Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
lilianab
Am sunat-o pe Iulia-Himere si a fost mai prinsa cu bia care e putin bolnavioara.ne citeste cand reuseste,dar inca nu a mai avut timp sa intervina...insa nu ve abandoneaza.Pe principiul Batman se intoarce,si Himere se intoarce! grin.gif
May
ella servetelele pe care le-am avut eu erau din ceva natural, care incepea sa te bronzeze abia dupa 3 ore. Aratau ca niste servetele umede si nu se cunostea nimic cand te dadeai cu ele. Eu pur si simplu mi l-am trecut peste piele fara sa insist pe vreo zona, avand grija sa nu sar peste vreo bucatica. Ia-o pe rand: intai fatza si da-te peste tot ( nu uita urechile) apoi decolteul si umerii, mainile, abdomenul, spatele si tot asa. Sau poti sa dai doar pe fata , decolteu, umeri, maini si picioare... depinde cum te imbraci de obicei
Ella79
merci May pupic.gif Si ale mele tot asa sunt, arata ca niste servetele umede obisnuite.
M-am dat eu cu ele, dar tare mi-e ca ies cu dungi. Eu daca nu vad exact ce am colorat si ce nu... e jale.
M-am dat pe corp. Ma tem sa ma dau si pe fata ca cine stie cum arat maine dimineata.. lol.gif Am cam insistat pe gambe (care mie mi se par mereu prea albe) si pe brate, ca astea se vad mereu..
M-am temut ca nu m-am dat ca lumea (de fapt, sunt aproape sigura ca nu m-am dat ca lumea) asa ca am turnat peste si niste crema autobronzanta, sa fie! )).gif
Acu' o sa ma apuce miezul noptii studiindu-ma, sa vad cum am iesit.
michelle
In cat timp isi face efectul crema autobronzanta, cat tine si cu se comporta dupa spalare?
Mentionez ca eu sunt alba ca hartia si cand sunt bronzata arat ca persoanele normale la culoare blushing.gif .
alandana
Mentionez ca eu mi-am cumparat crema autobronzanta Dove - si m-am colorat foarte uniform - dar am o problema - se cam ia pe lenjeria alba - deci concluzi a- daca va bronzati cu crema autobronzanta evitati lenjeria alba. )).gif )).gif )).gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Cat despre in cat timp - in 2-3 ore si trebuie aplicat 5 zile la rand si apoi o data pe saptamana pentru intretinere.
anca veselie
alandana nu sunt darnica la babuini, iar sefi buni se gasesc greu give_rose.gif . asa ca-l pastrez grin.gif
may mi-am luat si eu ieri pepene galben. buuun bunutz!

eu sunt suparata pt ca dupa demontat biblioteca, mutat pe hol, prin bucatarie, pe unde a avut loc, m-a palit o mare foame asa ca am mancat si am depasit pe ziua de azi cu 4 pct. pe care greu de tot mai pot sa le recuperez, vine wee acum...
ma duc sa fac un dus si sa ma cremuiesc si eu cu nivea bronzant si ma bag la film.
seara faina!
michelle
Si pana la urma care crema e mai buna? Dove, Nivea, Johnson's?

Apropos de deodorante, intr-adevar Rexona e f f f f buna. Multumesc pupic.gif pupic.gif
anca veselie
eu sunt super multumita de nivea. nici nu mi s-a decolorat, miroase belea...
Ella79
Trebuie facuta si diferenta intre crema coloranta (adica aia care e crema hidratanta + putin autobronzant) si se comporta cam ca o crema hidratanta obisnuita doar ca miroase mai urat si coloreaza putin pielea, si crema autobronzanta (care e doar autobronzant) care doar coloreaza.
Eu ma dau in mod obisnuit cu crema coloranta (acum am una L'Oreal care e si anticelulitica) si nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se ia pe haine. Inainte de asta am avut de la Dove. In afara faptului ca miros cam ciudat, n-am avut probleme cu ele. Bine, nu coloreaza nici prea tare si eu ma dadeam in fiecare seara asa ca nu stiu sa spun "cat tine".

