Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anaoi
exact.....ffff departe
ALICE
Te deoache azi fetele astea May
peach
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 03:34 PM) *

Pai nu iti ies, daca sunt ferme. Daca sunt molesite, se imprastie in afara cupei. Dar eu am vazut ce ai tu in poze .... si crede-ma ca e departe de cupa C

)).gif )).gif )).gif )).gif
unde-i Himere sa faca un top ?!
anca veselie
postez si eu masuri: 71 in talie si 97 la solduri si bust 92-93 cm
May
Ce ma puneti voi pe mine sa fac doh.gif

Na, poze cu sutien 85 C

Si ce daca ar trebui sa am E? Daca tzatzele stau bine in C, atunci nu ma complic ca deja sunt ofuscata, lasati-ma in faza mea de negare lol.gif

Scuzati calitatea pozei floare.gif
anaoi
da mey, dar jolidon are masuri diferite fata de triumph.
May
Atunci nu calc la triumph lol.gif tease.gif
anaoi
esti clar in faza de negare
May
CITAT(anaoi @ 23-05-2007, 03:50 PM) *

esti clar in faza de negare

Si acolo o sa raman lol.gif
mirela62
Eu nu am cu ce, da' m-ati facut curioasa, o sa ma masor si eu acasa. Iar la sutie, 90-95, depinde de firma si de cupa.
alandana
Eu am 89-68-91( bust).

70B - la sutien - no matter what manufacturer.

Nu v-am povestit - cand am fost la Bucuresti nu mi-am luat nimic la mine - ca sa nu am bagaj - doar periuta de dinti si trusa de machiaj. Si imi dau seama pe drum ca nu am luat lenjerie de schimb. Dormeam la unchiul meu - si ma gandeam deja cum imi insir chilotii prin baia lui. Dar nororcul meu ca la metrou aveau magazin Jolidon. Intru si ii cer vanzatoarei o pereche de chiloti. Iar ea ma intreaba M sau L? Va dati seama ce slaba par? Bineinteles ca am luat S.
May
CITAT(anaoi @ 23-05-2007, 03:34 PM) *

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 04:18 PM) *

Mi-am facut masuratorile pe site-ul de la triumpf si imi iese 85 E wacko.gif wacko.gif wacko.gif

cA DYLLY !!! ha,ha,ha,ha,ha. ca am avut dreptate. sic, sic, sic

Daca sunt ca tine, atunci accept si strig in gura mare: Sunt fericita posesoare a masurii 85 E cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
w00t.gif Mama May! Iar mi-au ramas ochii in decolteul tau. Uite mai la mine 80 C (sunt pe jumatatea ta ca dotari)

Sutien 80 C
May
tzutzi naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 05:04 PM) *

)).gif Au mai crescut un pic de la anticonceptionale blushing.gif
anca veselie
am fost cu sefu' pe teren si am ajuns la bricostore grin.gif si am ales ce parchet vreau sa-mi pun! l-am poreclit bambusica biggrin.gif
Imagine Imagine

meniul de azi:
md: 7p
paine 2
ou 2
cas 3
rosie 0

gustare: banana 1p

pranz: 8.5p
50g graham 2
50g porc gratar 1
100 g pulpe pui 2.5
spanac 0.5
iaurt 0.1%+fructoza 1.5
cappucino cu lapte 1

cina: pepene galben si/sau ananas 0p
total 16.5p

ce de tzatzeeee naughty.gif naughty.gif
peach
doh.gif bad.gif shock.gif shucks.gif offffffffffffff

1. Dylly la egalitate de puncte cu May
2.Tzutzi
3. cred Ramona
.
.

ateptam propuneri in imagini grin.gif
May
Mie nu imi scad sanii si nici un imi cresc decat ffffff putin atunci cand slabesc/ma ingras, pt ca sunt mostenire de familie dry.gif

CITAT(peach @ 23-05-2007, 04:08 PM) *

2.Tzutzi
3. cred Ramona
.
.

