Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ALICE
Peach lumea asta e plina de nebunii.Eu cred in toate.......ma bazez ca nu iasa fum fara foc.
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 04:55 PM) *

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:53 PM) *

Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei

Really? Parca tot nu-mi vine sa cred...si vrajile nu se intorc inrait impotriva ta?

Intreit poate grin.gif
uka
CITAT(peach @ 18-05-2007, 04:54 PM) *

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 03:41 PM) *

Eu am auzit si cica chiar are efect. ohmy.gif

eusa_think.gif nu are efect si e o prostie sa crezi in asa ceva..totul tine de autosugestie..daca crezi ca vei avea o zi proasta pt ca ti-a taiat calea dimineata pisica neagra ..ei bine vei avea, pentru ca vei fi nervoasa toata ziua si vei face o gramada de greseli

exact asta vroiam sa spun si eu cu bolnavul inchipuit....
ina_ceva
Bula la scoala:

- Ce meserie au parintii vostrii? intraba profesoara
- tata e inginer, zice Gheorghe
- tata e mecanic, zice Ionel
- tata e sef, zice Bula
- cum asa Bula?intreaba mirata profa
- are 500 de oameni sub el!
- cu ce se ocupa deci? (profesoara, exasperata)
- taie iarba-n cimitir.
ALICE
Eu am trait sa vad o chestie ca asta cu socru-meu.Care s-a casatorit la o luna dupa ce a murit nevasta lui.Dupa care si-a dat copilul afara din casa ca sa-l tina pe al ei.Si era un om care si-ar fi dat si sufletul pt singurul copil.Si acum nimeni nu-l mai cunoaste.
ina_ceva
Am avut si eu o pisica neagra 3 ani si nu am avut nimic, nu am patit nimic si nu va mai spun de cat ori mi-a taiat calea naughty.gif
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:59 PM) *

Am avut si eu o pisica neagra 3 ani si nu am avut nimic, nu am patit nimic si nu va mai spun de cat ori mi-a taiat calea naughty.gif

lol.gif O faceai intentionat sa vezi daca se intampla ceva?
antonia05
Salutare fetele!!!

mirela62
Unde pleci la mare?Si eu as vrea sa plec la mare dar nu stiu unde sa ma duc si cand.Ma gandeam prin iulie dar inca nu stiu.Nu stiu daca pe litoralul romanesc sau pe cel bulgaresc.Cum va fi vremea la mare n luna iulie sau august?Stie cineva?

In alta ordine de idei, am citit pana acum si am descoperit si o mare scarbosenie:menstruatie in cafea.Maama!! blink.gif Vorba lui May, scarbos e putin spus, cred ca nu se poate defini asemenea gest.Si de ce a facut asta? blink.gif mad.gif Penibil!!!
Oricum e nu cred in vraji, farmece, blesteme sau cum s or ai fi numit ele.O tampenie!! wacko.gif Parca traim in evul mediu.Multi nebuni mai sunt pe lumea aceasta. tease.gif

Ramona, eu nu comentez situatia ca deja au comentat o fetele si sunt perfect de acord cu ele.Ai mare grija!Pupici!! floare.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 05:01 PM) *

lol.gif O faceai intentionat sa vezi daca se intampla ceva?

lol.gif lol.gif nu chiar blum.gif blum.gif
Tulip

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
peach
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 03:55 PM) *

Peach lumea asta e plina de nebunii.Eu cred in toate.......ma bazez ca nu iasa fum fara foc.

pai atunci ai putea sa ai orice barbat vrei tu care accepta o cafea de la tine )).gif
alandana
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 03:45 PM) *

Am vrut sa lucrez in Cluj in timpul facultatii, nu m-au lasat. Am vrut sa lucrez la alta firma, si-au bagat nasul si....nu am lucrat nici acolo. Pe undeva, in chestia asta ii inteleg, doar pt noi au muncit si noua ne va ramane tot, nu e drept din partea mea sa merg sa lucrez la altcineva atata timp cat am 40% din firma....desi m-a tentat de multe ori...
Peach, nu ma supara deloc. Pe el tot pe net l-am cunsocut. Asa au zis si ai mei? Cum si unde ii gasesti u pe toti fara scoala. Ca nu are bani, nu e problema, cu studiile e.....

