Buna ziua neuroni!
Eu azi am inceput ziua devreme cu dusul copilului in parc vreo 4 ore, noroc ca am luat-o si pe prietena mea(cu care o sa plec si in Grecia) cu baietelul si am lasat zburdalnicii sa alerge in voie si eu m-am delectat cu 1litru jumate de apa minerala, la umbra. Cu ocazia asta am mai testat si pe
bombonica si e super misto sa te strecori printre masini in Bucurestiul asta aglomerat. Am ajuns acasa unde am prajit niste crap file si am pus masa, am mancat, am dusuit copilul si mamica si am plecat la servici. O sa pun si meniul pe ziua de azi mai la urma. Acum savurez o limonada.oranjada facuta cu manutza mea si trec la treaba pt putin timp.
Ramy, eu nu stiu cine esti deloc, am mai auzit fetele intreband pe aici de tine....dar inteleg ca urmeaza sa mai apara un bb pe la neuroni, te felicit si-ti urez rabdare multa!
Dany, e stresant sa nu mai termini dar cand o sa fie gata o sa vezi ce bine e. Spor si te
Sexy, bine ca e frig la voi si pe noi ne-a omorat caldura....a plouat putin la sf saptamanii trecute, evident cand aveam si eu we liber si gata...dar vad la tv ca sunt tot felul de furtuni prin tara!
Ina, nu ziceai ca te duci la festivalul inghetatei?...ma tenteaza sa merg eu dar mi-e ca nu ma mai opresc din mancat...inghetata e desertul meu preferat!
In final, ce am mancat azi:
-paine=4p
-sunca praga=2.2p
-masline verzi(5 buc)=0.5p
-cafea cu lapte=0.5p
-limonada/orange=1p
-mancarica de dovlecei cu aripi pui=6p
-crap prajit=6p
Cum deja am depasit punctele pe ziua de azi , o sa bag 30 minute bicicleta diseara cand ajung....am uitat sa va zic dar de aseara m-am apucat de biciclit(e adevarat ca pe loc) din nou...numai 15 minute pt inceput ....