Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anca veselie
honey o sa postez toate costurile.
camera are o suprafata de 17.5mp, asa ca am cumparat pana acum:
- izolatie pt pardoseala de 5.5mm, la cutii de cate 7mp, 3 x 46.06 = 138.18 ron
- parchet laminat bambus de 8mm, 23.6 ron/ mp, am luat cam 18.5mp = 437.9 ron
- plinta bambus, 2.6mp costa 14.99 eu am luat 6 = 89.94 ron
- prag pt usa = 28.99 ron
- suruburi pt plinta = 6.56 ron

pana acum aproximativ 700 ron.

- manopera mester in principiu 8 - 10 ron/ mp, aproximez la maxim 200 ron.
axe10
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 02:47 PM) *

axe merci pupic.gif
cum merge masina? naughty.gif

Sa spun drept am mers cu ea doar in prima seara, de test si de atunci nu mai iese barbatul din ea:ba asigurare, ba alarma, ba MP3-player....dar azi rebuie sa-mi zica cum e cu alarma ca maine sunt dupa masa si vreau sa ma duc cu ea la servici....in principiu nu ma deranjeaza DELOC ca merg cu barca mea albastra ca e mult mai smechera....si deh imi sta bine!

CITAT(peach @ 25-05-2007, 03:15 PM) *

Luni e zi libera in Germania?

Ba, da' voi si grecii nene ce aveti o gramada de sarbatori....luni ce mai sarbatoriti?

CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 04:20 PM) *

Hola fete frumoase cu meniuri sanatoase. pupic.gif
Axe felicitari pt. masina, sa ai grija cum conduci, sti ca barbati sofeaza si femeile si-o feresc blum.gif
Referitor la servetelele autobronzante..ale mele nu ies pe haine , si culoarea imi ramane pe piele cam 4 zile, si va jur ca ma spal seara de seara )).gif

Ha, ha...cam asa e...numai ca mai fac si eu pe Shumacher cateodata...!

Erau servetele de la Jonson, nu? Am retinut bine?...am vrut sa-mi cumpar si eu o crema Dove dar mi-era ca mai rau fac si cine stie ce pete imi fac pe mine...oricum mai am 3 saptamani si plec in concediu!
peach
Pfingstmontag traducerea luni de la Dylly blum.gif
honey79
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 03:52 PM) *
honey o sa postez toate costurile.
camera are o suprafata de 17.5mp, asa ca am cumparat pana acum:
- izolatie pt pardoseala de 5.5mm, la cutii de cate 7mp, 3 x 46.06 = 138.18 ron
- parchet laminat bambus de 8mm, 23.6 ron/ mp, am luat cam 18.5mp = 437.9 ron
- plinta bambus, 2.6mp costa 14.99 eu am luat 6 = 89.94 ron
- prag pt usa = 28.99 ron
- suruburi pt plinta = 6.56 ron

pana acum aproximativ 700 ron.

- manopera mester in principiu 8 - 10 ron/ mp, aproximez la maxim 200 ron.

Mersi frumos pentru raspuns, Anca. Deci... cu totul te-ar duce in jur de...300 euro???? Hmmm.... ma asteptam la mai mult, nu stiu de ce. Oricum, mersi frumos inca o data. pupic.gif

axe10
CITAT(peach @ 25-05-2007, 05:36 PM) *

blum.gif blum.gif blum.gif wacko.gif wacko.gif tease.gif tease.gif tease.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 25-05-2007, 05:45 PM) *

CITAT(peach @ 25-05-2007, 05:36 PM) *

blum.gif blum.gif blum.gif wacko.gif wacko.gif tease.gif tease.gif tease.gif

Ioc/deloc/defel luni unsure.gif
No monday?

CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 04:20 PM) *

Michelle esti frumoasa, dar de ce spui din tinerete ???pai la ce varsta ai tu si la ce varsta am eu cum ar trebui sa ma simt mad.gif

Mey yo voiam sa va arat cat de slab era Cata cand l-am luat )).gif
Sexy pupic.gif
honey79
CITAT(peach @ 25-05-2007, 04:36 PM) *

Lunea Alba.

