mi-au placut toate hainutele
ellei si ale
mihai 
...eu raman totusi la parerea mea legata de prietenul ellei...cred ca nu stie sa se comporte, dar sufleteste cred ca are ceva special...nu-l dai la altele
ella 
? e...glumesc...acum eu si sotul ne intelegem bine, desi n-ar strica sa-l mai incit putin nu?

deja de cate ori vede ca ma imbrac ceva mai transparent si se intorc pustanii dupa mine are un nod in gat
blue, mi-a placut baia. interesanta combinatia cu rosturi (?) rosii...eu tot visez la o baie rosie ca m-a placut cea a danei si ma gandeam la un "mobilier" de baie in genul celui cumparat de tine...coilasii cred ca sunt tare incantati de schimbare, nu?
pisik, cumva tu vei avea in final un copil...eu zic ca e pacat sa se iroseasca atata dragoste ...DD trebuie sa aiba grija sa ajunga la inima unui copil
ramona, te faci gagica misto, ai? eu nu stiu de unde ai atata ambitie si energie...dar sunt convinsa ca o sa reusesti sa arati belea
).gif)
(nu mai stiu a cui era vorba asta)
eu tot incerc sa-mi amintesc ce am mai citit...sunt cam sclero
).gif)
...a...am vazut pozele de la intalnire-
anca, dylly, axe, ina...mi-au placut si mi-a placut si decorul din spate...mi s-a parut deosebit
tzutzi, eu credeam ca tu esti din constanta

....
liliana, mai, tu esti chiar tare...voi fecioarele sunteti studioase ...am analizat toate zodiile si mie una fecioara mi-ar fi placut sa fiu
monic, ia ghici ce-am gasit in posta iubita?

...am impresia ca noi n-am mai ridicat corespondenta de vreo 2 luni
noni, pe unde umbli?
anca, sunt curioasa de pozele cu parchetul dupa ce-l pui

am vazut ca va pregatiti intens de nunti

...cate mirese pe aici vor fi la toamna...azi e ziua nepoatei mele, implineste 19 ani. i-am luat cercei si un colier, gablont

, poate apuc sa le trag in poza
vreau sa ajung la metro sa-mi cumpar costum de baie cat sunt "in bani", nu de alta dar sa nu raman fara...daca nu, ma duc la nudisti
sper sa se faca bine bia pana de 1 iunie. nu de alta, dar vroiam sa chem vreo 3 copilasi sa-si faca de cap la mine in casa

...cadou i-am luat, inspirata de
tulip un halatel de baie, o rochita si niste masinute
de ziua copilului ma gandeam sa fac un tort cu fructe si branza vanilata sau sa ma gandesc la ceva 100% natural si care sa nu dea alergii si niste pulpe
dana, nu a facut scandal gupilu? pai bia face urat tare cand e vorba de dinti si daca nu dorm in ziua respectiva cat doarme ea simt ca o iau razna...cand sunt odihnita reactionez mult mai bine...cand nu simt o stare de stres puternic ca nu stiu cum s-o ajut...are accese de plans noaptea cam de 20 de minute sau pe strada cand o apuca si cu toate ca ii dau calgel sau sa rontatie ceva nu pot s-o potolesc....nu mai zic ca se opreste lumea si intreaba ce are

poate isi inchipuie ca-mi maltratez gupilu

sau alti muncitori cica "ia da-i cateva la fund sa vezi cum tace?"

...cam aiurea...dar ce sa le faci?
va urez o duminica placuta

am fost aseara la terasa cu gagicile ca am stabilit ca in fiecare sambata sa mergem...sambata viitoare o "racolez" si pe
liliana daca nu are examen

si diseara sper eu party (ca invitatii inca nu am primit, dar de obicei primim pe ultima clipa..in fine, noi caoul tot i-l ducem
alandana, sa nu uit....esti un model pentru toate ...si raman la parerea ca meriti un concediu