Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Pisik
Miha, mie mi se pare putintel, mai ales ca 500 gr le-am pierdut in prima zi, mi se pare ca am batut pasul pe loc, dar mai stau o saptamana sa vad ce si cum, poate isi da drumul si la mine...sper sa nu am organismul blocat sau sa fie prea multa mancare.... dry.gif
dany
Iti spun si aici sa nu te mai intristezi pentru cantar . Organismul trebuie sa-si dea seama ce vrei de la el dupa o perioada in care i-ai dat sa inghita de toate .

Multa , multa sanatate sotului tau !!!! Capul sus , fii tare , totul se va rezolva !!! hug.gif
anca veselie
pisi bravo pt slabeala! cheer.gif si eu zic ca-i ok 700g!
sanatate multa sotului, dar ce are, daca nu-s indiscreta?
buretel
CITAT(Pisik @ 30-10-2007, 10:41 AM) *
Multumesc frumos Buretico, bafta si tie la dieta si te rog sa ai meniuri mai consistente. Te poti inspira de la mine, daca vrei pupic.gif

Sa stii ca da, ma voi inspira blum.gif Si promit ca imi voi planui mai bine meniurile.
Ieeeee, a venit toamna cu iz de vointa cheer.gif cheer.gif
dany
La noi in loc sa vina vointa vara ( concedii , bikinei , etc ) ne-a apucat toamna cand incepem sa scoatem geci groase & co din dulapuri doh.gif . Da` las` ca-i bine si asa )).gif
luchi
700g e foarte bine. Cred ca e bine sa ne fixam niste teluri realiste. Ma gandesc cand am slabit eu prima data in 2 saptamani, 4 kg, si medicul era multumit, si eu la fel..acum nu mai gandesc asa.

hug.gif Tin pumnii stransi pentru tine si sotul tau, nu va dati batuti. floare.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:45 AM) *
La noi in loc sa vina vointa vara ( concedii , bikinei , etc ) ne-a apucat toamna cand incepem sa scoatem geci groase & co din dulapuri doh.gif . Da` las` ca-i bine si asa )).gif
lol.gif lol.gif lol.gif Corect, suntem defecte )).gif

Pisik, uite ce ti-am adus, ca sa nu mai fii trista wink1.gif
Imagine
Pisik
Va multumesc fetelor pt suport, sunteti niste dragute. O sa ma multumesc cu cat am slabit si o sa sper ca o sa merg macar asa, ca tot ar fi ceva. Sotul are niste probleme mai delicate, prefer sa nu intru in detalii f multe, sper sa ma intelegeti pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pisi
Pisik
Mi-e fomica tare, m-a luat cu lesin, nu mi s-a mai intamplat de data asta de cand am inceput dieta sad.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 10:45 AM) *

Pai ce acum nu ne dezbracam?!...eu nu pt altii slabesc...ci pt mine!

Pisi poate ca esti dupa ziua "usoara" de ieri....iti revii tu, mananca un iaurt!
luchi
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 10:45 AM) *

Sau ne pregatim ghiozdanelele pentru cozonacii si prajiturile din decembrie lol.gif

Pisik, mananca ceva, o manuta de alune crude, migdale hug.gif
ganesha
hug.gif Multa sanatate pentru sotul tau. Iar tu nu-ti fa mustrari pentru alea 700g ca-s putine, sint perfecte. Sint ca la carte, ce mai vrei mai mult de-atit? Plus ca slabitul nu-i ceas... de multe ori stagnam o gramada si apoi incep sa zboare citeva kile asa, unul dupa altul, alteori slabim incet dar sigur, alte ori pare ca ne ingrasam (pe cintar) dar dispar centimetri si abia in timp se regleaza... Cind slabesti asa, gen 700g, abia atunci ai garantia ca ce dai jos e bun dat jos flowers1.gif
buretel
CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 09:31 PM) *

hug.gif Multa sanatate pentru sotul tau. Iar tu nu-ti fa mustrari pentru alea 700g ca-s putine, sint perfecte. Sint ca la carte, ce mai vrei mai mult de-atit? Plus ca slabitul nu-i ceas... de multe ori stagnam o gramada si apoi incep sa zboare citeva kile asa, unul dupa altul, alteori slabim incet dar sigur, alte ori pare ca ne ingrasam (pe cintar) dar dispar centimetri si abia in timp se regleaza... Cind slabesti asa, gen 700g, abia atunci ai garantia ca ce dai jos e bun dat jos flowers1.gif

clap.gif Mare dreptate ai! Ia sa constientizez si eu mai bine asta wink1.gif
dany
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 07:15 PM) *