Vad ca si noi sarbatorim Sfanta Treime .
anca veselie
cu placere honey
Tzutzi80
daaa.....dar cine ne da nou liber de sfanta treime??? )).gif
Ella79
Sexy, uite pe aici am scris care mai e situatia http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-part-12-t1155-s360.html si am pus si niste poze.
Pe scurt... el se poarta frumos, dar pe mine nu ma mai intereseaza. Am devenit egoista si nesimtita, ma consider singura si ma comport in consecinta. )).gif
daconst
Sorina,aici sunt Rusalile si de aia e liber.Cred ca si la voi,nu?
Vii in Germania?Hai ca vorbim la telefon,te sun eu seara. pupic.gif

Sexy,bine ai revenit!Ne-ai lipsit! hug.gif

Dany,pe unde esti?Vezi ca te sun daca nu apari. lol.gif

Tzutzi,tu de unde esti exact?Scuze ca mi-a sarit informatia,dar citesc tot pe fuga.Parca la mare undeva,dar nu mai retin exact.
Spuneai ca-ti inchiriezi apartamentul?In august parca ma bate gindul sa tragem o fuga la mare si s-o luam pe mama cu noi sa stea cu bb.Sa vad doar cu cazarea cum facem. huh.gif

Himere,sanatate ,multa lui Bia.Te asteptam cu vesti bune! hug.gif
Sexymom
Ella esti super frumoasa, pozele sunt minunate, ma bucur ca te cunosc si esti asa de echilibrata.
alandana
Intrucat sunt inca la munca am renuntat la masa de seara . Sper ca maine cantarul ma va gratula cu 50 kg. Pentru ca merit - la cat am alergat azi.
lilianab

Buna fetili! pupic.gif
Sexy bine ai revenit! give_rose.gif

Am avut o stare cam aiurita azi....O fi caldura combinata cu invatatul ,plus urme fine de rusi.
Bag meniul si apoi merg sa mai ingras porcul cu invatatul:

MD:(4,6p)
-toast secara=1,6p
-muschi=3p
-salata rosii+castra+ardei=0p
-ness+cola light=0p
Gustare:(4,5p)
-orez cu lapte si gem=4,5p
-mar=0p
Pranz:(3p)
-piept pui cu legume=3p
Gustare:(3p)
-iaurt zuzu cu cereale =3p
Cina(7p)
-sarmale(3 mici-mici-mici,pt pomana)=6p?!
-brezel=1p

Total=22,1p din 23(schimbare de prefix!!!)
Ella79
Sexy, multumesc mult! Tu esti un exemplu pt mine, de rabdare si echilibru. Eu am multe de invatat de la tine. pupic.gif
Eu tocmai am ajuns acasa (am fost la o cafea cu Julia, prietena mea cea mai buna, care va avea inca un bebe). Sunt plina de nervi pt ca iarasi m-am certat cu vecinii pe locul de parcare. Doamne, oamenii astia sunt culmea culmilor!!!

Si o poza draguta cu mine. Eram pe Via del Corso...

Imagine

Acum ma duc in oras cu fetele. Am dormit putin la pranz si acum nu mai am chef sa stau in casa. Iar babuinul cica vrea sa doarma ca e obosit.
Anna
Salutare si de la mine pupic.gif
Acu o jumatate de ora am ajuns acasa, m-am simtit super, am iesit cu niste amici pe care nu ii mai vazusem de 1 an si a fost o atmosfera calda si placuta. Am fost si cu potentialul blushing.gif
Cine stie ce o sa fie... ma intriga si asta e cam tot ce pot sa zic. Asa ca astept sa vad ce si cum grin.gif .

Acus imi calculez si meniul sa il postez desi am baut o juma de bere si o cola sad.gif

Aaa..si am descoperit o metoda super ca sa ma abtin sa imi cumpar cine stie ce chestii de la patiserii, imi iau la mine un sandwich de 2,5 pct ( cam mult stiu, dar fata de foietajul de 8 pct e ceva) si cand e criza de foame il halesc biggrin.gif Nu ca ar fi o idee noua, insa nu o aplicasem eu pana acum doh.gif
Anna
Meniu 25.05.2007

~ 2 felii sunca - 1 pct
~ branza perle - 2.3 pct
~ 2 fel paine - 1pct

~ varza calita - 4pct
~2 fel paine - 1 pct
~ rulada pui 1 fel - 0.5pct

~ 2 fel paine - 1pct
~ 1 fel sunca - 0.5 pct
~ 1 fel branza - 1pct

~ lapte - 2 pct
~ fulgi - 2.5 pct

~ bere - 2pct
~ cola - 2 pct

total 20.8 ..am depasit cu 1.8 pct biggrin.gif

May
Meniu 25 Mai 2007

*- carne de pui - 2 p
- sos de ciuperci - 11 p
- 2 felii de paine integrala - 2 p
- rosii - 0 p

