Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Amazoana
CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 06:50 PM) *

Ufff .. asa film trist am vazut "The notebook" cry.gif frumoasa poveste de iubire crying.gif

L-am vazut si eu. O minunatie de film,am si plans.....
ina_ceva
Cum a fost la film, dany-dulce?

Am venit acasa, am facut un dusuletz , m-am dat cu johnson si acum va citesc putin wink1.gif
La caru cu bere am baut citronada (super buna) si am papat un strudel cu mere. Pusesem cateva puncte deoparte pt el cool.gif
bubbles
Dulci si eu am plans...tare.
Va spun noapte buna si vise placute.Sa aveti o saptamana frumoasa si o zi de luni incantatoare flowers1.gif
ina_ceva
Noapte buna, neuronasi! pupic.gif
bubbles
Neata` yahoo.gif .Desi nu am putut deloc dormi azi noapte ... a tb sa ma rezesc ca ... a sunat babu .Tragem o fuga pana la Piatra blink.gif .Bine macar ca tb sa ma duc si la Kaufland sa`mi fac plinul blum.gif

haideti la cafea cafea.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 09:43 PM) *

Bluelife a fost mama pe aici si mi-a zis ca ati vorbit de venit la mare. Ori m-am exprimat eu gresit, ori nu ai inteles tu tocmai bine, dar cand am zis ca apartamentul meu e gol, e gol in semnul ca nu sta nimeni in el. Asta pentru ca eu locuiesc singura, si fiind plecata pe nava, apartamentul ramane gol. Dar el e mobilat, sunt 3 camere, am de toate in el. Nu e special pt inchirieri. E un caz special, pt ca nu sunt eu acasa in vara asta. Si de asta am zis ca daca vreti sa veniti puteti apela. Plus ca am magazin alimentar la scara si se ajunge usor la plaja cu microbuzul (mergi pana la microbuz cam 5 min) si costa 1 RON de persoana. Sau poti merge pe jos pana la plaja, cam 20 min.

Buna dimineata!Am ramas logata tot WE doh.gif Tzutzi pupic.gif pur si simplu te iubesc! pupic.gif Multumesc din suflet.Dar stii ceva?a fost cam ciudat si te rog sa-mi spui cum te cheama pentru ca n-am putut sa spun decat ca "o cunosc pe fiica d-voastra de pe net lol.gif "

Noutati:am avut examen-luat cu 10 cheer.gif cheer.gif cheer.gif mai am inca trei si toate le dau sambata asta,am unul la drept penal si mi-e frica de mor sad.gif Dupa cele trei examene:chef! cheer.gif Festivitatea de sfarsit de facultate in robe si cu palariile aruncate in sus sau de pamant daca picam examenul de sambata,dupa care banchetul iar in iulie:Licenta!SCARY!!!!!!Tocmai de aceea mi-am propus sa mergem la mare anul acesta ca o recompensa desi financiar voi fi la pamant dar cred ca fac descoperire de card si ma incadrez in cat voi avea ,asta este.De mers ma duc cu o prietena de familie care e si colega de faculta cu mine de aceea am zis doua familii si promit ca vom fi foarte cuminti la tine acasa.Pacat ca nu esti si tu macar asa ne-am fi cunoscut mai bine.Dar poate treci tu vreodata prin Bihor si-ti promit ca nu vei regreta. give_rose.gif cheer.gif
dany
Neata , a venit si rata !

Miha - nu am ce poze noi sa pun pentru ca nu cred ca se vede mare schimbare :podeaua din living , peretii sunt acum netezi ( fara gauri )).gif ) , ramele de la usi ( o parte ) sunt vopsite cu o baza mata ( astazi le vopsim in alb ) .....Deci nu se prea vede in poze . De azi ( sau de maine ) ne apucam de pus tapetul la etaj .

