Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Anna
CITAT(anaoi @ 24-05-2007, 11:02 AM) *

yuhuuuu ca dylly pleaca mad.gif

unde pleaca dylly de a pus sad.gif ?
ina_ceva
Multumim, peach )).gif !
Am vb cu babuinul de dimineatza si in WE vrem si noi sa mergem acolo wink1.gif
anaoi
CITAT(peach @ 24-05-2007, 10:50 AM) *

pai daca ma luati cu ingrasacioase asa de dimineata stai ca va inverzesc si eu blum.gif

IceChocoLand - Festivalul Inghetatei si Ciocolatei

In perioada 25-27 mai, intre orele 10:00 si 20:00, la World Trade Center Bucuresti, Sala Plaza, va avea loc Festivalul Inghetatei si Ciocolatei (IceChocoLand).

IceChocoLand este singurul festival din Romania care reuneste producatori si importatori de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, ingrediente, utilaje de producere a inghetatei, care isi prezinta oferta de produse la inceput de sezon.

Persoanele care vor fi prezente la editia din acest an a festivalului vor avea parte si de surprize: spectacole pentru copii, concursuri, locuri de joaca, face painting si mascote.

De asemenea, evenimentul este un prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri si concursuri, dar si o oportunitate de contacte pe termen lung intre expozanti si reprezentanti ai domeniului HORECA si ai marilor companii.
Intrarea este libera.

Programul festivalului

hi hi la sponsori e un prienten mai vechi de al nostru )).gif

cum draq sa fii sponsor la sa ceva?

CITAT(annaiss_derrian @ 24-05-2007, 11:02 AM) *

CITAT(anaoi @ 24-05-2007, 11:02 AM) *

yuhuuuu ca dylly pleaca mad.gif

unde pleaca dylly de a pus sad.gif ?

la petrosani...
ina_ceva
Drum bun dyllysor!
Ella79
CITAT(daconst @ 24-05-2007, 09:47 AM) *

Ella,esti o frumoasa.Cind te vad cu parul tuns ma gindesc la Andrea Marin. lol.gif
Acum nu te mai compar cu Patruleasa. grin.gif

uhhh, e din ce in ce mai bine.. lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 10:16 AM) *

neatzaaaa! arata tare bine cafeaua!
eu azi ma duc dupa parchet cheer.gif

Sa ai spor la cumparaturi!!!!
iti iei si seful? valea.gif
ina_ceva
Uitati ce am gasit: http://fulgerica.com/2007/03/13/7-ani-222-kilograme/
Mi se pare de necrezut, mai ales la varsta asta dry.gif
michelle
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 11:43 AM) *

Cred ca e trucata huh.gif
anaoi
me too
honey79
CITAT(michelle @ 24-05-2007, 08:17 AM) *
Neata!Axe, si cu papucii care aluneca de la ciorapi cum facem? grin.gif
Miha....exista la magazinele de incaltaminte , niste..."talpici" speciali,care se pun inauntrul pantofilor, sandalelor...pentru a nu-ti aluneca piciorul si a nu transpira. Aici, costa cam 2-3-4 euro...depinde de unde-i cumperi. Sunt foarte utili. pupic.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 11:43 AM) *

swoon.gif swoon.gif Doamne!! Cum sa zica mama ei ca e ceva normal?? blink.gif
peach
de ce nu-i retrage dreptul de parinete si sa interneze fata int-o clinica de specialitate..e ca si cum ii dai otrava zilnic

http://fulgerica.com/2007/05/03/andreea-ba...ayboy/#more-427 are silicoane?
Pisik
CITAT(peach @ 24-05-2007, 12:29 PM) *

de ce nu-i retrage dreptul de parinete si sa interneze fata int-o clinica de specialitate..e ca si cum ii dai otrava zilnic

http://fulgerica.com/2007/05/03/andreea-ba...ayboy/#more-427 are silicoane?

nu cred

Doamne, cretini sunt americanii astia! blink.gif
anca veselie
gata, l-am cumparat pe bambusicaaa cheer.gif cheer.gif si duminica il si montez cheer.gif deci nu voi sta f mult cu casa varza, sper unsure.gif
pisi pupic.gif de ce te doare spatele? pune-l pe sotulica la masaj naughty.gif
anna pupic.gif eu vreau un frappe cu sos de caramel naughty.gif
dulcico am fost la cumparaturi cu tata, ca el ma imprumuta blum.gif sefu' doar mi-a dat voie naughty.gif

dezgustatoare fetita aia, nici nu am putut sa ma uit la materialul ala...
ALICE
CITAT(peach @ 24-05-2007, 12:29 PM) *

