Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei pisici alintate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
dany
Distractie maxima !!!!!! hug.gif
buretel
Distractie frumoasa, Pisik! dance2.gif
axe10
Vreau sa vad niste poze ceva, ca dovada ca ai fost la nunta!! blum.gif
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 08:20 PM) *

Pai o sa pap meniul de la nunta (fara cartofi insa si fara paine) si in restul zilei o sa incerc sa ma tin de schema....sa vedem daca in iuresul zilei si al agitatiei imi iese....

Te-ai tzinut de schema? Chiar daca nu ai reusit, niste poze as vrea sa vad si eu grin.gif
julyalina
pisicutz, ne pui si noua niste poze ? give_rose.gif
Pisik
Va pup dragutelor. Din pacate, nu am reusit sa descarcam pozele, pt ca am avut o zi f plina, dar promit ca incerc sa le descarc diseara si sa va pun pozici pupic.gif

Nu, nu m-am tinut de schema, nici sambata, nici ieri, sunt f suparata pe mine din cauza asta si merit sa fiu certata tare mad.gif

N-ar rost sa pun meniu detaliat, dar ca sa ma rusinez tare de mine o sa recosntitui macar in linii mari.

Sambata
MD: 2 felii paine neagra, 1 ou teflon, 50 gr mozarella, rosie
G: kiwi
P: o bucatica f mica carne vita, 2-3 linguri salata, 1/2 felie paine, 3 prajiturele mici gen rulada blushing.gif
Nunta (alune, aperitiv, peste fara cartofi, 2 sarmale cu mamaliga, putina friptura cu muraturi, 2 fursecuri, tort) Si dans blum.gif

Duminica
MD: 1,5 felii paine, 50 gr mozarella, rosie
G1: ananas
P (tarziu): 1 felie paine neagra, crema de feta (sandvis cumparat de la Starbucks), 1 jeleu pe bat blushing.gif
Vizita devil.gif (salata, ardei umplut cu crema de branza, alune, fistic, migdale fara numar doh.gif , pepene galben, inghetata, prajituri doh.gif )

Si f multa apa in ambele zile.

Acuma, asta este, am comis-o am comis-o. Sapt asta insa am restrictie, ca se cam cere.
MD: 2 felii ananas, 1 felie orez expandat, 1 felie grau expandat
G1:mar
P: ciuperci la cuptor umplute cu morcov, salata verde, 1 felie paine
G2:portocala
C: nu stiu, probabil legume la gratar
dany
CITAT(Pisik @ 05-11-2007, 08:54 AM) *

Nu, nu m-am tinut de schema, nici sambata, nici ieri, sunt f suparata pe mine din cauza asta si merit sa fiu certata tare mad.gif

Am venit sa te bataita.gif bataita.gif la modul serios !!! Am inteles ca ti-ai facut de cap o zi .... dar inca una a fost deja prea mult !!

Pune-te frumusel pe treaba ca iar vei veni suparici pe aici ca a trecut saptamana si nu ai slabit sau ca ai slabit prea putin .

Gata , te-am certat nitzel , acum iti dau un pupic.gif si astept meniuri frumoase si cuminti , da ?

hug.gif
Pisik
Dany pupic.gif , cearta-ma, ca merit blushing.gif . Acum insa am in fata o saptamana in care imi propun sa fiu un exemplu de cumintenie )).gif Ai vazut doar meniul meu de azi, nu?
Spor si tie hug.gif
ganesha
Nu te supara pe tine ca nu e bine. blum.gif Face rau la psihic. Praise the good ignore the bad! Fac galerie pentru Pisiku' exemplar de saptamina asta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
Multu de sustinere Ganesha pupic.gif

Meniu complet astazi

MD: 1 felie grau expandat, 1 felie orez expandat, 2 rondele ananas
G1: mar
P: ciupercute la cuptor umplute cu morcov ras, ulei de masline; salata verde, rosie, 1 felie paine
G2: portocala
C: rondele de vinete si dovlecei la gratar cu ulei de masline si otet balsamic, rosie

E, ce zceti am fost cuminte? grin.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 05-11-2007, 09:14 PM) *
Multu de sustinere Ganesha pupic.gif

Meniu complet astazi

MD: 1 felie grau expandat, 1 felie orez expandat, 2 rondele ananas
P: ciupercute la cuptor umplute cu morcov ras, ulei de masline; salata verde, rosie, 1 felie paine
G2: portocala
C: rondele de vinete si dovlecei la gratar cu ulei de masline si otet balsamic, rosie

E, ce zceti am fost cuminte? grin.gif

DA! Categoric cumintica....Dany sa-si puna "biciul" in cui!!