Ina
- la film a fost fain . Cinematograful are 3 sali si filmul care l-am vazut noi ( Born to be wild - comedie ) a rulat in sala nr 3 : 50 de locuri ( pe mijloc 5 randuri a 6 fotolii si pe ambele parti 5 randuri a 2 fotolii ) , masute in fata scaunelor , veioze pe mese , servit cu bauturi de o chelnerita in timpul filmului , am avut voie sa fumam ( culmea nu se vedea fumul de tigara ) .....Intr-un cuvant : o sala de cinema intima smile.gif

Danutza
- am uitat ieri sa-l felicit pe Lucas pentru cei doi dintisori pupic.gif . Scuzeeee !

Blue - felicitari pentru examen si bafta la urmatoarele .

Va pupic.gif si va doresc o saptamana frumoasa si fara stres .
Pisik
Neatza!

Dany, spor si sa termini cat mai repede pupic.gif
Miha, super picioare, esti sexy raaaau! )).gif

Eu sunt cam buimaca, a venit si colega cea noua, nu stiu cum ne vom intelege, dar ma enerveaza din principiu asa.... dry.gif Nu v-am zis dar am mai avut o discutie vineri cu seful meu, initiata de el de data asta sa imi spuna ca se restructureaza responsabilitatile, iar bla-bla, ca este o pozitie intermediara pana la cea de manager de care am vb noi, am fost destul de taioasa, i-am zis ca ok, doar ca sper ca aceasta pozitie sa nu isi mai mute termenul inca 6 luni si i-am spus ca trebuie sa faca ceva sa nu cad de proasta in fata colegilor (bine, exprimarea a fost alta desigur dar asta a fost ideea)

Momentan o sa incerc sa ma concentrez pe viata mea, sa incepem tratamentul naturist, sa ne gandim la casuta (ne-am hotarat sa ne facem pana la urma casa impreuna cu socrii mei, ei jos, noi sus, 2 case complet separate)Initial nu eram de acord cu ideea asta, dar curtea (mare avantaj) si faptul ca oricum nu putem financiar sa facem acum apartamentul cum mi-as dori si sa aiba si socrii de casa m-au convins. Sunt multe de calculat, de proiectat, este pe termen lung,dar bine ca exista ideea.

Cu regimul, cum ziceam, incerc sa imi revin, desi am o foame nebuna (ar trebui sa imi vina rusii, dar nemailuand pastile iarasi nu vin natural, in schimb simptomele exista doh.gif ) si pofte felurite.
Dar nu as vrea sa stric chiar tot ce am realizat, unde mai pui ca mai vreau sa dau si jos, macar un pic.
Sa vedem, sper ca cu ajutorul vostru sa reusesc iarasi.

Pupici dulci si o zi frumoasa!
michelle
Neata neuroni!

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 07:25 PM) *

Miha!!!! Ce schimbare!!! Cate kilograme avei in 2005?

Si cu ce ai slabit atata??? w00t.gif

Aveam 66 kg. In primele 3-4 luni am slabit 13 kg, apoi m-am mentinut 6 luni. Dupa asta, am mai slabit 5 kg fara sa tin un regim anume, in schimb am facut sport si aveam grija la alimentatie.
Am tinut WW, dar nu f. corect. In timpul saptamanii mancam f putin (13-16p), iar in week-end mancam orice, fara sa numar. Erau si we cand numaram, dar daca plecam din localitate, la mama, nu mai numaram.
lyra
buna dimineata

m-am disciplinat si eu in ultimele zile si am avut mai multa grija la alimente.

Miha am vazut si eu pozele. arati f bine. sexoasa rau. give_rose.gif

eu am niste nervi de mor. da acum incep sa ma amuz. institutiile astea publice ma ucid. grin.gif sun de azi-dim la primarie pt o informatie, ma tot trimit de la unul la altul si cand in sfarsit dau de cine trebuia zice sa sun in 10 min grin.gif . dupa 10 min sa-i depun cerere ca sa-mi dea informatia. )).gif ce mai. sunt cei mai tari.
Tzutzi80
Neata fetelor!

Blue si mie imi pare rau ca nu o sa apuc sa va vad. Iar Bihorul e pe lista mea de: de vizitat. Nu de alta dar inca am amintiri superbe de la Baile Felix, de cand eram copil )).gif Si am in plan probabil vara viitoare sa fac un tur al Romaniei (asta si pt mine, dar mai ales pentru ciocolatelul meu). Asa ca sanse mai sunt sa ne vedem chiar daca stai asa departe. Pe mine ma cheama Madalina (si Lavinia).