Si axe e pe acolo pe undeva naughty.gif
Tzutzi80
Ancule pupic.gif Ca si tu ai ce baga in sutiene si nu numai naughty.gif
anaoi
pa. pilates.
alandana
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 05:06 PM) *

Ce anticonceptionale? dry.gif
May
O zi buna dylly hug.gif
Tzutzi80
Axe ma detroneaza sigur!!! Si stai sa apara si Blue!!! Eu ajung pe locul 10 cred lol.gif

CITAT(alandana @ 23-05-2007, 05:10 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 05:06 PM) *

Ce anticonceptionale? dry.gif

Yasmine!!!
peach
blup....si eu am yasmin ..si nimic sad.gif sad.gif
_noni_
salutare!

n-o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat!!! doh.gif am fost la magazinul din coltz sa-mi iau tigari si cand am trecut inapoi am observat un magazin gen "lichidare de stoc" in care nu mai intrasem si am zis hai sa intru ca eu nu pot sa refuz niciodata un magazin de haine grin.gif , desi n-aveam bani prea multi la mine. am vazut preturile in vitrina , gen 200-300 mii lei vechi si am zis sa-mi incerc norocul. am ales cateva bluze si cateva perechi de pantaloni le-am aratat vanzatoarei si am mers cu ele la cabina. la final imi veneau 3 bluze si o pereche de pantaloni, toate costau in jur de 700.000 lei, bani pe care ii aveam la mine si am zis ca le cumpar.

le-am dus la casa si am tot asteptat sa mi se impacheteze, uitandu-ma la niste genti si la niste pantofi. cam dupa un sfert de ora a aparut vanzatoarea la mine impreuna cu o clienta carea vorbea engleza si care mi-a zis ca lucrurile alese de mine sunt deja VANDUTE!!! ohmy.gif i-am explicat tipei ca le-am ales de pe umeras, le-am aratat vanzatoarei ca le voi proba, ea m-a indrumat spre cabina si ACUM???? blink.gif tipa respectiva mi-a zis ca nu poate sa-mi explice ce s-a intamplat si s-a retras spre rafturile cu haine, incercand sa evite orice alta discutie. in jurul nostru se stransese deja lume, dar habar n-am daca intelegeau ceva, insa nimeni nu mi-a explicat nimic, nimeni nu mi-a luat apararea, desi ma vazusera cand am intrat, cand am ales hainele si cand am mers la proba.

tremuram de draci devil.gif , le-as mai fi zis eu multe, dar stiam ca oricum nu ma inteleg!!!

voi ati patit vreodata asa ceva????ca eu chiar nu inteleg!!!!!!!!!

}{
lyra
CITAT(_noni_ @ 23-05-2007, 05:49 PM) *

salutare!

n-o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat!!! doh.gif am fost la magazinul din coltz sa-mi iau tigari si cand am trecut inapoi am observat un magazin gen "lichidare de stoc" in care nu mai intrasem si am zis hai sa intru ca eu nu pot sa refuz niciodata un magazin de haine grin.gif , desi n-aveam bani prea multi la mine. am vazut preturile in vitrina , gen 200-300 mii lei vechi si am zis sa-mi incerc norocul. am ales cateva bluze si cateva perechi de pantaloni le-am aratat vanzatoarei si am mers cu ele la cabina. la final imi veneau 3 bluze si o pereche de pantaloni, toate costau in jur de 700.000 lei, bani pe care ii aveam la mine si am zis ca le cumpar.

le-am dus la casa si am tot asteptat sa mi se impacheteze, uitandu-ma la niste genti si la niste pantofi. cam dupa un sfert de ora a aparut vanzatoarea la mine impreuna cu o clienta carea vorbea engleza si care mi-a zis ca lucrurile alese de mine sunt deja VANDUTE!!! ohmy.gif i-am explicat tipei ca le-am ales de pe umeras, le-am aratat vanzatoarei ca le voi proba, ea m-a indrumat spre cabina si ACUM???? blink.gif tipa respectiva mi-a zis ca nu poate sa-mi explice ce s-a intamplat si s-a retras spre rafturile cu haine, incercand sa evite orice alta discutie. in jurul nostru se stransese deja lume, dar habar n-am daca intelegeau ceva, insa nimeni nu mi-a explicat nimic, nimeni nu mi-a luat apararea, desi ma vazusera cand am intrat, cand am ales hainele si cand am mers la proba.

tremuram de draci devil.gif , le-as mai fi zis eu multe, dar stiam ca oricum nu ma inteleg!!!

voi ati patit vreodata asa ceva????ca eu chiar nu inteleg!!!!!!!!!

