Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Yahoo Photos se va inchide din iunie
OneDen.com > Relatii tehnice > Calculatorul
Nessie
Nu e genul de mass message ca daca nu trimiti la toti din lista bla-bla... pe care sunt sigura ca il cunoasteti.

E pe bune si e oficial!
De curand Yahoo a cumparat Flickr, care e specializat pe photo sharing si deci se impunea renuntarea la unul din cele doua servicii, iar cum Flickr are potential mult mai mare, din iunie Yahoo Photos va fi inchis.

Cei de la Yahoo spuneau ca o sa ofere userilor posibilitatea sa-si transfere pozele pe alte servicii, dar oricum, cred ca cel mai bine ar fi sa va orientati din timp incotro vreti sa mergeti cu albumele voastre.

Si ca sa vedeti ca e serioasa stirea, sursa este chiar Yahoo.
_noni_
sad.gif era cel mai simplu pentru mine cu YP.

cine stie si alte site-ul bune pentru host gratis poat le scrie aici sa incepem sa ne mutam catrafusele lol.gif

multumim de informatie! pupic.gif
uka
Cat de aiurea... pai eu mi-am pus o gramada depoze pe yahoo photos ca sa le am oriunde si oricand, chiar daca se intampla ceva cu calc meu sa am de unde le recupera... sad.gif
trebuie sa existe o alta solutie
emu
Incercati aici www.snapfish.com ori Shutterfly
Nessie
Dar poate va va placea chiar Flickr. wink1.gif Ziceau cei de la Yahoo ca vor oferi mutarea pozelor acolo doar cu un simplu click la momentul potrivit.
Eu nu folosesc serviciile de acest fel si nu pot spune care e mai bun, dar ma gandesc ca nu de pomana a fost ales Flickr. Poate chiar e mai bun si o sa va placa mai mult decat Yahoo Photos. unknw.gif
alex25
Flickr e cel mai folosit site de photo sharing la momentul actual. Si nu degeaba. E mult mai bun decat Yahoo Photos. Si cei de la Yahoo si-au dat seama de asta, motiv pentru care au renuntat la Yahoo Photos. Probabil ca YP mai are cativa utilizatori fideli care il foloseau de acum cativa ani, dar asta doar pentru ca nu au experimentat inca Flickr. Asa ca nu va mai temeti de schimbari, in general (atunci cand asta implica utilizatorii) ele sunt spre mai bine.
dulcikatty
Am intrat, mi-am facut cont; upload-eaza fotografiile ffff repede, imi place cheer.gif
uka
CITAT(alex25 @ 07-05-2007, 09:04 AM) *

Flickr e cel mai folosit site de photo sharing la momentul actual. Si nu degeaba. E mult mai bun decat Yahoo Photos. Si cei de la Yahoo si-au dat seama de asta, motiv pentru care au renuntat la Yahoo Photos. Probabil ca YP mai are cativa utilizatori fideli care il foloseau de acum cativa ani, dar asta doar pentru ca nu au experimentat inca Flickr. Asa ca nu va mai temeti de schimbari, in general (atunci cand asta implica utilizatorii) ele sunt spre mai bine.

am intrat acolo dar pe bune daca reusesc sa merge YP cu flickr... sorry.gif
anca veselie
de ceva timp ma tot gandesc unde sa-mi mut albumele din yahoo. l-am incercat pe flickr, dar nu sunt f multumita de el. de curand am dat un ochi pe picassa si-mi place, dar nu pot muta pozele din yahoo.
parca as incerca photobucket, il foloseste cineva?
dulcikatty
CITAT(anca veselie @ 31-07-2007, 10:22 AM) *

de ceva timp ma tot gandesc unde sa-mi mut albumele din yahoo. l-am incercat pe flickr, dar nu sunt f multumita de el. de curand am dat un ochi pe picassa si-mi place, dar nu pot muta pozele din yahoo.
parca as incerca photobucket, il foloseste cineva?

Eu folosesc photobucketul si-mi si place. Daca vrei sa te ajut cu ceva sa-mi spui.
Flickr-ul nu m-a incantat foarte tare nici pe mine, cu atat mai mult cu cat m-a anuntat ca-mi va cere si bani la un moment dat wacko.gif pt "gazduire".
La Picassa ma uitam ieri. Cred ca il voi incerca cat de curand. Am si pe calc de acasa programul asta. E tare fain; te poti juca putin cu fotografiile acolo.
anca veselie
ma oftic ca nu le pot muta pe picassa sad.gif
dulcico da-mi pls un link la albumul tau de pe photobucket, sa vad cum e. merciiii!
aki
CITAT(anca veselie @ 31-07-2007, 10:39 AM) *

ma oftic ca nu le pot muta pe picassa sad.gif
dulcico da-mi pls un link la albumul tau de pe photobucket, sa vad cum e. merciiii!

