Eu inca nu am gasit vreun autobronzant sau vreo crema coloranta care sa nu coloreze hainele in conditii de transpiratie / umezeala. Toata lenjeria mea alba s-a dus, mai ales sutienele si chiar si unele camasi au fost iremediabil distruse pe la guler. Asta in conditiile in care afara sunt 50 de grade si orice ai face tot transpiri. Altfel, daca nu transpir, nu mi s-a intamplat sa se ia culoarea.
Eu acum folosesc o combinatie intre: un autobronzant - crema de la L'oreal cu efect anticelulitic, servetele de la garnier si o crema de la cralins pt fata. Le folosesc pe toate odata, pur si simplu. Nu am urme sau pete, probabil obisnuinta...
Avantajul ar fi ca am un bronz dragut, se vede totusi ca e artificial, dar nu am timp sa stau la plaja iar de la solar in exces ma doare capul. Deci in aceste circumstante... e ok. Eu ma dau in fiecare zi, deci n-as putea spune cat tine
Dezavantaje ar fi:
- toate lasa un miros ciudat, de ars
- coloreaza hainele
- trebuie sa te dai cu atentie si dupa ce te dai sa umbli prin casa pana se usuca (iubitul meu abia asteapta acest moment...
).gif)
)
- bronzul de la servetele se curata cu demachiantul cu prima ocazie, deci alea tin fix o zi...