Neatza!
Tzutzi, deci te tii de sotii, hmmmm
May, esti fenomen cu pepenele tau!
Ma faceti tare curioasa cu crema asta, poate incerc si eu ca nu imi place ca sunt alba ca branza
Am fost la doctor, nu e foarte imbucurator ce mi-a spus. S-a uitat pe ananlize si initial a dat din cap la fisa sotului si a zis ca sansele sunt foarte mici sa obtinem bb pe cale naturala. A zis ca de cele mai multe ori in astfel de cazuri se recurge la inseminare care nu prea da rezultate si apoi la fertilizare in vitro (FIV)...
Cand m-a vazut ca ma apuca plansul a mai indulcit-o, ca nu e asa grav, ca are pacienti mult mai rau care reusesc pana la urma, etc.
I-a dat sotului vitamina E si niste analize de facut, ne ducem din nou pe 5 sa ii dea tratament; ne-a racomandat stil de viata f sanatos, miscare multa, alimentatie sanatoasa, somn mult, iesiri din oras, adica diminuarea stresului (si el maine se duce la munca

)
A zis ca la mine nu are rost sa intervina momenan, atata vreme cat nu are cu ce sa lucrezede la el.
L-am intrebat daca dauneaza tratamenele naturiste si a zis ca nu, asa ca la salariu ma inarmez cu ceaiuri si picaturi de care am citit pe forumul de mamici si incercam si asa.
Ideea e ca va fi un proces lung, cu sanse mici de reusita pe cale naturala si incerte pe cale artificiala
Incerc totusi sa nu imi pierd speranta.
Va pup dulce, o zi buna sa aveti