Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire oneden duminica 03.06
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
ina_ceva
Am venit de la intalnire cheer.gif
Cafea si cartofi fierti cu toping grin.gif , atat am de declarat blum.gif blum.gif
anca veselie
si eu declar acelasi lucru tease.gif
May
Poze huh.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:16 PM) *

Poze huh.gif

Si repede! Ca murim de curiozitate pupic.gif
anca veselie
axe este responsabila cu pozele!
ina_ceva
Axe a facut vreo doua poze; dar sa termine cu fursecurile si le va face publice grin.gif
axe10
Aici 3 poze ca nu mai am loc...imagineshack nu-mi merge azi....ma duc sa mai sterg din alea vechi...daca reusesc!

Si restul de 2!...si nu suntem grase...da?!
Anna
Sunteti niste dragute pupic.gif cu gura pana la urechi ca deobicei. blum.gif blum.gif tease.gif
May
Fetele frumoasele cheer.gif hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
Avem pozeeee cheer.gif
anca veselie
suntem mai frumoase in realitate!!!!!!! blum.gif naughty.gif grin.gif
dany
Frumusele , frumusele toate hug.gif

Dylly nu s-a dezmintit si iar nu i-am vazut ochii )).gif pupic.gif . Lasī ca o prind eu candva blum.gif
anaoi
dar jur ca am incercat sa stau serioasa...si nici nu am ras toata seara ca proasta in baie....
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 21-05-2007, 09:51 AM) *

dar jur ca am incercat sa stau serioasa...si nici nu am ras toata seara ca proasta in baie....
lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Are ma asta, Dylly asta niste ochi albastri...dar nu vrea sa-i arate ca sa nu sare babuinii pe ea....in rest...serioasa rau!
daconst
Frumoase fete,dar babuinii unde i-ati ascuns?Aia care roiau dupa voi? naughty.gif
julyalina
fetelor, imi pare rau ca nu am venit, dar sambata m-a sunat o prietena a carei zi de nastere a fost miercuri sa mergem la ea ca da o mica petrecere, asa ca ... sad.gif ramane sa ne vedem altadata pupic.gif
se vede ca v-ati simtit super pupic.gif hug.gif
anaoi
CITAT(axe10 @ 21-05-2007, 10:08 AM) *

Are ma asta, Dylly asta niste ochi albastri...dar nu vrea sa-i arate ca sa nu sare babuinii pe ea....in rest...serioasa rau!

ai uitat s apui ghilimelele....care ochi albastri, ca de fapt sunt verzi si mici si fara pleoape.bleah.

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 10:44 AM) *

Frumoase fete,dar babuinii unde i-ati ascuns?Aia care roiau dupa voi? naughty.gif

ascunsi bine k nu i-am, vazut nici noi
anca veselie
chiar ca! )).gif
anaoi
mda...mallisti
anaoi
deci duminik ne vedem? unde? si la ce ora?
axe10
Asa e...vorbisem de 03.06...si ne-am mai vazut de atunci si am uitat....sa facem prezenta intai: Dylly, Axe(Lavinia) ca sa va obisnuiti cu numele meu....
Pisik
Noi ne-am hotarat ad-hoc sa plecam la mare week-end-ul asta, chit ca dormim in masina si ne luam papa la pachet; dar daca va vedeti dupa-amiaza incerc sa ajung si eu, mi-e dor de voi pupic.gif
anca veselie
eu vin daca ajung in timp util de la Campina, adica dupaamiaza...
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
de ce razi?
anaoi
ca dylly si axe sunt capul rautatilor
ca de obicei
axe10
Mie imi convine dupa masa dar mai in centru nu la Plazza ca trebuie sa fug de la servici...sunt dupa masa si sambata si duminica....hai sa o facem duminica...pe la 17...?
anaoi
daaaaaaa
anca veselie
cred ca ajung
anaoi
yupppyyyy
Pisik
si eu sper sa ajung; ziceti voi unde; axe, undeva sa fie mai aproape de serviciul tau (si de casa mea blum.gif )
ina_ceva
Ma bag si eu grin.gif
axe10
Eu propun 2 locatii:
1. in pasajul Victoria e o pizza-rie care pe langa pizza are si salate, paste, cafele de tot felul....e vis a vis de serviciul meu
2. la terasa fosta Dunarea...nu stiu de mancare ce servesc dar au cafele si aia...sigur ca au de mancare si salate!
Alte propuneri?
anaoi
care pasajul victoria???
axe10
CITAT(anaoi @ 30-05-2007, 01:03 PM) *

care pasajul victoria???

