Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Lotiune autobronzanta
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
ALICE
Vreau sa stiu si eu cu ce va bronzati artificial.Ca am auzit muuulte variante.Ce crema ati folosit?Ca am incercat cu spray,dar dureaza pana se usuca, curge.Vreau sa-mi cumpar o crema care sa nu se ia pe haine si care sa-mi confere o nuanta de bronz treptat. pupic.gif
May
Amintindu-mi de Ella si avand ca exemplu concret o prietena f buna, mi-am cumparat si eu aceeasi crema: cea de la Johnson`s. Ella a fost f multumita de ea anul trecut, dar prietena mea nu prea este deoarece:

- intra greu in piele, fiind destul de uleioasa
- seara miroase frumos, dimineatza mirosi a ars si persista mirosul chiar si dupa dus
- desi faci dus dimineatza, daca transpiri in timpul zilei se curata pe haine
- se curata la gulerul camasei ( tricou etc) si la turul pantalonilor pe interior chiar daca nu transpiri deoarece aceste zone ``se freaca`` de piele in timpul miscarii

In schimb, dupa 2 zile deja se vad rezultatele. Eu o am cumparata de o saptamana cred dar nu am folosit-o inca... cred ca o sa incep de maine sa vedem cum reactioneaza la mine.
uka
CITAT(ALICE @ 15-05-2007, 03:41 PM) *

Vreau sa stiu si eu cu ce va bronzati artificial.Ca am auzit muuulte variante.Ce crema ati folosit?Ca am incercat cu spray,dar dureaza pana se usuca, curge.Vreau sa-mi cumpar o crema care sa nu se ia pe haine si care sa-mi confere o nuanta de bronz treptat. pupic.gif

zilele trecute ma gandeam si eu la subiectul asta....
vreau si eu raspunsuri
danyhoney
Eu am folosit doar o singura data o crema bronzanta : cea de la Dove . Si ... nu am fost deloc multumita : am fost plina de pete !!!

Nu prea sunt fan creme autobronzante . Poate si pentru faptul ca ma bronzez frumos , fara sa ma ard .

Iarna mai merg la solariu .....din cand in cand ... si ma multumesc cu atat : macar stiu ca ma "bronzez uniform " si imi e de ajuns .

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult , Alice Cum a spus si May ...sunt cateva fete care au fost incantate de cateva creme / servetele autobronzante ....Sper ca te vor putea ajuta .

Eu raman la concluzia : sa lasam soarele sa-si faca treaba ( pe timpul verii ).
ALICE
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 02:17 AM) *

Nu prea sunt fan creme autobronzante . Poate si pentru faptul ca ma bronzez frumos , fara sa ma ard .

Esti fericita.Eu ma fac rosie ca un rac.
anca veselie
eu o folosesc pe cea de la nivea. miroase efectiv demential, intra bine in piele si nu se curata. o recomand cu caldura!
ALICE
Cam cum arata?Nu de alta, dar sa nu iau alta nebunie.Sau e doar de un singur fel? laugh.gif
Tulip
eu am incercat cea de la Johnson's,cea de la Avon si cea de la garnier......nu prea am fost incantata de ele... dry.gif

1. de la Johnsosns miroase urat
2.mi-am 'aranjat" 2 sutiene albe,pur si simplu nu le mai pot curata sa aiba culoarea de alb imaculat....
3.la genunchi si coate am ramas cu niste pete
4.intr-adevar m-au nuantat,dar aveam un bronz-galbui dry.gif dry.gif dry.gif
ALICE
Aha,deci am avut dreptate ca e o problema cu autobronzantele.Eu am auzit ca de la Hofigal e buna.Dar nu gasesc nicaieri,ca cica se vinde repede.
anca veselie
alice, uite aici niste informatii despre ce folosesc eu. este lotiune de corp cu efect bronzant, nu are efecte chiar imediat si extrem de vizibile, dar iti da un plus de culoare si dupa cum am spus mai sus nu pateaza.
ALICE
Mersi mult Anca.
Ella79
Eu inca nu am gasit vreun autobronzant sau vreo crema coloranta care sa nu coloreze hainele in conditii de transpiratie / umezeala. Toata lenjeria mea alba s-a dus, mai ales sutienele si chiar si unele camasi au fost iremediabil distruse pe la guler. Asta in conditiile in care afara sunt 50 de grade si orice ai face tot transpiri. Altfel, daca nu transpir, nu mi s-a intamplat sa se ia culoarea.

Eu acum folosesc o combinatie intre: un autobronzant - crema de la L'oreal cu efect anticelulitic, servetele de la garnier si o crema de la cralins pt fata. Le folosesc pe toate odata, pur si simplu. Nu am urme sau pete, probabil obisnuinta...
Avantajul ar fi ca am un bronz dragut, se vede totusi ca e artificial, dar nu am timp sa stau la plaja iar de la solar in exces ma doare capul. Deci in aceste circumstante... e ok. Eu ma dau in fiecare zi, deci n-as putea spune cat tine
Dezavantaje ar fi:
- toate lasa un miros ciudat, de ars
- coloreaza hainele
- trebuie sa te dai cu atentie si dupa ce te dai sa umbli prin casa pana se usuca (iubitul meu abia asteapta acest moment... )).gif )
- bronzul de la servetele se curata cu demachiantul cu prima ocazie, deci alea tin fix o zi...

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.