Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Motiv de lauda
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
emu
Trebuie sa ma laud undeva... si ma intreb cine mai vrea sa-si sustina dreptul la lauda cu mine )).gif

Weekend-ul acesta am rezistat eroic la atat de multe tentatii "ingrasacioase": popcorn, migdale-n ciocolata si M&Ms la film sambata si tort de ciocolata, low carb ce-i drept, pt sot duminica.
Nu m-am atins de nimic din toatea astea mentionate... n-am gustat deloc nici in timp ce faceam tortul si nici dupa!!! Asa imi vine sa ma pup )).gif e primul weekend cand nu calc stramb.

Mai vrea cineva sa se laude cu astfel de reusite in fata tentatiilor?!
alandana
Bravo Emu !!!
honey79
pupic.gif Emi. Bravo!!!!!
Eu... pot sa ma laud ca... azi m-am oprit... la doar 1 croiassant blushing.gif cu cioco. devil.gif sorry.gif

La cat mai multe we in stilul asta.

Pup.

amalia0701
Io in weekend am fost al tzara la niste prieteni si nu am baut nimic alcool, nu am mancat nici inghetzata, nici mici cheer.gif
Aseara le-am facut alor mei crema de zahar ars doh.gif , sper sa rezist sa nu imi bag nasul in ea blushing.gif
sunshine
Bravo, fetelor! pupic.gif
Tineti-o tot asa! Si eu am inceput din nou dieta ca nu se mai poate....am cazut prada bunatatilor de Paste si de atunci, adio dieta! Pana azi, ca iar am luat-o de la capat! De data asta sper sa ma tina, ca tare era bun startul.....of! Daca nu am vointa sorry.gif .....Dar incerc sa dreg acum treaba, sper sa reusesc...bafta tuturor si sa reusim sa invingem in lupta asta cu kg in plus! cheer.gif
Pisik
Eu ma laud ca de o sapt si doua zile (astazi) am rezistat fara dulce, in mare, cu o singura abatere, o felie de tort sambata.
Daca reusesc sa am o abatere pe sapt ma declar eroina!!! blushing.gif
Pisik
Daca nu se mai lauda nimeni, ma laud tot eu blum.gif
In week-end am fost la munte si nu am mancat kurtos kolac, ceea ce pt mine este crima. Pt mine Bran = kurtos, deci e blasfemie chiar.
Am mers, l-am vazut, l-am mirosit si am vrut sa imi iau de pofta, iare restul sa i-l duc mamei. Dar fie nu puteam sa ma abtin si il mancam pe tot, fie ma abtineam si ma omora mirosul din masina pana in Bucuresti, asa ca am preferat sa aleg varianta abtinerii.
May
Stai asa ca si eu ma laud azi lol.gif faceti loc lol.gif

Sambata am mers in Carrefour si Remy a mancat de la Burger King si eu nu mi-am luat nimic, eu care sunt fanul nr I )).gif. Am mancat vreo 5-6 cartofi de la el si o muscatura mica din sandwich. Asaaaaa si duminica am refuzat mici blum.gif . Cantarul m-a rasplatit azi cu 200 gr minus cheer.gif
annie
Eu ma laud ca de o luna nu am mai mancat dulciuri de loc, am rezistat eroic unor tentatii ca inghetata, gogosi, iar astazi am mancat doar un covrigel dintr-o punga de covrigi cu chimen. Am cumparat-o pt ca o invartisem cam mult, era doar 1 leu, iar vanzatorul incepuse sa zambeasca pe sub mustati. dupa ce am vazut ca are vreo 400 de calorii, mi-am continuat drumul cu punga in mana, desi salivam si eram moarta de foame. Cand am ajuns acasa, am mancat doar unul si pe restul i-am daruit mamei, pt ca eu sa mananc piersici si struguri. cheer.gif
allesandra
CITAT(Maybeline @ 14-05-2007, 03:17 PM) *

Stai asa ca si eu ma laud azi lol.gif faceti loc lol.gif

Sambata am mers in Carrefour si Remy a mancat de la Burger King si eu nu mi-am luat nimic, eu care sunt fanul nr I )).gif. Am mancat vreo 5-6 cartofi de la el si o muscatura mica din sandwich. Asaaaaa si duminica am refuzat mici blum.gif . Cantarul m-a rasplatit azi cu 200 gr minus cheer.gif

Imi poti spune si mie cu ce dieta ai slabit 18 kg si in cat timp?
Ms anticipat! biggrin.gif
Nessie
CITAT(allesandra @ 09-05-2008, 10:00 PM) *
Imi poti spune si mie cu ce dieta ai slabit 18 kg si in cat timp?
Ms anticipat! biggrin.gif
Din cate stiu May a slabit doar cu Weight Watchers, dar daca intra aici, poate spune ea mai multe.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.