Ce inaltime ai Miha?

Dany...la inaugurarea casutei sa beti si pentru mine pupic.gif

Lyra, eu una sunt satula pana peste cap de functionarii publici. Sa nu ii vad. Si eu am lucrat cu zeci de oameni pe zi, la un birou, dar eu nu ii tratam asa niciodata. Poate de asta erau si asa uimiti. Nu exista baut cafea in fata lor, vorbit la telefon, pana isi pierdeau rabdarea ei si plecau singuri, acceptat de pungute cu diverse si altele.

Pisi....si nu esti gravida cumva???
anca veselie
neatzaaa! si ... poze!

vedere cu canapeaua mea si bambusica Imagine bambusica si masuta mea Imagine
biblioteca mea, care este fata in fata cu canapeaua Imagine
si coltul cu patul Imagine detaliu cu un bambusica viu Imagine
si unde e scaunul va fi super dulapul meu grin.gif Imagine
michelle
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 10:14 AM) *

Ce inaltime ai Miha?

Tzutzi, am 1.57m, sau cel putin asa sper, ca nu m-am mai masurat de frica sa nu am mai putin )).gif
In poze, unde sunt f. slaba, aveam 48 kg. Acum am 53kg si ma simt f bine yahoo.gif

Wow, Anca!
Cand vad camera ta ma gandesc la concediu w00t.gif Imi place!
ina_ceva
Bluelife, bafta in continuare! Vei deveni avocata?

Anca clap.gif clap.gif frumos frumos; bambusica ma atrage si pe mine dry.gif
Tzutzi80
Fetele, eu maine sunt in Bucuresti la pranz. Mai poate ajunge cineva pe la 1 la gara la McDonalds???? Pentru o cafea, salata si o intalnire scurta????
anca veselie
miha, ina merci! ma bucur tare ca va place!
BLUELIFE

Blue si mie imi pare rau ca nu o sa apuc sa va vad. Iar Bihorul e pe lista mea de: de vizitat. Nu de alta dar inca am amintiri superbe de la Baile Felix, de cand eram copil )).gif Si am in plan probabil vara viitoare sa fac un tur al Romaniei (asta si pt mine, dar mai ales pentru ciocolatelul meu). Asa ca sanse mai sunt sa ne vedem chiar daca stai asa departe. Pe mine ma cheama Madalina (si Lavinia).

Soacra mea sta chiar la iesire din Oradea catre Felix,la 10 minute de statiune cheer.gif

CITAT(ina_ceva @ 28-05-2007, 10:29 AM) *

Bluelife, bafta in continuare! Vei deveni avocata?

Anca clap.gif clap.gif frumos frumos; bambusica ma atrage si pe mine dry.gif

Mi-as dori eu dar nu,sunt la administratie publica dar facem drept cu carul,eventual jurista la primarie
lyra
am fost ieri la cumparaturi. mi-am luat o fustita de in, 1 bluzita tot de in si o pereche de pantaloni scurti de blugi. sambata mi-am luat 2 perechi de papuci, darnu i-am pozat.

Imagine

Imagine

Imagine
Pisik

Tzutzi, din pacate nu sad.gif NU stiu daca ai citit pe aici, avem amandoi probleme si va fi f greu sa facem bb. Eu daca nu iau pastile nu am rusi, am ciclu f neregulat si din cauza asta ma dereglez toata sad.gif
lyra
wow anca. bambusica tau e f frumos. imi place.

miha eu am 155. cand m-au masurat in clasa a 12-a tanti de la cabinet a zis ca am 1.54. sa vezi ce scandal i-am facut si i-am zis ca nu stie sa masoare. grin.gif

tzutzi din pacate asa e in romania. functionarii isi bat joc de tine. si nu le poti face nimic.
ina_ceva
Sa le porti cu placere si sanatoasa, lyra!
anca veselie
lyra merci! imi place culoarea costumasului tau!
si eu sunt tot in categoria mini, am 1.58m grin.gif
Tzutzi80
CITAT(Pisik @ 28-05-2007, 10:37 AM) *

Tzutzi, din pacate nu sad.gif NU stiu daca ai citit pe aici, avem amandoi probleme si va fi f greu sa facem bb. Eu daca nu iau pastile nu am rusi, am ciclu f neregulat si din cauza asta ma dereglez toata sad.gif

Pai am citit! Ti-am si scris pe PM. Doar ca, intotdeauna exista si miracole, si bb vine cand te astepti mai putin, mai ales cand ti-l doresti cu disperare.