Autobronzant am folosit Garnier multi-positions pt picioare. Coloreaza tare si cam portocaliu pt gusturile mele si aproape intotdeauna ma faceam cu pete si dungi pt ca e un spray transparent si nu-ti dai seama pe unde te-ai dat. Asta mi s-a luat mai mereu pe haine, mai ales daca transpiram. Miroase nasol si efectul apare la cateva ore bune dupa ce te dai cu el.

Cea mai misto chestie (in afara de solar) mie mi s-a parut autobronzarea cu pistol cu zahar. Se face in saloane. Te dezbraci complet, te asezi langa un perete si o tipa te coloreaza pur si simplu cu un pistol cu o substanta pe baza de trestie de zahar. Culoarea e superba (eu aratam ca o mulatra), e perfect uniforma si tine cam 10 zile (daca te hidratezi bine, nu faci bai lungi si fierbinti, nu faci peeling-uri). Eu m-am facut la bodyshape.

alandana
Eu nu am folosit decat Dove pentru corp si Garnier pentru fata - totul e ok nu am urme urate si nici o culoare galbena - dar singura mea nemultumire e ca pateaza lenjeria ( asa ca si cum ai fi fost foarte murdara) ceea ce e neplacut mai ales daca mergi pe la doctori cum am fost eu in ultimele zile. blushing.gif

CITAT(Ella79 @ 24-05-2007, 09:16 PM) *

Trebuie facuta si diferenta intre crema coloranta (adica aia care e crema hidratanta + putin autobronzant) si se comporta cam ca o crema hidratanta obisnuita doar ca miroase mai urat si coloreaza putin pielea, si crema autobronzanta (care e doar autobronzant) care doar coloreaza.
Eu ma dau in mod obisnuit cu crema coloranta (acum am una L'Oreal care e si anticelulitica) si nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se ia pe haine. Inainte de asta am avut de la Dove. In afara faptului ca miros cam ciudat, n-am avut probleme cu ele. Bine, nu coloreaza nici prea tare si eu ma dadeam in fiecare seara asa ca nu stiu sa spun "cat tine".

Autobronzant am folosit Garnier multi-positions pt picioare. Coloreaza tare si cam portocaliu pt gusturile mele si aproape intotdeauna ma faceam cu pete si dungi pt ca e un spray transparent si nu-ti dai seama pe unde te-ai dat. Asta mi s-a luat mai mereu pe haine, mai ales daca transpiram. Miroase nasol si efectul apare la cateva ore bune dupa ce te dai cu el.

Cea mai misto chestie (in afara de solar) mie mi s-a parut autobronzarea cu pistol cu zahar. Se face in saloane. Te dezbraci complet, te asezi langa un perete si o tipa te coloreaza pur si simplu cu un pistol cu o substanta pe baza de trestie de zahar. Culoarea e superba (eu aratam ca o mulatra), e perfect uniforma si tine cam 10 zile (daca te hidratezi bine, nu faci bai lungi si fierbinti, nu faci peeling-uri). Eu m-am facut la bodyshape.

si nu mergi la piscina ( care contine clor)
michelle
Intrebarea mea e: daca se ateaza hainele, se mai duce la spalat?
Interesanta metoda cu trestia.. Ma indoiesc ca se gaseste si in Iasi huh.gif
Ella79
Nu, eu nu prea merg la piscina, am o frica ingrozitoare de boli de piele. Merg rareori la piscina la Hotel Bucuresti dar numai iarna, iar in vacante... oricum ma bronzez de la soale si nu mai conteaza.