Cred ca ti-e clar ca daca vei ramane sub tutela lor vor gasi ei pe cineva care sa le convina. Nu tu.
Incearca sa gasesti un psiholog bun in oras si incearca sa stai de vorba cu el. Inainte de a-ti gasi un partener trebuie sa te gasesti pe tine.
Cat despre povestea cu cealalta fata - spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti.
Eu nu mai spun nimic - dar sincer mie mi se pare ca esti o fata buna si meriti mai mult decat baiatul asta.
ALICE
CITAT(peach @ 18-05-2007, 05:04 PM) *

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 03:55 PM) *

pai atunci ai putea sa ai orice barbat vrei tu care accepta o cafea de la tine )).gif

La asta nu m-am gandit. doh.gif lol.gif Numai ca e cam rar o data pe luna.Doamne iarta-ma angel.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 05:06 PM) *

La asta nu m-am gandit. doh.gif lol.gif Numai ca e cam rar o data pe luna.Doamne iarta-ma

Ia masuri, inca nu e prea tarziu wink1.gif wink1.gif
ALICE
Am unul care face cat 12 .Nu mersi lol.gif
antonia05
Doamne, ce le fata mintea unora, pe bune!! huh.gif unsure.gif blink.gif wacko.gif tease.gif ohmy.gif
alandana
Cand m-am maritat si soacra-mea credea ca l-am vrajit pe fiu-su. Iar acum spera sa gaseasca o vraja ca sa il iau inapoi. lol.gif lol.gif lol.gif
Ce-o fi facand Ella?
antonia05
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 06:11 PM) *

Cand m-am maritat si soacra-mea credea ca l-am vrajit pe fiu-su. Iar acum spera sa gaseasca o vraja ca sa il iau inapoi. lol.gif lol.gif lol.gif
Ce-o fi facand Ella?

lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 05:09 PM) *

Am unul care face cat 12 .Nu mersi lol.gif

Tot timpul face cat 12 sau numai cand e odihnit? naughty.gif

lol.gif
peach
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:08 PM) *

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 05:06 PM) *

La asta nu m-am gandit. doh.gif lol.gif Numai ca e cam rar o data pe luna.Doamne iarta-ma

Ia masuri, inca nu e prea tarziu wink1.gif wink1.gif

unde erau pozele alea cu babuini fierbinti mai Ina ...sa vad ce-mi aleg de acolo

doh.gif mai filmeza Jude Law la buftea sa-i duc o cafea? blush.gif
ina_ceva
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 05:11 PM) *

Ce-o fi facand Ella?

Ella e la Bruxelles ; parca azi trebuia sa vina dry.gif
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 05:12 PM) *

Tot timpul face cat 12 sau numai cand e odihnit? naughty.gif

lol.gif

Tot timpul (n-are legatura cu fursecurile.Aici e doar unul din pacate) lol.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 05:14 PM) *

Tot timpul (n-are legatura cu fursecurile.Aici e doar unul din pacate lol.gif )

Si eu care ma gandeam ca am dat peste ALA minunat, deosebit, plin de fortza si e al tau blum.gif lol.gif
Ramo
Aveti dreptate fetelor, adica voi priviti situatia la rece, eu nu pot face asta si de-aceea v-am cerut sfatul.
Am vorbit acum cu el, in mare....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie.
M-am mai linistit si eu...macar i-am auzit vocea....
Dar tot nu mi-a venit pofta de mancare...asta e, doar asa pot scapa si eu de kg in plus. Acum merg la sala, sper sa fac fatza......
V-am pupat, va multumesc inca o data si revin diseara...
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 05:15 PM) *

Si eu care ma gandeam ca am dat peste ALA minunat, deosebit, plin de fortza si e al tau blum.gif lol.gif

Nu-s eu norocoasa
antonia05
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 06:11 PM) *

Ce-o fi facand Ella?

Daca e sa credem in chestii de genul acesta as putea sa cred si eu ca soacra mea ne a facut vraji sa nu ne mai intzelegem.Mi se FAL-FAL mie de astea, dar cel mai mult m a deranjat ca mi a blestemat copilul inca nenascut la vremea aceea in casa cumnatei mele.Nu cred in astea dar gestul ma deranjat enorm.Incercase ea de cateva ori sa provoace cearta si apoi cu urmari mai grave( dar nu a reusit) ca sa pierd copilul. NU STIU DE CE, NICI PANA N ZIUA DE AZI.SINGUIRUL LUCRU CARE L STIU CONCRET ESTE CA E BOLNAVA PSIHIC CU ACTE sau SE PREFACE FOARTE BINE CA E NEBUNA, SAU E MALEFICA, NU STIU. salut.gif
ina_ceva
CITAT(peach @ 18-05-2007, 05:13 PM) *

unde erau pozele alea cu babuini fierbinti mai Ina ...sa vad ce-mi aleg de acolo

...sa nu ma batzi, dar asta il am de la dany-dulce: men naughty.gif blushing.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:57 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 04:55 PM) *

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:53 PM) *

Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei

Really? Parca tot nu-mi vine sa cred...si vrajile nu se intorc inrait impotriva ta?