vis a vis de palatul telefoanelor...
anaoi
sorry, dylly e dus,a cum nu pircepe unde, dar s elamurest el. pai dylly voteaz aundeva unde e meniul variat...ca sa nu ajungem la bellini
axe10
CITAT(anaoi @ 30-05-2007, 01:14 PM) *

sorry, dylly e dus,a cum nu pircepe unde, dar s elamurest el. pai dylly voteaz aundeva unde e meniul variat...ca sa nu ajungem la bellini

Mergi pe calea Victoriei de la CCA(pizza Hut ca pe aia sigur o stii) catre piata victoriei...dupa 50-100m( ca sa nu te stranga papucii....) , dupa teatrul Odeon, se face pasajul Victoria....acolo e...dar poti sa vii in fata la telefoane si te duc eu de mana....pana iti cumperi catel....
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif
eu nu imi cumpar catel ca merge prea repede....o testoasa mai bine
axe10
Ma gandeam sa te ajute sa treci strada....ca la cat razi...nu mai vezi pe unde mergi!
axe10
Se pare ca de fiecare data ne intalnim aceleasi....nu vi se pare ciudat?...
Pisik
Axe, si eu care credeam ca lucrezi aproape de mine, la romtelecom pe garlei si ca suntem "vecine" sad.gif

eu sunt ok cu orice locatie, in principiu, sper sa pot ajunge

CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 01:47 PM) *

Poate isi fac curaj si alte fete wink1.gif
anaoi
dylly promite sa nu rada deloc
anca veselie
)).gif )).gif dylly
axe, care e terasa dunarea?
e ok in pasaj, dar nu vrei o terasa, ca tot e frumos.

Nessie
As veni si eu cu drag la intalniri, dar va intalniti numai duminica seara si eu nu pot atunci. sad.gif
ina_ceva
Pai pt tine poate ne mai intalnim si in alta zi, poate la mall langa tine wink1.gif
anaoi
ca noi mereu avem chef de intalneala....
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 02:53 PM) *

Pai pt tine poate ne mai intalnim si in alta zi, poate la mall langa tine wink1.gif
w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ar fi super!!

Pentru mine sambata e ideal ca al meu lucreaza, iar duminica e singura zi cand putem face ceva impreuna si nu vreau sa plec sa-l las singur. unsure.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 01:49 PM) *

Axe, si eu care credeam ca lucrezi aproape de mine, la romtelecom pe garlei si ca suntem "vecine" sad.gif

eu sunt ok cu orice locatie, in principiu, sper sa pot ajunge

CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 01:47 PM) *

Ha, ha...sunt eu din headquarters dar lucru il fac din calea victoriei....e mai la tzentru, na!
Poate isi fac curaj si alte fete wink1.gif

CITAT(anca veselie @ 30-05-2007, 02:41 PM) *

)).gif )).gif dylly
axe, care e terasa dunarea?
e ok in pasaj, dar nu vrei o terasa, ca tot e frumos.

Pai si in pasaj au terasa....nu stam inauntru...afara mami! Terasa Dunarea...era odata cand tu nu te nascusei lol.gif lol.gif inainte de cutremur....e aia de langa universitate(in spatele ei de fapt...), linga fantana aia de la universitate....sigur o stii!

CITAT(Nessie @ 30-05-2007, 02:44 PM) *

As veni si eu cu drag la intalniri, dar va intalniti numai duminica seara si eu nu pot atunci. sad.gif

Faci baie la copii?....eu pot si sambata dar Anca e la intalnirea de 10 ani, Dylly are pilates si meditatii...Ina nu are nici o treaba....asa ca de aia alegem duminica....si in timpul saptamanii voi iesiti tarziu de la munca, eu la 15 sunt free bird!...
dany
Iar o puneti de intalnire ?????? sad.gif sad.gif DECIIIIIIII , nu aveti pic de mila de cele care vor sa fie cu voi si nu pot ........Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.