Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Amazoana
Himere, imi place muuult de tot costumul tau! Asa vreau si eu unul: negru si cu totul. Pot sa te intreb cat ai dat pe el si de unde l-ai cumparat?
himere2005
am dat 65 de lei si eu am gasit in metro, dar poate au si la alte magazine jolidon smile.gif ...ma bucur ca iti place...eu am zis ca cel mai mult conteaza sa te simti bine in piele ta. ca mai vad pe cate unele pe plaja cu costum in 2 parti dar care isi pun ori prosop, ori cate o bandana sau ceva....dulci, sa stii ca l-am probat si ascunde burta...bine, la mine e de dat un pic jos, dar oricum nu se compara )).gif ....am mai vazut si la triumph ceva pe alb si negru interesant dar era peste milion....mi se pare ca nessie si-a luat unul anul trecut rolleyes.gif
Amazoana
Mmm, parca n-as vrea cu alb; negru cu roz, rosu, portocaliu, albastru....imi voi cauta, ca si eu am burtica si se vede atat de urat.....
daconst
Salutare,neuroni.
Va tot citesc,dar parca nu am ce sa va scriu. blushing.gif

Lyra,sa-ti porti sanatoasa hainutele!
Sosul alb este de mai multe feluri,nu exista doar o reteta.Eu folosesc mult sos olandez,care merge cu legume,peste,paste.
Si mai e sos gorgonzola,care e cu branza gorgonzola si merge cu paste sunca,ciuperci...
Art trebui sa-ti spuna babuinul cam cum era,adica un indiciu macar.

Anca,foarte bine arata camera ta.Numai buna de primit babuini. naughty.gif

Himere,sa-ti porti costumul cu placere.E frumos.Eu i-am luat crema de soare la bb de la Bübchen si sunt multumita de ea.
Tulip
si eu tot Bubchen am grin.gif
anca veselie
merci dana ! sper sa primesc cat mai repede )).gif
Tzutzi80
am fost la carrefour si mi-am cumparat papuci, sosete si 4 tricouri .... mda doh.gif dar am uitat sa cumpar cadou pentru ziua prietenului meu....sunt super tare doh.gif
uka
helloooooo
am venit si eu dupa vreo 5 zile de absenta..ceva noutati, schimbari??
himere imi place costumul tau d baie, si eu mi-am luat unul intreg, mai haios cu un desen pe el si unul din 2 piese, mai sexos, desi la suncile mele nu stiu dc pot fi sexy...bleah.. sunt scarboasa...
va pup, va dati seama ca nu am apucat sa citesc nimic...
o saptamana excelenta
Tulip
he-he ce fata mare are mami )).gif )).gif
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 05:54 PM) *

am fost la carrefour si mi-am cumparat papuci, sosete si 4 tricouri .... mda doh.gif dar am uitat sa cumpar cadou pentru ziua prietenului meu....sunt super tare doh.gif

cioco sau alt prieten??
Tzutzi80
CITAT(uka @ 28-05-2007, 06:17 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 05:54 PM) *

cioco sau alt prieten??

Asta e prieten = amic. Desi ne-am uibit la tinerete, am fost timizi si in contratimp. Asa ca ... suntem prieteni
otilici
Ciao fetele!
Am fost si eu la cumparaturi azi dimineata ca era liber sotul si avea cine sa-l plimbe pe pitic in timpul asta smile.gif .Se pare ca e vremea cumparaturilor,toate vrem sa ne innoim,sa fim sexoase blum.gif
Lyra,imi place tare mult noul tau costumas,e fix pe gustul meu wink1.gif .Noroc ca mi-am luat si eu unul azi,tot de in,dar visiniu,ca altfel il furam pe al tau blum.gif
Himere,si eu zic ca doar creierasul e de vina,puteai sa-ti iei un costum din 2 piese,arati f.bine oricum.Dar si asta arata bine,ai sa arati ca o sirena in el smile.gif pupic.gif Eu inca n-am avut curaj sa merg sa-mi caut costum de baie,ma tem deja cum o sa arat in el blushing.gif grin.gif
Si eu am folosit pt.Norbi gel de dus Bubchen,dar daracul pitic are dermatita atopica si nu suporta acum decat gama Nivea,ba chiar i-am luat crema Avene Trixera cu 53RON ca pielicica lui pe manute su picioruse ara ff aspra si cu pete rosii sad.gif .Deci am sa merg pe gama Avene si cu uleiul de plaja,desi sunt mai scumpe,asta e.
Si o veste buna: aseara a fost soacra-mea in vizita (socraciunea,cum ziceti voi lol.gif ) si ;a plecare mi-a spus ca am slabit cheer.gif .Va dati seama ca azi nu-mi venea sa mai mananc nimic de fericire )).gif Adevarul e ca la cantar nu se vede mare lucru,dar incep sa-mi fie bune hainele de pe la inceputul sarcinii wink1.gif
uka
CITAT(Tulip @ 28-05-2007, 06:17 PM) *