}{

uau. f naspa. in romania sau in ungaria (parca stiu ca locuiesti acolo)
n-am patit asa ceva, dar e de inteles ca te-ai enervat. nu pot intelege cine le-a cumparat, daca hainele erau pe umeras.
capu sus si nu fi suparata. nu merita. pupic.gif
ALICE
Buey voi va laudati fara mine? )).gif
alandana
Nu mi s-a intamplat dar cred ca as fi turbat de nervi si as fi facut un scandal monstru. Ce nesimtire. Cum adica erau vandute - daca erau vandute nu trebuiau sa mai fie pe umeras. Sa ma chinui sa probez si sa-mi zica ca sunt deja vandute.
_noni_
alandana, exact asta i-am zis si eu aleia si mi-a zis ca nu stie ce sa-mi spuna, dadea din umeri...
anca veselie
foarte naspa, de toata jena faza. noni da-i incolo de naspisti, nu pune la suflet pupic.gif
tzutzi eu sunt mai modesta )).gif
Imagine Imagine
ina_ceva
Uite unde va aratatzi voi minunatiile ca sa faceti in ciuda. O sa vina dany-dulce si o sa va traga o mama de bataie )).gif (ca eu nu indraznesc)

Noni, cred ca faceam un scandal. Mi se pare bataie de joc, nu alta dry.gif
alandana
Gata pe ziua de azi. Ma duc acasa. Eu am inceput de ieri sa calc rufe. Azi mi-am propus sa mai calc 1/3 din ele si maine imi propun sa le termin. Daca as fi harnica le-as termina azi - dar nu cred ca sunt.
Baietii mei poarta cate 1 camasa/ zi la scoala si 1 tricou acasa. Plus minimum 2 treninguri si 2 perechi de blugi de persoana. Iar eu spal si calc o data la 2-3 saptamani. De obicei cand schimb si asternuturile. Iar ultima data mi-au facut baietii o bucurie - la 3 zile dupa ce le-am schimbata sternutul am fost la Bucuresti si le-am cumparat asternuturi cu Dinamo - asa ca cele vechi au ajuns iar la spalat - asa ca acum am 5 randuri de asternuturi de calcat.
lyra
eu port 70B. inainte de-a slabi le aveam ceva mai generoase. blushing.gif eu sunt multumita, da tot le duc doru cateodata. )).gif

Alandana iti recomand cu caldura sa-ti inveti fii sa calce. o sa-ti multumeasca si ei si viitoarele prietene si neveste. )).gif

_noni_
Lyra, in ungaria, in budapesta, in centrul orasului, la 3 minute de parlament...ma rog, incerc sa ma abtin...

acum a venit si bob si i-am povestit si lui. el zice ca n-au vrut sa-mi vanda pentru ca au vazut ca sunt strain, si v-am mai povestit eu ce atitudine au ei fata de straini...dar asta a pus capac!!!

noroc ca vineri plecam spre casa, acum chiar ca m-am lecuit si nu ma mai intorc!!!

si cand ma gandesc ca nasii nostrii sunt unguri din bistrita si sunt niste oameni asa dragutzi si calzi! in orice caz eu n-am avut probleme cu ungurii din rom niciodata, am multi prieteni chiar, dar si ei zic ca astia sunt niste ciudati! doh.gif

poate o sa am intr-o zi chef sa va povestesc tot ce am patit cu ei pe-aici...