Lyra, sa porti sanatoasa hainutele pupic.gif
BLUELIFE
Tzutzi am inteles ca pleci pentru 6 luni dar n-o sa ai posibilitatea sa iei legatura cu noi nicicum?net ceva la vreo oprire? give_rose.gif
Tzutzi80
CITAT(BLUELIFE @ 28-05-2007, 10:55 AM) *

Tzutzi am inteles ca pleci pentru 6 luni dar n-o sa ai posibilitatea sa iei legatura cu noi nicicum?net ceva la vreo oprire? give_rose.gif

Ba da. Am net pe nava (cam scump, dar este) plus in porturi. Doar ca nu o sa pot tine pasul cu neuronii, asa ca voi scrie probabil la mine in jurnal wink1.gif
anaoi
hei....dylly suparat ca nu are telefon 2 zile....
buf.
lyra
CITAT(anaoi @ 28-05-2007, 11:42 AM) *

hei....dylly suparat ca nu are telefon 2 zile....
buf.

dylly ar trebui sa fie fericit ca are 2 zile de liniste.
sa vezi cum e sa n-ai apa 2 zile... )).gif
anaoi
am experimentat...brrrrr

Perle de la examene

Vitoria Lipan este un Hitler in varianta feminina.

Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.

In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.

Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.

Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.

Capitala SUA este Casa Alba.

Nepoata lui Motoc este furata de oastea leseasca si adusa ca captura.

Fabula descrie povestea unui catel amarat si prost care se deda la peregrinari gratuite in spatele boului.

Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.

Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.

Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.

Imparatul avea o gradina si in fund un mar.

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Eminescu se indeparteaza pentru a lumina dorintele celei moarte.

Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba.

Liviu Rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat.

Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.

Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.

Ea ii zice copilului ca taci dragul mamei ca te pune mama la mamela unei capre. Femeile ramaneau acasa in loc de barbati. Agripina il baga si il acoperi pe Paun cu o capita. Agripina se simtea ca o vaca lovita intre coarne. Agripina avea scheletele unei nebune si maruntaiele uscate, ea cazu moarta si spuse ca nu mai pot.

Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.

Calistrat a facut pipi pe el cum se mai spune in popor, cand a observat ca Vitoria e atat de desteapta.

Moromete facea partie pe salcam ca sa se dea cu sania.

Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui.

Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai intoarce acasa fiind jefuit de niste oameni invidiosi.

Miron Costin vrea sa ne arate ca este bine ca din cand in cand sa mai deschizi o carte si sa o citeste pentru ca nu face rau.

Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.

In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.

In nuvela "La vulturi" de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei.

Pentru ca suntem oameni, nu poti sa ceri cainelui din scara blocului sa sufere pentru deceptiile tale.

Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa-i dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva.

Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.

Poemul "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice.

Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca.

Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.

Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.

Pescarul din Lostrita s-a inecat fiindca nu a putut sintetiza oxigenul din apa.

"Ilie Cutiu era botezat buza de iepure deoarece un iepure violent i-a luat buza si a mestecat-o."

In multe poezii Octavian Goga a scos in evidenta natura si treieratul pe caldura.

Miron Costin nu foloseste cuvinte de tip gramatical pentru gramatica limbii romane.

In China traieste foarte multa lume care mananca o abundenta de orez, se incheie la gat si a inventat guma de la capatul creionului.

Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu

La batranete imparatul naste un fecior.

Eminescu descrie faptele care se petrec la plural care demonstreaza ca tot timpul sunt mai multi.

Bivolul a furat branza in cioc si a fugit cu ea in copac.

Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni.

- Vitoria este de 3 ori femeie pentru ca umbla cu capul pe sus.
- Vitoria, pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit.

Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.

Citind, se mai dezvolta si omul la creier si acumuleaza materie prima.

Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.

La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred in Danemarca.

In Lostrita este vorba despre un pescar care a facut sex cu un peste.

In poezia lui Toparceanu gazele, gandacii si insectele, cum e cotofana, stau de vorba: "Ce ne facem fetelor?".

Cand a intors capul Agripina a vazut cai cu cap de turc.

Mos Danila sta pe vine sa prinda vulturii de pene.

Calistrat Bogza a fost strangulat de caine.

- Gheorghita este foarte tacut, dar explicit.

Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica.

Lebada moare de cate ori canta.

michelle
Pt iubitoarele de muzica clasica, si nu numai, o piesa care merita ascultata:
Johann Strauss Jr - Die Fledermaus

Unde gasesc si eu pozele de la intalnirea Oneden de duminica trecuta?
anaoi
nush...erau pe site
anca veselie
au disparut.
fetele, heeeelp: cum punctez 2 linguri de coliva? 2p o fi ok?
Tzutzi80
Coliva
grau fiert-60g = 1punct,
zahar = 0.5puncte,
bomboane, nuci vezi tabel
May
Neatza biggrin.gif

anca este frumos bambusica, vorba lui miha, parca esti in vacanta pe undeva wink1.gif sa-l calci in picioare cu placere )).gif

lyra f frumoase hainutzele tale, de abia astept sa pot purta si eu in rolleyes.gif

bluelife, liliana felicitari pt notele de la examen cheer.gif

Din categoria: ce tampenii a mai facut socrul meu, va prezentam:

Si-a schimbat ochelarii domne` ca v-am zis ca ii statea super naspa si era si zgariata o lentila ca naiba. De la cat de mici erau ceilalti si deschisi la culoare, si-a schimbat gusturile peste noapte si si-a luat unii mari si negri, zici ca face parte din mafia ratata doh.gif. A veni cu ei la mine sa le fac testul de calitate si normal ca a dat-o in bara si la astia ca aveau ``cracii`` destul de slabi, se deschideau cu f mare usurinta, semn ca i-a dat ochelrii direct de pe standul unde i-a probat toata lumea doh.gif. Azi a plecat la munca cu ei pe frunte domne` ca asa se poarta baietii smecheri, cine mai are ochelari de la DKNY ca el grin.gif Doamne fereste sa ii pice de pe cap ca face infart laugh.gif
anaoi
te superi ffff tare pe dylly, daca s etavaleste pe jos de ras?
alandana
Va tot citesc si nu stiu ce sa va scriu. In afara de faptul ca am stat ca inecata la soare duminica - de arat ca o tomata acum nu am facut nimic special.
Am lucrat vineri pana la 1 noaptea si la 8 dimineata sambata eram inapoi la lucru. Dupa amiaza am plecat la cabana si desi as fi vrut sa mananc ceva usor am niste prieteni care sunt obsedati sa faca mancare la ceaun. Dar eram atat de obosita incat nu m-am apucat sa gatesc si am mancat si eu mancarea la ceaun.
Duminica in schimb a fost randul meu sa gatesc -file de peste pane cu legume ( brocoli si baby carrots) in sos alb de cascaval si cartofi natur. A fost super - s-au batut pe mancare - chiar si copiii mi-au mai cerut brocoli?!?! M-am simtit tare gospodina - toata lumea a lins farfuriile.
lyra
Multumesc May esti f draguta.
may tare faza cu ochelarii. si eu i-am terminat sambata. mereu raman fara ochelari. ii pierd, se strica etc.

vin si eu cu meniul, da sa nu va speriati. )).gif . meniul meu e structurat 40% proteine, 20% grasimi, 40% carbo. nu-mi iese perfect niciodata, dar ma stradui. totodata am marit si nr caloriilor deoarece am descoperit ca mancam f putin. mi-am calculat de cateva ori si m-am speriat, erau 700-800 calorii, dar bineinteles era mancare aiurea. incerc sa mananc intre 1200-1400 calorii. vreau sa ma apuc si de cardio, dar deocamdata nu am reusit.