este superbaaaaaaaaaaa
otilici
Vai Tulip ce frumosi saboti i-ai cumparat Timeei !! lol.gif lol.gif Doamne ce scumpa e si ce privire serioasa are smile.gif pupic.gif Da cu carliontii fetei ce-ati facut? mad.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 28-05-2007, 06:23 PM) *

Vai Tulip ce frumosi saboti i-ai cumparat Timeei !! lol.gif lol.gif Doamne ce scumpa e si ce privire serioasa are smile.gif pupic.gif Da cu carliontii fetei ce-ati facut? mad.gif

fata si-a schimbat look-ul lol.gif lol.gif
daconst
Tulip,ce domnisoara mare are mama.Doamne ce buze sexoase a la Angelina,are ea.Cred c-o sa faca ravagii printre babuini. naughty.gif

Otilici,daca a spus socriciunea asa ceva,pai e ceva.Bravo tie ca intri in hainele de dinainte.Eu intru abia in alea de luna a4a.Deci mai am. lol.gif
lyra
Alandana mersi de reteta. o sa incerc. suna tare bine si cu multe calorii.
Dana babuinul meu nici macar nu stie cum se numeste ca "nu s-a gandit sa se uite in meniu" devil.gif
Lucas e tare dragalas, deja e baiat mare cu dintisori, in curand o sa-ti scoata peri albi umbland gupa gajici. )).gif
Himere si eu am trecut prin faza costumelor de baie intregi. acum mi-a trecut. dar au si ele farmecul lor, iar al tau e f frumos si stilat. Ma bucur ca bia se simte mai bine. saracuta de ea.

Otilici pai de-asta imi esti. pai vreau si pe visiniu. w00t.gif imi place tare mult fusta. e stramta pe fund, si il scoate in evidenta blushing.gif blum.gif

nush cum se face ca eu nu am probleme cu socraciunea lol.gif . e tare de treaba si tot ce fac eu i se pare minunat. ohmy.gif . ma inteleg tare bine cu ea. e drept ca si eu sunt parsiva, ii stiu slabiciunea : prajiturile si mereu ma infiintez cu cate ceva pt ea. blum.gif
Tzutzi80
CITAT(Tulip @ 28-05-2007, 06:17 PM) *

Si ce papuci cu toc, incaltati cu stangu'n dreptu' pupic.gif Asa eram si eu la varsta ei tease.gif E superba floare.gif
otilici
Dana,stai linistita ca si eu tot in alea de prin luna a 4-a incap,doar ca n-ai citit tu bine grin.gif blum.gif pupic.gif Eheeee...sa incap eu in cele de dinainte...ce vise frumoase... lol.gif lol.gif
Fetele,tot ziceam ca ma dor picioarele de mor.Acum am observat niste vinisoare ff subtiri,putin in fata calcaiului,lateral,ca o fragilitate vasculara.Nu stiti ce unguente ar fi bune pt.asa ceva?Nu ati patit si voi?