Lacry
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 10:50 AM) *

CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 09:51 AM) *

neatza pisi pupic.gif tin pumnii!
ce interesant suna blatul ala doar din nuci!

Am eu reteta!!
Dar pana nu dati jos din kg nu v-o spun... tease.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

si eu o am... mai bine nu-mi aminteai doh.gif

o sa fac de Craciun...pana atunci promit sa ajung macar la 58 kilos

Pisikut, da, ai fost cuminte rau wink1.gif
Pisik
pai era si cazul nu? dupa un week-end dezastruos
Dumbo
:* cumintica foc, chiar prea cumintica.
Cum reusesti?
Sexymom
Sa imi spuna si mie, ca eu stau fatal la capitolul regim sad.gif constanta la 67 de kile sad.gif
Pisik
Neatza fetelor! Nu ma laudati prea tare ca ma deochiati. Nu imi sta in caracter sa reusesc sa ma abtin prea tare, mai ales de la dulciuri, ma abtin cat ma abtin dar si cand scap sa te tii, rad juma de cofetarie (nu glumesc blushing.gif ). Momentan m-a ambitionat faptul ca nu mai intru in 44 mad.gif si am zis ca refuz categoric sa imi iau haine masura 46 devil.gif , asa ca am trecut la treaba. Dupa cum ati vazut nu imi iese mereu, adica sambata si duminica am facut deazstru, dar incerc sa nu ma cramponez, sa nu ma invinovatesc si, mai ales, sa nu cad in capcana lui "oricum am dat-o in bara, ce mai conteaza o prajitura?"

Hai ca fug sa schimb tickerul (zi de cantar) si revin

Dupa cum vedeti am schimbat tickerul cheer.gif . Sper sa nu fie influenta zilei mai saracute in mancare de ieri si azi cand pap si carnita si branzica si painica sa sara acul dry.gif
Momentan insa sunt happy yahoo.gif

Meniu astazi (propus)
MD: 2 felii paine neagra, 50 gr mozarella, 40 gr pui, castravete
P: 130 gr friptura de vaca, salata verde cu castraveti si ardei galben, ulei de masline, o felie paine
G2: grepfruit
C: nu stiu, as vrea iaurt, dar daca nu reusesc doar iaurt, pap somon cu salata si iaurt (seara mi-e cam rau de foame si nu pot sari peste cina)

Azi e ziua unei colege, sper sa scap dry.gif
dany
Buna dimineata , Pisi ! Felicitari pentru ticker !!! cheer.gif

CITAT(axe10 @ 05-11-2007, 08:39 PM) *

Nope ..... inca nu-l pun ca nu s-a terminat saptamana )).gif tease.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 06-11-2007, 09:21 AM) *

Buna dimineata , Pisi ! Felicitari pentru ticker !!! cheer.gif

CITAT(axe10 @ 05-11-2007, 08:39 PM) *

Nope ..... inca nu-l pun ca nu s-a terminat saptamana )).gif tease.gif

Asta ziceam ieri....azi mai vedem....

oricum ma bucur de efectele lui...poate ar fi buna o biciuire din cand in cand! naughty.gif
Pisik
Ha, ha, sunteti mortale cu biciul ala )).gif
Sunt ceva rezultate dar si cu ceva sacrificii: mi s-a urat de carne de vita, m-am saturat sa imi fie foame aproape mereu sad.gif , dar totusi nu e loc sa ma plang, nu? Trebuie sa ma bucur de rezultate si de micile zile de escapada blum.gif , chiar daca stiu ca vine Dany cu batu, ma risc tease.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 06-11-2007, 01:00 PM) *

Ha, ha, sunteti mortale cu biciul ala )).gif
Sunt ceva rezultate dar si cu ceva sacrificii: mi s-a urat de carne de vita, m-am saturat sa imi fie foame aproape mereu sad.gif , dar totusi nu e loc sa ma plang, nu? Trebuie sa ma bucur de rezultate si de micile zile de escapada blum.gif , chiar daca stiu ca vine Dany cu batu, ma risc tease.gif