Miha, mie mi s-au colorat niste sutiene de la autobronzant si nu s-au mai curatat la spalat. Aratau de parca erau jegoase. lol.gif

Miha: http://www.bodyshape.ro/page.php?pid=31
michelle
Uhhh si eu mi-am cumparat niste pantaloni albi 3/4..
Ma mai gandesc eu...
Ella79
BodyShape Iasi
Str. A.Panu nr. 30, bl. A. Panu 2A,

sc. C, et. 1, ap.2

0232 219 123 / 0723 532 008

programari_iasi@bodyshape.ro
michelle
CITAT(Ella79 @ 24-05-2007, 09:23 PM) *

Merci, Ella pupic.gif
Cat a costat sedinta?
Ella79
CITAT(michelle @ 24-05-2007, 09:26 PM) *

Merci, Ella pupic.gif
Cat a costat sedinta?

Sincer, nu-mi mai amintesc. Stiu ca mi s-a parut destul de multisor, parca in jur de 1 milion sau asa ceva...
lilianab
Si azi am fost cuminte!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Meniu 24.05

MD:(5,6p)
-toast=1,6p
-br fitness=2p
-ou=2p
-salata rosii,castra,ardei=0p
-cafea=0p
Gustare:(2p)
-banana=2p
Pranz:(2,5p)
-muschi=2,5p
-mar
Gustare:(6p)
-banana=2p
-zuzu=1p
-cereale sanovit=3p
Cina:(3p)
-piept de pui cu legume la cuptor=3p

Total=19,1p din 24p
Sexymom
Va imbratisez pe toate dragele mele.Ma bucur ca am din nou internet si o sa vorbim, acum trebuie sa recuperez timpul pierdutr.Sper ca sunteti bine toate si fericite. pupic.gif
Ella79
Ce bine ca ai aparut Sexy cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ne era dor de tine!!
emu
cheer.gif bine ai revenit!!
Sexymom
Ella chiar ma gandeam la tine, nu stiu ce ai mai facut cu relatia ta, sper ca ai avut putere si ai fost inteleapta, o sa citesc eu maine mai pe larg , dar am incredere in tine.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 24-05-2007, 09:36 PM) *

Ella chiar ma gandeam la tine, nu stiu ce ai mai facut cu relatia ta, sper ca ai avut putere si ai fost inteleapta, o sa citesc eu maine mai pe larg , dar am incredere in tine.

Citeste- citeste, ca se lasa cu telenovele. )).gif )).gif

Ramo
Mi-am cumparat si eu azi crema autobronzanta de la Nivea. Aseara m-am dat cu Johnson, azi la fel, in seara asta iar (am avut si de zi si de noapte, mi-a dat-o prietena lui frate-mio de proba {crema a fost de proba, nu prietena}), si de maine trec la Nivea. Inca nu am vazut nimik, dar sper ca pana inauguram pasarela si hotelul sa prind si eu o culoare.
ina_ceva
Himere, sanatate multa Biei!

Eu sunt multumita de Johnson's. M-am dat astazi cu el dar am fost mai atenta si a iesit super. Se vede schimbarea de nuantza. Abia astept culoarea de peste cateva zile naughty.gif (am urmat sfatul lui may pupic.gif : dat pe picioare, spalat pe maini, dat pe corp , spalat pe maini, dat pe maini si apoi sters palmele si intre degete cu servetzel umed pt a inlatura surplusul de crema).
Nu am observat sa se ia pe lenjerie dry.gif
May
sexy ma bucur ca s-a rezolvat problema cheer.gif

Eu am folosit de la Jonhson`s 3 zile si apoi am lasat-o balta. La mine nu a mirosit deloc urat, m-am dat seara si dimineatza, eram beton colorata si uniform, bine ca am si fost atenta sa dau peste tot. Toate bune si frumoase numai ca mi se curata pe haine cu toate ca am evitat lenjeria alba, parca aveam jeg pe gulerele hainelor. Oricum, in mare, am fost multumita si sigur o sa ma mai fac, dar la noi se deschide piscina peste 1-2 saptamani asa ca acum nu mai am nevoie blum.gif