Lyra,gata visiniul nu-l mai dau,ca deja am iesit cu el in oras si-mi place cum imi vine (culmea ca in sfarsit imi place si mie ceva cum imi vine lol.gif )
Eu nu am probleme cu socraciunea,dar soacra tot soacra e,ma enerveaza doar ca subtil de tot cere rapoarte complete fiului ei despre tot ce miscam si asta nu-mi place.Dupa ce fapta e implinita face si el doh.gif ca iar s-a dat de gol cu cine stie ce )).gif )).gif
May
M-am hotarat cu cine imi casatoresc copiii: pe fata cu Lucas si pe baiat cu Timea grin.gif
Ella79
Lyra, eu nu inteleg nimic din meniul tau. Lumineaza-ma si pe mine ca m-am pierdut in cifre. blink.gif
Tzutzi eu as veni la Mc Donald’s, dar nu am cum pt ca la ora aia voi fi la birou. Data viitoare poate apari si tu mai spre dupa-amiaza si ne vedem cu mare drag
Bluelife, ai examen la Penal??? Iti tin pumnii!!!
Himere, imi place costumul tau de baie. Pare super comod. Mi-ar trebui si mie unul intreg pt cand ma dau pe topogane... Daca ai piela alba cu atat mai mult nu ai ce sa cauti la solar. Dar ai putea incerca sa te faci cu creme autobronzante.
Tulip, e super tare Timeea. Asa i-am distrus si eu mamei mele cateva perechi de pantofi cu toc. )).gif
May, ma distreaza socrul tau. E culmea!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Eu am avut sambata parte de o surpriza. Mihai m-a anuntat ca a facut rezervare pt o vacanta in Turcia, din 24 august, la hotelul la care am stat si anul trecut si care noua ne-a placut foarte mult... blink.gif Am ramas socata! Oricum, pana la sfarsitul lui august mai sunt 3 luni, asa ca se pot intampla multe...

CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:06 PM) *

M-am hotarat cu cine imi casatoresc copiii: pe fata cu Lucas si pe baiat cu Timea grin.gif

Ba eu pe ai mei, ba eu pe ai mei!!!

Tzutzi80
Si cu copii mei??? Sau ai mei raman necasatoriti )).gif

Ella era tare bine daca avei si tu o pauza la ora aia. dry.gif Te vedeam si pe tine
May
Eu am zis prima lol.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:31 PM) *

Eu am zis prima lol.gif

Hai mai, pai hotaraste-te si tu, ori Timeea, ori Lucas. Lasa-mi si mie macar unul. )).gif
daconst
Ella,May,puneti-va pe treaba sa nu apara conflicte intre generatii,pina faceti voi copii. lol.gif
Eu am de gind sa mai fac unul,deci vreau sa ma incuscresc cu amandoua. blum.gif

Himere,mi-am amintit de tine cu pielea alba.Vezi cum faci sa te bronzezi putin inainte de a merge la mare ca altfel nu te vad bine. blushing.gif

Ella,ce nebun e Mihai asta,dar cred ca nu-ti spun o noutate. )).gif
Pe tine nici nu te intreaba daca vrei?sau daca n-ai alt program cumva. lol.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 28-05-2007, 07:39 PM) *

Ella,ce nebun e Mihai asta,dar cred ca nu-ti spun o noutate. )).gif
Pe tine nici nu te intreaba daca vrei?sau daca n-ai alt program cumva. lol.gif

Pai el probabil presupune ca n-am nici o treaba. Dar, cum spuneam, mai sunt 3 luni pana atunci si eu nu am trecut deloc peste ce s-a intamplat. Chiar deloc! Oricum am deja o oferta sa merg in Bora-Bora, deci... sa n-aiba vreo surpriza! devil.gif

PS. cand o sa vreti, va pun poze cu "potentialii" sa votati care vi se pare mai misto. grin.gif
May
ACUM VREM!

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:46 PM) *

ACUM VREM!

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Bine, dar stati pe faza si votati da???

Primul, Mihai... cunoasteti povestea... <<poza stearsa>>
May
Wow ce bine arata, este prima data cand il vad w00t.gif
Ella79
Al doilea, el e tipul cu partii si hoteluri, cu 8 ani mai mare decat mine, zice ca ma iubeste de nu mai poate. Daca eu as vrea, probabil ca ne-am casatori rapid si am avea multi copii. Dar nu sunt sigura daca vreau pt ca traim in lumi diferite. <<poza stearsa>>

Al treilea, e ... un coleg. Ne stim de vreo 4 ani, intamplarea a facut sa ajungem sa lucram in acelasi loc, desi ne-am tot mutat amandoi. E de-o varsta cu mine, are foarte multi bani, e EXTREM de curtenitor, politicos, manierat, e un domn desavarsit. E genul de barbat pe care eu il consider "apetisant" lol.gif Are insa un mare defect: suntem colegi, iar eu am principii...
<<poza stearsa>>
May
Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap unsure.gif
Ella79
Acum astept voturile!!!!!!

CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:59 PM) *

Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap unsure.gif

Mihai era chiar uratel cand ne-am combinat noi, acum 10 ani.... lol.gif Era de-a dreptul schilod si mi se parea disproportionat. Acum s-a mai implinit si arata, intr-adevar, bine. El e genul de barbat perfect constient de cum arata, perfect constient ca o noapte in club ii e suficienta sa gaseasca vreo 7 doritoare.. . N-are nici un fel de complexe si chestia asta ma enerveaza la culme. E greu sa ii faci fata la capitolul incredere.

Partii-man e si el un tip dragut, desi usor trecut. E matur si constient de valoarea lui, alta decat felul in care arata. E genul de om care face afaceri, nu se chinuie prea tare sa arate bine. Dupa asta femeile alearga pt bani si el tocmai de asta fuge. A fost primul meu iubit blushing.gif il cunosc de cand era student si fugea de acasa sa vina la Bucuresti sa ma vada...

Colegul e... amuzant, si el arata bine, chiar foarte bine. E un metrosexual dupa parerea mea, e mereu suuuper bine imbracat, super corect. Am cu el discutii despre trenduri, accesorizari, noutati in moda. E foarte galant, face orice femeie sa se simta FEMEIE FRUMOASA. Mai nou imi aduce dimineatra cafeaua de la Snack Atack si pretinde ca o face doar ca sa-mi vada zambetul. Stie ca n-o sa ajung in patul lui ca nu suntem prosti nici unul, dar se joaca... Iar eu ma simt bine, recunosc. blushing.gif
May
Ai de unde sa alegi )).gif

ramona nu ne mai zici nimic? Ne tii pe jar unsure.gif
michelle
Ella, eu zic sa ii pastrezi pe toti 2 )).gif
Acum serios, si mie mi se pare mai "hot," Mihail al tau wink1.gif

Azi am ascultat toata ziua valsuri blushing.gif
Am gasit cateva dragute: Once upon in december - vals vienez, Could I Have This Dance - vals lent, Hrusca, Nunta de flori - vals vienez.
Noi ne gandeam la un vals lent, ca la cel vienez.... wacko.gif
Voi ce ati ales?
axe10
CITAT(danyhoney @ 28-05-2007, 09:14 AM) *

Neata , a venit si rata !
Va pupic.gif si va doresc o saptamana frumoasa si fara stres .

Ce rata frate ca m-ai omorat...ai picioarele cracanicii...ca sa stiu si eu...sau probleme cu soldurile.... lol.gif lol.gif lol.gif

Buna seara felete!
Acum am apucat sa va citesc ca azi toata ziua am fost la tara....m-am intors cand m-a sunat Tzutzi sa ma anunte de intalnire...eu o sa incerc sa ma duc daca nu am treburi importante si il vrajesc pe shefu cu vreo urgenta...

Azi a fost o zi praf pt dieta....de mancat am mancat eu dar mama facuse colarez si gogosele si mi-au placut asa tare ca nu am putut sa ma abtin....si am incheiat seara cu o jumatate de prajitura!

Mai vorbim maine ca ma duc sa fac baie si sa ma bag la nani!
michelle
He he si inca una care mi-a placut si pe care v-o dedic )).gif
Andreea (Megastar) - I feel pretty

O seara buna, Axe!