Auzi ..stiu cum e...acum 7 ani am facut prostia sa iau herbalife...si mancam in fiecare zi, la pranz piept pui la gratar cu o mini salata...mi se acrise....dar am slabit...
Sa ajungi unde vrei si apoi mai vedem cu plangerile,da?
ganesha
CITAT(Pisik @ 06-11-2007, 09:17 AM) *

Hai ca fug sa schimb tickerul (zi de cantar) si revin

Dupa cum vedeti am schimbat tickerul cheer.gif . Sper sa nu fie influenta zilei mai saracute in mancare de ieri si azi cand pap si carnita si branzica si painica sa sara acul dry.gif
Momentan insa sunt happy yahoo.gif

La cit mai happy sa te vad, fata frumoasa. Bravo pentru ticker!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
Multumesc mult Ganesha pupic.gif . Am mai zis eu, voi ma ajutati f mult, imi dati motivatia de care am nevoie de multe ori pupic.gif
bpaula
succes Pisik, am intrat si eu de 2 zile la cura de dezintoxicare ( de dulce ) asa ca ma gandesc ca acusi intru in sevraj blushing.gif

dar trece si saptamana asta si apoi e mai usor

brava pt ticker
Pisik
CITAT(bpaula @ 06-11-2007, 08:40 PM) *

succes Pisik, am intrat si eu de 2 zile la cura de dezintoxicare ( de dulce ) asa ca ma gandesc ca acusi intru in sevraj blushing.gif

dar trece si saptamana asta si apoi e mai usor

brava pt ticker

Bravo Paula! La mine nu trece sevraju neam si nu rezist o saptamana fara dulce, cat de putin (desi nu le am eu cu putinul) dar sa fie.

Hai sa o tinem tot asa!

Raport final azi

MD: 2 felii paine neagra de casa, 50 gr mozarella, 40 gr pui, castravete
P: 130 gr vita, salata verde, ardei galben, castravete, ulei masline, 1 felie paine
C: 250ml iaurt, 1 felie paine

E, astazi cum e? De nuielusa sau de aureola de ingeras? blum.gif

Maine ma duc la Marriot la o conferinta. sa vad cum ma descurc, ce gasesc si de post si de dieta, cam complicat blink.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 06-11-2007, 07:54 PM) *

Raport final azi

MD: 2 felii paine neagra de casa, 50 gr mozarella, 40 gr pui, castravete
P: 130 gr vita, salata verde, ardei galben, castravete, ulei masline, 1 felie paine
C: 250ml iaurt, 1 felie paine

E, astazi cum e? De nuielusa sau de aureola de ingeras? blum.gif

Maine ma duc la Marriot la o conferinta. sa vad cum ma descurc, ce gasesc si de post si de dieta, cam complicat blink.gif

yeah.gif angel.gif

Ai grija maine....
ganesha
Na o floricea rosie sa nu se deoache ingerasa floare.gif Abia astept sa-ti mai aduc una si miine seara wink1.gif
axe10
Cum a fost?
O zi minunata si sa te simti mai slaba diseara!
hug.gif
buretel
dry.gif Catuse, bice, ce-i aici? )).gif )).gif
Neatza Pisik, sper sa jonglezi frumos azi, la conferinta, printre papici, asteptam meniul pupic.gif
Eu m-am cumintit (sa nu ma deochiati devil.gif ) angel.gif
axe10
CITAT(buretel @ 07-11-2007, 09:51 AM) *

yeah.gif pray.gif pope.gif ...sa te pazim de deochi!!
buretel
CITAT(axe10 @ 07-11-2007, 10:14 AM) *

CITAT(buretel @ 07-11-2007, 09:51 AM) *

yeah.gif pray.gif pope.gif ...sa te pazim de deochi!!

kisses.gif
May
Ptiuuuuuuu direct intre ochi, sa nu fi de deochi buretel! lol.gif

pisik imi place de tine zilele astea pupic.gif
crissy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am vazut ticker-ul tau cheer.gif cheer.gif Ma bucur ca esti pe drumul cel bun.
axe10
CITAT(Maybeline @ 07-11-2007, 04:29 PM) *

Am cautat un semn pt ca s-o scuip...n'am gasit ca era mai misto!

Hai ca e fata cuminte...burete...dar si pisik-utza se tine de treaba!!
Pisik
Neatza! Mama, mama ce dezmat la mine in giorbal, ptiu, ptiu sa nu ne deochem, ca acus vine week-end-ul si eu nu mai raspund de faptele mele.