Sau ne pregatim ghiozdanelele pentru cozonacii si prajiturile din decembrie lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Stii tu ce stii ..... lol.gif

Sper ca esti mai bine , Pisi si ai bagat ceva la ghiozdanel hug.gif
Dumbo
Buna seara,
Cred ca am mai slabit 100gr salivand la tipul din Prison Break.
M-am cam indopat azi. A fost ziua unui coleg la lucru si am scapat vre-o 2 pateutze in stomac. Uf, aniversarile astea. :doh:

Voi ce mancati la serviciu la masa de pranz?
ina_ceva
Pisi, cum te simti astazi, esti mai bine?
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 31-10-2007, 11:43 AM) *

Pisi, cum te simti astazi, esti mai bine?

Oarecum, psihic incerc sa merg mai departe, sa nu ne dam batuti, desi e tare greu, dar trebuie, nu avem voie sa renuntam la varsta asta si nici nu o sa o facem.

Cu fomica cat de cat mi-am revenit ieri, dar ma apuca si azi blum.gif

Completare meniu ieri (cina)
peste, salata de andive, rosie, ulei de masline, iaurt

Meniu azi:

MD: 2 felii cereale expandate (1 orez, 2 grau), 200 gr ananas
G1: mar
P: ciuperci la cuptor, salata verde cu 1 rosie si ulei de masline; 1 felie paine
G2: grepfruit
C: inca nu stiu

CITAT(Dumbo @ 31-10-2007, 02:16 AM) *

Buna seara,
M-am cam indopat azi. A fost ziua unui coleg la lucru si am scapat vre-o 2 pateutze in stomac. Uf, aniversarile astea. doh.gif

2 pateute nu sunt capat de tara, nu cred ca te-ai indopat. Si eu am papat ieri un pateut mic, dar nu ma agit.

Eu la serviciu mananc ceea ce raportez la masa de pranz: in zilele fara post carne de vita, 1 felie paine, salata, iar in zilele de post ceva mai variat: fie legume diverse la wok, fie paste integrale cu sos de rosii, fie salata de cruditati cu nuci, fie fasole batuta cu paine neagra, etc.
Imi fac casolete si le iau cu mine la birou
buretel
CITAT(Pisik @ 31-10-2007, 10:39 AM) *
Eu la serviciu mananc ceea ce raportez la masa de pranz: in zilele fara post carne de vita, 1 felie paine, salata, iar in zilele de post ceva mai variat: fie legume diverse la wok, fie paste integrale cu sos de rosii, fie salata de cruditati cu nuci, fie fasole batuta cu paine neagra, etc.
Imi fac casolete si le iau cu mine la birou

Lighten.gif Ce idei super! Uitasem de salata de cruditati cu nuci. Morcovi am, mere am, nuci am. Gata, maine cred ca pap si eu laugh.gif
Si am si o conserva de fasole yeah.gif

hug.gif Multa putere tie si sotului tau!
axe10
CITAT(Dumbo @ 31-10-2007, 12:16 AM) *

Buna seara,
M-am cam indopat azi. A fost ziua unui coleg la lucru si am scapat vre-o 2 pateutze in stomac. Uf, aniversarile astea. doh.gif

Propun sa ne deschidem un cinema unde sa ruleze numai Prison Break....!!
Sigur slabim si din salivare si din transpiratie de emotie.. rolleyes.gif

Pisi , toata viata e o lupta. Important e sa nu capitulam...ca de aia traim. Nu stim ce e mai departe, asa ca sa ne-o facem cat mai usoara si cat mai lina. Necazurile vin si trec, lupta ramane. Important e ca va iubiti, ca va doriti amandoi copii...ei o sa vina...pe o cale sau alta!
Vorbim oricand despre subiect. Sunt alaturi de tine.

Pisik
Lavi pupic.gif , multumesc din suflet. Asa este, important este sa nu te dai batut orice s-ar intampla, dar stii cum e, cateodata cand iti vajaie capul de intrebari tip "de ce noi?" si cand vezi ca rezultatele se inrautatesc in loc sa se imbunatateasca, iti cam vine sa urli, sa iti iei campii...dar ramai pe pozitii. Pt ca suntem luptatori si nu o sa ne lasam infranti biggrin.gif

Buretico, pofta buna la salata de cruditati. Mie mi se pare f satioasa, eu imi fac o casoleta plina si pun 50 gr nuci si e yummmy tare.