}{
lyra
CITAT(_noni_ @ 23-05-2007, 06:30 PM) *

Lyra, in ungaria, in budapesta, in centrul orasului, la 3 minute de parlament...ma rog, incerc sa ma abtin...

acum a venit si bob si i-am povestit si lui. el zice ca n-au vrut sa-mi vanda pentru ca au vazut ca sunt strain, si v-am mai povestit eu ce atitudine au ei fata de straini...dar asta a pus capac!!!

noroc ca vineri plecam spre casa, acum chiar ca m-am lecuit si nu ma mai intorc!!!

si cand ma gandesc ca nasii nostrii sunt unguri din bistrita si sunt niste oameni asa dragutzi si calzi! in orice caz eu n-am avut probleme cu ungurii din rom niciodata, am multi prieteni chiar, dar si ei zic ca astia sunt niste ciudati! doh.gif

poate o sa am intr-o zi chef sa va povestesc tot ce am patit cu ei pe-aici...

}{

nu pot sa cred ca intr-o capitala dintr-un stat european se pot intampla asemenea chestii.

fetili sunt happy. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

a zis babuinul ca iesim la pizza. a renuntat la iesirea cu baietii blum.gif sa mergem noi in oras. desi i-am zis sa mearga cu baietii pt ca anul asta cred ca a fost 1-2 ori. rolleyes.gif
axe10
[quote name='annaiss_derrian' date='22-05-2007, 08:12 PM' post='71942']
Acu m-am uitat si eu, al meu e categoria 3 zona albastra de aici.
[/quote]

Eu sunt la portocaliu dupa pret...deci stai pe gazon...

[quote name='dulcikatty' date='22-05-2007, 08:47 PM' post='71949']
[quote name='Tzutzi80' post='71944' date='22-05-2007, 08:33 PM']
Distractie placuta fetelor.
La mine ploua, e vreme numai buna de facut fursexuri, si eu nu am cu cine sorry.gif
[/quote]
Io am si ma si apuc in curand blum.gif
Buna seara

Pai sigur, amaraste fata...nu vezi ca babuinii ei nu sunt prin preajma?!

[quote name='axe10' post='71920' date='22-05-2007, 05:36 PM']
O sa mai adaug ceva fructe daca ajung in piata...asta daca vine sotul cu masina....ca de miine am si eu mijloc de deplasare...am facut deja transferul de banuti in cont la Eurial azi si maine ridicam masina!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
[/quote]
Uaaaaaaauuuu, ce bine. Felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa ne arati poze, sa ne zici modelul si culoarea.
Aaahhh, abia astept sa vina toamna, sa ma afisez si eu cu masina.....

[/quote]

Nu pot deocamdata sa pun poze ca a luat-o barbatul si a plecat cu ea de la dealer la asigurari sa faca RCA-ul si Casco...dar nu uit maine...e scumpa rau asa rosioara si mica! (peugeot 107 two...pt cele pe care nu le-am inebunit deja cu informatia)...

[quote name='michelle' date='22-05-2007, 09:05 PM' post='71954']
Eu am fost la scoala, nu am putut prezenta referatul, dar am facut o cerere si o vom da d-lui decan sa ni se aprobe pt perioada de restante o data de prezentare.
Asa.. ramasesem datoare cu niste poze cu sandalutele. Le gasiti aici.
[/quote]

Frumoase sandalutze Miha...dar mergea si o oja de aceiasi culoare pe unghii...si-ti mai spun ceva , da' sa nu te superi....niciodata sa nu mergi fara ciorapi la ocazii....oricat ar fi de cald! pupic.gif pupic.gif