Denumire aliment Cantitate Proteine Grasimi Carbohidrati Calorii
MD.
Ou, gaina, integral, nepreparat 100,00 12,50 10,00 1,20 149,00
Paine, grau, neagra, valori medii 40,00 3,36 0,48 19,40 98,00
Pranz
Rosii, proaspete, valori medii 50,00 0,55 0,15 2,15 12,50
Pui, piept, nepreparat, fara piele 135,00 31,19 1,62 0,00 148,50
Ulei masline (BB) 8,00 0,00 8,00 0,00 71,12
Orez, fiert 200,00 6,35 1,13 66,99 303,63
Cina
Vitel, slab, nepreparat, valorii medii (AROS) 150,00 33,00 4,50 0,00 177,00
Ulei masline (BB) 10,00 0,00 10,00 0,00 88,90
Branza de vaci, degresata, valori medii 50,00 8,50 0,60 2,00 48,50
Salata verde, proaspata, valori medii (AROS) 50,00 0,95 0,15 1,45 11,00

Gustare
Mere, cu coaja, proaspete (BB) 150,00 0,30 0,60 22,95 88,50
Seminte de dovleac, 20,00 7,00 9,40 1,40 122,60
Total general 103,70 46,63 117,54 1319,25

Alandana cum faci sosul de cascaval? te intreb pt ca Mihai a fost la Timisoara recent si a mancat un sos alb si de atunci ma innebuneste cu el. )).gif dupa cum descrie el e cea mai delicioasa chestie de pe planeta. doh.gif
anca veselie
merci tzutzi pupic.gif
may parca nu mai e casa mea, asa ma simt )).gif socrul tau e fenomenal )).gif
sa postez si eu meniul:
md: 5p
100g pui 2.5
br casa 1
masline 1
cafea cu lapte 0.5

kiwi 0

pranz: 9p
130 g ficatei 4
carfori ww 3
rosie+castra 0
3 lg coliva 2

total 14p

o sa incerc sa mananc de 15 p cateva zile pt ca sambata am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si tre sa fiu frumusica devil.gif
Tzutzi80
Haideti mai, nu mai vine nimeni maine la McDonalds, in Gara de Nord, intre 13 si 14?????
anaoi
nope, ca dylly e la servici cu nemti
BLUELIFE
Aici se pune de furtuna ,va pup imi cer scuze ca nu prea scriu dar am f f f f mult de invatat pt examenul de drept penal,va pup, ne vedem maine,ceau give_rose.gif
himere2005
salutare
bia e mai bine smile.gif stodalul isi face efectul wink1.gif
de azi sunt cuminte in ce priveste dieta, adica numar si o sa incerc sa fac si ceva sport blum.gif . mi-am luat un costum de baie intreg de la jolidon si pentru ca am vrut sa incap in 38 in loc de 40 trebuie sa mai dau jos surplusul
in rest, aseara am fost la terasa, nepoata mea a facut cinste cu bere smile.gif
sa incerc sa pun si pozele
himere2005
cadoul pe care l-am luat nepoatei
Imagine