* aripioare de pui - 5 p

* melcisori cu lapte - 7,5 p

* pepene galben - o p

Total: 27,5 puncte din 22 permise doh.gif
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 25-05-2007, 07:41 PM) *

Tzutzi,tu de unde esti exact?Scuze ca mi-a sarit informatia,dar citesc tot pe fuga.Parca la mare undeva,dar nu mai retin exact.
Spuneai ca-ti inchiriezi apartamentul?In august parca ma bate gindul sa tragem o fuga la mare si s-o luam pe mama cu noi sa stea cu bb.Sa vad doar cu cazarea cum facem. huh.gif

Da, stau in Navodari si mama asa zicea ca va inchiria apartamentul in vara asta. Iti trimit PM cu tel ei.
dany
Va salut , neuroni si va pupic.gif

Am lipsit un pic dar .....asa e cand ai multe de facut !!!

Ma bucur pentru cele care au slabit , pentru Lucas si al lui prim dintisor , ma intristez pentru cele la care cantarul stagneaza , cele care au ( inca ) probleme de inimioara dar...... v-am citit doar pe diagonala asa ca ......nema comentarii !!!

Am reusit sa punem podeaua de ciment in living si camera de " masa " ( cum naiba se numeste ESSZIMMER in romana ????????? ) ...mai avem de nivelat cativa pereti si ...speram ca marti sa incepem sa punem tapetul in camerele de la etaj ( dormitor , camera oaspeti , dressing ) baia de etaj va fii doar pe sambata -duminica viitoare gata doh.gif ....Si mai avem de schimbat WC -ul in baia de jos ( neprogramat ) si mai ia si asta ceva timp doh.gif doh.gif .....Incet-incet incepe sa ne streseze timpul ... doh.gif

Ieri a muncit Dirk ca un erou ( la punerea podelei ) si ...un vecin ( de altfel si coleg de munca cu Dirk ) ne-a invitat la un gratar !! Vreau sa va spun ca a cumparat doar delicateturi : doar pentru Dirk ( a vazut cat de mult a tras ) ....Mi-au cam dat lacrimile ....sper ca va ramane in continuare un vecin bun !

In seara asta am fost la o onomastica .....si de maine o luam din nou de coada ...OFFFFFFFFFF , de abia astept sa terminam !!!! Simt ca nu mai am rabdare !!! DAR am reusit sa nu ma cert cu Dirk blushing.gif , el nu are nici o vina ca nu merge totul asa de repede pe cat as vrea eu .

Cu WW .... m-am tinut pana ieri ( azi dimineata aveam 1 kg mai putin dar in seara asta am dat-o in bara . Oricum mi-am luat azi 2 tricouri si 2 perechi de pantaloni scurti ( de stat prin casa ) cu o marime mai mica ....ca o stimulare de a ma tine de WW )).gif
Ramy
Buna diminata !! Ce face gasca vesela ??? Parca-s o copila... cum am putin tp, cum...tup la neuronii ww pupic.gif
Acum, am net acasa si sper sa am parte de voi mai mult decat am avut in ultimul timp. Cele mai multe dintre voi probabil ca nu ma stiu, dar...eu va stiu pe toate wink1.gif , asa ca...va pup !!

CITAT(daconst @ 24-05-2007, 04:57 PM) *

RAAAAAAMYYYYYY!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Poate asa ma vezi si indraznesti sa scrii si tu ceva. pupic.gif
Ce mai faci,cum esti?

Pentru mamica fericita o floare.gif Ati avut petrecere mare...auzi..primul dintisor pupic.gif wink1.gif Felicitari ! Esti o scumpica ptr mesaj, dar...puteai macar sa-mi spui la ce pagina este wink1.gif Am avut ceva de cautat wink1.gif Ce sa spun despre mine ??? Ok..o sa spun ca m-am facut mare, mare si...inca sunt in crestere blushing.gif Si mai spun ca...de astazi..promit sa fiu cuminte...macar o saptamana tease.gif Pupi si bine v-am regasit floare.gif
alandana
CITAT(danyhoney @ 26-05-2007, 03:31 AM) *

Cu WW .... m-am tinut pana ieri ( azi dimineata aveam 1 kg mai putin dar in seara asta am dat-o in bara . Oricum mi-am luat azi 2 tricouri si 2 perechi de pantaloni scurti ( de stat prin casa ) cu o marime mai mica ....ca o stimulare de a ma tine de WW )).gif

Asa fac si eu - imi ucmpar cand haine mai micicand potrivite - so toate imi sunt cand prea mari cand prea mici.
Tulip
Buna dimineata!

