Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Deea
Pisik, Liliana felicitari pentru kg. pierdute! cheer.gif
Sexy bine ai revenit!

Dana...wow ce baiat mare ai! Poate de la dintisor a avut febra zilele trecute. Felicitari la cat mai multi dintitsori sanatosi si frumosi! Alexia are strungareata si dintii de sus din fata parca sunt 2 lopetele smile.gif
peach
CITAT(daconst @ 25-05-2007, 09:43 AM) *

Neatza fetili!
Vreau sa va anunt ca ieri ne-a aparut primul dintzisor! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ma bucur ca n-am avut parte de show,deci chiar n-am simtit ca ar avea dureri.Acum chiar ca am baiat mare! wink1.gif

baby.gif sa vezi ce ne muscam pumnul acum )).gif )).gif
Pisik
Bravo Danuta!!!! cheer.gif La mai multi dintisori!
daconst
Multumim fetele! pupic.gif

Deea,sa stii ca ai dreptate dar eu zuza,nu m-am gindit ca de aia are febra. doh.gif
Tulip
Dana,Lucas,felicitari!!!!! cheer.gif
Anna
Neata fetelor!! pupic.gif
Bine v-am gasit si ma bucur ca v-a placut bunaciunea biggrin.gif

Fetelor am un "noroc" fantastic. Sa vedeti super faza.
Ieri eram in mall, tot cu amicul biggrin.gif, mi-am luat niste balerini.....si m-am intalnit iar intamplator cu potentialul blink.gif blink.gif ....vai de mine, ma facusem rosie toata si imi tremurau picioarele chit ca nu facusem nimic. El era cu un amic...a ramas si el cam uimit, a venit la mine si m-a pupat pe obraz... unsure.gif unsure.gif deja eram din ce in ce mai intrigata de situatie..,.o fi crezut ca sunt cu amicul...le-am facut cunostiinta, a vazut ca e nu e nimic la mijloc si m-a invitat azi maine la un suc )).gif, saracu...
Oricum sunt fantastica..numai de el dau peste tot vad ca )).gif )).gif

Acu imi iau micu dejun si ma pun sa va citesc. blum.gif blum.gif
ina_ceva
Pana acum nu dadeai de el si acum, cand nu mai suntetzi impreuna, va vedeti mai des ca inainte )).gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 12:29 PM) *

Pana acum nu dadeai de el si acum, cand nu mai suntetzi impreuna, va vedeti mai des ca inainte )).gif

pai asta e problema...ca nus daca mai suntem impreuna sau nu lol.gif lol.gif
peach
CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 11:23 AM) *

Ieri eram in mall, tot cu amicul biggrin.gif, mi-am luat niste balerini.....si m-am intalnit iar intamplator cu potentialul blink.gif blink.gif ....vai de mine, ma facusem rosie toata si imi tremurau picioarele chit ca nu facusem nimic. El era cu un amic...a ramas si el cam uimit, a venit la mine si m-a pupat pe obraz... unsure.gif unsure.gif deja eram din ce in ce mai intrigata de situatie..,.o fi crezut ca sunt cu amicul...le-am facut cunostiinta, a vazut ca e nu e nimic la mijloc si m-a invitat azi maine la un suc )).gif, saracu...

E acelasi amic cu care erai acum citeva zile pe strada?
ina_ceva
Incurcata treaba unsure.gif
Anna
CITAT(peach @ 25-05-2007, 12:40 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 11:23 AM) *

da, e acelasi blum.gif, dar daca iti vin idei, va anunt ca sigur e doar un amic, ne stim de 4 ani...daca era ceva....ar fi fost pana acum blum.gif blum.gif

CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 12:41 PM) *

Incurcata treaba unsure.gif

pai tot ma plangeam de lipsa de actiune....acuma am suficienta cat sa am palpitatii doh.gif doh.gif
peach
[quote name='annaiss_derrian' date='25-05-2007, 11:42 AM' post='72913']