[quote name='dulcikatty' date='23-05-2007, 09:39 AM' post='72027']
[quote name='BLUELIFE' post='72025' date='23-05-2007, 09:37 AM']
fetele... mi-am zugravit aseara camera mare ,impreuna cu al meu sot.Trebuia sa ne fi vazut ,eram ca la SOS Casa mea:el pe sus ,eu pe jos ,el cu trafaletul mare,eu cu cel mic pe la colturi,am terminat tarziu de tot dar acum e curat si bine.Am uitat sa va spun culoarea:portocaliu.Azi am examen de la 13.00 asa ca va voi parasi devreme. doh.gif tease.gif Urmeaza camera copiilor care va fi albastu inchis si bucataria galbena.Cam trasniti noi dar asta este.Baia imi este faiantata cu faianta albastra mata si rosturi rosii,iar mobilierul de baie este combinatie de alb cu rosu.Stiu ca suna nebuneste dar arata bine. yahoo.gif
[/quote]
Sunt asa curioasa cum arata faianta albastra cu rosturi rosii....ne pui poze cand ai timp? Bafta azi la examen!!!!!
[/quote]

Subscriu...vrem poze sa vedem nebuneala....

[quote name='anca veselie' date='23-05-2007, 12:01 PM' post='72147']
dylly as prefera aspirina saracului naughty.gif
[/quote]

Pai ce mai stai...du-te in cautare...si sa folosesti prezervativul....vezi ce surioara buna sunt?!

[quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:03 PM' post='72277']
106 cm , masura la sutien 85 C, oricum sunt mica fatza de dylly, ea ne umileste serios )).gif hug.gif
[/quote]

Idem...

[quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:27 PM' post='72305']
http://www.triumph.com/ro/ la consilier de lenjerie

Buei voi ma faceti sa va pozez eticheta de la sutien )).gif daca toate sutienele mele sunt cupa C, inclusiv de la jolidon, ce aveti cu mine? Trebuie sa imi cumpar de la triumph ca sa am E? lol.gif
[/quote]

Buey, stai pe loc ca asa e cum zici tu....sutienul din poza vine perfect!

[quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:45 PM' post='72319']
Ce ma puneti voi pe mine sa fac doh.gif

Na, poze cu sutien 85 C

Si ce daca ar trebui sa am E? Daca tzatzele stau bine in C, atunci nu ma complic ca deja sunt ofuscata, lasati-ma in faza mea de negare lol.gif

Scuzati calitatea pozei floare.gif
[/quote]

Hai ca nu esti sanatoasa....sexy....daca ne arati si chilotii aia de la Pompea cum iti vin...scoatem si noi un ban cinstit....chiar m-am uitat azi la carrefour dupa modelul ala si nix...nu exista in Romania...

[quote name='peach' date='23-05-2007, 05:08 PM' post='72335']

2.Tzutzi
3. cred Ramona
.
.

[/quote]

Eu zic:
1. Lilianab(ea nu stie ...)
2. Dylly (cu toate ca mie nu mi se par exagerat de mari cum zice ea....)
3. May si eu...la egalitate...numai ca ale ei arata mult mai bine ca e mai tanara...
4. Tzutzi

.
..

Restul sa se inscrie in lista...ca pe Bluelife si Mirela nu le cunosc si nu-mi permit....

A, si pe 4 sigur vine Alice....m-am uitat mai bine la poze...
Anna
Meniu 23.05.2007

~ 2 fel paine - 1 pct
~ 2 fel muschi file - 1.5 pct
~ 3 fel sunca - 2 pct
~ iaurt mili 0.1 grasime 200 gr- 1.5 pct

~ cartofi fierti - 2pct
~ rosie, castravete - 0 pct
~ branza telemea vaca - 3 pct

~ capsuni - 0pct
~ 0.5 l cola zero - 0 pct
~ 200 ml nesstea - 1 pct

~ varza calita - 4 pct
~ 1 fel paine - 0.5 pct

total 16.5 pct

salutare!! cheer.gif cheer.gif
Sunt foarte vesela azi, ca am scapat de vreo 3 "beleli" la facultate.
Plus ca am prezentat un studiu de fezabilitate pentru Agrana si i-a placut mult profei ar zis ca ar merge sa il trimitem la Agrana yahoo.gif hihih. Eram tare mandra.
Acum ma apuc sa va citesc, pup toate fetele pupic.gif hug.gif