Eu zic ca 150% da.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Cummai merge WW?Eu ma tin mai tare ca niciodata si am eliminat cartfii deloc din mancare si incerc si painea .. dar macar cate 50g graham grin.gif pe zi
Amazoana
Ina, sa folosesti sanatoasa bambuselul pupic.gif
Buna Bubbles. Eu tin WW si merge bine wink1.gif
bubbles
dulci pupic.gif .Eu macar aici nu am cantar si nu mai sunt obsedata.Plus ca ma tins i de pilates macar de 3 ori pe sapt sa fac grin.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 01:21 PM) *

Anca e cu bambusica, nu eu blum.gif pupic.gif

michelle
Bubbles, faci Pilates acasa?
Tu stai chiar in Piatra?
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 24-05-2007, 10:21 AM) *

din cafelele oferite, cate sunt ale lui dylly?

Cate una din fiecare, evident!!! )).gif pupic.gif
bubbles
Miha mi`am luat o saltea din kaufland si e fffffff confortabil biggrin.gif parca nici nu`s acasa si cele 20 min de la cd trec atat de repede grin.gif .Stau in centrul orasului in Piatra Neamt blum.gif
anca veselie
sa pun si meniul meu ametit:
md: 6p
paine 3
sunca 2
br. Fagaras 1
rosie 0

pranz: 7.5p
150g paste4fromagi 4.5 (sper ca am punctat bine)
ciorba 1
salata varza+rosie si vinete+ulei 1
cappucino fara zahar 1
total partial: 13.5p
May
Neatza biggrin.gif la mine e a 3-a zi consecutiv de cand ploua aproape incontinuu, zi si noapte )).gif

Andreea Balan are silicoane ca a declar pe la tv asta

Ma oripileaza mama acelei fetitze, nu fetitza, ca ea nu are nici o vina la 7 ani dry.gif
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 01:28 PM) *

CITAT(anaoi @ 24-05-2007, 10:21 AM) *

din cafelele oferite, cate sunt ale lui dylly?

Cate una din fiecare, evident!!! )).gif pupic.gif

cine il intelege pe dylly...

may...in bucuresti ne-am fi inecat demult daca ploua atata
bubbles
Meniu azi :
actimel 1.4
lapte 100ml 0.9
cereale 25g 1.25
sunca pui 100g 2.5
25g graham 1
piept pui 100g 2
iaurt zuzu 100g 1.6
ton in apa 2.1
pastai 1
fructe 1
total:13.75 p yahoo.gif
May
dylly la cat de rar ploua aici, canalizarile sunt ca si noi. Eh, in alta ordine de idei, aici chiar se vede ca primaria nu sta degeaba: in fiecare zi se uda florile si copacii, se matura strazile, se planteaza flori prin parcuri, se golesc ```ghenele de gunoi``, daca se sparge un geam al statiei de autobuz, a doua zi e pus la loc si tot asa.... e o placere sa vezi cum toata ziua misuna oamenii prin oras si infrumusetzeaza rolleyes.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 12:54 PM) *

anna pupic.gif eu vreau un frappe cu sos de caramel naughty.gif

sa calci sanatoasa pe bambusica blum.gif si uite si frappeul cu caramel ca sa udam parchetu. biggrin.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 02:05 PM) *

dylly la cat de rar ploua aici, canalizarile sunt ca si noi. Eh, in alta ordine de idei, aici chiar se vede ca primaria nu sta degeaba: in fiecare zi se uda florile si copacii, se matura strazile, se planteaza flori prin parcuri, se golesc ```ghenele de gunoi``, daca se sparge un geam al statiei de autobuz, a doua zi e pus la loc si tot asa.... e o placere sa vezi cum toata ziua misuna oamenii prin oras si infrumusetzeaza rolleyes.gif