[/quote]

da, e acelasi blum.gif, dar daca iti vin idei, va anunt ca sigur e doar un amic, ne stim de 4 ani...daca era ceva....ar fi fost pana acum blum.gif blum.gif
[/quote]

)).gif )).gif pai noi te credem dar potentialul? grin.gif

desi daca ma gindesc mai bine naughty.gif inocentul.gif
Anna
[quote name='peach' date='25-05-2007, 12:46 PM' post='72917']
[quote name='annaiss_derrian' date='25-05-2007, 11:42 AM' post='72913']

[/quote]

[/quote]

)).gif )).gif pai noi te credem dar potentialul? grin.gif

desi daca ma gindesc mai bine naughty.gif inocentul.gif
[/quote]

nu mai pune semne de astea: naughty.gif naughty.gif , ca iti zic eu sigur ca nu e cazul blushing.gif, desi amicul este un tip foarte de treaba si ne intelegem bine, insa mereu l-am vazut ca pe un frate.

sper sa il conving si pe potential )).gif )).gif
ina_ceva
lol.gif si noi speram
peach
good.gif
Anna
)).gif )).gif mai fetelor, voua v-as spune daca ar fi ceva cu amicul.. blum.gif
BLUELIFE
http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...um&album=48
Sper ca am reusit:aici ar trebui sa fie baia mea pupic.gif

Da ,esteee!!!! cheer.gif Grea e informatica asta doh.gif
ina_ceva
Meniul de ieri, cand a dat foamea peste mine:

MD
cartofi: 2p
ulei : 1p
salata: 0p

G
iaurt: 1p
musli 60gr: 3.5p

D
ciuperci: 0p
ulei: 3p

G
cascaval: 2.5p

C
legume: 2.5p
cascaval: 3.5p

iaurt: 1.5p

Total: 22.5p blushing.gif

Anna
Blue life e super baia ta w00t.gif
ina_ceva
Meniul de astazi:

MD
mustar: 0.5p
castravetzi murati: 0p

D

G
iaurt: 4p
zahar: 1p
scortzisoara: 0p

C
rosii: 1p
ulei: 2p

Total: 13p
mers pe jos 3/4h: +6p

ALICE
Meniu
MD
sunca-30 g
paine integrala-20 g
branza vaci dietetica-10 g
P
ton cu salata
capsuni
G
portocala
C
peste cu salata
anca veselie
salutare! meniul meu:

md: 4.5p
ou 2
sunca 2
br. Fagaras 0.5
rosie 0

pepene galben 0

pranz: 5p
80g piept pui 1.5
60g porc 1.5
varza calita 1
iaurt 0.1% 1

total 9.5p, sa vad ce mai pap.
Anna
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 01:35 PM) *

salutare! meniul meu:

md: 4.5p
ou 2
sunca 2
br. Fagaras 0.5

ANCA, tu cata sunca papi de 2 pct? Si de care?
Am impresia ca eu punctez prea putin...
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 25-05-2007, 01:06 PM) *

http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...um&album=48
Sper ca am reusit:aici ar trebui sa fie baia mea pupic.gif

Da ,esteee!!!! cheer.gif Grea e informatica asta doh.gif

Moaaaa, ce-mi place!
Si capacul acela de bebe este atat de interesant.....iar vreau bebe... unsure.gif
alandana
Meniul meu
MD
placinta cu branza - 5 p?
cafea - 1p

1 mar

Pranz
Paine neagra- 80 g 3 p
Unt 5 g 1 p
Cascaval 50 g 3 p
Sunca curcan 50 g 1 p
Rosii 40 g
Castraveti 40 g

1 mar

Cina - salata - 2 p

16 p

Oare am punctatbine?
Tzutzi80
Blue, baia arata super!

Pisik si Lilishor....felicitari pt kg minus

Lucas .... felicitari pentru dintishor!!!

Iar eu...raportez o masea lipsa - maseaua de minte!!! Si gata ... am terminat cu mersul la stomatolog. Acum, daca mi-a scos doua masele de minte, inseamna ca sunt ... DEMENTIALA????!!!! naughty.gif
michelle
Cred ca ai punctat bine, Dana.
Imi plac meniurile voastre cheer.gif Bravo!