Emu condoleante hug.gif
soranutza
Emu, condoleante, imi pare rau! sad.gif

Anca, e parchet-parchet sau e laminat? Te intreb fiindca daca e din lemn de bambus e extrem de sensibil. Si eu am cochetat mult cu ideea de a-mi lua insa e cel mai sensibil lemn. Ei recomanda sa fie pus doar in dormitoare, deci nu undeva pe unde se circula mult. Daca cumva mergi cu tocuri pe el o sa ramana gaurele.
emu
Bine v-am gasit!!
Va multumesc de sustinere hug.gif Incet incet imi revin din soc... mai greu ca-mi aduc aminte de copilarie cu tataicul meu... dar ma gandesc ca-i e mai bine acum, dupa 17 ani fara "soatza" si-a gasit linistea...

Oricum... pe un ton mai vesel.. am pus cateva poze din calatoria la atlanta. Am nimerit intr-o zi cand dadea Anderson Coopers autograf pe cartea sa... si am prins cateva poze cu el. Am ramas surprinsa de cat de micut de statura e omul asta... si probabil mai slabut decat mine )).gif si cum par ei pe ecran... "mai mari decat lumea" )).gif

La Georgia Aquarium a fost superb. Nu-s toate pozele pe site.. ca nu mai terminam de uplodat nici maine )).gif

La zoo i-am vazut pe mama panda si puiul pe seama caruia s-a facut atat valva anul trecut.

La gradina botanica ne-am dus in special pt sectiunea cu orhidee... si, surprinzator, am gasit una care chiar avea miros!

M-am tot tinut sa-i laud rododendronul lui dany si am uitat. Asa-mi plac cei cu flori albe...

p.s. pt cine face clasamentul eu mi-ss )).gif 83-73-98... am ceva burtica blum.gif

scuze am uitat sa dau link lol.gif poze

noni... eu i le luam din mana si faceam pe prostuta... ca nu inteleg ce zice si sa-mi faca bonul )).gif magazin in capitala europeana sau nu, nu conta!
anca veselie
sorana e laminat. eu sunt la buget de austeritate, iar parchetul din lemn costa cam dublu fata de asta laminat sad.gif dar e dragutz, nu? grin.gif
axe10
Emu...condoleante si de la mine...e greu cand mor bunicii...
Ai vreun link ceva unde sa citesc si eu despre tine, cum de ai ajuns in America...vreun rezumat ceva pt necunoscatori?... give_rose.gif

Si meniul pe ziua de azi...cu lipsuri din cauza de timp:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
miere-0p
paine -4.5p
br.fitness-3p
jambon curcan-2.5p
ciocanele de pui+cartofi la cuptor-5p
ardei copt-1p(ulei)
limonada-0.5p
banana-1p

total 17.5 din 20p...si mi-e foame.
Tocmai am facut un fel de budinca cu br. dulce, numai ca in loc de paste am pus couscous...a iesit tava de 8 portii la 36p...deci 4.5p portia....cred ca mananc si eu...!
anca veselie
ce bine suna!
si mie mi-e foame si am consumat toate pct pe azi...
May
axe si mie mi se pare ca imi vin bine sutienele pe care le am, dar probabil ca daca mi-as lua de la triumph ar trebui sa imi iau masura 85 E. Eh, nu e asta o problema, doar ca nu ma asteptam sa port chiar atat )).gif

Tocmai mi s-a destainuit socrela lol.gif. A venit saraca obosita de la munca si a vrut sa se bage la un film cu o punga de fistic dar ia fisticul de unde nu-i lol.gif , il mancase socra-meu pe tot aseara, adica juma` de kil de fistic. Au apucat-o dracii si a inceput sa tipe prin casa ca si cum s-ar fi certat cu el ca mananca mult, ca s-a facut cat un porc lol.gif. Apoi vine sa se descarce la mine ca socra-meu mananca tot ce prinde, ca se scoala noaptea din somn ca sa manance, ca daca ea face mancare seara, dimineatza nu mai gaseste nimic in oala. Pana la urma a spus chiar si ca ii e scarba se se mai fursecuiasca cu el ca e un munte de grasime si gafaie desi el sta pe spate lol.gif.