Noi tocmai am venit de la dentist, a fost o sesiune fara dureri de data asta pt ca i-au reconstruit o masea lui iubi care deja era tratata. Suntem absolut incantati de rezultat, nu se vede nici o diferenta fata de ceilalti dinti yahoo.gif
ina_ceva
Eu am hotarat vara asta sa stau mai departe de soare, pentru ca de vreo 4 ani au inceput sa-mi apara alunitze in fiecare vara, dupa ce ma expun la soare wacko.gif
May
Si mie mi-au aparut anul trecut 2 pete mici pe un umar si deja ma vedeam plina de pistrui pe spate, ca spanioloaicele. Anul asta am zis ca imi iau o crema cu SPF mai mare wacko.gif
Tzutzi80
UIte ce se intampla daca imi arata omul un deget )).gif

Imagine

Imagine
May
Meniu 24 Mai 2007

*-cartofi la cuptor - 2 p
- ou pe teflon - 2 p
- 2 jumatati de aripioare prajite, cu piele cu tot - 3 p
- 1 lingura de salsa - 2 p

* pepene galben - 0 p

* saratele - 2 p

*- 2 felii de paine integrala - 2
- 2 felii de mortadella afumata - 2 p
- cascaval - 3 p
- rosie, castravete - 0 p

Total: 22 puncte din 22 permise
Tzutzi80
Fetelor, asa in miez de noapte, am stat sa coc bunatati de desfatat ochii la cafeaua de dimineata. Aviz amatoarelor !!!!

naughty.gif tease.gif
May
sex.gif sex.gif sex.gif sex.gif sex.gif sex.gif sex.gif
Anna
Vin si eu cu ceva ...

Imagine
May
Acum stiu pe cine visez in noaptea asta lol.gif

Noapte buna floare.gif
Tzutzi80
Wow Anna!!!! naughty.gif Mai vrem si altii naughty.gif ca noi suntem multe yahoo.gif
Ella79
Ati innebunit complet!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Hai, trezirea, cafeaua va asteapta!

PS. Nu, nu m-am angajat portar la vreo institutie de vin la birou de la 7, dar nu gasesc loc de parcare mai tarziu de 7:20 bang.gif bang.gif bang.gif
Tzutzi80
Neata!!! Eu zic sa iei vopsea si sa scrii nr masinii tale pe un loc de parcare biggrin.gif sau un orice alt numar ca sa nu se prinda lumea al cui e )).gif pupic.gif
BLUELIFE
Buna dimineata ! Am pus in Galerie la "fotografiile noastre-baia mea " poze cu baia cu care ma laudam.Sunt un pic sterse ca le-am facut noaptea,sper sa va placa. pupic.gif Tzutzi Am citit mesajul dar cum primesc nr de tel al lui Axe ? unsure.gif

Ma uit mai sus si aaaaauuuuuuuuuu mama cu ce imi incep dimineata.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tzutzi80
Pai pe axe o iei de aici de pe site. SI nr era nr mamei mele. Dar stai ca ti-l trimit si tie pupic.gif
BLUELIFE
astept comentarii referitoare la poze hug.gif hug.gif hug.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 25-05-2007, 08:43 AM) *

Pai pe axe o iei de aici de pe site. SI nr era nr mamei mele. Dar stai ca ti-l trimit si tie pupic.gif

Da ,pupici dulci pupic.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Frumos, frumos, deci va desfatatzi in miez de noapte fara mine devil.gif
lilianab
Neata fetili!!! pupic.gif
Una:raportez un kil pierdut.Nu-l cautati,ca nu mai am nevoie de el!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Doua:invit fetili la un ness cu cola light din canita mea norocoasa,canitza-kitz! grin.gif
Imagine
Si acum gata,ushcheala la invatat ca maine e ziua primului examen din sesiunea aIIa
Pisik
Neatza!