Pagina 100!! cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 28-05-2007, 09:38 PM) *

Buna seara felete!
Acum am apucat sa va citesc ca azi toata ziua am fost la tara....m-am intors cand m-a sunat Tzutzi sa ma anunte de intalnire...eu o sa incerc sa ma duc daca nu am treburi importante si il vrajesc pe shefu cu vreo urgenta...

hiiii naughty.gif eueuuu devil.gif tease.gif

Ella....ce sa zic....Mihai - stim povestea -, partii man cam trecut. Si daca acum mai face fata...cam in 10-15 nu va mai face. Tu vei fi o femeie frumoasa si tanara, iar el si mai trecut. Si de bani, oricum nu ai nevoie, ca esti fata desteapta si ii faci singura. Iar colegul - hmmm, daca ne luam dupa faptul ca doar el a mai ramas de votat, atunci ma abtin naughty.gif Eu una imi pastrez votul pentru alt potential, care stiu eu ca va aparea curand in viata ta. Pana atunci, dupa 10 ani de relatie, cred ca e timpul sa te distrezi o scurta perioada yahoo.gif cheer.gif Si dupa, mai discutam
Ella79
Pai ce, am zis eu ca vreau sa ma marit cu vreunul?? devil.gif devil.gif
Eu fac sondaj cu care sa imi petrec vara, la toamna oi mai vedea. grin.gif Oricum, semi-casnicia asta cu Mihai m-a epuizat peste masura, e cazul sa mai traiesc si altfel. Si daca voi ramane (cel putin momentan) cu el, termenii relatiei noastre vor fi altii. Tocmai a fost pe la mine asa, de control... Din seria "cum sa o mai vrajesc eu pe asta" azi a avut in program "ce bine iti stau pantalonii astia scurti...Iti vin bine pe fund lol.gif".

Asa ca, votati, votati, nu va sfiiti. Acum cat e oferta speciala ca de maine o rog pe Nessie sa stearga pozele.
michelle
Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora naughty.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 09:57 PM) *

Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora naughty.gif

Adica partii-man.
Pai parca tie iti placea Mihai...
Tulip
CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:59 PM) *

de acord cu May smile.gif

dar tu um votezi? tease.gif tease.gif
Anna
Buna seara fete cucuiete salut.gif

Am ajuns si eu pe la voi, am lecturat.
Eu sunt happy ca am luat examenul de astazi cheer.gif cheer.gif cu toate ca nu eram f f bine pregatita, insa am dormit doar 3 ore aseara si am reusit sa mai ingras porcul.
Mi-am cumparat o pereche de sandalute albe si un maieut verde ( ca tot imi doream de mult).
Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. blum.gif se pare ca e la moda smile.gif

Pentru fetele care v-ati luat ceva nou, sa le purtati sanatoase. pupic.gif
Himere foarte dragut costumul de baie, tocmai azi am vazut si eu unul in unirii, un bleo super frumos, tot dintr-o bucata, si m-am gandit sa il probez...dar parca tot 2 piese as vrea. Mai caut blum.gif
Lyra foarte frumos costumasul.
Miha am tot vrut sa zic de pozele in care faci roata da nus cum am tot uitat. doh.gif Arati f bine in pantalonasii aia. sa inteleg ca iti alegi valsul pt nunta? blum.gif pupic.gif
Anca ..bambusica e f frumusel. hug.gif
M-am uitat si eu la pozele cu babuini Ella, si eu votez pt Mihai biggrin.gif grin.gif insa tu stii mai bine sa alegi in fct de cine te atrage mai tare si cu cine te simti mai bine.

Si eu am iesit cu potentialul si cu niste amici sim-am simtit tare bine...nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, da cred ca asta fac, ca asa sunt eu )).gif blushing.gif
Cu dieta sunt ok, desi in we am cand dat-o in bara, insa nu abandonez blum.gif
Uka tu pe unde ai fost? La munte? blum.gif Mai ai noutati, povesti, cum mai e cu Teo?
Ramona...tu nu ne mai zici nimic, sper ca iti e bine hug.gif
May tu parca joci intr-un serial de comedie si zilnic mai ai parte de o portie de ras. grin.gif
Tulip e o scumpete Timeea. pupic.gif
Dany, ce fain e la voi in cinematografe ...f interesant.

