imi place de voi ca vedeti mereu partea buna a lucrurilor
Mi-am luat 6 pepenasi, au 2 kile impreuna asa ca o sa consum si fructe zilele astea. Ca de obicei, ma duc dupa un lucru si ma intorc cu ``sarsanalele``. Asa mi-e ciuda pe mine, de ce nu pot domne` sa ma duc dupa un lucru si sa ma intorc numai cu ala? Nuuu, mie mereu imi mai trebuie cate ceva, de parca muream fara acel ceva daca nu plecam deloc la cumparaturi. Si astfel, in loc sa cheltuiesc 3 euro, am cheltuit 25

ca deh, stai ca n-am smantana, cascavalul s-a terminat, sa ii iau niste fistic lui Remy, baterii pt telecomanda sa nu cumva sa raman fara, hai sa iau si rosii si castraveti ca sunt pe terminate, pana si tampoane mi-au trebuit... cred ca le cumpar doar ca sa fie... de parca nu mai exista magazine si saptamana viitoare

Tocmai cand ma laudam si eu cu Remy ca facem economii importante cu noua metoda de shopping gasita: mergem la inceputul lunii la supermarket, cumpar absolut tot ce credem ca o sa avem nevoie pe urmatoarea luna, de la conserve, la carne, de la sampon la dero si tot asa. Dam banii o data pe toate, ni le si aduc acasa aia de la magazin si nu ma mai fatzai toata ziua la cumparaturi. Ca mai mult cheltuim daca mergem de 2-3 ori pe saptamana decat daca le luam pe toate odata. Numai painea, legumele si fructele le mai luam pe parcursul lunii. De exemplu, de cand aplicam metoda asta, cheltuim cu 100 de euro mai putin pe mancare, numai sa nu am eu scapari ca cea de azi

rusine sa imi fie ca nu ma pot controla!