Completare meniu azi
Cina: fasole batuta (cam multa, mi-a luat mami), rosie, ardei; gustat o furculita de salata vinete si o furculita ciuperci marinate.

Asata seara sotul e la concert la Deep Purple, eu nu m-am inghesuit sa ma duc ca nu ma omor asa incat sa inghet pe stadion, asa ca am petrecut o seara f placuta cu mami si catelusa ei biggrin.gif
May
Sa nu-ti pierzi increderea niciodata hug.gif Imagine
Dumbo
:* Pisik, trebuie sa nu te lasi batuta si sa nu iti pierzi speranta. Cand o sa te astepti cel mai putin atunci o sa se rezolve... dar nu dispera.
nusarich
'Neata!

Pisi, imi place ca sunteti luptatori amandoi. Bravo! O sa vezi ca toate se vor rezolva cand te astepti mai putin. Vezi tu, toti avem cate ceva de care suntem nemultumiti si ne vine cateodata se ne luam la tranta cu "de ce eu?", dar Doamne-Doamne ni le da cu masura si El stie mai bine de ce si cand. Stii tu, zicea Dostoievski odata "nu da Dumnezeu omului tot ce poate indura!". Si asa e, m-am convins singura. pupic.gif
Deea
pupic.gif Capul sus si fiti optimisti, cu siguranta bebelul sau bebeii or sa apara; sunteti tineri si aveti timp pentru toate!

Imi place ca gandesti pozitiv! hug.gif
Pisik
Pup fetele si multumesc pt sustinere pupic.gif

Meniu astazi:

MD: 1,5 felii paine neagra, 50 gr mozarella, 50 pui, rosie
P: 100 gr friptura de vita, salata (ardei, rosii), 1 felie paine
G2: 2 mandarine

C: party dry.gif deci tort si sper nu prea multe alte ingrasacioase
buretel
Imi place tare mult meniul tau smile.gif Si cred ca poti manca linistita diseara tort si alte cele.
Azi la pranz fac salata de cruditati yeah.gif
Pisik
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 12:16 PM) *

Imi place tare mult meniul tau smile.gif Si cred ca poti manca linistita diseara tort si alte cele.
Azi la pranz fac salata de cruditati yeah.gif

hi hi, cred ca si eu bag maine o salata de cruditati.
Felicitari pt slabeala pupic.gif
buretel
CITAT(Pisik @ 01-11-2007, 10:19 AM) *
hi hi, cred ca si eu bag maine o salata de cruditati.
Felicitari pt slabeala pupic.gif

hug.gif pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa! ma alatur celor care vor salata de cruditati grin.gif
incearca sa papi putiiin tort grin.gif
te pup hug.gif
nusarich
Si eu vreau salata de cruditati, dar pana acolo mananc la job niste morcovei si acasa mazare. Am reusit aseara (dupa multe luni in care mi-am tot propus) sa fac o mancarica de mazare. A ramas un pic pe fundul oalei (resul in stomacul lui iubi, eu doar am gustat-o de sare/zahar). Abia astept sa ajung acasa.
Pisik
Modific putin: la pranz am papat 1/2 corn pufos de paine alba pt ca painica mea facuta in casa cred ca s-a invechit, avea un gust f dubios, ca de detergent de vase blink.gif , nu am putut-o manca oricat am incercat sorry.gif

Si am iarasi o foame de numa, as manca si pietre. Cred ca sunt cauze mai multe: vin rusii (sper, sa nu imi faca iarasi figuri, adica dereglari), e frig, urat si intunecat si parca as manca numai prostii sorry.gif
anca veselie
pisi, si eu simt acelasi lucru sad.gif
ganesha
CITAT(Pisik @ 01-11-2007, 02:23 PM) *

Modific putin: la pranz am papat 1/2 corn pufos de paine alba pt ca painica mea facuta in casa cred ca s-a invechit, avea un gust f dubios, ca de detergent de vase blink.gif , nu am putut-o manca oricat am incercat sorry.gif

Si am iarasi o foame de numa, as manca si pietre. Cred ca sunt cauze mai multe: vin rusii (sper, sa nu imi faca iarasi figuri, adica dereglari), e frig, urat si intunecat si parca as manca numai prostii sorry.gif

Mmm, ce bine suna... (cornul cel pufos)

O supita calda de legume (eventual supita-crema, cu crutoane) face minuni la sufletel pe-o vreme din asta. Efectul e garantat! pupic.gif
buretel
N-am mai papat azi salata de cruditati, ca am ramas in pana de mere mad.gif
Ramane pe weekend wink1.gif
ina_ceva
Cand e frig si urat afara sunt si eu tentata sa mananc "prostii" dry.gif
Lasa ca trec si rusii astia pupic.gif
Pisik
Meniu cina de aseara, in vizita, complet pe de laturi:
salata boeuf, 3-4 biscuitei mici, o pulpita pui la cuptor cu salata de castraveti si rosii si tort (bun rau, facut in casa, cu blat exclusiv de nuci, fara pic de faina, o sa iau reteta ca merita)

Astazi e o zi dubioasa, fara timp de stat la masa si mancat, o sa incerc sa ma descurc asa.