Meniu ieri (la conferinta; meniu de post) - a fost tot ce am putut alege de post

MD (acasa): 2 felii paine neagra, pateu vegetal, rosie
P (conferinta): legume la abur cred (nrocolli, conopida, morcovi), orez (destul de mult); o salatica mica de fructe, din fructe proaspete si fara adaosuri
G2: mar
C (acasa): 1 felie paine cu pateu vegetal, rosie si 2 nuci

Azi (propus)
MD: 2 felii paine, pui, 50 gr mozarella, rosie
P: somon la gratar cu salata verde, rosie, castravete, ulei de masline, o felie paine
G2: 2 mandarine
C: nu stiu

Azi avem o gramada de aniversati si se lasa cu praji, sper sa reusesc sa fac slalom....
axe10
Ce bine ca la mine au liber...
buretel
CITAT(axe10 @ 07-11-2007, 06:19 PM) *
CITAT(Maybeline @ 07-11-2007, 04:29 PM) *

Am cautat un semn pt ca s-o scuip...n'am gasit ca era mai misto!
Hai ca e fata cuminte...burete...dar si pisik-utza se tine de treaba!!

)).gif )).gif Stuchi-m-ar matza giggle.gif giggle.gif

Neatza Pisik pupic.gif Cumintica tare esti wink1.gif Desi mie mi se pare f putin ce ai papat ieri.

CITAT(axe10 @ 08-11-2007, 10:24 AM) *

Ce bine ca la mine au liber...

Eu n-am nici un aniversat/aniversata laugh.gif
Pisik
No, n-a fost putin deloc, ca la pranz am mancat 2 farfurii de legume cu orez blushing.gif . Nici n-am vrut sa mai pap seara, dar mi-era foame.
Tu esti tare cumintica, sper sa reusim sa ne tinem de treaba.
Eu in week-end gatesc bunatati ca avem masa cu finii si cu nasii (sper) asa ca se lasa iarasi cu cheat week-end doh.gif
Pisik
Am papat o praji cu nuca si am fugit din bucatarie ca sa nu ma reped si in celelalte x sortimente blushing.gif
bpaula
saluti

hai ca nu a fost rau daca te-ai oprit la o prajitura...eu am reusitsa trec de ziua 4 fara dulce, azi am fentat platoul cu cornuri cu cioco care a stat pe masa de la training, trebuie sa il fentez si maine si apoi se termina trainingul...oricum vreau sa fac ceva dulce pentru sotul meu sambata dar eu o sa stau departe ca stiu ca daca vreau cu adevarat pot si acum trebuie cow.gif

brava pentru meniul pus si succes pupic.gif
Pisik
Neatza!

Multumesc Paula, esti o eroina, eu nu pot complet fara dulce, cand sunt ocazii pap, si mai pap si asa de pofta cate ceva. De exemplu, maine seara dupa o zi de smotru vrem sa iesim in oras la "ceva bun", iar duminica avem masa cu nasii si finii unde vreau sa imi etalez talentele de gospodina, cica tease.gif

Aseara am cam dat-o in bara. hai sa pun si eu meniul final de ieri

MD: 2 felii paine, pui, 50 gr mozarella, rosie
G1: mar, o praji cu nuca blushing.gif
P: somon la gratar, salata (salata verde, rosie, castravete, ulei masline), 1 felie paine
G2: 2 mandarine
C (la mama, muream de foame si eram f nervoasa si depresata, stari ce ma caracterizeaza lately): paine alba cu unt (in strat subtire de tot) si cascaval, rosie blushing.gif blushing.gif blushing.gif
acasa pe la 21: un biscuit de ovaz blushing.gif blushing.gif

Meniu propus astazi
MD: 3 felii cereale expandate (1 grau, 2 orez), 3 felii ananas
P: varza proaspata calita (cu ulei, dar nu mult, ca asa a fost comanda la Buni biggrin.gif ), rosie, 1 felie paine
G2: kiwi
C: nu stiu, cred ca ceva gata preparat, cumparat,. de la restaurant, vedem noi

Va astept cu nuielusa blum.gif da' sa nu dati prea tare, pastrati-va pt week-end tease.gif
buretel
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 09:01 AM) *
Va astept cu nuielusa blum.gif da' sa nu dati prea tare, pastrati-va pt week-end tease.gif

Eu vin cu pupic.gif , nu cu nuielusa blum.gif
Imi plac tare mult meniurile tale, si am vazut ca stii sa jonglezi bine si printre tentatii, asa ca nu te mai invinovati give_rose.gif
Ce pregatesti bun in we musafirilor?
Pisik
Tocmai mi-am sfeclit meniul de azi cu un covrig si ceva din ala cu sare, poftesc de vreo 3 zile si am fost sa imi fac o analiza mai neplacuta si m-am "consolat" cu covrig blum.gif . Am papat mai mult coaja din el, dar oricum...