E WE! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Dany-dulce, de azi ia-o de la capat cu WW, nu lasa seara de ieri sa te dea peste cap pupic.gif hug.gif .Spor la munca!

CITAT(Tulip @ 26-05-2007, 08:28 AM) *

E WE! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da , tulip, e WE )).gif pupic.gif .Afara e asa de cald incat nu am nici un chef de iesit din casa dry.gif

Ramy, spor la numarat! give_rose.gif
Tulip
si la noi e deja caaaaaaaaaaald......... dry.gif de nu mai pot.....tot la bere visez blum.gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 26-05-2007, 09:25 AM) *

si la noi e deja caaaaaaaaaaald......... dry.gif de nu mai pot.....tot la bere visez blum.gif

Mi-am satisfacut aseara setea, cred ca eram cu limba de un cot pe afara. Mi-am luat apa plata si mi s-a parut fara gust la setea ce-o aveam, asa ca au urmat doua cola light cool.gif
Ella79
Neata si de la mine!!
M-am trezit urland de durere de cap. Cred ca de la aerul conditionat mi se trage dar NU MAI POT. Am ochii umflati, capul ma doare de mor, am ceafa tapana si mi-e greata.
Eu stau la ultimul etaj si e deja insuportabil de cald la mine, la ora asta.

O sa mergem cu niste prieteni la mosie, ca acolo e racoare, si sper sa imi revin.

Ma tem ca vara asta o sa fie foarte foarte calda in Bucuresti...
Sexymom
Buna dimineata, mai fetelor s-a intors vremea cu fundul in sus.la mine de 2 2aptamani e frig, ploua zile intregi, stam infofoliti in casa, nu se poate asta sad.gif altadata pe 1 mai deschideau piscina si eram deja bronzata ca o mulatra.Prea devreme s-a incalzit la noi in tara.
Ella e superba poza. pupic.gif
Tulip e pacat sa nu bagi o bere pe aca caldura, eu am bagat aseara 2 cutii pe un frig blum.gif dar a mers cu pizza la fix, si cica vreau sa slabesc. sorry.gif Dar ati mai auzit de cate ori am spus asta nu???

Ina cu apa plata te lauzi tu???cu coca??? bea ceva sanatos ca esti majora lol.gif
Tulip
hehehe.....nu vreau sa beau asa de dimineata bere ca e lunga ziua )).gif dar seara tot bag una tease.gif
bubbles
buna dimineata yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa de ieri dar nu am intrat ca am fost la gratar pana aseara la 10 grin.gif .Ieri am fost cumintica zic eu .. am mancat mere multe,1 actimel,o felie de paine ,vreo 300g carne vitel la gratar si vreo 300 de pui sorry.gif .Am baut numai 2 paharele de bere care cred ca au avut 3-400ml sorry.gif .Eu zic ca e bine biggrin.gif
Sexymom
Ptiu sa nu iti fie de deochi Bubbles, tare cumintica ai fost blum.gif

Eu am terminat micul dejun format din varza cu un carnat potrivit si 1 pumn de bomboane cu alune trase in ciocolata. yahoo.gif Tot cumintica.Dar la starea care o am e inca putina mancarica.
Cate puncte???? blum.gif

De luni ma cumintesc.
Amazoana
Neata fetelor
Dany dulce, spor la treaba! Hai ca nu mai aveti asa mult. pupic.gif
bubbles
Sexy ma enerveaza ca desi am o sapt de cand sunt asa .. cantarul arata aceeasi greutate ca acum 2 sapt..poate is la platou eusa_think.gif asa ca diseara imi fac kilo - kick sorry.gif .
Nu stiu de unde atat vointa pe popoul meu lol.gif .Ieri babu manca cornuri cu cico 7 days iar eu rontaiam mere lng el lol.gif .
Sexymom
Ai o greutate super, daca as avea si eu 62 de kile ce bine ar fii.Asta am numai in vis.
michelle
Neata fetelor!
Ramy, bine ne-ai regasit cheer.gif Cand afli sexul lui bb? grin.gif

Sa vezi vara asta ce vanzare o sa aiba distribuitorii de bere, numai eu am baut 2 beri jumate ieri blushing.gif Si cum azi merg la gratar, nu garantez.. fara numar, fara numar )).gif
Mi-am pus pantalonii scurti si maieul pe care le-am primit de ziua mea, ca as vrea sa ma prinda si pe mine soarele nitel.

