Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire la o cafea duminica
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
ina_ceva
Duminica ne vedem la o cafea, prajitura la Starbucks, la ora 12.
Cine mai vine wink1.gif ?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 28-04-2007, 10:43 AM) *

Duminica ne vedem la o cafea, prajitura la Starbucks, la ora 12.
Cine mai vine wink1.gif ?

Eu vin! grin.gif
amalia0701
Ce as veni si io sad.gif
ina_ceva
Hai amalia; nu reusesti sa ajungi macar pt o zi? pupic.gif

Apropo, am auzit ca prajitura cu morcov ar fi buna drool.gif
Ella79
S-ar putea sa apar si eu prin zona, in functie de ora la care o sa plec la mare. Va gasesc afara sau inauntru? A facut cineva vreo rezervare?
amalia0701
Fac tot ce se poate, mai ales ca Sys pleaca in 01.05 la NY si io nu am vazut-o de o groaza de vreme.
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 28-04-2007, 01:03 PM) *

S-ar putea sa apar si eu prin zona, in functie de ora la care o sa plec la mare. Va gasesc afara sau inauntru? A facut cineva vreo rezervare?

Nu am facut rezervare, dar m-am gandit ca la ora 12 nu va fi problema de locuri unsure.gif
Nessie
Nici nu cred ca merge cu rezervare, dar in cel mai rau caz, e la ultimul etaj spatiu suficient. blum.gif
_noni_
si eu vin! cheer.gif

pup fetele! pupic.gif acum am ajuns si noi acasa, in bucuresti.

abia astept sa ne vedem!

}{
Nessie
sorry.gif Nici nu stiu cum sa va spun, de rusine ce imi e. blushing.gif blushing.gif Gratarul programat pe 1 mai s-a schimbat pe maine, pentru ca al meu lucreaza si luni si marti si...nu ma pot impartii in 2 locuri.. Stiu sunt ultima neserioasa si imi pare rau ca nu va pot vedea. Imi era dor de o cafea cu fetele.
axe10
Lasa ca am baut eu pt toate...2 bucati!!! Ce buna a fost...si ingrasacioasa...dar nu mai conteaza.
May
POZE? unsure.gif
ina_ceva
Nu s-au facut poze, ne-am luat cu discutiile si am uitat de ele, desi dylly avea aparatul la ea dry.gif
anaoi
era plin cu pozele din berlin. buf
ina_ceva
Si ce poze wink1.gif ... blushing.gif
dany
CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 08:34 AM) *

era plin cu pozele din berlin. buf

Si cum vedem si noi pozele din Berlin , secretoaso ? pupic.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.