costumul de baie
Imagine

am mai luat o crema de soare pentru bia cu factor de protectie 50
Imagine

mi-a placut tare mult bambusica, e o imagine calda cu parchet deschis la culoare si am impresia ca ai o camera destul de mare anca smile.gif si imi plac mult bolurile si accesoriile de pe biblioteca si de prin casa
tzutzi, sa te duci si sa vizitezi lumea si pentru noi si sa reusesti sa strangi bani de casuta floare.gif
pisik, mi-ai facut si mie pofta de socata )).gif ...dan de cand ma bate la cap...cred ca ii fac, dar cum fac eu sa nu atentez la ea rolleyes.gif mai ales daca e rece si acidulata laugh.gif
anca veselie
merci himere pupic.gif camera e maricica, acum studiez feng shui sa vad ce imbunatatiri pot face )).gif
imi place costumul tau, dar de ce nu ti-ai luat din 2 piese?
mie imi place sa ma bronzez cat mai bine, practic tanga )).gif
Pisik
Himere, bei doar un paharel de pofta
Si eu ma mir ca ti-ai luat costum intreg, eu nu pot sa le sufar, imi place sa ma bronzez cat mai mult
himere2005
de obsi ce sunt si cu pitici pe creier )).gif mie dupa ce am slabit dupa sarcina mi-a ramas ceva surplus de piele deasupra buricului. in plus am si multe alunite pe abdomen pe care as vrea sa le protejez de soare ....eu inca mai vreau sa arat bine ca inainte de nastere, asa ca maschez cat pot blum.gif mi-e ciuda ca nu m-am apucat din timp de sport si intr-o luna de zile nu cred ca pot aranja carnea chiar pe gustul meu, dar merita incercat grin.gif
anca veselie
pai incearca! daca faci in fiecare zi eu zic ca obtii sigur ceva rezultate grin.gif dai raportul apoi in fiecare zi aici cheer.gif
alandana
Sosul alb - eu am pornit initial de la o reteta de pe culinar - dar de fiecare data il schimb - acum il fac din ochi - si dupa ce am in frigider - in principiu faina cu putin unt, lapte, sare - dar eu acum adaug si cascaval moale care se topeste - si pun mai putin lapte - il fac putin mai gros. Se poate adauga si galbenus de ou -trebuie sa incerci o data - si dupa aceea faci variatii pe aceasi tema.
Copiii mei refuzau legumele - de cand le fac cu sos alb - nu mai am probleme cu ei - mananca cate o farfurie intreaga.

10 g faina, 10 g unt, 100 ml lapte, sare. Amesteci faina, cu putin lapte rece pana se omogenizeza si restul de lapte il pui la fiert - apoi adaugi si faina si amesteci bine sa nu se prinde de vas. La sfarsit adaugi untul si sarezi. Dar eu mai adaug si cascaval moale care se topeste si ii da un gust mai bun.

Himere - bine ai revenit. Bine ca Bia se simte mai bine. Si eu am trecut prin faza cu costume de baie intregi - acum nu stiu ce sa fac cu ele. Nu le-as mai pune pe mine - arati groaznic cu burta alba dupa ce tot restul se bronzeaza.
himere2005
aha, e un fel de sos ragu sosul asta alb..yumii...ma tenteaza si pe mine. cam la cate puncte iese? grin.gif
alandana, cred ca mai intai trebuie sa-si revina creierasul. cred ca in timp o sa-mi iau si din 2 piese...eu una nu port bluze cu buric la vedere, iar de bronzat nu ma bronzez prea tare. ma inrosesc, ma bronzez un pic si gata )).gif ...sunt din categoria branza pe care daca o expui prea mult la soare apar probleme. mi-ar place mie sa fiu bronzata mai tare, dar nu cu pretul sanatatii pielii....singurul care probabil o sa strambe din nas va fi dan daca voi fi mai alba in rest )).gif ...daca vreau cu adevarat m-as putea duce la solar, dar am impresia ca pentru cei cu ten deschis nici ala nu e prea recomandat in exces. sau ma insel?

am uitat sa va spun ca totusi in spate e mai decupat, are o gaura mare in spate blum.gif
alandana
Sau incearca cremele de bronzat - eu aratam ieri super bronzata - desi era prima zi de plaja iar prietenele mele erau deja la a 4-a expunere.

Cam asa e - ca un sos ragu - dar eu fac mari variatii odata ce incerc o reteta - pun si ciuperci taiate. Asta cand ma apuca gatitul - dar e ceva extrem de rar - pentru ca prietenele mele au soti care gatesc - si ii laud pe ei de obicei - ca sa nu fiu nevoita sa stau in bucatarie in loc sa stau de vorba cu fetele. Si, pe urma ma cearta fetele ca le stric barbatii - ceea ce nu vreau sa se intample.
himere2005
am de gand sa merg la plaja saptamana viitoare, nu de alta dar mi-e rusine ca sunt prea alba )).gif sa vad daca am succes cu costumul meu de scafandru ori ba lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.