Ehe, in week-end pregatesc asa (sunteti pregatite sa faceti baie tastaturii?)
La apertiv (aici s-ar putea sa mai sufere modificari): branzeturi frantuzesti cu srtuguri si kiwi, ficatei in bacon, o salata aperitiv (nu prea am idei, dar imi vin mie) si pateute umplute cu diverse (vad eu, in functie de inspiratie)
Felul principal o sa fie friptura la cuptor (pui si pulpe) cu cartofi copti umpluti (am gasit o reteta in Good Food) si salata
La desert placinta cu branza si inca ceva, ma bate gandul la o prajitura de cioco cu para (dar eu o sa pun banana) a carei reteta am gasit-o tot in Good Food

Va povestesc eu ce iese oricum. S-a oferit si mami sa imi faca ceva, o sa vad eu daca si ce o pun sa faca )).gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 09-11-2007, 02:15 PM) *

Tocmai mi-am sfeclit meniul de azi cu un covrig si ceva din ala cu sare, poftesc de vreo 3 zile si am fost sa imi fac o analiza mai neplacuta si m-am "consolat" cu covrig blum.gif . Am papat mai mult coaja din el, dar oricum...

Ehe, in week-end pregatesc asa (sunteti pregatite sa faceti baie tastaturii?)
La apertiv (aici s-ar putea sa mai sufere modificari): branzeturi frantuzesti cu srtuguri si kiwi, ficatei in bacon, o salata aperitiv (nu prea am idei, dar imi vin mie) si pateute umplute cu diverse (vad eu, in functie de inspiratie)
Felul principal o sa fie friptura la cuptor (pui si pulpe) cu cartofi copti umpluti (am gasit o reteta in Good Food) si salata
La desert placinta cu branza si inca ceva, ma bate gandul la o prajitura de cioco cu para (dar eu o sa pun banana) a carei reteta am gasit-o tot in Good Food

Va povestesc eu ce iese oricum. S-a oferit si mami sa imi faca ceva, o sa vad eu daca si ce o pun sa faca )).gif

Pisi, suna de-a dreptul pur si simplu drool.gif sweating.gif ....
Dupa ce termini de gatit pui si retetele? Pliiiz floare.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif Mai bine valea.gif , ca ma apuca drool.gif biggrin.gif
Nessie
CITAT(nusarich @ 09-11-2007, 12:27 PM) *
Dupa ce termini de gatit pui si retetele? Pliiiz floare.gif
Si poze daca este cu putina! biggrin.gif

Suna tare bine si mi-e foame de mor. doh.gif
Pisik
Da sa traiti, pune fata retetele. Si pozele eventual, daca mai am timp sa le fac tease.gif
buretel
Pune-l pe sotul tau sa le faca photo.gif
luchi
Uau! Am venit dupa urmele pe care le-au lasat fetele astea cu balele lor lol.gif Suna ataaat de bine prajitura aia ca mni-e teama ca iti voi da tarcoale jurnalului zilele urmatoare asteptand pozele, si probabil imi voi cumpara si revista "good Food" (reteta e din ultimul numar? laugh.gif )
dany
Pisi , si eu astept retetele ( mai ales la aperitive ) si pozeeeeee .

Bafta sa iti iasa totul bine ! hug.gif
Pisik
Cred ca e ultimul numar, are un pui cu cartofi pe coperta )).gif

O sa radeti, dar reteta de praji nu suna f f ingrasacioasa, este cu cioco amaruie, cu zahar brun daca imi aduc eu bine aminte, nu f multa faina; bine, nu e de dieta, dar fata de altele, suna cat de cat ok.

Chiar mi s-a parut un numar ok, cu retete mancabile (eu le primesc la serviciu, dar deobicei mi se pare ca nu sunt "gatibile" retetele alea), am gasit si o placinta de somon care sunt interesant si ma gandeam sa o fac, e cu cartofi si somon, si cateva aperitive cu foitaj si niste budinci interesante....chiar merita numarul asta
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.