Tzutzi80
Sau ca mint mai putin grin.gif
May
Neatza biggrin.gif

liliana felicitari pt kilul pierdut, sper sa ti-l gaseasca dusmanii devil.gif

pisik ai incredere ca totul va fi bine hug.gif felicitari pt cantar floare.gif

dana sarbatorim primul dintisor cheer.gif cheer.gif cheer.gif

tzutzi sau ca nu mai ai minte? lol.gif

bluelife e f frumoasa baia ta, sa o folositi neconstipati )).gif pupic.gif

Wow cate meniuri, imi place! yahoo.gif
alandana
Meniul de azi era cal mai urat din ce am mancat pana acum - intrucat nu mi-am luat mancare la mine si am cumparat ce am gasit.

Zilele trecute meniul meu

Md
Iaurt cu cereale - 8 p

1 mar

Pranz
piept de pui cu salata - 5 p

1 mar

Cina - salata 2 p

1 p depasire legume si fructe

16 p
Am incercat sa mut ponderea punctelor spre dimineata. Sa vad ce-o iesi. Si cum eu am voie 17 p - incerc sa ma incadrez in 16 p.
michelle
Fain meniul, Dana. Te credem pe cuvant ca te tii de treaba. Nu e o crima daca iesi din schema cu o placinta hug.gif

He he am gasit o poza mai veche, din tineretile noastre )).gif Poza e facuta cand stateam in camin.
Imagine
daconst
Blue,interesanta baia ta.Recunosc ca nu am mai intalnit combinatia asta,deci felicitari pentru curaj! give_rose.gif

Miha,ce tineri si frumosi... pupic.gif
anca veselie
anna eu mananc in general sunca de pui, si de data asta am papat 110g sunca de pui diet. am aproximat ca 30g au 0.5p.
axe10
CITAT(Pisik @ 25-05-2007, 09:08 AM) *

Neatza!
Ideea e ca va fi un proces lung, cu sanse mici de reusita pe cale naturala si incerte pe cale artificiala sorry.gif
Incerc totusi sa nu imi pierd speranta.

Va pup dulce, o zi buna sa aveti pupic.gif

O sa fie bine, ai sa vezi...intr-un fel sau altul ... hug.gif hug.gif

CITAT(Pisik @ 25-05-2007, 09:22 AM) *

Lili, felicitari pt kil!!!! cheer.gif si bafta la examen
O sa modific si eu tickerul de incurajare, pt ca imi tot arata oscilant dry.gif dar zic eu ca am scazut sub 70

Schimbare prefix...wow...merge bine totusi...si parca te-ai mai obisnuit.

CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 12:23 PM) *

Ha, ha...asa se intampla cand alergi cu 2 iepuri....

CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 01:20 PM) *

Meniul de astazi:

MD

D

G
iaurt: 4p
zahar: 1p
scortzisoara: 0p

C
rosii: 1p
ulei: 2p

Total: 13p
mers pe jos 3/4h: +6p

Cum puteti frate sa mancati cartofi dimineata!!! blink.gif

CITAT(alandana @ 25-05-2007, 01:45 PM) *

Meniul meu
MD
placinta cu branza - 5 p?
cafea - 1p

1 mar

Pranz
Paine neagra- 80 g 3 p
Unt 5 g 1 p
Cascaval 50 g 3 p
Sunca curcan 50 g 1 p
Rosii 40 g
Castraveti 40 g

1 mar

Cina - salata - 2 p

16 p

Oare am punctatbine?

Eu punctez carnea de curca cu mai mult...56 de grame de ex am punstat 2p....daca gasesc tabelul acasa il trimit! Am gasit intre timp:

24.5 8.5(grasimi) 0 179(calorii) 3.9(puncte)

CITAT(michelle @ 25-05-2007, 02:10 PM) *

Fain meniul, Dana. Te credem pe cuvant ca te tii de treaba. Nu e o crima daca iesi din schema cu o placinta hug.gif

He he am gasit o poza mai veche, din tineretile noastre )).gif Poza e facuta cand stateam in camin.
Imagine

Ce vremuri...important ca va iubiti la fel.