Aseara am vazut "A good year", foarte frumos, vi-l recomand wink1.gif
Pupici, week-end racoros!
Pisik
Buna fetele!

Daca ar fi dupa mine, producatorii de bere ar da faliment. Pe mine nu ma tenteaza berea defel, f rar poftesc la bautura si atunci la campari orange blum.gif
Eu nu am fost cuminte, am papat praji la 23,30 ca mi-a adus iubi surpriza sorry.gif Si nici la cina cu serviciul nu am fost exemplu, dar promit ca dupa diseara ma cumintesc. Nu de alta, dar nu vreau cand mergem la nutri sotul iar sa afiseze vreo 5 kile minus si eu deloc, ce, eu nu a vointa? Ba da! biggrin.gif

Miha, petrecere frumoasa la gratar!
Bubbles, nu te mai stresa ca este f bine, eu ti-am mai zis tie dar tu nu ma asculti mad.gif
Sexy, pup fata necumintica (sa ne luam de mana )).gif )
Ella, sanatate multa!
Sa aveti un week-end frumos! pupic.gif
bubbles
Dany felicitari pt kg cheer.gif .Tine`te in continuare de WW ca isi revine cantarul grin.gif pupic.gif
Michelle pe caldura asta adevarul e ca merge o bere rece smile.gif .numai eu umblu cu ceaiul de urzica dupa mine lol.gif .
Sexy am 64.5 kg sorry.gif dar nu`l schimb ca ma motiveaza sa slabesc la loc.Oare sa fie de la rusi retentia asta de apa ca joi mi`a arata 63kg si eram fericita tare si ieri dintr`o data mi`a aratat 64.5 kg angry2.gif si nici nu exagerasem crying.gif
daconst
Ramy,graviduta noastra,ma bucur ca ne-ai scris.Te asteptam mai des,bine? pupic.gif

Dany,spor la munci.Hai ca deja se vede luminita de la capatul tunelului. cheer.gif

Miha,distractie faina!

Tzutzi,mersi mult!

V-am pupat fetele.Cred ca impachetez bagajul si plecam si noi la munte.Sa vad daca tine vremea cu noi. naughty.gif
Sexymom
Pisik ne facem cumintele de luni.
Michelle ce super ca iesi cu cine iti place.Eu am o obligatie azi, merg la ziua unui copil nesuferit si necontrolat care e fiul prietenei mele, si fetele au o fatza lunga ca trebuie sa mearga la ei nu la tenis sau in parc.
O sa beau bere ca sa suport mai usor atmosfera. Asta daca nu trebuie sa plec cu masina ca sta sa ploua, eu tot sper sa nu vina ploaia:)) De bronzat nu mai zic nimic, poate imi pun ceva fond de ten pe cosul din barba , ca buba din nas nu se vede lol.gif si vad lucrurile mai frumoase.
Remy sarcina usoara, eu inca ma gandesc daca pun de al 3-lea bebe.Acusi vrea sotul meu, eu abia ma obisnuisem cu gandul ca raman cu 2 fete cucuiete.
Sexymom
Fetelor va las, ma duc sa dau o musca afara din casa, deoarece copilele sunt in pat la mine infricosate ca o sa le manance si plec sa iau cadou pt. copil.
Pe maine. pupic.gif
Sexymom
EL: Ura! In sfirsit! Nu mai puteam astepta!
EA: Poate ar trebui sa plec?
EL: Nu, nici sa nu te gindesti!
EA: Ma iubesti?
EL: Sigur!
EA: M-ai inselat vreodata?
EL: Nu, cum de ti-a venit asa ceva prin minte?
EA: Ma vei saruta?
EL: Da, sigur!
EA: Ma vei bate?
EL: Nici intr-un caz!
EA: Pot sa te cred?