Intreit poate grin.gif

Voiam sa zic ca se intorc cu rau blum.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 05:19 PM) *

Voiam sa zic ca se intorc cu rau blum.gif

Eu stiam ca se intorc mult mai rau unsure.gif...de aici intreit...
peach
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:17 PM) *

CITAT(peach @ 18-05-2007, 05:13 PM) *

...sa nu ma batzi, dar asta il am de la dany-dulce: men naughty.gif blushing.gif naughty.gif

oh my...se iau dupa criterii de fruste sau de strungareata?
Amazoana
Ma duc acasa si apoi, mai tarziu in club.Daca mai prind calculatorul, mai intru, daca nu, va tuc si we placut la toate! floare.gif pupic.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 04:16 PM) *

Aveti dreptate fetelor, adica voi priviti situatia la rece, eu nu pot face asta si de-aceea v-am cerut sfatul.
Am vorbit acum cu el, in mare....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie.
M-am mai linistit si eu...macar i-am auzit vocea....
Dar tot nu mi-a venit pofta de mancare...asta e, doar asa pot scapa si eu de kg in plus. Acum merg la sala, sper sa fac fatza......
V-am pupat, va multumesc inca o data si revin diseara...

"....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie"
eu gasesc umilitoare pt tine situatia..si daca mai ai o farima de mindrie da-i un sms ca totul sa terminat..doar nu esti o marfa de vinzare la care sa el(cumparatorul) se gindeste daca o ia sau nu

un pariu pe care l-as pune cu tine: daca ajungi la 65 kg ..pun pariu ca or sa alerge barbatii dupa tine cu limba scoasa ..si atunci tu vei alge nu ei

May
De acord cu peach la faza asta mad.gif Mie mi s-ar taia maioneza de la chestia asta si i-as mai da si 2 in gura mad.gif

Vai, am scris un cuvant urat de tot in mesajul de mai sus si cand dadeam sa trimita mesajul mi-am dat seama de ceea ce am scris dar am stat linistita ca ma cenzureaza site-ul si nu m-a cenzurat blushing.gif asa ca am sters repede blushing.gif blushing.gif blushing.gif . Vai ce fac nervii din om doh.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif te-ai corectat; pacat, eram si de acord cu cuvantul ala cool.gif
May
Aoleu m-ai vazut blushing.gif blushing.gif blushing.gif lol.gif
dany
cheer.gif cheer.gif Mi-a dat seful liber cheer.gif

ina_ceva
Liber la ce?
Pisik
Ramona, eu zic ca acest comportament nu e normal. Eu te inteleg ca il iubesti, dar mai gandeste-te acum, pana nu e prea tarziu. mai ncolo vei suferi mai tare, eu zic ca trebuie sa tai raul din radacina
dany
Ramo , hai sa-ti spun ceva ce stiu din proprie experienta . Poate ar fii trebuit sa scriu pe privat dar ... Deci : am spus acum cateva zile ca ma feream de maica-mea si aveam deja 30 de ani . Ok ..... Ideea e ca eu si la 30 de ani trebuia sa-i cer voie mamei sa ies in oras w00t.gif . Fiecare prieten pe care l-am avut , ea a avut de comentat si nu i-a convenit . Eu m-am luat dupa ea si , uite asa , am pierdut de multe ori . Povestea e lunga dar concluzia ar fii : relatia ta cu parintii ar trebuie sa fie ca de la parinte la copil de 25 de ani , nu de 12 ani ( cum spui tu ) . Tu vei trage mai tarziu , nu ei .

In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!!

Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ?

Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman .

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:50 PM) *

Liber la ce?

Nu " la ce " ci " de la ce " ? De la munca , el a ramas la casuta si eu ...."muncesc " cu voi aici lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 03:31 PM) *

Dotata dotata, anca! naughty.gif
Dany-dulce, dar niste rom ai? Sau iau sticla cu mine cand vin?

Hai renunta blum.gif blum.gif ; care ti-a atras atentia? Vreun frate, sef?

Aaaaam , lasa sticla ca atarna la bagaje )).gif
May
Mai grav e ca daca le iubeste pe amandoua inseamna ca se culca cu amandoua in functie de cine e mai aproape... deci.... dry.gif
dany

Sorina , respect !!! Ai spus exact ce trebuie !! Sper sa se lege ceva de Ramona .

