[quote name='annaiss_derrian' date='22-05-2007, 08:12 PM' post='71942']
Acu m-am uitat si eu, al meu e categoria 3
zona albastra de aici.
[/quote]
Eu sunt la portocaliu dupa pret...deci stai pe gazon...
[quote name='dulcikatty' date='22-05-2007, 08:47 PM' post='71949']
[quote name='Tzutzi80' post='71944' date='22-05-2007, 08:33 PM']
Distractie placuta fetelor.
La mine ploua, e vreme numai buna de facut fursexuri, si eu nu am cu cine

[/quote]
Io am si ma si apuc in curand
Buna searaPai sigur, amaraste fata...nu vezi ca babuinii ei nu sunt prin preajma?!
[quote name='axe10' post='71920' date='22-05-2007, 05:36 PM']
O sa mai adaug ceva fructe daca ajung in piata...asta daca vine sotul cu masina....ca de miine am si eu mijloc de deplasare...am facut deja transferul de banuti in cont la Eurial azi si maine ridicam masina!!!

[/quote]
Uaaaaaaauuuu, ce bine. Felicitari!
Sa ne arati poze, sa ne zici modelul si culoarea.
Aaahhh, abia astept sa vina toamna, sa ma afisez si eu cu masina.....[/quote]
Nu pot deocamdata sa pun poze ca a luat-o barbatul si a plecat cu ea de la dealer la asigurari sa faca RCA-ul si Casco...dar nu uit maine...e scumpa rau asa rosioara si mica! (peugeot 107 two...pt cele pe care nu le-am inebunit deja cu informatia)...[quote name='michelle' date='22-05-2007, 09:05 PM' post='71954']
Eu am fost la scoala, nu am putut prezenta referatul, dar am facut o cerere si o vom da d-lui decan sa ni se aprobe pt perioada de restante o data de prezentare.
Asa.. ramasesem datoare cu niste poze cu sandalutele. Le gasiti
aici.
[/quote]
Frumoase sandalutze Miha...dar mergea si o oja de aceiasi culoare pe unghii...si-ti mai spun ceva , da' sa nu te superi....niciodata sa nu mergi fara ciorapi la ocazii....oricat ar fi de cald!
[quote name='dulcikatty' date='23-05-2007, 09:39 AM' post='72027']
[quote name='BLUELIFE' post='72025' date='23-05-2007, 09:37 AM']
fetele... mi-am zugravit aseara camera mare ,impreuna cu al meu sot.Trebuia sa ne fi vazut ,eram ca la SOS Casa mea:el pe sus ,eu pe jos ,el cu trafaletul mare,eu cu cel mic pe la colturi,am terminat tarziu de tot dar acum e curat si bine.Am uitat sa va spun culoarea:portocaliu.Azi am examen de la 13.00 asa ca va voi parasi devreme.

Urmeaza camera copiilor care va fi albastu inchis si bucataria galbena.Cam trasniti noi dar asta este.Baia imi este faiantata cu faianta albastra mata si rosturi rosii,iar mobilierul de baie este combinatie de alb cu rosu.Stiu ca suna nebuneste dar arata bine.

[/quote]
Sunt asa curioasa cum arata faianta albastra cu rosturi rosii....ne pui poze cand ai timp? Bafta azi la examen!!!!![/quote]
Subscriu...vrem poze sa vedem nebuneala....[quote name='anca veselie' date='23-05-2007, 12:01 PM' post='72147']
dylly as prefera aspirina saracului

[/quote]
Pai ce mai stai...du-te in cautare...si sa folosesti prezervativul....vezi ce surioara buna sunt?![quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:03 PM' post='72277']
106 cm , masura la sutien 85 C, oricum sunt mica fatza de
dylly, ea ne umileste serios

[/quote]
Idem...[quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:27 PM' post='72305']
http://www.triumph.com/ro/ la consilier de lenjerie
Buei voi ma faceti sa va pozez eticheta de la sutien
).gif)
daca toate sutienele mele sunt cupa C, inclusiv de la jolidon, ce aveti cu mine? Trebuie sa imi cumpar de la triumph ca sa am E?

[/quote]
Buey, stai pe loc ca asa e cum zici tu....sutienul din poza vine perfect![quote name='Maybeline' date='23-05-2007, 04:45 PM' post='72319']
Ce ma puneti voi pe mine sa fac
Na, poze cu
sutien 85 CSi ce daca ar trebui sa am E? Daca tzatzele stau bine in C, atunci nu ma complic ca deja sunt ofuscata, lasati-ma in faza mea de negare

Scuzati calitatea pozei

[/quote]
Hai ca nu esti sanatoasa....sexy....daca ne arati si chilotii aia de la Pompea cum iti vin...scoatem si noi un ban cinstit....chiar m-am uitat azi la carrefour dupa modelul ala si nix...nu exista in Romania...[quote name='peach' date='23-05-2007, 05:08 PM' post='72335']

offffffffffffff
1.
Dylly la egalitate de puncte cu
May2.
Tzutzi3. cred
Ramona.
.
ateptam propuneri in imagini

[/quote]
Eu zic:
1. Lilianab(ea nu stie ...)
2. Dylly (cu toate ca mie nu mi se par exagerat de mari cum zice ea....)
3. May si eu...la egalitate...numai ca ale ei arata mult mai bine ca e mai tanara...
4. Tzutzi
.
..
Restul sa se inscrie in lista...ca pe Bluelife si Mirela nu le cunosc si nu-mi permit.... A, si pe 4 sigur vine Alice....m-am uitat mai bine la poze...