Va pup pe toate. pupic.gif hug.gif
uka
cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul...
miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o sau asta http://www.youtube.com/watch?v=3PB4L9Nc2gM&NR=1, eu prefer varianta a 2a

ella eu nu stiu cu cine sa votez, pentru ca si eu sunt de aclesi principiu referitor la relatiile intre colegii de serviciu, relatia cu mihai ti-o stiu... poate aveti nevoie de o pauza amandoi...de o vacanta, cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras
Ella79
CITAT(Tulip @ 28-05-2007, 10:10 PM) *

[dar tu um votezi? tease.gif tease.gif

Pai eu nu stiu cum sa votez pentru ca nu stiu ce vreau, de fapt. Cel putin pe termen lung... habar n-am!
Probabil ca vara asta am sa mi-o petrec tot cu Mihai, pt ca e cel mai dragut (blum.gif), pentru ca mi-e cel mai la indemana si pentru ca s-a deranjat sa imi faca surpriza cu vacanta.
El acum e super atent si grijuliu, se poarta cu mine ca si cu un ou, cu grija sa nu ma sparg. Dar eu in mod cert eu nu mai sunt aceeasi.
Momentan nu ma intereseaza decat sa ma simt eu bine. Nu am energie sa ma gandesc la lucruri profunde.
Anna
CITAT(uka @ 28-05-2007, 10:19 PM) *

cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul...
miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o

Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti give_rose.gif pupic.gif

Ella lucrurile bune vin mereu cand nu te astepti la ele, asa ca traieste clipa in cel mai fain mod posibil, gandeste-te la tine si ai sa vezi ca se va rezolva de la sine si pe termen lung. pupic.gif
Ella79
CITAT(annaiss_derrian @ 28-05-2007, 10:17 PM) *

Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. blum.gif se pare ca e la moda smile.gif

Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot doh.gif doh.gif
Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva.
... si nici macar n-am apucat sa-l port... sorry.gif

[ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras

Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... )).gif )).gif Baiatul e ok, in putere ca sa zic asa.. )).gif Are 36 de ani, mai are pana la pensie.
N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. )).gif
Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.
uka
CITAT(Ella79 @ 28-05-2007, 10:30 PM) *

[ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras

Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... )).gif )).gif Baiatul e ok, in putere ca sa zic asa.. )).gif Are 36 de ani, mai are pana la pensie.
N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. )).gif
Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.

lol.gif lol.gif
stii care e problema ca astia mai mari, sunt si mai seriosi...
dc te "bagi" intr-o relatie cu el, si totul merge bine, probabil k nu peste mult timp va incepe sa vorbeasca despre viitorul vostru impreuna, desi tu vrei doar sa traiesti clipa.. nu stiu.. nu sunt asa "copii", asa zapaciti...sunt prea seriosi ptr mine cel putin

CITAT(annaiss_derrian @ 28-05-2007, 10:26 PM) *

miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o

Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti give_rose.gif pupic.gif

sarumana tease.gif
lyra
pai bine mai fetelor merg si eu sa spal masina si cand ma intorc ce gasesc? w00t.gif numa bunaciuni.
ella mie imi place mihai al tau sau un altul decat astia 3. rolleyes.gif . balta e plina de peste.
partii man nu prea ma impresioneaza.

ella cat priveste meniul meu )).gif , v-am zis sa nu va socati. deci toate cifrele alea inseamna gramaj, proteine, grasimi, carbohidrati, calorii. incerc sa mananc ''curat''. deci la toata mancarea aia am calculat ca 40% sa fie proteine, 20% grasimi, 40% carbohidrati. sper ca ai inteles. nu ma pricep eu prea bine sa explic. blum.gif

va pup. noapte buna. bubuinul vrea fursecuri. rolleyes.gif
michelle
CITAT(lyra @ 28-05-2007, 10:38 PM) *

ella cat priveste meniul meu )).gif , v-am zis sa nu va socati. deci toate cifrele alea inseamna gramaj, proteine, grasimi, carbohidrati, calorii. incerc sa mananc ''curat''. deci la toata mancarea aia am calculat ca 40% sa fie proteine, 20% grasimi, 40% carbohidrati.

Si ce faci daca papi ceva la care nu ai valorile nutritionale? blum.gif

Uka, merci mult de idei, la prima varianta m-am gandit si eu pupic.gif
Anna
CITAT(Ella79 @ 28-05-2007, 10:30 PM) *

Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot doh.gif doh.gif
Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva.
... si nici macar n-am apucat sa-l port... sorry.gif
e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.

uf...eu nu am zis cu rautate, doar ca mi-a atras atentia, pt ca mi-a placut mult ideea cand l-am vazut la tine. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.