Adevarul e ca omul asta a avut 130 de kg, lucru care i-a provocat o deformare a mersului si o ruptura de menisc pt care s-a si operta, i-a spus doctorul ca daca nu slabeste o sa fie nevoit sa stea tot restul vietii cu o tija de metal in picior... si el tot mananca de parca a facut foamea toata viata. Mai grav e ca deja se ascunde de noi cand mananca, nu mai mananca la masa, mananca numai in bucatarie sau noaptea cand e singur si mananca in cantitati industriale. Imaginati-va ca el daca are pofta de oua, mananca minim 5 sau face socrela mancare seara cand vine de la munca, oala de 5 kile, mananca ea o portie si dimineatza nu mai gaseste nimic in oala.... huh.gif

A slabit el pana la 105 kg si acum are iar 107 si e in crestere, chiar nu isi da seama ca se condamna singur si daca incercam sa vb cu el, raspunde violent, se ataca.... dry.gif
Pisik
May, socrul tau pare a fi bulimic dry.gif, oare se poate si la barbati? Al meu parca nu era asa nici cand tinea regim.
Pana la urma am ratat filmul cred, ca nu m-am urnit sa ma duc eu mai devreme ca am gasit de facut una alta prin casa si sotiorul abia acuma ajunge de la franceza si imi pare tarziu totusi, si asa numa la 12 ne culcam! Poate iesim insa la o plimbarica in parc daca nu incepe sa ploua.
Oare maine cum o fi vremea?
Nu ma-am masurat ca nu gasesc nici un cm lol.gif Dar poate ma masor maine dimineata ca acu am burtica umflata sad.gif
M-am imbracat cu blugii care nu ma mai incapeau, bine, vin fix dar intra cheer.gif
Nu stiu de ce presimt ca sapt asta nu dau nimica jos, am eu asa un feeling...
suna pisi, va pup, ne auzim maine pupic.gif
soranutza
CITAT(anca veselie @ 23-05-2007, 07:17 PM) *

sorana e laminat. eu sunt la buget de austeritate, iar parchetul din lemn costa cam dublu fata de asta laminat sad.gif dar e dragutz, nu? grin.gif

Mie una imi place foarte mult si eu am vrut sa imi iau. Stiu ca sunt de doua "categorii", parca vertical si orizontal. Eu vroiam una din categorii care nu exista in varianta de laminat asa ca pana la urma am luat altceva. Sincera sa fiu mie laminatul mi se pare cea mai buna alegere din toate punctele de vedere. Il avem de o luna si deja am varsat chestii pe el dar nu se vede nimic. La parchetul din lemn s-ar fi vazut, plus ca pe mine intretinutul ma termina... lacuit si toate cele... nu-mi arde de din astea )).gif
May
pisik normal ca se poate si la barbati sa fie bulimici, dar a fi bulimic inseamna sa ai bindge-uri, pe cand el mananca asa tot timpul, asta e normalul pt el dry.gif

Felicitari pt pantaloni, sper ca te-a incurajat sentimentul cheer.gif
emu
Axe o sa fac rezumat... ca link n-am )).gif de fapt nu mai stiu pe unde am pus rezumate )).gif

Mi-am cunoscut sotul la inceputul lui 2002... lucram in colaborare, faceam testare software (aplicatii web) si feedback, totul remote. Mai tarziu ne-am intalnit la o cafea si de atunci am ramas impreuna. Binenteles ca am trecut printr-o perioada la inceput cand faceam pe nebuna si indecisa rolleyes.gif )).gif cata rabdare a avut cu mine!!! Oricum sentimentul care l-am avut cand l-am intalnit pt prima data n-o sa-l uit niciodata... mai simt eu fluturasi si acum, dar atunci a fost dragoste la prima vedere smile.gif

