Ramo , hai sa-ti spun ceva ce stiu din proprie experienta . Poate ar fii trebuit sa scriu pe privat dar ... Deci : am spus acum cateva zile ca ma feream de maica-mea si aveam deja 30 de ani . Ok ..... Ideea e ca eu si la 30 de ani trebuia sa-i cer voie mamei sa ies in oras

. Fiecare prieten pe care l-am avut , ea a avut de comentat si nu i-a convenit . Eu m-am luat dupa ea si , uite asa , am pierdut de multe ori . Povestea e lunga dar concluzia ar fii : relatia ta cu parintii ar trebuie sa fie ca de la parinte la copil de 25 de ani , nu de 12 ani ( cum spui tu ) . Tu vei trage mai tarziu , nu ei .
In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!!
Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ?
Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman .
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:50 PM)

Liber la ce?
Nu " la ce " ci " de la ce " ? De la munca , el a ramas la casuta si eu ...."muncesc " cu voi aici

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 03:31 PM)

Dotata dotata,
anca!
Dany-dulce, dar niste rom ai? Sau iau sticla cu mine cand vin?
Hai renunta

; care ti-a atras atentia? Vreun frate, sef?
Aaaaam , lasa sticla ca atarna la bagaje