,
cheat day-ul meu era programat pe miercuri, dar asta e... nu vreau sa-i zic nimic, si asa ne vedem rar, si ea le face din suflet. Imi da si mie planurile peste cap, of. Dar in restul zilei am sa ma comport normal si am sa fac totul conform planului (nutritional si sportiv), asa ca o sa fie doar o masa ne-cuminte.

Saru mana

Eu te admir declarativ, nu numai din umbra, pt tot ceea ce faci, pt cum iti cresti si educi copilul, pt cate activitati ai!
CITAT(luchi @ 28-10-2007, 06:45 PM)

Toot inainteee, tooot inainteeee
In primul rand, un "La multi ani!" cu o intarziere mare..Da' e din tot sufletelu'
In al doilea rand, te prinde mi-nu-nat tunsoarea. Si-mi place culoarea parului tau de nu mai pot.
SI in al treilea rand, ma bucur nespus cate-ai pus pe treaba, si ca am sa ma trag cu ochiu' (si) la meniul tau, pentru inspiratie. Spor in tot ce ti-ai propus, sunt sigura ca in curand se vor vedea rezultatele.

In primul si in al doilea rand multumesc
Si in al treilea, poti sa tragi si cu ochiu, da si sa ma tragi de maneca, ca am momente cand as sparge tot, acuma de exemplu am asa o stare de nervi de foamete, ca as bate pe toata lumea. M-am abtinut de la prajitura mea favorita de la Ikea si imi ies bube pe mine in curand
Meniu pana acum:
MD: 2 felii mai anemice de paine, 50 gr mozarella, rosie (azi am renuntat la pui ca sa dreg din ziua de ieri)
G1: nectarina
P (la Ikea): somon la cuptor, morcovi, un pic de sos (de mere); am ocolit complet cartofii fierti din farfurie
G2: ananas
C: mai vedem; acum plecam in vizita, sunt cam lihnita, ar trebui sa mai bag ceva pana plec sa nu ma apuce prin vizita cine stie ce