Sa continuu... a ramas in RO cu gandul sa punem bazele unei afaceri acolo. Dar dupa ani de incercari pe cont propriu si apoi in colaborare cu o firma bine cunoscuta in vestul europei (neserioasa as adauga) am decis ca e timpul sa facem aceeasi investitie de timp, bani si stress aici. Si lucrurile incep sa mearga din bine in foarte bine din punctul asta de vedere. Daca ma intrebi ce fac... de la evidenta contabila, la impachetat tricouri )).gif manageriat staff din romania (inca mai avem oameni acolo care sunt pe tech support) si grafica web. Suntem o super echipa si-mi place ca am dat peste oameni de caracter aici.. oameni care nu cred ca stau cu fundul pe-o comoara si-si fac si treaba fara sa fie trasi de maneca )).gif mai rar asa noroc pe noi.

May, socrul tau are activitate fizica suficienta? E posibil sa manace si de plictiseala )).gif Sau frustrare... poate merge daca va strangeti toata familia la un loc si incercati sa vorbiti cu el ca de la om matur la om matur blum.gif si sa va pastrati calmul chiar daca ridica vocea sau devine defensiv.
lilianab
CITAT(axe10 @ 23-05-2007, 06:38 PM) *

Eu zic:
1. Lilianab(ea nu stie ...)
2. Dylly (cu toate ca mie nu mi se par exagerat de mari cum zice ea....)
3. May si eu...la egalitate...numai ca ale ei arata mult mai bine ca e mai tanara...
4. Tzutzi

.
..

Restul sa se inscrie in lista...ca pe Bluelife si Mirela nu le cunosc si nu-mi permit....[/color]

A, si pe 4 sigur vine Alice....m-am uitat mai bine la poze...

Buna seara fetili! pupic.gif
Adevarat graiesti Maria-ta Axe,din fericire sau din pacate(depinde de pe care parte a problemei priviti)!De la Triumph citire,dotarile mele masoara 95G
Exemplificare blush.gif :

Imagine
emu
CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 01:49 PM) *

Nu ma-am masurat ca nu gasesc nici un cm lol.gif Dar poate ma masor maine dimineata ca acu am burtica umflata sad.gif
M-am imbracat cu blugii care nu ma mai incapeau, bine, vin fix dar intra cheer.gif
Nu stiu de ce presimt ca sapt asta nu dau nimica jos, am eu asa un feeling...
suna pisi, va pup, ne auzim maine pupic.gif

e bine ca simti pe blugi... eu ce sa zic ca m-am masurat cu unul in inches si da-i si fa transformari peste transformari... hotarata sa ma pun pe lista )).gif

CITAT(lilianab @ 23-05-2007, 02:12 PM) *

Imagine

w00t.gif WOOHOOO cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
Fetili nu prea am timp sa intru la barfa,dar de citit va citesc negresit(dovada,raspunsul prompt la subiectul "dotari" grin.gif )
noutatile sunt:
1.sambata am primul examen din sesiunea a IIa
2.ieri a nascut fosta mea colega o fetita de 3,600kg si am plans cand am auzit-o la telefon plangand.am intrebat-o pe colega daca seamana si cu mine "fata noastra" ca doar eram colege cand mergeam impreuna la DD sa ne rugam sa ii dea bb si cand a ramas insarcinata lol.gif lol.gif .Am intrebat-o daca are par "fata noastra" si cand ajunge acasa ca sa o vad! give_rose.gif
Nu m-am tinut de dieta fiindca am simtit foamea-conga,care s-a dovedit a fi inainte de rusi ,dar azi am fost cuminte...sper sa nu ma deochi.
Dovada:

MD:(4,5p)
-zuzu=1p
-cereale sanovit=2,5p
-strugure=1p
-cafea+lapte=0p
Pranz:(4,8p)
-salata rosii,castravete,ardei=0p
-muschi file=2p
-br fitness=2p
-toast=0,8p
Gustare:(5p)
-zuzu=1p
-musli sanovit=3p
-banana=1p
Cina:(5,6p)
-ton =2,5p
-maioneza=1,5p
-salata rosii-castra-ardei=0p
-toast secara=1,6p

Total=19,9p din 24
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.