MD: 3 felii expandate (2 ore, una grau), 3 felii de ananas
P (in masina, in drum de la cununie, cred): un morocv si 50 gr nuci, mi le-am luat cu mine. Poate bag si o salata ceva daca am unde
G2: 2 mandarine
C: nu stiu, probabil salata sau fasole batuta cu paine neagra.... o sa scriu meniul complet diseara sau maine

Sa imi tineti pumnii sa rezolvam cu tabloul electric si sa avem din nou curent
buretel
grin.gif Sa vina luminaaa!

Neatza Pisik, ce cumintica esti azi. Nu se pune cina de aseara blum.gif
Pisik
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 11:43 AM) *

grin.gif Sa vina luminaaa!

Neatza Pisik, ce cumintica esti azi. Nu se pune cina de aseara blum.gif

E, crezi tu? Mai ales ca maine ma duc la nunta dry.gif Da o sa si dansez cu foc asa ca sper sa mai diminuez din efectele negative...
Imi place de tine ca esti cuminte, sa o tii tot asa da? pupic.gif
michelle
Pisik, nu papi prea putin azi? Cate puncte valoreaza meniul?
buretel
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 09:46 AM) *
E, crezi tu? Mai ales ca maine ma duc la nunta dry.gif Da o sa si dansez cu foc asa ca sper sa mai diminuez din efectele negative...
Imi place de tine ca esti cuminte, sa o tii tot asa da? pupic.gif

pupic.gif Incerc, incerc.
Pai atunci o sa ai pcte bonus de la dans, deci poti papa orice poftesti smile.gif
anca veselie
neatza pisi pupic.gif tin pumnii!
ce interesant suna blatul ala doar din nuci!
Pisik
CITAT(michelle @ 02-11-2007, 11:46 AM) *

Pisik, nu papi prea putin azi? Cate puncte valoreaza meniul?

pai nu e complet, vad eu ce mananc pana la urma, in functie de ce gasesc de cumparat, ce timp am, etc
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 09:51 AM) *

Poate ne postezi si noua retzeta cand o vei afla wink1.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 12:05 PM) *

Poate ne postezi si noua retzeta cand o vei afla wink1.gif

asa as vrea, dar mi-e si teama sa aflu reteta, ca da dependenta )).gif noroc ca eu sunt lenesa blum.gif
axe10

neatza pisi pupic.gif tin pumnii!

Am eu reteta!!
Dar pana nu dati jos din kg nu v-o spun... tease.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
Pisik
Meniu final azi, un pic pe aratura, dar merge

MD: 3 felii de ananas + 3 felii cereale (una grau, 2 orez)
P: un morcov mare + 50 gr nuci
G2: 2 mandarine maricele
C: felii de vinete si dovlecel (1 vanata mare si un dovlecel gras, dar a mancat si sotul portia lui), cu ulei de masline si otet balsamic + 1 rosie + 1 ciorchine strugure (asta era aratura)...

Maine program agitat: pregatit de nunta (epilat, unghii,etc.), stat cu electricianul, fuga la coafor, pe urma imbracat, fuga la biserica, intre timp trebuie sa ajung sa si platesc niste facturi si sa imi ridic un card de la banca doh.gif da nu stiu cand mai ajung. Sotul se duce dimineata cu mirele sa cumpere sucuri, va imaginati ca omul asta se insoara maine si el nu are nici o racoritoare pt nunta? blink.gif Ca eu m-am enervat numai gandindu-ma, dar asta este....
La patru trebuie sa fim la biserica si apoi la restaurant, unde sper sa ne distram si sa nu mai avem parte de neplaceri ca cea cu tabloul dry.gif
axe10
Ai grija maine pisicutza....
Pisik
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 10:17 PM) *

Ai grija maine pisicutza....

Pai o sa pap meniul de la nunta (fara cartofi insa si fara paine) si in restul zilei o sa incerc sa ma tin de schema....sa vedem daca in iuresul zilei si al agitatiei imi iese....
ina_ceva
Distractie placuta, pisi!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.