Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: noile genti Louis Vuitton
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle
julyalina
ce parere aveti despre noile genti Luis Vuitton? se pare ca mamaie e in trend biggrin.gif

Imagine
Nessie
lol.gif Cred ca i-a venit inspiratia dupa o vizita in Romania, pe la taranii din pietele noastre.
uka
Vad bine??!!?
emu
lol.gif extraodinar!!!

bineinteles ca am cautat mai multe exemple si am dat peste poze cu Noua colectie Loius Vuitton... presupun ca s-a ghidat dupa conceptul "ce-i vechi revine in forta"?!

... si da... am trimis link-ul mai departe la rude si prieteni lol.gif maine poimaine plasele de rafie din Carrefour vor fi la moda si ele

Alinache
CITAT(emu @ 26-04-2007, 03:56 AM) *

lol.gif extraodinar!!!

bineinteles ca am cautat mai multe exemple si am dat peste poze cu Noua colectie Loius Vuitton... presupun ca s-a ghidat dupa conceptul "ce-i vechi revine in forta"?!

... si da... am trimis link-ul mai departe la rude si prieteni lol.gif maine poimaine plasele de rafie din Carrefour vor fi la moda si ele

Asta e bine. Inseamna ca femeile alea din piata care vand zarzavaturi chiar sunt in rand cu moda...ma intreb unde or fi fabricate gantile astea
crissy
)).gif Am si eu vreo 3-4 in camara. Cara socrul meu cumparaturile in ele...
Ma intreb cat o costa... La noi nu e mai mult de 5 RON una (cred).
ina_ceva
La ei o fi marca inregistrata grin.gif
May
Pfffff si mai ziceam de bunica-mea ca nu e la moda doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.