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 05:03 PM) *

Mai grav e ca daca le iubeste pe amandou inseamna ca se culca cu amandoua in functie de cine e mai aproape... deci.... dry.gif

asa ziceam si eu : pe Ramo o iubeste in Ro si pe fufa in Londra .... sad.gif
himere2005
ramona, eu cred ca e timpul sa te regasesti pe tine ca femeie, ca om matur...mie una mi se pare tare ciudat ca toate relatiile se termina asa...de pe o zi pe alta....trebuie sa inveti sa anticipezi unele situatii si sa iei decizii de una singura. in cea mai mare parte sunt de acord cu alandana, care a spus ca trebuie sa incerci sa iti iei viata in maini ..sufleteste iti sunt alaturi pentru ca stiu ce inseamna sa iubesti, in schimb situatia in care te pune el acum este una denigranta...intodeauna sa-ti pastrezi demnitatea. te pup pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 05:04 PM) *

asa ziceam si eu : pe Ramo o iubeste in Ro si pe fufa in Londra .... sad.gif

cu riscul de a o face pe Ramona sa dea cu pietre dupa mine:
Dar daca pe aia o iubeste si pe tine doar te vrea dpdv finaciar..pentru ca-i poti oferi un viitor?
axe10

Buey Peach da' le zici in scris mai bine ca mine din gura....nu stiu daca ai vazut comentariul meu din neuroni 11....eu sustin absolut tot ce ai zis tu...tot selectasem sa dau citate cu comentarii dar mi-ai luat-o inainte...si tu Alandana la fel.....pai mai Ramona ce P.i.s.i.c.i.i. masii e aia "va iubesc pe amandoua"...hai ca acum m-am enervat!...ce e aia?....asta zice unul de-si inseala nevasta si-i spune amantei ca o iubeste si nu renunta la nevasta....o fi realizat el ceva acolo la Londra (apropos ai vazut cumva vreun extras de cont?...ca deh el sunt sigura ca a vazut pozele tale de acasa si cu masina...ca nu aveai cum sa-i trimiti de ex poza aia care nu-mi placea mie....). Eu nu sunt materialista, dar vine p.u.l.i.c.a. Franaru (stiti voi cum e cu limba romana)...si zice....Ramono ,te iubesc fata de nu mai pot ,dar stii ca o iubesc si pe aia, pe nevasta-mea, dar iti jur tie la manastire ca nu pot trai fara tine. Ce discuti tu si prietenii tai cu unul ca asta?...nu e vorba deloc de bani...in principiu ar trebui sa mearga, dar iti zic eu ca tot va scartaii de se aude pana in Spania...
Ramona, nu zic ca parintii tai au dreptate dar poate ei l-au citit mai bine decat tine....eu stiu?...tu poate esti mai naiva de-i atragi pe astia....vorba lui peach!

Tu vrei sa te duci la Londra dupa el...unde te duci tu fatuca?...sa stai la hotel si el sa te viziteze zilnic?...ce viata e aia...tu crezi ca la Londra alearga cainii cu covrigii in coada si te asteapta pe tine? Uita-te la Dany care are facultate si nu are nici o valoare diploma aia in tari straine....el cine stie ce a lucrat pe acolo!
Hai ca nu mai am saliva in degete...daca mai ma gandesc si-mi mai vine vreun gand revin.

Te superi nu te superi eu tot am spus ce aveam de spus!
dany
Acum imi fac si eu mea culpa: am indrumat-o pe Ramo sa plece la el , la Londra , daaaaaarrr a fost inainte de a auzi "declaratia" lui . Acum ii spun sa stea pe fundul ei si sa-si vada de viata ei : candva va aparea si printul ei
axe10
Apare, normal ca apare...ea trebuie sa inteleaga asta!

Scuza-ti limbajul de mai sus ca nu m-am putut abtine!
May
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 05:26 PM) *

Acum imi fac si eu mea culpa: am indrumat-o pe Ramo sa plece la el , la Londra , daaaaaarrr a fost inainte de a auzi "declaratia" lui . Acum ii spun sa stea pe fundul ei si sa-si vada de viata ei : candva va aparea si printul ei

Moi aussi dry.gif

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 05:28 PM) *

Apare, normal ca apare...ea trebuie sa inteleaga asta!

Scuza-ti limbajul de mai sus ca nu m-am putut abtine!

lasa ca si eu am zis o perla azi blushing.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:35 PM) *

Eu nu am vazut-o...deci nu exista!
peach
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 05:37 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:35 PM) *

Eu nu am vazut-o...deci nu exista!

nici eu
May
Mai bine.... dar a vazut-o ina si m-am blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.