Dupa casatorie: cititi de jos in sus!
May
Neatza fetele biggrin.gif

sexy te duci la copilul ala care ti-a daramat panourile de ziua Biancai? lol.gif Daca da, atunci condoleantze. Se pare ca nu o sa mai ploua azi grin.gif

dany bravo pt kg in minus si spor la munca cheer.gif

ramy pai nu e corect asa, noi nu te cunoastem pe tine, dar tu pe noi, da. Asa ca baga repede datele personale aici hug.gif

ina_ceva
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 10:25 AM) *

Ina cu apa plata te lauzi tu???cu coca??? bea ceva sanatos ca esti majora lol.gif

Acum am venit de la cumparaturi si mi-am luat ingrediente pt CubaLibre grin.gif blushing.gif

Distractie placuta, miha, dana!Sa venitzi cu poze wink1.gif
axe10
Buna ziua neuroni!
Eu azi am inceput ziua devreme cu dusul copilului in parc vreo 4 ore, noroc ca am luat-o si pe prietena mea(cu care o sa plec si in Grecia) cu baietelul si am lasat zburdalnicii sa alerge in voie si eu m-am delectat cu 1litru jumate de apa minerala, la umbra. Cu ocazia asta am mai testat si pe bombonica si e super misto sa te strecori printre masini in Bucurestiul asta aglomerat. Am ajuns acasa unde am prajit niste crap file si am pus masa, am mancat, am dusuit copilul si mamica si am plecat la servici. O sa pun si meniul pe ziua de azi mai la urma. Acum savurez o limonada.oranjada facuta cu manutza mea si trec la treaba pt putin timp.
Ramy, eu nu stiu cine esti deloc, am mai auzit fetele intreband pe aici de tine....dar inteleg ca urmeaza sa mai apara un bb pe la neuroni, te felicit si-ti urez rabdare multa!
Dany, e stresant sa nu mai termini dar cand o sa fie gata o sa vezi ce bine e. Spor si te pupic.gif pupic.gif
Sexy, bine ca e frig la voi si pe noi ne-a omorat caldura....a plouat putin la sf saptamanii trecute, evident cand aveam si eu we liber si gata...dar vad la tv ca sunt tot felul de furtuni prin tara!
Ina, nu ziceai ca te duci la festivalul inghetatei?...ma tenteaza sa merg eu dar mi-e ca nu ma mai opresc din mancat...inghetata e desertul meu preferat!

In final, ce am mancat azi:
-paine=4p
-sunca praga=2.2p
-masline verzi(5 buc)=0.5p
-cafea cu lapte=0.5p
-limonada/orange=1p
-mancarica de dovlecei cu aripi pui=6p
-crap prajit=6p

Cum deja am depasit punctele pe ziua de azi , o sa bag 30 minute bicicleta diseara cand ajung....am uitat sa va zic dar de aseara m-am apucat de biciclit(e adevarat ca pe loc) din nou...numai 15 minute pt inceput ....
lilianab
GAGIIIICCIII!!!GAGIIICIII NEURONOASEEEE!!!AM LUAT EXAMENUL CU 7.NOTA MAXIMA A FOST 8 SI MAI MULT DE JUMATATE DIN AN L-A PICAT!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
otilici
Felicitari Liliana!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cum sarbatoresti evenimentul?Cu ce faci cinste? grin.gif give_rose.gif
ina_ceva
Felicitari, liliana! yahoo.gif
michelle
Felicitari Lili! pupic.gif

Noi am venit de la gratar, am fost cu colegii de apartament. Nu stiu daca am reusit sa ma bronzez, deocamdata nu se vede nimic. Mi-am expus slanina alba in cateva poze (vreo doua si indecente blushing.gif ), aici. Am pus si poze cu noile hainute: pantalonii cei albi, 2 bluzite, o rochie si 3 tricouri roz blum.gif

Dupa amiaza placuta!
ina_ceva
Nusa, ai pm blushing.gif
ina_ceva
Miha, mi se pare mie sau ai mai slabit ? Esti o bunaciune naughty.gif . Imi place cum iti sta cu pantalonasii aia scurti.

Axe, nu am mai fost la festivalul inghetatei pt ca mi-a spus cineva care a mai fost la din astea ca nu merita, produsele fiind mult mai scumpe decat in comert si acolo nefiind de gasit decat cateva standuri dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.