Dati-mi si mie linkul la picassa hug.gif
anca veselie
uite Picasa
Nessie
Photo bucket are probleme mari cu traficul, in sensul ca la un numar de vizualizari (pe un forum de exemplu) pozele dispar. Cred ca vi s-a intamplat de multe ori sa va apara logo-ul photo bucket si sa va spuna ca s-a depasit traficul.
anca veselie
merci nessie pupic.gif
in cazul asta sa aleg suterfly ala?
de ce nu le pot muta pe picasa sad.gif sad.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 31-07-2007, 02:48 PM) *

de ce nu le pot muta pe picasa sad.gif sad.gif

pentru ca picassa lucreaza cu google si flikr cu yahoo pupic.gif

mie nu-mi place Photo bucket si prefer picassa blum.gif desi, ca sa nu pierd pozele din yahoo le-am transferat pe flikr - adik eu am ales si ei le-au transferat automat smile.gif
alex25
Hop si eu ca musca... smile.gif
Acum ceva timp erau doua mari servicii de photo sharing. Picasa si Flicker. Erau independente si concurente.

Dupa un timp Google a cumparat Picasa si l-a integrat cu restul serviciilor -> adica ai cont comun gmail, blogger, picasa si toate celelalte servicii.

Inca ceva timp si, in replica, Yahoo, concurentul nr. 1 al Google, a cumparat, la randul lui, Flicker. Pe care, si ei [cei de la Yahoo], s-au chinuit sa il integreze cat mai bine in Yahoo. Solutia gasita a fost sa desfiinteze Yahoo Photos, recunoscand astfel ca Flicker este o solutie mult mai buna decat vechiul Yahoo Photos. Urmatorul pas a fost transferul albumelor de pe Yahoo Photos pe Flicker.

Ideea e ca a incerca sa transferi fotografii de pe Yahoo Photos pe Picasa (al lui Google acum, dusmanul nr.1 al Yahoo) e ca si cum ai incerca sa-l impaci pe Tariceanu cu Basescu. smile.gif
dulcikatty
http://photobucket.com/ acesta este linkul. Iti faci cont (ai grija sa il faci privat)
Mie imi place!!!!
anca veselie
merci alex ! o sa merg pe picasa de acum incolo si cred ca o sa le mut pe cele din Yahoo pe snapfish, am facut ceva sapaturi.
dulcico mi-a spus nessie ca dupa mai multe vizualizari dispar de pe photobucket wacko.gif
dulcikatty
Pozele personale? Eu stiam ca este vorba numai despre celelalte.....uatevar. Eu le-am mutat pe Flickr
anca veselie
nu mai stiu ce sa mai zic...
am gramada de treaba si eu stau sa ma gandesc la poze lol.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 02-08-2007, 05:19 PM) *

Pozele personale? Eu stiam ca este vorba numai despre celelalte.....uatevar. Eu le-am mutat pe Flickr
Nu cele personale, dar daca la un moment dat te gandesti sa faci public un albun (ca te roaga fetele sa vada nush ce poze de exemplu) sunt sansa sa ramai fara ele.
julyalina
CITAT(alex25 @ 02-08-2007, 09:48 AM) *

Ideea e ca a incerca sa transferi fotografii de pe Yahoo Photos pe Picasa (al lui Google acum, dusmanul nr.1 al Yahoo) e ca si cum ai incerca sa-l impaci pe Tariceanu cu Basescu. smile.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
dulcikatty
CITAT(Nessie @ 02-08-2007, 05:42 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 02-08-2007, 05:19 PM) *

Nu cele personale, dar daca la un moment dat te gandesti sa faci public un albun (ca te roaga fetele sa vada nush ce poze de exemplu) sunt sansa sa ramai fara ele.

Aha, am inteles. salut.gif
uka
eu mi-am pus albumele pe flickr, doar ca nu stiu prin ce fenomen, unele albume le am de 2 ori, daca nu cumva toate, am tot cautat sa le sterg dar nu agsesc nicaieri nimic, vreau sa sterg unele albume de pe flickr, ma poate ajuta cineva biggrin.gif give_rose.gif
anca veselie
deci deci deci am reusit sa-mi mut albumele in sfarsit si am ales snapfish
mi le-a mutata ok, sunt multumita si mi se pare ca si prezentarea e ok.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.