Eu azi am avut atata treaba ca de abia acum am reusit sa citesc cele cateva pagini(subtire activitatea, by the way)...asa ca va alaturez si meniul pe azi:
-iaurt 0.1%=1.5p
-wasa=1p
-br.fitness=2p
-jambon curcan(de la Angst)=2p
-snitel pui=3p
-salata verde=0p(fara ulei)
-cappy de portocale=1p
ceai smooth digestion+ceai verde cu menta(lipton) cu lamaie=0p

Dana, ma altur parerii ca din cauza dintishorului a avut febra si nu de la vaccin.
May, povesti de ras ...numai tu poti sa faci asta!...intr-adevar e mai avantajos sa faci cumparaturi odata pe luna!

Sexy, bine te-ai intors!
Anca, spor la treaba!

Va anunt ca am vorbit cu Dylly care era f incantata de imprejurimile Petrosaniului...cica se mai vedea zapada pe creste...nu stiu care nu intrebati...
anca veselie
axe merci pupic.gif
cum merge masina? naughty.gif
ina_ceva
Miha, eu nu pot sa nu ma gandesc la mocheta de pe hol (din poza postata de tine). In camin unde am stat nici macar curat nu era pe hol, ce sa mai zic de mocheta lipsa )).gif
Anna
Axe....da eu nu alerg dupa doi iepuri. Amicul e un amic si atat.
peach
Luni e zi libera in Germania?
Monic
DA
peach
merci pupic.gif
Sexymom
Hola fete frumoase cu meniuri sanatoase. pupic.gif
Ella citesc de 20 de pagini si nu am gasit nimic despre tine si frendul tau, cum mai este situatia??? -mai nu pot sa fiu diplomata ca sunt curioasa de mor, zau asa sad.gif
Michelle esti frumoasa, dar de ce spui din tinerete ???pai la ce varsta ai tu si la ce varsta am eu cum ar trebui sa ma simt mad.gif
Daconst puiul tau creste super repede, vad ca se grabeste ca Fat-Frumos, deja are un dintisor. baby.gif cum mai trece timpul.
Axe felicitari pt. masina, sa ai grija cum conduci, sti ca barbati sofeaza si femeile si-o feresc blum.gif
Maybeline poate mai dai pe la mine sa facem un remmy si sa va bat tease.gif
Himere imi e dor de tine iubita.
Fetelor va pup si va doresc un sf. de saptamana cat mai fericit.

Anca vezi ce faci cu seful...vad ca ....
Annaiss si eu ma intalneam la fel cu fostul dupa ce ma despartisem, parca era umbra mea, nici un partz nu mai trageam ca era in spatele meu. )).gif
Pisik trebuie sa ai rabdare, toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu.

Referitor la servetelele autobronzante..ale mele nu ies pe haine , si culoarea imi ramane pe piele cam 4 zile, si va jur ca ma spal seara de seara )).gif
alandana
Si in Anglia e zi libera luni asa ca daca scap azi cu bine luni e boierie curata - ca n-are cine sa ma bata la cap.

Dar deja incep sa-mi pierd speranta ca scap cu bine azi. Fetiliiiii concentrati-va 1 min - si transmiteti putin noroc aici la mine. Multumesc.

Tzutzi80
Sa vedeti ce am patit!!! Ma duc eu sa ma culc si imi vine ideea sa i-au telefonul sa setez alarma sa ma trezesc peste 2 ore. Da .... si dai si cauta telefonul....si nimic. Sun de pe fix pe mobil, nimic....da si cauta ca disperata nimic. Asta e, zic, l-am pierdut. Asa ca sar din pijamale iar in haine de strada, si i-au la rand locurile in care am fost. M-am uitat chioras si la niste baieti cu tel in mana care semana cu al meu. Am fost de doua ori la nasa mea, nimic....du-te la scoala....pe la toate gardurile. Nimic. M-am uitat pana si in congelatorul de unde mi-am luat inghetata mai devreme .... si tot degeaba.

