Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ustensile noi in bucatarie
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
May
M-am gandit sa deschid acest topic pt ca mi-am cumparat niste lucruri noi pt bucatarie si am fost super multumita de ele. Haideti sa ne laudam aici noile achizitii si poate ne inspiram unele de la altele biggrin.gif

Azi am dat o raita pe la magazine si nu mi-am putut lua ochii de la aceasta forma de tort cu peretii detasabili
Si ca sa sarbatoresc evenimentul am facut si un tort ca tot imi reprosa Remy ca nu il mai iubesc ca inainte pt ca nu ii mai fac nimic dulce )).gif

Mi-am mai cumparat si niste forme micutzepe care le-am uns cu margarina, le-am ``tapetat`` cu aluat si le-am umplut cu ceapa, ardei, bacon, tomate si cascaval si a rezultat asta

Va astept si pe voi cu noile achizitii give_rose.gif

sibel
maybeline, zi-mi si mie de unde ti-ai luat formele cele mici. caut de mult niste cerculete care sa nu aibe nici capac si nici fund si nu gasesc.
mersi
May
sibel eu locuiesc in Madrid asa ca nu cred ca te ajuta raspunsul meu pupic.gif
May
Sectiune tort blum.gif
michelle
Wow, May, felicitari! cheer.gif
Toate arata super! Nu s-a lipit aluatul de formele mici? As vrea si eu o reteta daca se poate give_rose.gif
Titou
Eu recent mi-am luat doua forme din silicon ,una cu Mickey Mouse si una cu 3 floricele ,inca nu le-am incercat ptr ca am exagerat cu prajiturile si cu mancatul de Paste ,asteapta cumintele ,intre timp caut o reteta potrivita .
eu nu stiu sa pun un cuvant in loc de link asa ca o sa pun imaginile ,daca nu deranjeaza blushing.gif
Imagine
asta este cu floricele
si la MM nu reusesc sa-i gasesc poza insa pun una cu un ursulet sa vedeti cum arata
Imagine
Nessie
CITAT(Titou @ 18-04-2007, 02:31 PM) *

Eu recent mi-am luat doua forme din silicon ,una cu Mickey Mouse si una cu 3 floricele ,inca nu le-am incercat ptr ca am exagerat cu prajiturile si cu mancatul de Paste ,asteapta cumintele ,intre timp caut o reteta potrivita .
eu nu stiu sa pun un cuvant in loc de link asa ca o sa pun imaginile ,daca nu deranjeaza blushing.gif

Cum gatesti in formele de silicon? unsure.gif Rezista la cuptor?

ps:Din punctul meu de vedere e chiar mai bine cu poze, ca nu te ametesti in multe ferestere. wink1.gif Iar ca fapt divers, daca vrei sa pui link pe un cuvant, il selectezi, apesi pe butonul Imagine si introduci linkul.
Titou
Rezista ptr ca sunt speciale ptr cuptor ,mai am una de la Tefal si sunt tare incantata de ea ,nu se lipeste deloc si este foarte usor de manevrat ,daca as putea mi-as lua doar din astea dar sunt destul de scumpe .merci ptr sfat o sa incerc data viitoare give_rose.gif
May
Ms miha. pupic.gif Retzata pt ce vrei? Pt tartinele alea mici? Eu zic ca alea merg umplute cu ce te taie capul. De exemplu: ceapa, ardei, bacon si pasta de tomate/ sau ciuperci, ceapa, tomate/ sau ou batut cu branza si marar/ sau oua fierte taiate marunte si amestecate cu putin pate, maioneza, mustar. Bineinteles cu cascaval desupra si sunt gata. Aluatul e cumparat, cred ca merge perfect si cu aluat de foietaj si nu s-a lipit de forme pt ca le-am uns in prealabil cu margarina. Eu le-am testat ieri caci vreau sa fac chestii d-astea pt ziua lui Remy si daca pana si soacra-mea a zis ca sunt super bune, atunci chiar or sa fie apreciate )).gif

titou sunt super formele tale si de abia astept sa le incerci cheer.gif
sibel
ai dreptate maybeline, dar eu cand am vazut prajitura.....mi-au iesit ochii din orbite....
May
sibel tortul acela il poti face si fara o forma speciala, pur si simplu in tava cum a facut si persoana de la care am luat reteta
vitamina_plus
CITAT(Maybeline @ 17-04-2007, 07:51 PM) *

sibel eu locuiesc in Madrid asa ca nu cred ca te ajuta raspunsul meu pupic.gif

Ce norocoasa esti! si eu am vazut niste ustensile tari in El Corte Ingles. Mi-a placut mult tava aceea de pe care nu cad obiectele indiferent daca esti neindemanatic sau nu. Am mai gasit niste idei mishto pentru aranjarea mesei: aranjarea mesei Usor si eficient.
stardust
May, dupa aproape un an am descoperit si eu subiectul asta )).gif Din pacate nu mai merg linkurile din cauza migrarii pozelor de pe yahoo pe alt cont. sad.gif
ortica
)).gif hello...deci. Eu am cumparat de curand doua ustensile noi. Unul pentru ''curatat interior'' ananasul, iar altul pentru...feliat mere.
Sunt doua treburi extrem de simple dar fascinante. Consum fructele de dragul lor! smile.gif
Nessie
CITAT(ortica @ 11-03-2008, 12:23 PM) *

)).gif hello...deci. Eu am cumparat de curand doua ustensile noi. Unul pentru ''curatat interior'' ananasul, iar altul pentru...feliat mere.
Sunt doua treburi extrem de simple dar fascinante. Consum fructele de dragul lor! smile.gif

Interesant cel pentru ananas. Niste poze nu poti sa pui? Poate am vazut si eu, dar nu mi-am dat seama la ce se foloseste.
nella
Eu mi-am cumpart de curand un cantar de bucatatie electronic....si are o forma f interesanta....sunt f multumita de el... cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.