Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul irineiforeign
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
irinaforeign
Hai sa va pupic.gif intaii ca poate asa imi iau avant...greu. Ultimele zile au fost o adevarata belea pe capul meu. Si cand credeam ca nu mai scap....mi-am adus aminte de voi si cantecele voastre de pe lista de cantece. Habar nu aveti cat m-au ajutat! Asa ca fetele si baietii care au postat acolo sunt buni de cinste si sper sa ne vedem cand vin acasa. Cu slabitul, eu zic ca e OK mai ales acum cand in 3-5 zile am slabit 5 kg, ce sa ii faci necazurile, treab e ca nici nu stiu cum se vor rezolva...probabil ca nu ...! Acum nu ma criticati si voi ca slabesc prea brusc, dar asta e ce pot face si culmea ca nu e poveste de love ci e doar o alta faina poveste...fuse si se duse. Asa ca fetele una peste alta bun si necazul asta, ca mai slabesti. Treaba e ca m-am cam obisnuit asa si in afara de cateva fructe si cafea nu mai pot altceva si nu e depresie (ca de o analizai) e o imensa dezamagire atat!
In rest ce sa va mai povestesc, ca aici e frig si abia poate maiine se vor face 12-16 grade asta daca nu ninge din nou.
Chiar daca nu va stiu eu prea bine, nici nu stiti cat imi lipseste un "hai la un juice cu noi toate" e de musai sa ne vedem in vara-toamna!
Va pup iara fetele desteptele si frumoasele asa cum sunteti si mai frumoase cand slabim cu toate hug.gif pupic.gif
Nessie
Ma bucur ca ti-ai facut jurnal si ca nu ne-ai uitat! hug.gif Sper sa treaca toate belele cat mai repede si sa nu lase urme, decat kilogramele duse sa ramana duse. floare.gif

daca te putem ajuta cu un sfat, o vorba buna, o batista, noi sutnem aici! pupic.gif
_noni_
pupic.gif Irina in noua ei casuta!

sa ai parte de zambete, lumina la fereastra si multi prieteni care sa-ti treaca pragul! hug.gif

si-acum suntem cu ochii pe tine, sa vedem ce si cum despre orice! w00t.gif tease.gif

}{
irinaforeign
CITAT(_noni_ @ 19-04-2007, 08:54 AM) *

pupic.gif Irina in noua ei casuta!

sa ai parte de zambete, lumina la fereastra si multi prieteni care sa-ti treaca pragul! hug.gif

si-acum suntem cu ochii pe tine, sa vedem ce si cum despre orice! w00t.gif tease.gif

}{

Habar nu ai tu cate de mult se potriveste ce zici....sa stii ca aveam nevoie de voi. Multumesc! pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Bine ai venit, Irina!

CITAT(Nessie @ 19-04-2007, 06:47 PM) *

daca te putem ajuta cu un sfat, o vorba buna, o batista, noi sutnem aici!

...un umar pe care sa te sprijini, pumnii stransi...
give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.