Asa cum este normal intr-o tara civilizata. Noi insa mai avem cale f f lunga pana acolo.....
anaoi
lunga e putin spus
May
Pisik, corect, nu ar trebui sa vorbim despre toate astea ca despre ceva iesit din comun, dar cum noi suntem din Romania, tara unde nu se face nimic, ne miram de ``normalul`` altora dry.gif
Pisik
Of, nu am chef de nimic si mi-e si foame non-stop nu stiu ce am....as papa ceva interzis, mai bine ma duc sa imi iau o guma, poate ma "lipesc" de o inghetata diet daca gasesc, daca nu, ma multumesc cu guma

ce o fi cu Himere? Dar de Irinush mai stiti ceva? a disparut cu totul
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 24-05-2007, 02:06 PM) *

sa calci sanatoasa pe bambusica blum.gif si uite si frappeul cu caramel ca sa udam parchetu. biggrin.gif

pupic.gif merci anna

uite ce beau eu acum: Imagine
Tulip
Hih,chiar azi vroiam sa va intreb daca stiti ceva de Irinush.......nu a mai trecut de mult pe aici sad.gif

oare Himere are probleme cu calculatorul? huh.gif Poate Liliana stie mai mult de ea......
Amazoana
CITAT(bubbles @ 24-05-2007, 01:23 PM) *

dulci pupic.gif .Eu macar aici nu am cantar si nu mai sunt obsedata.Plus ca ma tins i de pilates macar de 3 ori pe sapt sa fac grin.gif

Nici eu nu am cantar....... dry.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 01:25 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 01:21 PM) *

Anca e cu bambusica, nu eu blum.gif pupic.gif

Vaai blushing.gif stiam asta, dar sunt aiurita, cred ca ma gandeam la tine.....sorry
May
Propun ca seful ancai se se numeasca de acum incolo: bambusica lol.gif
anca veselie
CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 02:39 PM) *

lol.gif lol.gif may , parchetul se numeste bambusica!!!!! nu putem sa-i dam lu' sefu nume de parchet )).gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 02:36 PM) *

Vaai blushing.gif stiam asta, dar sunt aiurita, cred ca ma gandeam la tine.....sorry

Te gandeai la mine ? blushing.gif give_rose.gif naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 02:43 PM) *

lol.gif lol.gif may , parchetul se numeste bambusica!!!!! nu putem sa-i dam lu' sefu nume de parchet )).gif

Suna atat de delicat si de finutz bambusica, exact ca seful tau cool.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 01:43 PM) *

CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 02:39 PM) *

Si atunci iubitul meu de ce se numeste corcodica? ce are fata de corcodusa? lol.gif sau iubitii nostrii de ce se numesc babuini? Au fundul rosu? lol.gif Asa ca sshhhhhhh si nu mai pune mana pe fundul lui bambusica lol.gif
anca veselie
tease.gif tease.gif nu iti pot promite ca nu mai pun mana tease.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 02:49 PM) *

tease.gif tease.gif nu iti pot promite ca nu mai pun mana tease.gif

Fata....pai ar fi si cazut sa pui mana! La ce popou are omul la purtator!!!! Eu una iti sugerez sa pui bine "mana" pe el, pana nu il sufla alta si ii face si un baby.gif
anaoi
anca,deci te rog sa calci delicat pe bambusica, ca e si el om, clar? eventual il intorci cu dosul in sus si calci usor sa nu il doara...doar sa simta
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 24-05-2007, 02:58 PM) *

anca,deci te rog sa calci delicat pe bambusica, ca e si el om, clar? eventual il intorci cu dosul in sus si calci usor sa nu il doara...doar sa simta

Asa ziceam si eu! Bambusica asta, e numai bun de intins. Si nu numai duminica naughty.gif devil.gif wink1.gif
anaoi
se sifoneaza prea tare daca e intins numai duminica. trebuie mai des daca vrea sa isi pastreze elasticitatea
Monic
pe al meu il cheama porcu` de barbos urat
si ca sa nu va speriati prea tare asta-i numele lui de alint laugh.gif
iar el ma alinta porculeana
lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
dylly a plecat. va pupa in crestet, sa aveti un we placut si ne vedem luni.

pa
anca veselie
dylly distractie placuta pupic.gif

sunteti niste obsedate!!!!!!! v-am spus ca bambusica are prietena )).gif
ina_ceva
Distractie placuta, dyllysor! Sa vii cu poze wink1.gif
anca veselie
i-am spus ca l-ati poreclit bambusica lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.