Vin eu intr-un final acasa, trista si resemnata (plus plina de transpiratie, ca e zapusala) ... si ma duc in geanta (care e de blugi de altfel) si o intorc cu susul in jos. M-am gandit ca poate l-am uitat pe vibratii si iau geanta la pipait. Mda.....telefonul meu era intrat bine mersi in captusala (trebuie sa investighez si cum a ajuns acolo doh.gif ). Si era pe vibratii, si geanta fiind de material, nu se auzea nimic.

Si uite asa s-a incheiat cu bine cautarea mea. Nu imi era de telefon, cat imi era ca nu am desteptator lol.gif si nici bani sa imi cumpar grin.gif
Sexymom
Tzutzi esti culmea si tu.
Alandana, iti triumit un pic din buna mea dispozitie si o sa treci mai usor peste ziua de azi.Vine sf. de saptamana si te relaxezi.
Pupici.
alandana
In cazul asta ( adica cand sunca de curca are mai multe puncte) renunt la uleiul de diseara din salata. Desi dupa cum arata lucrurile cred ca voi renunta si la salata.
Tzutzi80
CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 04:24 PM) *

Tzutzi esti culmea si tu.
Alandana, iti triumit un pic din buna mea dispozitie si o sa treci mai usor peste ziua de azi.Vine sf. de saptamana si te relaxezi.
Pupici.

Si tocmai spusesem ca numai tie ti se intampla naughty.gif lol.gif De fapt si mie mi se intampla tot felul de chestii, care mai de care de rasul altora (si al meu dupa ce se rezolva situatia) lol.gif
alandana
Mersi Sexy - dar eu am nevoie de un noroc porcesc - trebuie sa scot o comanda in 2 zile si 2 maistre mi s-au incapatanat.

Plec acum sus sa-mi incurajez muncitoarele. Dar pana atunci trebuie sa va spun ca de cand a venit caldura eu nu mai am deloc pofta de dulce. Si nici nu m-am mai gandit ca sunt la dieta - doar ca fiind vara mananc mai multe legume - ca tot exista.
Tzutzi80
Asta m-a facut sa imi amintesc de o intamplare asemanatoare din copilarie.

Era iarna, tocmai daduse prima zapada zdravana, si ai mei au plecat in oras, cu ordine stricte sa stam in casa ca nu avem voie afara. devil.gif de mine....evident ca s-a imbracat repede in urma lor si sa dus afara la copii la zapada. Si m-am distrat eu si m-am distrat, pana observa una din fete ca imi lipseste un cercel, de aur de altfel + cu mare importanta sentimentala doh.gif Maaaamaaaa......da si cauta prin zapada. Pe unde erau urme de pasi, da zapada la o parte. Am cautat, toata gasca, mai bine de o ora prin toata zapada. Pana la urma, m-am dus acasa, si ma gandeam ce minciuna sa bag sa nu isi dea ai mei seama ca eu am fost afara (ca nu imi era totusi de cercel huh.gif de copil naughty.gif ). Si dau eu haina jos, ma descalt, si imi bag picioarele in frumosii si latosii mei papuci de casa, unde evident, trona cercelul meu.

Si tocmai ii povestisem faza asta cuiva, si zic, ultima faza ar fi ca si telefonul sa fie tot acasa, ca si cercelul din copilarie naughty.gif Si uite ca asa si era lol.gif
honey79
Anca..... te intreb si eu, cat a costat parchetul...si pentru ce suprafata ai luat??? Vreau si eu sa pun la ai mei, dar nu mai stiu preturile deloc.Si, cum tot vin in Iunie in Romania, macar sa vin pregatita.
Ai idee cat te duce cu tot cu pus??? Sau ti-l pune cineva de-al casei???
Mersi frumos.
Pupici.
Monic
Alandana, uite eu iti trimit putin noroc porcesc, sper sa ajunga fara probleme, ca m-am concentrat bine de toot floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.