Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Nichita, femeia perfecta
OneDen.com > Etc > Zambiti, va rog!
Nessie
Daca inca nu stiati, femeia perfecta exista, se cheama Nichita. w00t.gif
himere2005
am vazut si eu faza )).gif femeia asta e vulgara in gesturi, cred ca cei de la acasa au cautat sa-si ridice audienta, chiar daca asta implica sa o puna intr-o lumina proasta ....m-a trimis filmuletul cu gandul la barbatul perfect, gigi becali grin.gif
danyhoney
Vazut si eu .....Nu stiu cine e dar ...daca ma iau dupa vocabularul si gesturile ei ....e vulgara raaaaaaaaauuuuuuu !!!!! Parerea mea !
romantica
cheer.gif
uka
groaznic...
Nu i se potriveste rolul de LADY deloc...
Mai bine ramanea cantareata de hip hop,...
Femeia barbat bine, e vulgara in vocabular, in miscari, in felul in care arata...
nu are nimic feminin in ea, absolut nimic
Nessie
CITAT(danyhoney @ 05-05-2007, 12:11 AM) *

Vazut si eu .....Nu stiu cine e dar ...daca ma iau dupa vocabularul si gesturile ei ....e vulgara raaaaaaaaauuuuuuu !!!!! Parerea mea !

Personajul asta nu stiu cum a aparut pe la TV acum vreo 3 ani cred ca cea mai dura, cea mai batausa, s-a luptata la nush' ce lupte K1 si apoi a disparut.

w00t.gif Acum de curand a aparut "feminina", blonda (inainte era tunsa baieteste parca), romantica, vrea sa isi faca o cariera in muzica si e penibilaaaaaaaaaaaaaa rau de tot. lol.gif lol.gif
sadaf
CITAT(Nessie @ 05-05-2007, 10:19 AM) *

Personajul asta nu stiu cum a aparut pe la TV acum vreo 3 ani cred ca cea mai dura, cea mai batausa, s-a luptata la nush' ce lupte K1 si apoi a disparut.

w00t.gif Acum de curand a aparut "feminina", blonda (inainte era tunsa baieteste parca), romantica, vrea sa isi faca o cariera in muzica si e penibilaaaaaaaaaaaaaa rau de tot. lol.gif lol.gif

dar macar le spune pe fata are timp sa fie si feminina
uka
CITAT(sadaf @ 05-05-2007, 04:42 PM) *

dar macar le spune pe fata are timp sa fie si feminina

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
honey79
Daca o femeie ca ea... poate fi numita feminina, atunci lumea s-a-ntors cu susu-n jos.
Persoana in cauza, a crescut pe strazi. Au gasit-o acum cativa ani nu stiu ce televiziune....asa cum spunea si Nessie: batausa,ciufulita,vulgara,baietoasa. Intre timp, si-a pus o rochie pe ea, ceva machiaj si gata: e feminina. Hai sa fim seriosi...
uka
CITAT(uka @ 05-05-2007, 10:18 AM) *

groaznic...
Nu i se potriveste rolul de LADY deloc...
Mai bine ramanea cantareata de hip hop,...
Femeia barbat bine, e vulgara in vocabular, in miscari, in felul in care arata...
nu are nimic feminin in ea, absolut nimic

am confundat-o cu marijuana... sorry... mi-am amintit cine e ea de fapt, femeia fatala nikita, periculoasa...
i think i'm gonna be sick doh.gif
Titou
Eu nu o cunosc insa dupa ce am vazut filmarea aia ,impreisa pe care mi-a facut-o este una de o "matroana " ,este total ridicola in baie si ce debilitati poate scoate si este efectiv ...gretoasa ....parerea mea dry.gif

poate Nichita ,femeia in prostia perfecta ...
alex25
Ei hai nu fiti rele, e chiar sexy...
sadaf
CITAT(alex25 @ 07-05-2007, 09:08 AM) *

Ei hai nu fiti rele, e chiar sexy...
)).gif )).gif )).gif )).gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.