Tzutzi, deci te tii de sotii, hmmmm naughty.gif
May, esti fenomen cu pepenele tau! lol.gif
Ma faceti tare curioasa cu crema asta, poate incerc si eu ca nu imi place ca sunt alba ca branza sad.gif

Am fost la doctor, nu e foarte imbucurator ce mi-a spus. S-a uitat pe ananlize si initial a dat din cap la fisa sotului si a zis ca sansele sunt foarte mici sa obtinem bb pe cale naturala. A zis ca de cele mai multe ori in astfel de cazuri se recurge la inseminare care nu prea da rezultate si apoi la fertilizare in vitro (FIV)...
Cand m-a vazut ca ma apuca plansul a mai indulcit-o, ca nu e asa grav, ca are pacienti mult mai rau care reusesc pana la urma, etc.
I-a dat sotului vitamina E si niste analize de facut, ne ducem din nou pe 5 sa ii dea tratament; ne-a racomandat stil de viata f sanatos, miscare multa, alimentatie sanatoasa, somn mult, iesiri din oras, adica diminuarea stresului (si el maine se duce la munca doh.gif )
A zis ca la mine nu are rost sa intervina momenan, atata vreme cat nu are cu ce sa lucrezede la el.
L-am intrebat daca dauneaza tratamenele naturiste si a zis ca nu, asa ca la salariu ma inarmez cu ceaiuri si picaturi de care am citit pe forumul de mamici si incercam si asa.
Ideea e ca va fi un proces lung, cu sanse mici de reusita pe cale naturala si incerte pe cale artificiala sorry.gif
Incerc totusi sa nu imi pierd speranta.

Va pup dulce, o zi buna sa aveti pupic.gif
Amazoana
CITAT(lilianab @ 25-05-2007, 09:05 AM) *

Una:raportez un kil pierdut.Nu-l cautati,ca nu mai am nevoie de el!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Doua:invit fetili la un ness cu cola light din canita mea norocoasa,canitza-kitz! grin.gif
Imagine
Si acum gata,ushcheala la invatat ca maine e ziua primului examen din sesiunea aIIa

Neata fetele
Uaauuu, Liliana, cat poate sa arate de bine nessul tau. Si nu am mai baut nes cu cola de muuuuuuuuult
Pisik
Lili, felicitari pt kil!!!! cheer.gif si bafta la examen
O sa modific si eu tickerul de incurajare, pt ca imi tot arata oscilant dry.gif dar zic eu ca am scazut sub 70
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 25-05-2007, 09:05 AM) *

Imagine

Felicitari pt kg pierdut!Bafta la examene ,si eu voi avea al doilea ,duminica doh.gif
ina_ceva
Felicitari pt kilogramul pierdut cheer.gif , liliana cheer.gif cheer.gif

Bluelife, super baie w00t.gif .Imi plac si culorile folosite wink1.gif
michelle
Neatza!
Pozitii haioase de dormit lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Sapun.. sau sa pun?
peach
CITAT(michelle @ 25-05-2007, 09:20 AM) *

Sapun.. sau sa pun?

blushing.gif blushing.gif asa de dimineata mai fetelor!! sa-mi stea cafeaua in git cind am deschis poza ..crocodilul era la 3 metri in spate
daconst
Neatza fetili!
Vreau sa va anunt ca ieri ne-a aparut primul dintzisor! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ma bucur ca n-am avut parte de show,deci chiar n-am simtit ca ar avea dureri.Acum chiar ca am baiat mare! wink1.gif

Pisik,imi pare rau ca tot primesti vesti asa triste.Of,e nasol ca astea te si influenteaza in subconstient si e greu sa nu te mai gindesti,sa stai relaxata.
Eu zic sa continui regimul tau si sa te rogi la DD ca sigur te va asculta si o sa aveti un bb,cu siguranta.Esti tanara si acum medicina poate sa faca multe! pupic.gif

Lili,felicitari pentru kg! give_rose.gif

Bluelife,nu bagi si aici link-ul cu pozele,ca eu nu prea apuc sa caut,dar sunt curioasa rau. sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.